Covid-19 Konferencia – El a kezekkel gyermekeinktől – Children’s Health Defense

1. rész

2. rész

3. rész

17.00 Köszöntő Noll-Szatmári Enikővel, Győrffy Orsolyával.
17.15 Globális kilátások
Mary Holland, a Children’s Health Defense elnöke, USA
17.30 Európai kilátások
Győrffy Orsolya, megbízott ED CHD Europe
17.45 Az mRNS-gén alapú injekciók
Michael Palmer, MD (zoom)
18.00 Tanulságok a múltból
Meryl Nass, MD
Szünet
18.30 Összefoglalók a régió, Magyarország és Horvátország aktuális helyzetéről
Dr. Tamasi József és más meghívott vendégek
19.00 Panelbeszélgetés: Hogyan jutottunk ide?
Mary Holland vita indító könyv összefoglalója : Az oltás tudomány és mítosz; Teknősbékák a végtelenségig címmel

4 thoughts on “Covid-19 Konferencia – El a kezekkel gyermekeinktől – Children’s Health Defense

 1. Nagyon jó és szép világban élünk mi most. A kanadai belőtt ügyvéd a bizottsági meghallgatáson összecsuklott.

  https://uncutnews.ch/mehrfach-geimpfter-anwalt-bricht-waehrend-der-anhoerung-ploetzlich-zusammen/
  https://www.infowars.com/posts/watch-vaxxedtothemax-canadian-lawyer-suddenly-collapses-during-inquiry/

  Az ember 2-szer volt Astra Cenekával belőve. De azt is mondják, hogy az ügyvéd többszörösen oltott.
  A meghallgatás arra megy ki, hogy jogosan vezette-e be Justin Trudeau a vészhelyzetet.
  Tehát még véletlenül sem a tüntetőket akarja a politikai elit megvédeni. Hanem egymással folytatnak egy kis hatalmi harcot.

  Tehát már a társadalomban a karrieristáinak is nagyon veszélyes és sok ez az erőltett oltás ?
  Vannak olyan hírek is a nagyvilágban, hogy sok gerinctelen ember a védelmi statuszát a lepapírozással érte el.
  Meg a hatalmas és befolyásos farizeusok maguknak csak a placebót adatták be.
  Na, igy vidám és könnyü ez a földi élet egyeseknek ! Nem !

 2. József, ezek a kifárasztásra játszanak ezekkel az “etikai” látszatperekkel. Arra játszanak, hogy egy idő után megunja, beleun a stresszbe, ezért feladja az egészet. Nyilván ezért hoznak ugyanolyan formai hibákkal döntéseket. Tudják, hogy tartalmilag nem védhető ez az ügy, de ha ezzel a bíróságig mennének, esetleg megszégyenülnének, ezért maradnak inkább a “kifárasztásos” technikánál: formai hibákkal látszatperek, házkutatáskodósdi, majd “biztos” a nav is megjelenik Önnél, értelemetlen “ellenőrizgetgetések”, indokolatlan “igazoltatgatások”, bármi, ami distresszt, frusztrációt, üldözöttséget és kellemetlen érzéseket okozhat Önben . pszichológiai hadviselés, pszichológiai “fársztás”. Tudja, amikor a Nagy Halat fárasztja a horgász, mert egyszerre, egyből nem tudná kihúzni, kiugrana a horogból. Nagyon szeretnénk, ha ezekben a stresszorokkal kifárasztásos időkben is kitartana és velünk maradna. Annyira kevés igaz hang van a médiában, pláne orvos. Csak páran vannak, tényleg már csak ketten, akik őszintén beszélnek. Tomasovszkit leszerelték a stresszorokkal, talán még Lenkeit is, nem tudom ők miért tüntek el. nav ellenőrzések? üzletük rontása? Nem baj, jönnek újak, Ertsei, stb., de orvosokból mindig kevés van, akik beszélni mernek (jól lefizették, és megfélemlítették a többieket, ők gyengék maradtak.)

  Az a nevetséges és non-sense, hogy a legnagyobb gyilkosok, kísérleti szerekhez háziorvosoknak hamis információs propagandát író és szóró lefiztetett orvosnak látszó üzletemberek indítanak Önönk ellen “ETIKAI” pereket. A világ kifordulását látjuk, amíg a világ lassan fel nem ébred, Ebben kitüntetett szerepük van Önöknek, kifejezetten Önnek és Pócs Doktor Úrnak. Maguk viszik a fáklyát, a többiek csak távolról követik magukat a sötétben, fáklya vivésére alkalmatlanok, emberi kishitüségük,emberi gyengeségeik, emberi kvalitásiak hiányosságai miatt. mártírok munkája a maguké, de örüljünk, hogy jelen állapotban még beérik ennyivel, mint a fentebb említett idegesítő dolgok, és nem “boszorkányüldüzik” magukat, mint “szent”-nek mondott háború, az inkvizíció idején. A “TUDOMÁNY”-ról:
  A “TUDOMÁNY”-ról, így már egyes számban nem beszéhetünk, csak TUDOMÁNYOK lehetnek, vagyis vélemények és ellenvélemények. A tudomány ebben a kérdésben kettészakadt. Nincs egyértelmü irány. Az egyik lefizetett hazudozó, a másik az igazságot keresi.A “TUDOMÁNY”-t “szent” tehénként alkalmazzák a népírtók, hasonló, mint a casua belli, egy háború kitörésekor, ismerjük a módszereiket:mindig lehessen valakire vagy valamire mutogatni, ami “szent” és “sérthetetlen” vagy leglábbis annak látszik. A “TUDOMÁNY” nem egy tévedhetetlen “szent tehén”, aminek be akarják állítani, hanem egy aktív, kereső folyamat, teli hibákkal. Egy valódi tudós hozzáállásában minden dogmát elítél. Dogmákban nincs fejlődés. A dogma = politika. Az igazságkeresés nem a dogmákban van, hanem a megismerésben, tényfeltérésban és az érvek és ellenérvek ütköztetésében.

  Sok siker és kitartás kívánok ezekben a “fársztásos” és “stresszoros” időkben.
  Így szórakoznak mindenkivel, aki a pénzük ellen szólal fel, mert a lakosság “leoltásában”/orbán viktor szavai/, hatalmas pénz van.
  A fehérorosz elnök lenyilatkozta a Fehérorosz parlament előtt, hogy mennyi pénzt ajánlott fel neki az IMF, ha követi a “Wold Humicide Organisation” gyilkos oltási programját és ajánlásait. Ezért érthető, ha Önöket, akik ezen üzletük ellen szólalnak fel sresszorokkal kísértgetik, fárasztják a mindennapokban. Annak örülhetünk, hogy már van leglább egy párt bent a parlamantben, akik az Önök igazságát is szólják. Tekintse úgy ezeket az a lefárszó ellenőrigetéseket, ahogy Radnóti írta: “csak légypiszkok ők a szentkép keretén”.

  Üdv:

  J

 3. A sok (mind nagyon fontos) előadásból legjobban Győrffy Orsolya szavai fogtak meg, aki rávilágított egy alapvető logikai gondolati kapcsolatra:
  „Tudatos döntést csak akkor hozhat az ember, hogyha az információ valós, hithű, és igaz. Nem akkor, hogyha a Pharma cégek érdekeit képviselő áltudományos emberek által terjesztett propaganda szöveg adja az alapját a döntéseknek.” A valós információ pedig nem jut el az emberekhez.
  Nagyon – nagyon nagy veszélynek vagyunk kitéve emberiség nagyságrendben! a gyerek-méreg-oltások általános mindenkori engedélyezési rendszere miatt, ami kiterjeszthető a már felnőttekre is. Ez az engedélyezési rendszer az alapja, a jogi alapja, és az utolsó csepp az emberiség kegyetlen kiirtásához.

  Szintén elhangzott gondolat, hogy ami eddig nem volt fontos, az most fontossá válik. Kiegészíteném azzal, hogy a társadalmi alaprendet működőképesnek szoktuk meg, nem kérdőjeleztük meg. De sajnos észre kell venni azt, hogy az alaprend lépésről lépésre teljesen felborult. Ha vissza akarjuk állítani, akkor bizony nélkülünk, az erre adott ’immun’ válaszunk, az NWO teljes elutasítása melletti tömeges kiállás nélkül, nem fog visszaállni. A tét a mindent vissza, vagy a lemondás a jövőről.

  Az idő erre már szinte nulla, mivel tudomásul kell venni, hogy a Globál propaganda épít az eddigi oltottak létszámára (a túlélő placebósokra, vagy az enyhén mérgezettekre, az oltás következmények nagyságrendjének eltitkolására, valamint letagadja a halálozást!), és az ő szemében ez igazolás arra, hogy az oltás óriási siker! Letagadják, illetve hirtelen amnéziájuk lett, és elfelejtették, hogy kierőszakoltatták a kötelező oltásokat a nemzeti kormányok szintjén, és továbbra is követelik, hogy csak így tovább kell folytatni az oltás kényszerítést.

 4. A gyanú felmerülése miatt, hogy ez nem igazán „oltás”, ha oltott lennék, kikérném gyártási számonként a receptúra ismételt legyártását, és kielemeztetném, egy vérvétel analízissel együtt. Ha a véremben olyan anyag lenne, ami oda természetes úton nem kerülhetett, és az újragyártásban nincs, akkor az újragyártás hamis, ha pedig igazi, akkor ki lehet elemezni teljesen. Egyébként nem is biztos, hogy kell újragyártás, biztos kell lennie sorozatonként mintadarabnak (sample)! Miért nem kéri ki ezeket senki vizsgálatra? Most, amikor a halálesetek összefüggését kellene bizonyítani?

  Az oltás beadása után előjött tünetek, betegségek, problémák az oltás miatt vannak!!! Ez a propaganda által eltitkolt információ. A másik eltitkolt információ, hogy azok a vírusok, amikre az eddigi akármilyen oltások készülnek, nem léteznek. A ’vírusok’-nak nevezett ’lények’ létezése nem kimutatható. Az eljárásról, amire ráfogták, hogy kimutatja a vírusokat, már bírósági úton kiderült 2017-ben, hogy a célra alkalmatlan. (Dr.Stefan Lanka, kanyaró per). A valódi megfázásokra viszont vannak hatásos gyógyító szerek. A valódi megbetegedéseknek viszont van élettanilag leírható egyéb, igazolható háttere, nem kell kitalálni hozzá ’ismeretlen’ okot.

  Amíg bármilyen oltásnak a hivatalos általános felülvizsgálatára sor nem kerül, az oltások választhatóság csak addig érthető számomra. De mivel az oltások felülvizsgálata már számos laborban megkezdődött, és nagyon negatívak az eredmények (ez az oldal már eddig is bemutatott ilyen eredményeket, de perben is bebizonyosodott, Dr. Stefan Lanka által kezdeményezve, a kanyaró vírusra), igazából a választhatóságot sem értem. A felfüggesztést, illetve az eredmények tekintetében a betiltást tartom elfogadhatónak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük