Február 16-án 5 EP-képviselő lemondásra szólította fel Ursula von der Leyent

Stasis Jakeliunas (Litvánia) beszéde:

“Az Európai Bizottság elnöke Ursula von der Leyen egy óriási tudományos csalás és propagandakampány részese a kovid-“pandémia” kapcsán. A következmény az emberi jogok és a szabadság súlyos megsértése. Európában a demokrácia veszélyben van. Az intézkedései és a súlyos érdekellentétek miatt le kellene mondania elnöki posztjáról.

Most néhány részlet, ami ezt alátámasztja: Ahogy mindnyájan tudjuk a médiából, az elnökasszony a Pfizer vezetőjével privát beszélgetéseket folytatott mielőtt aláírta a gyógyszercéggel kötött adásvételi szerződéseket. Megtagadta ezen beszélgetések tartalmának nyilvánosságra hozását. Ez egy egyértelmű vétség az átlátható és nyilvános eljárás alapelvei ellen.

Másodszor, a Pfizerrel való megegyezés nyilvánosságra hozott része szerint, – és nem hozták az egészet nyilvánosságra, ami egy további vétség ugyanez ellen az alapelv ellen-, az Európai Bizottságnak össze kell hangolni a gyógyszervállalattal a külső, (kifelé történő) kommunikációt és a kovid-oltóanyagokat , mint globális közjót támogatni kell. Ez nem tudomány, ez nem egy jó kormányzás, ez az oltóanyagok üzleti terveinek megvalósítása.

Az Európai Bizottság elnökasszonya úgy cselekedett, mint ennek az üzletnek a legfőbb képviselője.
Harmadszor, ennek az elkötelezettségnek köszönhetően von der Leyen asszony aktívan reklámozta az oltóanyagokat, mint egyetlen lehetséges kiutat a pandémiából. Ez egy hazugság. A pandémia kezdete óta vannak hatékony és nem túl drága orvosi kezelési protokollok. Von der Leyen ignotálta, hogy a világban orvosok ezrei megerősítették ezt.

Negyedszer, a Pfizer azt állította a szerződés Európai Bizottsággal való aláírása után 2021 május 20-án a sajtónyilatkozatában, hogy a pandémia valószínűleg még éveken keresztül fog tartani, mindenkinek többször be kell oltatni magát. Honnan tudhatták ezt? Miért értett egyet az elnökasszony ezzel a véleménnyel?

Ötödször, a bizottság a közösségi hálón összedolgozott az úgynevezett tényellenőrzőkkel. Ez a nyilvános és tudományos viták cenzúráját jelentette a kovid-19-ről. Ez az együttműködés 2020. június 10. óta tart és a kovid-propaganda egyik fő eleme.
Hatodszor, von der Leyen elnökasszony hivatalos nyilatkozata szerint, férje Heiko von der Leyen orvosi vezetője egy gyógyszervállalatnak, ezen kívül tanácsadó egy másik vállalatnál, egy tanácsadó cégnél a német és európai egészségpiacon. Mivel Ursula von der Leyen aktívan benne volt a kovid-oltóanyag üzletben, ez egy további nagy érdekellentét.

Az elmondott pontok miatt vissza kell lépnie. Felszólítom minden frakció és minden európai parlament vezetését, hogy támogassák ezt a követelésünket és végre állítsanak fel egy vizsgálóbizottságot a kovid-19-pandémia kivizsgálására. Az EU-ban élő embereknek szükségük van a válaszokra, hogy hogyan és miért tört ki ez a pandémia, hogyan lett legyőzve és hogy lehet megakadályozni, hogy ez megismétlődjön. Köszönöm.”

https://odysee.com/@RTDE:e/VdL_R%C3%BCcktritt:6

9 thoughts on “Február 16-án 5 EP-képviselő lemondásra szólította fel Ursula von der Leyent

 1. Nocsak, 2 év kovid-cirkusz után feltűnt egy maroknyi EU-parlamenti képviselőnek, hogy a főnáci Leyden asszony eladta az EU állampolgárait a gyógyszeripari maffiának?! És a szokásos indítványozgatás helyett végre azt teszik, amiért – jó vaskos díjazás mellett – elvileg odaküldték őket, azaz a szavazók érdekeit képviselik (legalábbis ebben az ügyben)? Le vagyok nyűgözve!
  Ennél jobban már csak akkor lennék lenyűgözve, ha a nyilvánvaló korrupció és az emberiség elleni bűncselekmények vádjával ezt a pszichopata némbert és az egész bűnrészes bagázst bilincsben vinnék el, amit a mainstream hazugság-gyár is egyenesben lenne kénytelen közvetíteni!

  1. Teljes mértékben egyetértek. Volt ugyan már korábban is gyenge kezdeményezés az oltáskényszer bevezetése ellen, de az is már csupán akkor történt, amikor az európai parlamenti képviselőkre is kiterjesztették a kötelező oltást. Gondoltam is magamban, hogy hirtelen milyen fontos lett fellépni az emberi alapjogok eltiprása és a diszkrimináció ellen. Addig, ameddig ők maguk nem voltak érintve, addig egyikük sem szólalt fel a kötelező oltások ellen. Nem álltak ki az egészségügyben dolgozók, a rendvédelmi szervek és az egyéb közszolgálati dolgozók érdekében.
   Cristian Terhes, EU képviselő Romániából: “Nézzék meg, hogy hova jutottunk!”
   2021-12-02 https://www.bitchute.com/video/m6XxfD6CAKyU/
   De ami legjobban zavar: hol vannak a mi képviselőink? A magyarok miért nem szólalnak fel soha egyetlen valóban fontos ügyben sem?

  2. Meg volt a biznisz, mindenki le van oltva nyolcszor, hatvanszor tesztelve. Jó évet zártak.
   Közben túl nagy kezdett lenni polgári elégedettlenség is, úgyhogy jöhet a következő fázis. Kovidot altassuk kicsit, egy sokkal nagyobb durranással eltereljük a figyelmet. Jöhet a háború és gazdasági összeomlások! Juhíííj! Tapsoljunk együtt!

 2. Ez a von der leyen boszorkány, minden eddigi poziciójában sikkasztásba és korrupcióba keveredett. Ennek ellenére, mivel jó elvtársnő, mindig magasabb pozícióba buktatták. Ha most itt is a korrupciós dolgaival megbukik, akkor hová rakják feljebb ??? Világkormány elnöke lessz ?

 3. Nekem ez a véleményem azokról, amik körülöttünk zajlanak:

  – Fokozatosan a 2000-es évek elejétől kikerültünk a “kerített városból”, és “mezőn” tanyázunk. Vívjuk azokat a harcokat, amelyek azért keletkeznek, mert a “jó tett helyett jót várj” nem működik-mert ezt tudatosan akarják megváltoztatni.
  – Sok nép elhagyta saját védelmet és jólétet biztosító “fáját”, és összegyűlt más népek ellen. Sokféleképpen. A “mezőn” levők kínlódásában gyönyörködnek, azt szeretnék ha semmi fenség nem maradna abban a népben.
  – (Ez a rész arról szól, hogy nem csak racionálisan előre kalkulálható dolgok történnek).. Ez a “elkóricálás” nagyon komolyan meg lesz ítélve. Erős, “elkóricáló” nemzetek meg lesznek fedve, melynek eredménye az lesz, hogy fegyvereiket kapákká kovácsolják, dárdáikat pedig sarlókká. Nép népre fegyvert nem fog emelni többé És mindenki a saját istenének nevében fog járni, országa “fája” alatt. A megzavart népeket pedig senki nem fogja többé megrettenteni.
  – Az “elkóricálást” hátulról irányító gazdagok vagyonát jogászok meg fogják találni “acél karmokkal”, “vas-szarvakkal” menvén neki a bezárt kapuknak. A megtalált vagyon el lesz kobozva és az emberek számára hasznos és szép dolgokra lesz áldozva.

  Ezeket azért írtam le, hogy valamelyt összefüggéseket lehessen látni az események között.

 4. Kemény 5 ember? -semmit nem számít.
  Ezenkívül van egy olyan érzésem, hogy ez csak egy színjáték a tömegek további hülyítésére.
  Miért nem akkor léptek fel, amikor az EU megszavazta az első intézkedéseket. Hogyan lehetséges, hogy még midig a parlamentben vannak? – ez egy „false flag”.
  Azért nem szólalnak fel a magyar képviselők, mert olyan nem igen akad a helytartó tanácsban.
  Rá kellene jönni, hogy egy provincia, egy bejegyzett cég vagyunk, és ami meg a parlament épületén kívül folyik az zömében csak színjáték. 89 óta verik át ezek ( amúgy meg több mint ezer éve) ezt a népet (mármint az itt élőket, amiből talán van vagy 2 millió magyar, és ez más országokra is igaz), ami nem is csoda, hiszen az egész Európa gyarmaton működik, és már időtlen idők óta megy az itt a piros, hol a piros mutatvány.

  A kanadai szenátus nem szavazta meg ezt, de a többit előtte igen – így juthatott idáig a hatalom.
  Így aztán enélkül is simán lerendezik a dolgokat. A perek folynak és gyorsítva, tehát?

  Nép népre fegyvert nem fog emelni többé – mert már emel, ember embernek farkasa.

  A megtalált vagyon el lesz kobozva – és a háttérhatalom kisajátítja, azaz elrabolja, mint 90-ben az arany készletünket, csak most mindent, és végül az életünket. Ez lesz az igazi gatyásítás.
  Ha fegyverrel támadnak, ne dobd vissza kenyérrel, mert az lesz az utolsó dobásod.
  Már két síkon zajlik a harmadik világháború – 2020 március 11-e óta a Covid vakcinákkal, most pedig már fegyverekkel is.
  Putyin 2014-ben besegített a Majdannak, most meg vacillál, de miért is? Időt ad a mély államnak az ellenállásra és a visszavágásra? Vagy csak megy a színjáték, a WHO főgengsztere ugrásra készül, de lehet, hogy már bele is kezdett. Az EU és a világ hiénái pedig ontják a persze elévült fegyvereket Ukrajna vadidegen helytartó tanácsának, és mindkét oldalon a Rothschildok vágyai szerint hullik a nép, az emberek számosan nálunk is a Rothschildok kedvére játszanak. Hát így működik a háttérhatalom, csak nehéz átlátni. Szinte senki nem tanult semmit a valós történelemből. A két világháború sem tette okosabbá az embereket. Hol van már Magyarország, eltűnt a FED süllyesztőjében.

  A Föld gömb jellegű, de az emberi fejekben igen csak lapos. Egyesekre lassanként nem hogy a homo, de a sapiens jelzőt sem érdemes ráilleszteni. A háttérhatalom emberi kinézetű mutánsaira biztos, hogy nem.

 5. 2022-02-27-én közölt véleményemet rövid időn belül visszajelzett egy nemzetközi állásfoglalás:
  “– Az elkóricálást” hátulról irányító gazdagok vagyonát jogászok meg fogják találni “acél karmokkal”, “vas-szarvakkal” menvén neki a bezárt kapuknak. A megtalált vagyon el lesz kobozva és az emberek számára hasznos és szép dolgokra lesz áldozva.”

  Idézet egy média cikkből:
  Biden Putyin mellett szót ejtett az orosz elnök oligarcháiról is: „Azt üzenem az orosz oligarcháknak és a korrupt vezetőknek, akik dollármilliókat habzsoltak össze maguknak ennek az erőszakos rezsimnek köszönhetően: ennyi volt! Európai szövetségeseinkkel együtt felkutatjuk és elvesszük tőlük a jachtjaikat, a luxusingatlanjaikat, a magánrepülőiket.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük