Dr. Robert Malone: Ideje elkezdeni a Világgazdasági Fórum tagjainak nyilvánosságra hozását

Dr. Robert Malone: „A Világgazdasági Fórumról állítottunk össze egy könyvet svéd kutatókkal, jelenleg holland nyelven van és folyik az angolra fordítása.

Összeállítottunk egy hatalmas listát a Világgazdasági Fórum tanítványairól, mindenütt ott vannak. Az iparban, kormányokban, nagy médiában, bigtechben (…) Az embereknek tudniuk kell, hogy kivel van dolguk. Nyilvánosságra kell hoznunk ezen személyek azonosságát. Ki kell pécéznünk és fel kell tárnunk ezeket az embereket (Itt Malone a Doxing vagy doxolás kifejezést használja, mely egy adott személyről az interneten elérhető személyes információk összegyűjtése és közzététele az illető akarata ellenére).

Ezek az emberek szeretik és gyakorolják a doxingolást, ez nekik nem probléma, úgy hogy ezt kell tennünk velük szemben. Gyerünk, kapjuk el őket! Hozzuk nyilvánosságra, hogy kik ezek az emberek és tegyünk róla, hogy ne legyenek a kormányainkban, mert lojalitásuk nem az amerikai alkotmány felé, nem a nemzetállamok felé van.

Ezek egy olyan hitrendszerből jönnek, miszerint a nemzetállamok, mint ilyenek elavult, idejétmúlt idea, és e helyett egy „Egy Világkormányra” van szükség, ami alapvetően a nagyvállalatok és a politika, a globális politika érdek-egybeolvadása. Azzal kell kezdenünk, hogy utánajárunk, hogy kik ezek, ki kell őket szavazni a hivatalukból, gondoskodnunk kell róla, hogy nem részei és ne legyenek részei kormányainknak (…)

Kényszerítenünk kell őket, hogy színt valljanak (cselekedeteik tényei alapján is), hogy amerikaiak vagy pedig globalisták, és ha globalisták, akkor ki velük. Meg kell szabadítanunk magunkat tőlük. Vissza kell vennünk nemzeteink tulajdonjogát. Ha hiszünk az alkotmányban, ha hiszünk a szólásszabadság elvében, és a személyes autonómiában, az egészségügyi (orvosi) autonómiánkban (önrendelkezésünkben), és más szintű autonómiánkban, akkor ideje, hogy harcoljunk, vagy gyermekeink (és unokáink) egy technofasiszta világban fogják eltölteni életük hátralévő részét szolgaként.”

https://rumble.com/embed/vx2uq9/?pub=p7nb0

5 thoughts on “Dr. Robert Malone: Ideje elkezdeni a Világgazdasági Fórum tagjainak nyilvánosságra hozását

 1. Nem nagyon kell összeállítani listát, hiszen mindenki olvashatja a Wikipédián a névsort:
  https://wikispooks.com/wiki/WEF/Global_Leaders_for_Tomorrow
  -benne hazánk büszkesége, OVi weftárs, aki mai napig kötelezővé tette az oltást. Nagyon megtanulta a WEF leckét ’93-ban.
  És akit éppen most erősített meg a nép a 2/3-ban. Ki hinné el pl nálunk, hogy ő is a globalisták szekerét tolja?
  Egyelőre a Gran Jury eredményére várunk azok, akik még jógyerekként bízunk a jogállamiságban.

  Hol szeretnék megjelentetni a névsort? abban a médiában amelyik a globalisták kezében van? És eddig hipnotizálta a népeket a járvánnyal?
  Ha ez megtörténne, az kb egyenértékű lenne Hitler megállításával azok által, akik addig adták alá a lovat, majd megalkották a nürnbergi pert.
  Megtörténhet ez? A remény azt mondatja velem, hogy igen. Talán nem cél nélkül vannak azok a Covid-ellenvélemények, amelyet akár Malone, vagy Fuellmich (és sokan mások) képviselnek, és tartanak szinten, hogy legyen majd hirtelen mit bedobni.
  Mert bármelyiküket elüthette volna egy autó véletlenül. De mégsem.

  Alakulna valami a háttérben? mert a nagy dolgok mindig a háttérben alakulnak.

  1. Egyetértek, hamis ellenzék mindkét név, egy színház, amit láthatunk tőlük.

  2. A volt kommunista országokban még csak nem is leplezik a látszat-demokráciákat, és a diktatúrákat. A fejlett ipari országok gazdagságát pedig nem a piacgazdaság alapozza meg, hanem a polgári jogok működésben tartása.
   Ez a piacgazdaság duma csak áltudományos szöveg. Nem tudom, kitől származik, de a volt kommunista országokban szinte minenkit bepaliztak ezzel a hazugsággal. De ez várható is volt, így utólag visszanézve.
   A gazdag fejlett ipari országokban sem annyira profik a polgári jogok témájában az polgárok, hogy másoknak képesek legyenek ezt megtanítani. A saját felnövekvő nemzedéküknek valamennyire meg tudják tanítani a gyakorlati mindennapi életben, de már a bevándorlókkal nagy gondjaik vannak. Ezekben az országokban nagyon jól tudnak megszervezni tevékenységeket, ezért is itt szerveződött meg a Világgazdasági Fórum. De akármennyire is jól meg van szervezve a Világgazdasági Fórum, akkor is csak egy áltudományos szervezet, ami hazugságokra épül. Amikor a Világgazdasági Fórum olyan politikusokat is felvett a soraiba, akik diktatúrákban nőttek fel, akkor olyan embereket vettek fel, akik nemcsak használhatatlan tudással rendelkeznek, hanem szervezni sem tudnak. Egyenlőre valamiféle káosz felé viszik a világot.
   A jelenlegi előrejelzések szerint a jövő fizetőeszköze az adat lesz. Ez megoldaná az a nehézséget, hogy jelenleg a semmiből állítjuk elő a pénzt, és most is kevesebb pénz kerül a piacra, mint amennyi áru és szolgáltatás van, vagyis még mindig pénzhiány van a piacon.
   Ha viszont az adatok lesznek a fizetőeszközök, a szellemi munkát végzők nemcsak hogy nagyobb jövedelemre tehetnek szert, hanem a szellemi munkájuk termékei fizetőeszközként is funkcionálni fognak. Az ismeretterjesztés és a szórakoztatás különféle formáit (könyvek, zenék, előadások, filmek stb.) olyan nagy mennyiségben elő lehet állítani, hogy pénzként is használhatóak.

 2. Sajnos a “tanult” emberek jelentős része semmibe veszi a polgári jogokat. Valamiért nem tartják fontosnak ezeket, és sokszor kínos számukra ez a téma.
  A polgári jogok szerint egy társadalomban bizonyos tevékenységekhez egyenlő joguk van az embereknek. De ha az emberek többségét nem érdeklik a polgári jogok, akkor megkezdődik az “értéktelen”-nek bélyegzett emberek elnyomása, elpusztítása.
  A polgári jogok nem valamiféle utópisztikus ábránd: természeti törvényekkel alátámasztható, hogy egy szabad társadalom, ami a polgári jogokra épül, életképesebb a rabszolgatartó diktatúráknál.
  Ebből következik tehát, hogy ki a legértéktelenebb ember: aki semmit sem tud a polgári jogokról. És akik csak nagyon hézagosan ismerik a polgári jogok rendszerét (tudatlanok a témakörben) azok a tudásuk alapján inkább diktatúrákat építenek és tartanak fenn, mint szabad köztársaságot.
  A hollywwodi Transzcendens (2014) című filmben felteszik a kérdést: Mivel tudnád bizonyítani, hogy egy fejlett intelligenciával rendelkező lény vagy? A filmben nincs erre válasz. A jelenlegi tudományos válasz az, hogy az emberi jogok ismerete bizonyítani tudja, hogy a lény intelligens. Csak a tudósok nagy része erről nem beszél, és az “értelmiségiek” közül is csak kevesen tudják ezt.
  Így most egy technokrata diktatúrában élünk, és abban reménykedünk, hogy az a kevés technokrata, akik fontosnak tartják az emberi jogokat, végül átveszi az irányítást a világ felett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük