11 thoughts on “Tanár Úr nem oltat

 1. https://orvosokatisztanlatasert.hu/beszelgetes-prof-sucharit-bhakdival-felmentese-utan/

  Dr. Cowan már 3 hónapja elmesélte a baktériumok szerepét, és a TBC témát.

  Ezek alapján, minek az oltás?
  A régi és az új típusú?
  Hatalmi erőfölénnyel való visszaélés útján akarják a tünetmentes, baktérium mentes társadalmat (gyerekeket külön) politikailag terrorizálni?
  A bacik úgyis megjelennek, ha kell, hacsak antibiotikummal vagy mással célirányosan újabb hatalmi erőfölénnyel való visszaéléssel nem lesz megakadályozva, hogy végezzék a dolguk.
  Értünk.

  Halott bacit belénk szúrni mégis minek?
  Csak az élő bacik a segítőink. Ők pedig jönnek, ha kell, de csak akkor. Csak akkor, ha tudnak is. Csak annál jelennek meg, akinél kell.
  Hatalmi erőfölénnyel nem élnek vissza.

 2. A fenti kép (4 majom) nagyon frappáns, sokatmondó, és úgy vélem 98%-ban választ ad sok kérdésre.

 3. Úgy látszik rusvai tanár úrnak sikerült valamit tanulnia Pócs Doktortól és Dr. Szilák Lászlótól az egri televízióban lefolytatott vita során: az újabb erősítő oltást már jobb lesz kihagynia. Ez is fejlődés, bár elég szerény és gyengécske de főleg énközpontú, egy ilyen tudós embernél.

 4. Rusvai úr enyhe őszinteségi rohamában kifelejtett(?) egy sor igen súlyos “mellékhatást” (valójában hatást), legfőképpen a halállal végződőket, mint a szívizomgyulladás, vagy a “hirtelen halál” – az elnevezés önmagáért beszél. Bocs, de nem a kiütések és a szabálytalan menses a legnagyobb probléma a méreginjekciókkal. Csak meg kellene nézni a halálozási statisztikákat, Rusvai úr. Vagy a valódi problémák említéséért nem fizet a propaganda-média?

  A többi megszólalóval nem is érdemes foglalkozni, önmagukat minősítik. Velük van tele a hazug papagáj-média, és most indul az újabb kamu-variáns reklámkampánya, úgyhogy még több szánalmas álszakértő és kamujárvány-celeb fog felbukkanni.

  Úgy látszik, a pharma-maffia még rengeteg eladatlan készlettel rendelkezik, és mivel előbb-utóbb lejár a szavatosságuk, a szemétbe fognak kerülni. Hacsak nem találnak újabb balekokat, akikbe “ingyen” bele lehet nyomni a raktáron lévő méreginjekciókat – természetesen az adófizetők pénzéből.

 5. A MÉLY ÁLLAM ÚJABB LÉPÉSEKET TESZ A SAJTÓ ÉS SZÓLÁSSZABADSÁG ELTÖRLÉSE FELÉ

  “Az ENSZ “digitális hadsereget” hoz létre, Soros felügyelet alatt, a “halálos dezinformáció”ellen.
  Ami azt jelenti, hogy minden közlés és információ halálos számukra, mi szembe megy a hivatalos narratívájukkal szemben.”
  Sajnos a hír igaz, és ez már az orvelli gondolatrendőrséget vízionálja számunkra.
  Ezek tényleg megbolondultak. A vérivás és a kannibalizmus okozhat degenerációt, ill neurológiai betegégeket.
  Nem kérdés, hogy pszicho és szocipaták irányítják a világot.
  https://lumi-news.gr/psifiako-strato-dimiourgei-o-oie-o-rolos-soros/

  Ha még ez nem lenne elég, Klaus Schwab is újra megnyilvánult, amiben nem volt köszönet.

  A WEF szerint itt az ideje legalizálni a szexet és az állatokkal való házasságot, hogy elősegítsük a befogadást.
  A globalisták most azt követelik, hogy az embereknek joguk legyen állatokat házasodni.
  Spanyolország az első ország, amely olyan új jogszabályt fogadott el, amely nagy lépéseket tesz e kezdeményezés felé.
  Ha ez nem elég riasztó, a WEF utasította a mainstream médiát, hogy kezdje el népszerűsíteni a narratívát más országokban.
  Szerintük az állatiasság csak a transz-büszkeség egy másik spektruma.

  Korszakváltáshoz érkeztünk, éppúgy, mint ahogy a római birodalom bukásánál.
  Akkor is oly mérvű volt az erkölcsi pusztulás és szétesés, ami szükségszerűen a birodalom bukásához vezetett.
  Ahogy a római birodalomnál a hanyatlásának egyik oka a vezetés egyre romló minősége volt, beleértve a gyenge és alkalmatlan császárokat is, és a nekik megfelelni akarók szolgalelkűségét.

  Ugyanez történik a most a nyugati liberális demokráciáknál, annak intézményrendszében, és bürokratikus hierarchiájában, ami már már az őrület határán jár. Bátran kijelenthető, hogy ez már az idiokrácia egyre növekvő hatalma.
  Mi csak értetlenül csóváljuk fejünket, hogy mi folyik itt, hogy most egyszerre bolondult meg mindenki?
  Vagyí ennyire kilóra megvett, és szolgaként uraikat kiszolgáló bábokká vált a szakmai és a politikai elit?
  Tényleg nincs senki, aki nyíltan rámutatna a problémára, vagy arra, hogy a tervük abnormális?
  Hogy a végrehajtóknak feltétlen hűséget és engedelmességet kell mutatni, csak akkor juthatnak hatalomhoz és pénzhez?

  Ezért van az emberiség bajban, mert a globális elitet kiszolgáló bábok korruptak és gyávák.
  Ezért nem mernek hangot adni azon véleményüknek, hogy hamis és tudománytalan
  – a zöld klimahiszti,
  – a COVID- és az eszement bezárások, maszkolások,
  – a CBDC, aminek semmi hozadéka nincsen, mert semmi pluszt nem nyújt,
  – a GMO-s műhús, és a rovaralapú étrend élettellenes,
  – az LMBTQ-s ideológiájuk baromság.

  Innen már nincs lejjebb. Szabadesésben vagyunk.

 6. https://www.bitchute.com/video/jYU0uEjAGkPp/
  Inductive vs. Inventive Reasoning – Analysis with Dr Tom Cowan – Aug 23rd, 2023

  A heti témaválasztás alapja egy régi Dewey B. Larson videó, amiben a tudományos kutatás két elvi módszere kerül felelevenítésre. Azért aktuális, mert egyre-másra lepleződnek le az általunk igaznak elhitetett tudományos tézisek kutatásainak megalapozatlanságai, és Dr.Cowan rávilágít a fő problémára. (Az előadóval nem mindenben ért egyet, de a téma forrása ez a videó és a The Culture of Make Believe c. könyv Jensen Derricktől. A címmel ellentétben nem érvelésről, hanem teóriák kialakításáról van szó.

  Hogyan készül a tudomány? Miről van szó? Hogyha nem vagyunk tudatában annak, milyen módon gondolkodunk, akkor ez azzal a kockázattal jár, hogy oly módon és olyan sémákban gondolkodhatunk, amiről azt gondoljuk, hogy helyes, de igazából komoly eltévelyedéshez vezet, nemcsak abban, ahogyan érzékeljük a világot, hanem abban is, amit csinálunk az életben. Amik pedig nagyon konkrét cselekvések. A tudományos tudatosságot jelenleg úgy lehet leírni, hogy „úgy hisszük, hogy azt gondoljuk”. Problémát jelent, ha alapvetően hiszünk abban a hibás módban, ahogy a világot érzékeljük, mivel ez ahhoz vezet, hogy megvalósulnak a hibák. Kétféle teória felállítási mód van a kutatásban:
  – Az induktív teóriák a természet megfigyeléséből származnak, majd a tudományos folyamat megpróbálja megérteni a látottak mögött meghúzódó okot. A múltban a természet megfigyelése alapján kísérletekkel próbálták igazolni a jelenség eredetét, okát, azt, mi hogyan történhet.
  – Az inventív teória során a kutató először kitalál egy elméletet valaminek a megmagyarázására, majd nekiáll olyan tényeket keresni, amelyek alátámasztják ezt az feltételezést. Történelmileg ez a módszer azóta terjedt el, hogy Einstein a munkája során azzal a feltételezéssel élt, hogy amikor megvizsgálunk valamit a természetben, az mindig módosul a megfigyelő elméjének az interpretációjával, így torzítja az érzékelést. Az eredendő szubjektivitás miatt az észlelés és észlelet között eltérés lesz, amitől a munka megbízhatatlan. Ezért kell szerinte a történések modellezését egy teória felállításával kezdeni, a valódi jelenség megfigyelésének kizárásával. Ha megfigyelünk, bármit csinálunk, annak a velejárója, hogy kívülről megváltoztatjuk azt, amit csinálunk, mivel a folyamatban már mi is benne vagyunk, és a folyamat tőlünk is függ. Így próbálja a dolgokat a tudomány napjainkban is megérteni.
  Másképp vagy megfigyeljük a természetes folyamatokat jelenlétünkkel, ahogy a legjobban tudjuk, vagy kitalálunk valami légből kapottat (making shit up), és innen indulunk el. Az inventív módszerrel kapcsolatos kérdés az, hogy jobb-e egy rossz elmélet, mintha nem lenne teóriánk egyáltalán? Nem! Most sajnos az a jellemző, hogy rossz elméleteink vannak. ilyenkor azt mondják, hogy „ez a legjobb magyarázat, amink van”. (Megjegyzésem: a szart már nem kitalálják elméletben, hanem valóban beleteszik most már mindenbe. Az inventív módszer pedig 100% szubjektív.)

  Fel kellene tenni, hogy minden inventív elmélet hibás, mert valaki csak kitalálta, ezért eredendően hibásnak kell lennie. Van egy hibás kiindulás, amiről jelenleg senki nem állítja, hogy az adott dologra nincs magyarázat, az igazoló kísérlet eredménytelen. Magyarázkodás nélkül hagyni kellene a dolgot, de helyette van egy séma, ami alapján a tézisek elhitetése történik. Ezt húzzák rá a vírusokra, a globális felmelegedésre vagy a kvarkokra is az atommag szerkezetében. (Ha jól néztem utána, a kvarkoknak az ősrobbanás elméletben van szerepe, ami robbanás szerintem lehetetlen, és remélem, hogy ez ki is fog derülni.) A kamu vírus feltevés logika lépései:
  1- Amikor azonos helyen, hasonló tünetekkel, egyidőben többen betegednek meg, elsődlegesen feltételezték, hogy van köztük kapcsolat Nem mondták ki, hogy ez nem látható, hanem kísérletekkel próbálták bizonyítani, hogy lehetséges, ám mindegyik eredménye kizárta a vírus lehetségességét.
  2- Ezért kellett egy második inventív teória a láthatatlan részecskére. Ez lett az immunrendszer, ami megvédi az embereket a fertőzéstől. Mivel nem tudták megmondani, hogy hány db vírus van a betegek váladékában, és hogyan jön ki megfertőzni egy másik embert.
  A nem látható, nem mérhető kvarkok és a DNS esetében a „De miért nem vizsgálhatók meg?” kérdésre adott kreatív válasz közös, a nem létező kettős spirál. Feltételezik, hogy a molekulák forgási szöge ilyen vagy olyan, ezért kettős spirál formájú, ezért ez egy kettős spirál. Ilyen feltevés az evolúció is. Ezeknek az elméleteknek normálisan már a legelején össze kellene omlaniuk, mert csak ötletek. A leírásokban a kvarkoknak is van karakterisztikája: mérete, színe, töltése stb. A kitalált, önmagában nem megfigyelhető részecskéhez az első feltételezéseken túljutva olyan kitalált tulajdonságokat rendelnek hozzá, ahogy szeretnék, hogy az a valami működjön. Pedig már az első kiinduló feltétel sem igazolható. Az is csak egy alaptalan ötlet, hogy a neutronnak stabilnak kell lenni, ahogy minden sejtmagban a DNS-nek is egyedinek kell lenni ahhoz a feltételezéshez, hogy kell egy állandó megváltoztathatatlan alap az élethez. A valóságban a neutron is instabil, ahogy a DNS az élő szervezetben is különböző minden sejtben, és változó is. (Megj: a valóságban egy „kondenzátor” van a magokban.)
  A CO2 kibocsátás globális felmelegedés kapcsolat is egy ötletszerű teória, semmi nem bizonyítja! A tények pont az ellenkezőt igazolják. Az új ötlet ennek a megmagyarázására, hogy kétféle kibocsátott CO2 van, az elégett és az eredetileg létező. Amikor pedig a valóság szembesít azzal, hogy csak egyféle kibocsátott CO2 van, akkor kitalálják, hogy van még egy CO2 a földi olajtartalék réteg alatt, amit még senki sem látott, nem is lehet, mert ott már nincs szerves élet.

  Az ötletgyártás hívei, akik egy tévhiteken alapuló világot akarnak felépíteni, sose mennek vissza addig, hogy a tények már a legelső feltételezéseket megcáfolták. Ez a tévhit elhitetés adja meg a hatalomnak az alapot eszközként az erős hatalmi és érdek központosításhoz. A hatalom tudja, hogy amikor a tömegek elfogadják azt, hogy a valóság hazugságokból áll, akkor már teljesen kontrollálhatók és manipulálhatók, és ez maga a hatalmi legitimáció.
  A mai tudományt az fémjelzi, hogyha valami ellentmond egy hipotézisnek, akkor nincs eldobva a hipotézis, hanem helyette ki van találva egy másik annak igazolására, hogy az első miért volt jó, és így tovább, amíg az egész történet alapvetően értelmetlenné nem válik. Miközben ez a módszer hatalmas kárt okoz, amíg eldobásra nem kerül. Ezen elmélet hívei szerint „így kell gondolkozni”. Már nem is érdekes számukra, hogy mi volt az eredeti kiinduló feltételezés. Ezért nagyon fontos és alapvető az a kérdés, hogy hogyan látjuk a világot. Most az emberiség egy alapvető tévhit rendszer alapján nem veszi észre, hogy a tudomány témái mögött egy nagy rakás hibás kiinduló teória, és annak a további hibás igazolása van, aminek semmi értelme. Mindez nagyon veszélyes.
  A kérdés, amit mindig fel kell tenni a kutatásoknál az, hogy a magyarázatok nem ötletelések-e.

  1. Így fogják az emberekre rátörni az ajtót a következő világjárvány kihirdetése után, mert rendőrbűnözőt mindig lehet találni.
   A FEMA táborok is élesítés alatt…

   1. Eredeti helyén is rögtön láttam, hogy tett bejegyzés.
    Tényleg, felfoghatatlanul embertelen.
    És ahogy észrevettem, ezt a fajta eljárási módot mára már általánossá tették az emberekkel szemben. Konkrétan és átvitt értelemben is.

    1. Ahogy mondja, a magyar(?) hatóságok átvették azt a stílust ami Ukrajnában a toborzó fejvadászoknál bevett gyakorlat, és mindegy, hogy mi az indok. Lesz elég erőnk ezeket megfékezni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük