Dr. Pócs Alfréd: Ne oltsátok a gyerekeket!

Szeged, 2021. december 22.

11 thoughts on “Dr. Pócs Alfréd: Ne oltsátok a gyerekeket!

 1. MINDÖRÖKKÉ ÁMEN…- A MÉN.
  ÉDES JÓ ISTENEM!!!…- DE JÓ 1 GYÓGYÍTÓ SZÁJÁBÓL HALLANI ILYEN LELKESÍTŐ, ÉLETREVALÓ ÜZENETET,
  HOGY VALÓRA VÁLTHASSUK ÁLMAINKAT: 2022-ben is!!!❤️🙏

 2. 23-án nagyon hideg volt, -6 fok délben. 24-ére ez +4+6 fokra változott reggelre Budapesten.
  https://www.meteoblue.com/hu/id%C5%91j%C3%A1r%C3%A1s/outdoorsports/airquality/budapest_magyarorsz%C3%A1g_3054643
  Az itt megnézhető adat alapján 23-án a 2,5 mikrométer alatti légszennyezettség piros++ értékű volt, sajnos visszamenőleg nem közzétehető.
  A 23-án beszívott levegő után másnap délelőttre a következő tüneteim lettek (volt melegfront is, de ez nem az volt):
  Rohamokban jövő hidegrázás, arc-orr melléküregek erősen égő fájdalma fejfájásként és a szemem fehérje teljes egészében vörös véreres lett és égett, kiszáradt. Soha életemben még nem volt ilyen tünetem.
  https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/koronavirus-ilyen-a-covidos-szem/028prqz
  Ehhez az áprilisi tünet együtteshez hasonlít, de nem az teljesen.
  Viszont elgondolkoztatott a hirtelen nagy mínusz, előtte 22-én csak normál +1+2 fokos hideg volt, majd a hirtelen meleg.
  Találtam egy linket, amiből idézek, és mivel bizonyítani nem tudom, nem is állítom, hogy ilyen történt, de a hideg-meleghatás miatt azért megemlíthető a jelenség:
  https://www.haea.gov.hu/web/v3/oahportal.nsf/web?OpenAgent&article=hattersugarzas
  “Az alfa-sugárzás nagy energiájú, töltött részecskékből áll, hatótávolsága kicsi, levegőben néhány centiméter alatti, vízben, emberi szövetekben csak néhány mikrométer, sűrűbb anyagokban még kevesebb. Egy papírlapon, vastagabb műanyag fólián, vagy az emberi bőrön már nem képes áthatolni, azaz könnyű leárnyékolni. Azonban belélegezve, lenyelve az alfa-sugárzó radioaktív anyagok erőteljesen károsítják a testszöveteket.”
  http://www.sugarvedelem.hu/sugarvedelem/docs/V1i1/Moln_04V1_final.pdf
  Mivel a covid tünetek, és az én tüneteim is nagyon furcsák és önmagában is szokatlanok, de hasonlóak, gondoltam közérdeklődésre tarthat számot.
  Mára egy eső a nagy részét kimosta a levegőből.

  1. 1, repülőkről szórják az ország több pontján,
   2, az “utcai lámpákba”, amit az eu küldött, és orbán veje nyúlta le a vele kapcsolatos közbeszerzést, 5G jelerősítők vannak beszerelve gyárilag. Ezek továbbítják a falvak, városok központi tereire és víztornyaira a covid ideje alatt felszerelt 5G jeladók jeleit.

 3. Naponta többször látogatom honlapjukat,ezért nagyon sajnálom,
  hogy nem tudtam erről az eseményről.ELMENTEM volna,mivel unokám
  kapcsán én is ellenzem a gyermekek oltását.(A felnőttekét is,az erőltetést is.)

 4. A jövőre készülve már megvették a Moloch tesztekre változtatott nevű PCR teszteket gyártó céget

  1. Gondolom az is olyan lesz, amivel be- vagy felnyulnak valamivel, és véltlenül sem olyan, amivel egy külső eszközre tehetek mintát, anélkül hogy az ember testéhez hozzáérnlnek, mert azzal nem tudnák a mérgeiket bevinni az emberbe. Az is elgondolkodtató, hogy a nemzetközi bankárcsicska kormányok csaknem mindegyike kizárólag olyan belépést fogad el a határoknál, amivel BELÉD nyúlnak, tehát, méreganyag bevitelére alkalmas eljárásért “cserébe” juthatsz be az országba. Ha átnézed a konzuli tájékoztatókat, szinte nem találsz olyan országot, ahol normál vérvételes antigén tesztet is elfogadnak. Csak PCR vagy oltás. VAJON MIÉRT?

 5. VÉGRE BESZÉLNEK A REPÜLŐGÉPEKRŐL VALÓ SZÓRÁSRÓL!!!! VIDÉKEN M-I-N-D-E-N ESTE SZÓRJÁK AZ EU-BÓL KÜDÖTT “DEZINFEKTÁLÓ SZERT”, AMI MAGA AZ AEROSZOLOS FORMÁBAN SZÓRT ÚJABBNÁL ÚJABB VÍRUSVARIÁNS, AMIT MAGYAR KATONAI GÉPEKRŐL SZÓRNAK!!!EZT KELLENE LEÁLLÍTANI!!! KÉRDÉST MIKOR INTÉZNEK ERRŐL A PARLAMENTBEN A DEEP STATE CSICSKA “KORMÁNYUNKHOZ”??? NÉPÍRTÓ E-U-G-E-N-I-S-T-Á-K!!! FÉRGEK!!!

  1. Szóval ismét átestem a “Covid”-on, 2020 március óta kb. ötödször. Bár még sose teszteltem, csak azért az éppen “aktuális” tünetekből időnként beazonosíthatóan jelentkezett valami. Az oltottak vírus szórását is érzem néha, olyankor légzéskor “nyom” a tüdőm max. pár napig.
   (Ezt minek tesztelni? De hát érzem.) A nyáj immunitás fogalmát se lehet eleget emlegetni. Mindenki átfertőződése. Ezek szerint az aerosol gondoskodik róla, hogy mindenki “napi” szinten megkapja az adagot. Még hányszor fertőződjünk át? Mikor éppen mivel?
   Egyébként védekezési alapként minden “fény” terápiát használok (C vitamin, D vitamin).

 6. Egyszerűen hihetetlen amit a szülők csinálnak a saját gyerekeinkkel! Tisztelt doktor úr egyszerűen csodálom a kitartásukat, és hálásan köszönöm egyben hogy kiállnak értünk azokért akik nem kérnek ebből a “csodából”! De egyszerűen hihetetlen mennyien kötelezik a saját gyerekeiket erre 😓 sőt kiváltságosnak érzik magukat, mert azok az ügyek ahol a gyerekek mellékhatástól szenvednek vagy akár bele is haltak el vannak tusolva! Itt Angliában csak az NHS belső e-mailjei között ment a hír mennyi gyerek lett szív beteg , senki sehol nem olvasott róla a médiában! Ha fel is hozták azonnal el lett simítva! Így igen nehéz bizonyítékokat bemutatni! Nagyon szomorú de Föld népességének nagy része olyan hipnózisban él hogy ha az ember csak kérdéseket tesz fel amire nekik kellene válaszolni idegesek lesznek és még ők kezdenek el veszekedni amikor ők jönnek rá nincs semmi értelem annak amit mondanak! Én már nagyon fáradt vagyok és inkább bele se megyek mert nem lehet őket meggyőzni! Szerintük a vírus halálos az oltás pedig az egyetlen megoldás és ők ettől kiváltságosak! Tudom mert én nem vagyok oltott se a fiam mindketten voltunk Covidosak! A párom 2x oltott még nem volt Covidos de annak ellenére hogy mi túléltük oltás nélkül szerinte mi vagyunk a hülyék mert az ő körében még veszélyes oltás mellékhatás nem történt és ezek az emberek nem is fogják elhinni amíg nem történik valami dráma családon belül mert a hipnózisuk nagyon erős! Én nagyon szeretem a párom de már kezdem feladni!

 7. Tisztelt Szülők! Bárki aki beoltatta a gyermekét. Irja már meg nekünk,hogy hogyan történt önöknél a gyermekük beoltása. A gyermekük jelentette be , hogy Anyu. Apu ird aló mert beakarom oltani magam. Megkérdezték-e hogy miért döntöttél így kisfiam? A tanítónéni vagy az igazgató bácsi kérte, javasolta, vagy követelte a gyermekeiktől, vagy Önöktöl?
  Ha Önök döntöttek így, hogy magyarázták meg gerekeiknek, hogy ez az oltás szükséges és biztos ,hogy semmi baja nem lesz tőle.. Vagy arra hivatkoztak, hogy önönek is megparancsolata a fénöke. Vagy azért, mer a pápa kijelentette, hogy az oltás erkölcsi kötelesség és ez a kisgyermemekekre is vonatkozik. Vagy rájuk ez fokozottan vonatkozik, mert Krisztus mondta “engedjétek hozzám a kisgyermekeket”. Krisztus bizonyítottan nem akarta, hogy az apróságok idő előtt az ő világába költözzenek. Megsímogatta a kisgyermekeket és visszaküldte őket. játszani.. Az is előfordulhat, hogy nem volt pénz karácsonyi ajándékra,? A karácsonyi oltás és általőban az oltás nem kerül pénzbe. Drága Buta Embertásaim, ha ezt így lenyelitek, rövidesen majd fizetni is fogtok érte
  Lehet, hogy nekem nem válaszol senki, de előfordulhat, hogy a Teremtő valamikor majd megkérdezi

 8. Tisztelt Dr. Pócs Úr!

  Önt nem háborítja fel messzemenőkig az, hogy a nevelőotthonban lévő, és nevelőszülőknél lévő gyermekeket KÖTELEZŐEN oltják?
  Nem terveznek semmilyen beadványt tenni ez ellen az alávaló gyakorlat és nem engedélyezett gyermekkísérlet ellen?
  Vajon mennyit fizetett a vakcinagyártó az alávaló kormánynak a máshol nem engedélyezett gyermekkísérletek ilyen formában történő engedélyezéséért?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük