Nyilvánosságra hozták a Brook Jackson-féle periratot németül

Brook Jackson a Pfizer és a Ventavia ellen perel a Pfizer-tanulmányok meghamisítása miatt.

A Pfizer-géninjekciók feltételes engedélyezése részben ezeken a hamis adatokon alapult. Jackson 2020. szeptember 8-án kezdett dolgozni a Ventavianál, mint regionális igazgató. Azonnal észrevette, hogy szabálytalanságok sorozata történik az oltóanyag tesztelése során és ezekről már az első naptól fogva folyamatosan informálta feletteseit egészen szeptember 25-ig, amikor is elbocsátották az állásából.

2021. január 8. óta folyik a pereskedés.

A perirat németül: https://www.rechtsanwalt-wilfried-schmitz.de/wp-content/uploads/2022/04/Klage_der_Brook_Jackson_vs_Pfizer_gov_uscourts_txed_203248_2_deutsch.pdf

És ismét intéznék egy-két költői kérdést az oltásfanatikusokhoz:

Szerintetek mit jelent az, ha egy olyan embert kirúgnak az állásából, aki figyelmeztet az oltóanyag-tesztelés biztonsági szabályainak folyamatosan megszegésére, ahelyett, hogy komolyan vennék a figyelmeztetést és felülvizsgálnák, hogy milyen hibák történtek és megpróbálnák kijavítani a hibákat? Ti még mindig nem látjátok, hogy itt mindent eltussolnak, mindenkit elhallgattatnak, cenzúráznak, kirúgnak vagy “tényellenőriznek”, aki megpróbálta megmenteni az embereket ettől a géntechnológiával készült, még mindig kísérleti stádiumban lévő, veszélyes injekciótól? Szerintetek miért nem számolt be a Mainstream-média erről a perről sem? Beoltattad volna magadat, ha tudsz erről?

Bíró Éva írása

8 thoughts on “Nyilvánosságra hozták a Brook Jackson-féle periratot németül

 1. A gondolkodó embernek (mondom a gondolkodónak!) a NAPnál is világosabb mi folyik a világban!
  Ámbár a “mantra”-szerű “hazugság folyam” ami a médiából folyik, jobban mint a csapból a víz ez “átmossa” az agyát sokaknak!
  Mi lehet a helyzet az ‘oltás fanatikusok’-kal?
  Már az elején felfigyeltem a hipnózis hatására, ami “kiépítette” az elmékben az új világvallást, a “kovidizmust”. Erre a “fő vevők” a bigottságot gyakorlók voltak. Pontosítva: az ELVAKULT hívők. Sajnos az ilyenek azok, akik akár a tűzbe is bemennének azért, hogy az általuk VALÓSÁGnak vélt és hiszékeny naivságból elfogadott, bizonyítatlan elméleteket megvédelmezzék! Amelyekhez akkor is ragaszkodnak, (sőt vitákkal megvédik ó), ha “nyájon belül” ellentmondó, logikátlan érveléseket hallanak. A “nyájon belül” azt értem, amikor két bigott hívő egymással is “hajbakap” hogy neki van igaza, mert pl. a föld teljesen lapos és sehol sem íves.
  Ekkor kap teret a mondás: „Van ami józan paraszti ésszel felfoghatatlan, ám a mi hibánk, hogy nekünk csak ilyen van!”
  Egy szó mint száz: Az “oltás fanatikusokat” semmivel sem lehet általában meggyőzni.
  Ha azt mondom: Oltás nélkül 2 éve nem kaptam el a “vírust”, akkor rávágja: Örüljön! Szerencsés ember.
  Ha azt mondom: Két év óta MOST a legegészségesebb vagyok, és SEMMIFÉLE vírust nem kaptam el. Akkor kajánul rám vigyorog: Maga biztosan csak ugratni akar engem! Ilyenkor ha belemelegszik és azt találná mondani: „Na ne mondja! Én majd minden télen vírusos voltam” akkor az “oltatlan” hiába mondja, hogy: Na és minden évben oltatta magát? Jó kérdés, de állítom, hogy a fanatikus “megérveli”: Ez még nem bizonyíték……!!
  Bárki elhiheti: Próbáltam érvelni nem egyszer…. Hiába!
  Biztos bennem volt a hiba :-))

  1. Környezetemben pont így reagálják le az emberek, ha kiderül, hogy családom és én oltatlanok vagyunk. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy sok pandémia “fan” is érzi, hogy valami nagyon nincs itt rendben. Az is lehet, hogy sokaknak nem is a kamu pandémia elfogadása a probléma, hanem az, hogy akkor azt is el kéne fogadni, hogy azok az intézmények és szervezetek melyeknek az lett volna a KÖTELESSÉGE, hogy megvédjék a társadalmat az ilyen veszélyektől, csúfosan kudarcot vallottak. Értem ezt a WHO-ra, az orvosokra ( tisztelet a kivételnek ) a rendvédelmi szervekre, a kormányokra, a katolikus egyházra.stb. Tehát szembesülni kell azzal a realitással, hogy az eddig biztonságosnak hitt világ, egy illúzió , ha egy magán cég ki tudta játszani, ezt meg tudta tenni. ( Vannak még más nagy cégek is… ) És egy olyan világban élni, ahol az egészségügyi intézkedések ölik meg az embereket a kormányok meg egyik napról a másikra alapvető jogaiktól fosztják meg. Már nem biztos, hogy élhető. Sokan, ezzel nem tudnának együtt élni. Az egyszerű megoldás erre , ha “hiszek” a “védőoltásban”, és a köréje felhúzott színházban. A tagadással, csak saját személyiségüket védik. Ettől függetlenül, döntéseik után felelősséggel tartoznak. Mert ha elég felelős volt az injekciók felvételéhez akkor a következményeket is felelősséggel tudja fogadni. Mert attól még nem esik össze a világ, ha egy ideig nem tudok edzőterembe, vagy wellness szállodába menni, állást is lehet váltani. De, életünk csak egy van.

 2. Én az egész tesztelés értelmét nem értem. Ha egy cég sok, nagyon sok pénzt invesztált egy termékébe, és a végén lévő teszt kimondja, hogy a termék mérgező, akkor mit tesz? Vajon?
  Nincs olyan, hogy független teszt. Vagy a versenytársa teszteli, és akkor a termék megbukik, vagy pénzügyileg érdekelt harmadik fél teszteli, akkor meg a termék átmegy.
  Ebből az ördögi körből hol a kijárat?

 3. Az idézett cikk utolsó mondatára válaszolva, nem lettem oltott, mert csökkent szellemi képességem ellenére volt és van még bennem annyi morzsája az észnek, hogy orvos és gyógyszer csak a legvégén, ha már más nem segít, értsd, saját immunrendszer !

  Nem a sivatag közepén kell tutajt ácsolni, hogy átkeljünk a folyón, ami ezer mérfölddel odébb van !!!

  Aki elrohant, vagy hagyta magát beoltatni az magára vessen !!! Nem leszek népszerű, önmagamtól idézek,” a gondolkodás nem fertőző betegség”.
  Ehhez nem kell egyetem, meg továbbképzés.

  A fenti cikkhez szorosan kapcsolódik két téma, amire felhívnám a figyelmét azoknak, akik esetleg még nem látták a Kínából származó videót, “Ha ez megtörténik Sanghajban, bárhol megtörténhet”, több helyen fenn van mára, de a pokolafoldon.hu-n is megtalálható.

  A másik, belebotlottam Dr.Andrew Moulden tevékenységébe, ami a fentiekkel szorosan összefügg !!! Nézzenek utána ! 2013-ban megölték az oltások és vakcinák tényleges “HATÁSAINAK és CÉLJAINAK” felismerése, és annak nyilvánosságra hozatala miatt.

   1. Tisztelt Kovács.T. !

    Mi nem jelent semmit ? Mi a fake ebben ? Önnek esetleg van saját, különbejáratú média csatornája, újságja, hírportálja ?
    Ez is a “mainstream” része, ahol Ön most megnyilvánult, mert csak egy, az az 1 internet van !!! Ezek után mi az ami nem a “mainstream”-ból jön ? Ön honnan “jött” ? Vagy küldték “hirdetni az igazságot” ?

    Végezetül, ha meg akar győződni a Sanghaji valóságról (is), meg úgy Kínáról általában, elintézem Önnek, hogy egy fél évet eltöltsön az idilli Kínában ! Na az már nem a “mainstream” lesz, hanem attól sokkal durvább valóság ! Csak jelezze, ha szeretné !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük