Reagálás a MOK elnökének Kásler Miklóshoz és Pintér Sándorhoz írt nyilvános levelére

A MOK elnöksége elszaladt az óvóbácsihoz

Furcsa viselkedés számunkra, hogy tisztességes kamarai tagokként, orvosként szervezett szakmai rendezvényünkre tisztelettudóan meghívjuk a MOK elnökét, azt ő visszautasítja, viszont kvázi egy feljelentést ír a belügyminiszternek és az emberi erőforrás miniszternek orvosokról, akiknek véleményét képtelen házon belül egyeztetni. Kicsit kezdem magam úgy érezni, mintha a középkorban élnénk, amikor a laposföldhívő hatalommal szemben szót emelőket nem hogy nem hallgatják meg, hanem máglyára küldik. Valahogyan így működhetett az inkvizíció is.

A MOET (Magyar Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért) képviseletében alább egy nyilatkozatot teszünk:

Visszautasítjuk és a közvélemény manipulációjának tartjuk, hogy a MOK elnöksége bennünket vírustagadóknak, oltástagadóknak és maszkelleneseknek nevez! A SARS CoV 2 vírus létező vírus, koronavírusok közé tartozik és mint ilyen az orvosi irodalom évtizedek óta ír róla. Miért is tagadnánk annak létezését. Hogy mennyire veszélyes, hogy milyen károkat képes okozni, na arról kellene szakmai vitákat folytatni, ami eddig nem történhetett meg. A védőoltásokat is indokoltnak tartjuk bizonyos nagy veszélyt jelentő fertőző betegségek és bizonyos veszélyeztett embercsoportok esetén. Nem vagyunk oltásellenesek sem. Ami tiltakozást vált ki az emberekben az az oltás erőszakolásának, elkapkodott elrendelésének és tisztázatlan sietettetett előállításának híre. Ennek is lehet azonban tudományos oka, háttere és erről érdemes egy szakmai rendezvényen beszélni. A maszk pedig jó szolgálatot tehet minden olyan esetben, amikor valós fertőzésveszélyt lehet vele megelőzni. Minden más részlet szakmai érveket, tudományos tényeket igényelne a maszk használatával kapcsolatban, ezeknek igencsak híján vagyunk. Akik a maszkok használatát ráerőltetik a társadalomra nem járványos időszakban, erősen ajánlják gyerekeinkre iskolába járáskor, súlyos idős betegekre a légzésüket korlátozva, na elsősorban azoknak kellene tudományos igazolásokkal előállni és nem azokat megbélyegezni maszkellenességgel, akik ezeket a tudományos tényeket hiányolják. A kamara vezetését nem azért választotta a tagság, hogy politizáljon, hogy manipuláljon, hogy a tudományos érvek nélkül boszorkányüldözést folytasson a saját tagjai ellen, megalapozottság nélkül megbélyegezze a saját tagjait, inkvizítorok szerepében tetszelegjen a megtévesztett, megfélemlített lakosság és orvosok szimpátiáját keresve.

Rendezvényünk (2020. augusztus 21.) nyitott minden hivatalos és más, nem a hivatalos forrásból származó szakmai megfontolás megvitatására. Amit tettünk, hogy jogszerűen, szakmai elvekhez hűen, rendkívüli idő alatt és rendkívüli erőfeszítések árán létrehoztunk egy fórumot, ahol bárki megnyilvánulhat mindkét oldalról. A hivatalos elvek vallói év eleje óta több százezer cikkben, videoban, riportban tudathatták filozófiájukat, meglátásaikat a nagyközönséggel miközben egyetlen ellenvéleményt sem engedtek megnyilvánulni. Senki nem vádolhat bennünket azzal, hogy itt van ez a szegény hivatalos álláspont, amely nem kap kellő teret a mi rendezvényünkön, hiszen a csapból is a hivatalos álláspont folyik. Fényévekkel elmaradt az alternatív álláspont, a kritika, az egészséges vita bemutatása. Ennek ellenére készek vagyunk bármilyen jószándékú vitapartnert beengedni a rendezvényre, hogy konstruktív beszélgetés kialakuljon. A MOK elnöksége az ilyen vitára, az ilyen rendezvények megrendezésére úgy látszik képtelen, akik pedig ezt a lehetőséget megteremtik, azok ellen külső segítséget keres.

Várjuk tehát azon egészséges vitára képes, nem gyűlölködni és népet ámítani, pánikot gerjeszteni akaró felelős orvosok vagy orvospolitikusok jelentkezését az orovosokatisztanlatasert@gmail.com email címen, akik a rendezvényen valódi egyeztetést szeretnének előmozdítani. Mivel mind Kásler miniszter úrnak, Merkely Béla professzor úrnak, mind pedig Kincses Gyula MOK elnöknek a meghívásunkat elküldtük, ezért az ő döntésük, az ő felelősségük, hogy részt vesznek-e, delegálnak-e, vagy inkább a MOK elnök stratégiáját követve erőszakkal, alantas módon, hátbatámadva szeretnének fellépni velünk szemben az értelmes párbeszéd helyett. Méltatlan, hogy ma Magyarországon ilyen témában nyilvánosan kell üzengetni.

Közösségünk hitvallása, hogy minden jogszabályt és rendelkezést be kell tartania mindenkinek, de szakemberekként jogot formálunk arra, hogy véleményünket a döntéshozók, a szakma és a nagyközönség felé hallassuk, mert semmi de semmi nem tiltja azt. Meggyőződésünk, hogy a magyar nép sokkal jobb egészségben maradhat, ha a mi véleményünk egy közös szakmai platformon megvitatásra kerül, mielőtt meggondolatlan, vagy épp számító érdekek mentén újabb intézkedéseket hoznak.

Arról, hogy épp ki és mivel sodorja veszélybe az országot, a népet, az feltétlenül egy szakmai konferencia témája lehetne.

Ha Önök szakmai megalapozottság nélkül intézkedéseket hoznak, mondván úgy gondolják, hogy így teszik legjobbat a súlyos járvány megelőzésére, akkor előbb tisztázzák a szakmával, hogy valóban súlyos, hogy valóban járvány, hogy valóban a legjobb eszközöket választják a megelőzésre. Ez a hisztéria telve van indokolatlan pánikkeltéssel, a lakosság nagy része fél, az orvosok nagy része fél és ő maga sem lát tisztán. A konferencia egy lehetőség, amely esetén ha Önök azt ellehetetleníteni szeretnék, akkor az magáért beszél.

Azért lettünk orvosok, hogy az emberek javát szolgáljuk, az embereket gyógyítsuk. Alázatosan kérem Önöket, hogy fordítsák az eseményeket a helyes, a “win-win”, a “hallgattassék meg a másik fél is” irányába. Mi semmilyen veszélyt nem jelentünk a jószándék és a józan ész számára! A döntés az Önöké, hogy milyen imázzsal jönnek ki ebből a helyzetből.

Dr.Tamasi József a konferencia szervező bizottságának vezetője

37 thoughts on “Reagálás a MOK elnökének Kásler Miklóshoz és Pintér Sándorhoz írt nyilvános levelére

 1. Koszonet a tisztesseget kepviselo, az emberseget a legnagyobb erteknek tekinto igaz lelku orvosnak. Isten Aldja Ont.

 2. Teljességgel egyetértek az itt leírtakkal és támogatom a konferencia megtartását.
  Tisztelettel, Párdányi Miklós

 3. Kőveteljűk a tiszta levegő vętelt maszk helyett a virustol nem fęlűnk,! ami itt ěl velünk păr ęvtizede, az őregek meghaltak meg is fognak ez az ęlet! Emberi jogunk van azt nem veheti el megvăltoztattot paragrafus, igy nem tehetik kőtelezővę kěnyszetiteni se a maszkot se az oltåst!

 4. Remélem az ész diadalmaskodik a pénz, hatalom, politika felett. Én nem szeretnék MRC-5 oltást, iatrogén reakciót. Ezekre hivatkozva nem kötelezhetik, mert ellen mond a Hippokrateszi eskünek. Ezt fontos lenne a pénzes politikának megérteni. Igen, van orvos rokonom.

 5. Köszönjük az igazság nyomába eredt orvosok erőfeszítéseit. Egyetlen észrevétel van:

  “A SARS CoV 2 vírus létező vírus, koronavírusok közé tartozik és mint ilyen az orvosi irodalom évtizedek óta ír róla.”
  A kérdés csak az, hogy mennyire hiteles ez az orvosi irodalom. Hiszen sok tekintetben bizonyul egyre inkább hiteltelennek. (oltások, kemoterápia, stb.)
  Az, hogy a vírus létezik, és csak felnagyítják a hatását, csak az első megközelítésben járható út.
  A második lépés az lehet, amely elvezet oda, hogy megtudjuk, ezt a vírust miképpen határozzák meg, és miképpen határozzák meg a vírusokat általában, mi bizonyítja a létezésüket, milyen hatásuk van az emberi szervezetre.

  Nem vagyok szakember, csak keresem az összefüggéseket amelyek elvezethetnek az igazsághoz..
  Az eddig talált fogódzók, amelyek bennem azt a képzetet keltik, hogy itt évszázados félrevezetéseket lehet leleplezni (és a történések bizonyítják, hogy erre szükség is lesz):

  Hogyan alakult ki a kórokozó elmélet?
  http://tgy-magazin.hu/betegsegek-a-tol-z-ig/panikjarvany

  A vírus a sejtek természetes mechanizmusának része. Attól jelenik meg, hogy az ember valamitől megbetegszik.
  https://www.youtube.com/watch?v=YQW15jsQ9gA&feature=share&fbclid=IwAR3pHSlRT9BgLuMZJtA0_BeO-FNYMEC6Mrh4WddjOoYPxALfi2h0_DfGu7U

  Ettől beszél David Icke is “sosem különítették el ezt a vírust a többi genetikai anyagtól” Mérgezett sejtekről beszél – ezek természetes reakciója a “vírus” (exesonoknak nevezi, más anyagokban exosómáknak hívják őket). A mérgezés oka lehet valamilyen méreg, elektromagnetikus mező, de lehet a félelem és stressz is!
  https://www.bitchute.com/video/7YuAIrnhsNXG/

  Elektromagnetukus mezőként pedig leginkább az 5G-re lehet gondolni.
  Ezzel is több videó, írás foglalkozik.

  Nincsenek megbetegítő vírusok
  https://germanische-heilkunde.at/coronavirus-der-heiligenschein-vom-deep-state/?fbclid=IwAR3Mx_a8HpQzS7pyAyVRDGjRnUDKwNPjvRdC-KkHtVAxXO72MVMVuNjs1hQ

  Az eltorzított gondolkodás miatt a kórokozót helyezzük magunk fölé. Nem a kórokozót kell hibáztatnunk, hanem azt a gyökeret kell kihúznunk, amelyből minden egyes betegség sarjad:
  https://www.jogazegeszseghez.hu/9-resz-kokorszaki-gondolkodas-helyett/?fbclid=IwAR1d7s60Po0uymXlQy6mID3o3L6erUIL37DG0O55oQKkpEd0Za0HU_8R8ho
  Lenkey doktor nézete a fenti videóban, egybecseng az Új Germán Medicína meglátásával, csak más nézőpontból tekinti az egyén felelősségét a megbetegedése miatt. A testi ellenállóképességet veszi alapul.

  Az Új Germán Medicína a betegségek kialakulását lelki konfliktusokra vezeti vissza, amelyek a hameri gócok keletkezése által testi elváltozásokat okoznak.
  https://kicsibudoar.hu/az-uj-orvostudomany-biologika/

  Fentiek részletesebb kifejtése. A betegségek a lélek-agy-szerv tengelyen zajlanak. A lelki becsapódáskor kialakul az agy bizonyos területén egy Hamer-i góc /koponya CT leleten jól látható-koncentrikus körök/. Ha rövid időn belül nem sikerül leállítani a lelki programot, akkor az érintett agyterülethez tartozó szervre is kivetül, és el fogja indítani a daganat vagy fekély képződését, illetve a működés (funkció) változást a fizikai testben, az adott szervben is.
  http://eletigenlok.hu/a-stressz-megbetegit-a-szeretet-meggyogyit/
  De itt még létezőként tekintenek a vírusokra: “Hamer a bennünk élő mikrobákat (baktériumok, vírusok, gombák) nem az ellenségünknek, hanem a szimbiótáinknak tartotta, amelyek megoldási szakban segítenek a szövet szaporításban, illetve lebontásban. Ők segítenek meggyógyítani a daganatot.”

  Barnai Roberto, a Biologika szerzője, Hamer doktor elméletének egyik magyarországi alkalmazója, továbbfejlesztője kifejti: “ahhoz hogy valaki a fertőző betegségeket és járványokat megértse, ahhoz legalább az első 4 biológiai törvényt meg kell ismernie.”
  Akkor rájövünk, hogy a járványok és fertőző betegségek oka a tömegesen elszenvedett konfliktusok.
  https://www.youtube.com/watch?v=avTt_FmK-CA

  Hiszen:
  “Még soha nem bizonyították be kísérletekkel, hogy létezik megbetegítő, emberi vírus. Az orvostudományban nincsenek protokollok a vírus izolálására. ”
  https://germangyogytudomany.hu/2020/04/10/megoldas-a-virusrejtelyre-a-german-gyogytudomannyal/?fbclid=IwAR0LYodFKSbSxA_FnmjlOkuHd-McT4Fnf8rDk63h0l-VorcG340nSwWWkPk

  1. Kedves Mária Katalin!

   Igen, én is olvastam erről, s bizony..rengeteg tényező van a betegségek mögött. Tudja, biológiát tanultam nagyon sokáig és sem biokémián sem más gimis, vagy egyetemi gyakorlaton sem láttam egyetlen “vírus”-t sem.
   Sok félrevezetés kering a világban, meg ijesztgetés. Én sem vagyok szakember, de picit az élettanhoz volt közöm, s ma is van némileg.
   Komplex dolog egy “kór”…annyit tudok hozzáfűzni, hogy ha hirtelen sok “idegesség” ért, s emellé nem ettem eleget, és még cigiztem is…akkor elkezdődtek a bajok…Megfigyeltem ezt magamon, s elég komolynak induló dolog kerkedett belőle.
   Aztán szépen-lassan minden rendbe jött, ahogy a “lelkem helyreállt”, a testem is.
   De mind a mai napig így van. Ha valami “ér”…a test valahogy igyekszik utánafoltozni a megszakadt (lélek)szövetet.

   Tehát, én nem tudnék a germán gyógymóddal vitatkozni, vagy helyteleníteni.

   Érdemes ezenkívül a magyar, német, és más biológiában, orvoslásban jártas embereket hallgatni. Nagyon érdekes, amit mondanak. Mert azokat is meggyőzhetik a tanulmányaikkal, előadásaikkal, akik a (természet)tudományosabb megközelítést részesítik előnyben a holisztikus helyett.

   Minden jót Önnek!

   Szavanna

 6. Tisztelt Dr Tamasi József Úr!

  Nagyon szerényen szeretném megjegyezni: az emberek általában nem félnek, nem rettegnek. Azt viszont elhisszük, hogy vírus van, ami bárkit megfertőzhet. A maszk viselése járműveken, üzletben nem gondolom, hogy bárki számára elviselhetetlen lenne. Senki nem tölt órákat egyik helyen sem. Azt viszont felháborítónak tartom, hogy van olyan orvos -a kamarai tagok között is – aki az Interneten bagatelizál, nevetségessé teszi az óvintézkedéseket. A legnagyobb felelőtlenségnek tartom. Természetesen lehet, sőt kell konferenciákat tartani, és ha már mindent tudnak, akkor lehet állást foglalni, de addig nem kellene zavart okozni az emberek fejében. És főleg nem kellene nyílt levelekben sértődötten vádaskodni.
  Lehet, hogy az intézkedések túlzóak, – bár egyenlőre nem tudható -mégis kisebb kockázattal jár, mint az emberek felé azt sugallni, hogy mindez felesleges.

  Őszintén fel vagyok háborodva, ezzel együtt kívánok Önöknek sikeres munkát és több felelősségérzetet.
  Székesvári Mária Magdolna
  Budapest

  1. Kedves Hölgyem! Elfogadom, hogy Önnek ez a véleménye. Ahogyan a videomban mondtam, Ön az, akinek nem kellene a filmemet megnéznie, mert annyira elhiszi az Önre zúdított félelelmkeltő híreket és csak bosszantani tudom. Sajnos a tények nem azt mutatják, hogy az Ön hite hosszú életű lesz. Addig is minden jót kívánok Önnek, túl sokat ne aggódjon! üdv Tamasi dr.

  2. Tisztelt Hölgyem!
   Szeretnék rávilágítani arra a tényre, hogy a konferenciára meghívott előadók kivétel nélkül szakemberek, nem mellékesen EMBEREK!
   Amennyiben a politika meghallgatta volna a szakvéleményüket, akkor a járványügyi intézkedések nem lettek volna eltúlzottak, logikátlanok és a világgazdaság sem sínylette volna meg az egész “járványcirkuszt”. Utóbbinak természetesen a kisebb közösségek, családok, egyének is isszák a levét! A lezárások, kijárási korlátozások, felesleges károkat okoztak, további félelmet gerjesztettek a lelki problémákon túl. A kórházakban véghezvitt kiürítések, korlátozások szintén eltúlzottnak értékelhetők, ezen felül mérhetetlen szenvedést okoztak, okoznak sok-sok beteg ember, valamint hozzátartozóik számára.
   A MOET nyílt levelében -a jószándékon kívül- nem fedeztem fel semmi egyebet, kiváltképp nem alaptalan vádaskodást! Javaslom, hogy olvassa el újból a “halgattassék meg a másik fél is” elv alapján!
   Tisztelettel: Varga János

   1. És mi, erdélyiek, magyarországiak nem közlekedhetünk a határon, mint eddig! Sok gondot okoz!

 7. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata.

  19. cikk
  Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában
  foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást és hogy határokra való
  tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket bármilyen
  kifejezési módon.

 8. Tisztelt Tamasi József Doktor Úr! Minden elismerésem, tiszteletem és köszönetem azért amit Önök itt próbálnak tenni az emberek felvilágosításáért! Jó Isten vezérelje mindannyiukat munkájukban! Sok sikert kívánok a konferenciához, nagyon várom!

  A legnagyobb tisztelettel,

  Székely Judit

 9. “A SARS CoV 2 vírus létező vírus, koronavírusok közé tartozik és mint ilyen az orvosi irodalom évtizedek óta ír róla. ” — Komolyan? A SARS-CoV-2-ről? Már ezzel a mondattal bebizonyította, hogy semmit sem ért hozzá.

  1. Kedves Szilágyi András! Az ilyen nagyképű, kötözködő hozzászólókat az ember legszívesebben kitiltaná. Nyilván koronavírusokra gondoltam és figyelmetlenül fejeztem ki magam, de egyébként nem helytelen még ilyen módon sem, hiszen a SARS COV2 az egy fantázianév egy koronavírus csoportra, amely már egyáltalán nem egyetlen vírus szekvencia, hiszen folyamatosan mutálódik, változik, mint minden vírus. Ha olyan nagy mellénye van, és egyébként orvos, akkor jöjjön el a konferenciára és vegyen részt a kerekasztal megbeszélésen, aztán lássuk, hogy melyikünk ért jobban ehhez a kórképhez, beteg emberekhez, vírushoz, a világ eseményeihez. Lássuk, hogy csak a szája nagy, vagy van valami képzettség és tudás is mögötte. Ha nem orvos, akkor jobb, ha nem is ír.

 10. Köszönet és Hála. Mert nem azért jártak az orvosi egyetemre hogy “mengelék” legyenek, hatalmat gyakoroljanak és uralkodjanak az élet felett hanem hogy a kérdésekre válaszoljanak és segítsenek az embereknek visszakapni az életüket és a hitüket.

 11. Nagyon hálás vagyok a Teremtőnek, hogy vannak még igaz emberek, hivatásuk iránt elkötelezett orvosok, tudósok ebben a feje tetejére állított világban. Felszínre kell hozni az igazságot és széles körben terjeszteni.
  Meggyőződésem, hogy ehhez nagyban hozzá fog járulni az augusztus 21-én megrendezésre kerülő konferencia.
  Bár személyesen nem leszek jelen, minden előadást meg fogok hallgatni.
  Jó egészséget és sok sikert kívánok Önöknek.
  Tisztelettel: Szabó Mária

 12. Hálás köszönet a világos beszédért. Mostanában, úgy tűnik ez ritkaság és íly módon nagy kincs.

 13. Köszönjük munkájukat, erőfeszítéseiket és bátorságukat a jövő nemzedékei nevében is, mert amit Önök most tesznek, azzal nagyon sok életet megmenthetnek. Bízom benne, hogy egyre többen fognak elgondolkodni a hallottak hatására. Sajnos, az emberek zöme elvesztette a józan paraszti eszét, pedig manapság nagy szükség lenne rá! De a fősodratú média (majdnem) mindent visz…..

 14. Minden tiszteletem az Önöké! Dr. Tamasi József, Pócs Alfréd, Gődény doktor (és még sokan mások akiket nem is ismerek). Sokan vagyunk akik látnak nem csak néznek, érzem ez a színjáték nem tarthat örökké, az igazság nem rejthető el. Elegünk van, hogy madárnak akarnak nézni, már a 70 éves szüleim is rég átlátnak a szitán!

 15. En azt tartom felhaboritonak, hogy manapsag azon orvosokat akik hangot adnak annak, hogy alljon meg a menet gyerekek, errol beszelni kene nyiltan, egyszeruen cenzoraljak, megfenyegetik, feljelentik. Ez ment a kommunizmus idejeben is, nem? Ha a rendszer ellen szoltal fel, vagy nem azt hangoztattad ami elo volt irva, akkor ha szerencsed volt csak lecsuktak. Ha meg tobb szerencsed volt akkor dobbantottal.

  Reszt vett valaki koztetek egy birosagi peren? Altalaban ket resztvevo van, egy alperes es egy felperes. Vannak perek amik eveken keresztul is elhuzodhatnak. Viszont a biro nem szol oda az alperesnek, hogy figyelj haverj nem tetszik az oltonyod ezert takarodj ki a terembol! Mind a ket felet meghallgatjak. Mind a ket felnek adnak lehetoseget, hogy a bizonyitekokat bemutassak, beszeljenek rola, tanukat hozzanak. De manapsag a mediaban csak azt latjuk, hogy a Hiradotol kezdve az ATV-ig, ossze szedik azokat az orvosoknak titulalt [gaz]embereket akik az elore megirt szerepet felvallaljak es a nekik adott fogatokonyvet elmondjak. Szegyelljetek magatokat!

  Azt, hogy Kincses Gyula a WHO-t egy “legitim szervezet”-nek nevezi az mar eleve felhaborito. Hol toltotte ez az ember eddig napjait, a pinceben ulve!? En inkabb Bill Gates es bandaja altal penzelt bunugyi szervezetnek nyilvanitanam oket (es sokan masok is ezt allitjak roluk). Azt pedig hogy elutasitja egy kollegaja meghivasat csak azert mert ellentetes velemenyen vannak, azt tudom mondani, hogy Kincses Gyula SZEGYELLD MAGAD!!! Mitol felsz? Hogy esetleg tanulnal valami ujat!? Nem is csodalkoznek ha Kincsest a Gates banda lefizette volna, hogy nekik trombitaljon.

  Tovabba azon magyar orvosok akiknek egy csepp eszuk van es megkerdojelezik mindazt ami manapsag folyik a COVD-al kapcsolatosan, de inkabb lapulnak, felnek, elbujnak, es nem szolalnak fel, TI IS SZEGYELLJETEK MAGATOKAT! Azert vallaltatok az orvosi hivatast, hogy az embereken segitsetek (ha csak a penzert csinaljatok akkor nyilvan orvosok nem vagytok). Itt a nagy lehetoseg hogy most segitsetek az embereknek a felszolalasotokkal es csatlakozasotokkal!

  Minden tiszteletem azon orvosoknak akik mar csatlakoztak, es kulonosen Tamasi Dr-nak, hogy mindezt megszervezi, irasokat kozol ezen weblapon, konferenciakat tart, es veszi az energiat es faradsagot, hogy az emberek melle alljon es kepviselje oket.

  Szavazom, hogy Tamasi Dr-t nevezzek az ev doktoranak magyarorszagon!

 16. Annyit szeretnek meg hozza fuzni, hogy ugy latom a legutolso videot amit Tamasi Dr. keszitett, a YouTube eltavolitotta arra hivatkozva hogy serti a YouTube Kommunista Propaganda Alapjait. Nem tudom ki jelentette be a videot (gondolom Kincses Gyula barati korebol valaki), de tehet egy szivesseget… amit most nem akarok ide irni, hogy mi lenne az… Remelem az elet majd megadja neki a kello “tiszteletet” ami kijar az ilyen embereknek.

 17. A megalománia a dínóknál is megjelent
  Az emberlépték
  A legnehezebb
  Mit el kell fogadnunk
  Túlzás azt mondani itt a Kánoán igen volt itt már
  Most is ezért szállunk síkra
  Dehát az emberiség kristályosodási középpont itt van
  Magyarföldön
  És nem a véralvadási pontja
  Bár szeretnék egyesek
  Vagyis akarják
  A pénzhatalmi világelit
  Iszlamizációban látja a világ és az ő problémáinak megoldását
  Ezért a maszk támadás a keresztény szabadakarat ellen
  Sajnos sok szabad csapat létezik
  De a Magyarnál szabadabbat
  Nem találni
  De mégis megtaláltak
  A síkraszállást kiprovokálta
  A media
  Miki lovas

 18. Én megköszönöm az önök valódi orvosi gyógyítani szándékozó akaratát. Innen is látszik ki az orvos mint gyógyító ember, és ki az orvosnak nevezett “senki”. Elnézést a kicsit erős fogalmazásért, de az orvos az valójában mint gyógyító kell jelen legyen a szakmájában. És mint ilyen, a saját tudása, lelkiismerete szerint cselekszik a betegekkel Sem pénz, sem politika, sem gyógyszer lobbinak nincs hatalma felette. Ezek Önök.
  Kívánom és remélem, hogy az ez utáni gyógyító generációt , szakembereket (orvosokat), majd az önök tiszta szándékaikat fogják előnyben részesíteni , amikor majd elkezdik a saját praxisukat.
  Egy tiszta lelkiismeretű gyógyítani szándékozó orvost soha nem lehet sem megvenni, sem megtéveszteni és főleg nem elhallgattatni, sem politikával, sem pénzzel, és semmi világi hamis illúziókkal. Sok sikert önöknek, hiszen mindent értünk tesznek.

 19. Tisztelt Doktor Urak!
  Köszönet az eltökéltségükért és csodálat a bátorságukért. Egy hazug világban az igazság kimondása forradalmi tett. A konferencián köszöntsék a kevésbé bátor, de hallgatólagosan egyetértő kollégáikat is, akik meg lettek hívva, de nem képesek megvédeni a “hivatalos” álláspontot, egyetérteni viszont nem mernek. Nem tudok elképzelni olyan szakembert, aki hisz a véleménye igazában, az ne legyen képes megvédeni azt. Ez természetesen a MOK elnökére is vonatkozik. Tekintsenek együttérzéssel Kásler miniszter úrra is, mert utólag majd arra fog hivatkozni az intétkedései kapcsán, hogy politikusként és nem orvosként hozta azokat. Tehát ő nem orvosként gondol magára, kérem Önök is így lássák
  Sikeres küldetést kívánok.

 20. Köszönöm!
  Hogy vannak, reményt kelt bennem visszanyerni hitemet az általam eddig megismert kiváló orvosokban!
  Hitemet a szabad választásban: bármilyen betegségben is a végét járva megölelhetem drága unokáimat! (Meggyőződésem, hogy pontosan a szabad választás kapcsán értem meg létüket!)
  Önök kapcsán vágyom szabadulni a rémes rettegéstől, hogy bárminemű rosszullétem okán nem mehetek haza, ott és azt csinálnak velem, ami előírás!
  Ja, és újból szeretnék koszos kézzel jóízűen megenni beérve a munkahelyemre két frissen vett pogácsát!
  Köszönöm!
  Zsuzsa

 21. Tisztelt Dr Tamasi Jozsef

  Mivel az Egyesult Kiralysagban elek angol billentyuzettel irok elnezest az ekezetek hianyaert. Remelem tudok adni nehany uj eszrevetelt es otletet a munkajukhoz mivel az augusztus 21-i vita(informacio csere vagy parbeszed) csak az elso lepes es nem hiszem hogy sikeres lesz mivel a hivatalos velemenyt kepviselok nem mernek szembe nezni masokkal. Mielott leirom amit erzek,gondolok szeretnek egy eszrevetelt is tenni. MIvel becsuletre melto mindaz amit a magafajta orvosok probalnak tenni a hivatalos panikkeltes ellen azzal kezdem a velemenyemet ami nem tetszik a hozzaallasaban (Ugyis mint szemelyes tapasztalat mikor kb 18 eve az egyik tanarunk volt valamint az eddig latott velemenyei) amik pontosak de nem eleg kemenyek. Annak ellenere,hogy on Ayurvedikus gyogyito(orvos) nem csak doctor vagyis tudja,hogy a hagyomanyos doctori orvoslas patologikus vagyis a betegsegeket akarja ismerni nem az egeszseget(teljesseg,harmonia,elet) nem all ki teljes mellszelesseggel a termeszetes gyogymodok tamogatasaban. Ez most azert is kiemelt lehetne mivel a kezdetektol panaszkodnak az egeszsegugyben arra,hogy tul vannak terhelve es hogy nnincs kezelesi lehetoseg. On mint orvos-termeszetgyogyasz tisztaban van azzal, milyen hatalmas az orvosok nagykepusege,onteltsege es feltekenysege. Ha nem akarnak kipusztitani a termeszetes gyogymodokat hatalmas segitseguk lehetne, termeszetgyogyaszok hajlandok egyutt mukodni. Ebbol adodoan nem igazan jogos a panaszuk de felelmet tud okozni az emberekben hogy ilyen sok beteg van es nem lehet kezelni.( Csak a termeszetgyogyaszat tamogatasa az amivel nem ertek egyet onnel ,a tobbi kerdesben csak velemenyt es esetleg mas nezopontot szeretnek mondani)

  Masik problema,hogy az egeszsegugy nem beszel eleget arrol, mit tehetunk a vedettsegunk erositeseert, semmit nem beszel az oltasokrol csak annyit mond kell. Mivel maguk felvallaltak ,hogy segitenek az embereknek legalabb 2 fronton kell harcolniuk. az elso az egeszsegugyi vonal(orvosok). Itt 4 csoport van ebben a kerdesben. A jotol a rossz fele haladva:
  1 -so csoport.Az on csoportja (mindegy hogy nemzetkozi vagy nemzeti , nincsenek egymassal kapcsolatban vagy igen). Ezek a csoportok felvallatak a harcot es meg kell oldja, hogy a masodik csoportbeliek ki merjenek allni az emberekert. Ok a tulajdonkeppeni celcsoport mivel a 3-ik es 4-ik csoport meggyozese lehetetlen.
  2-ik csoport azok akik ugyan azt mondanak mint az 1-so csoport de felnek,hogy elvesztik az allasukat ,s.t.b. Oket lehet megygyozni es tamogatni.
  A 3-ik csoport az akik elhiszik a fo media es orvos vezetok hazugsagat hogy a virus veszelyes es jarvany van. Ezeket nem lehet gyogyitonak nevezni.
  A 4-k csoport a bunozok csoportja, akiket fel kene jelenteni kb( mivel nem tudok hivatalos kifejezeseket) Hivatasban vagyon es hatalomszerzesi vagybol emberiseg ellen elkovetett buncselekmeny miatt.
  ezt meg kell magyaraznom mivel ragalmazas miatt feljelenthetnek.
  A masik front ahol harcolni kell a vedekezesem is. A megfelelo viselkedes,vedekezes megertetese az emberekkel.

  4-ik Csoport .Miert csak azt hangoztatjak, hogy viseljunk maszkot,tartsunk tavolsagot es kell a vaccina.
  a. Egyaltalan, mi az oltas es milyen vedettsegek lehetnek.
  b. Miert veszelyes a panikkeltes es miert csinalja a hivatalos orvoslas.
  c. Vegul statisztikai adatok azoknak akik erdeklodnek ez irant.
  Eddigi tanulmanyaim es tapasztalatom azt mutatja,hogy minden eletmukodes erosithete megfelelo eletmoddal es taplalkozassal.
  Csak par adat bizonyitekul, hogy az immunrendszerunk kepes legyozni a betegsegeket. Sargalaz ami koztudottan veszelyesebb ennel a virusnal. Az immunrendszer hatekonysagarol van szo. 10 fertozottbol 1-2 nem lesz beteg kb 2 enyhe tunetekkel megussza. A maradek hat less sulyos beteg es 5 meghal ebben.Halalozasi arany(mortality) 50%.Sajnos el felejtettem elmenteni a weboldalt ahol talaltam mivel nem e miatt a virus miatt talaltam akarcsak azt hogy Nagy Lajos kiraly elkapta a pestist egy hadjarat alatt de elve maradt. A pestis is sulyosabb betegseg megis sokan tuleltek. Szazalekot nem tudok.Rendszeres felelem kelto adatnak szanjak a spanyol nathat hogy 10-50 millo kozott van a halottak szama es 2 even keresztul keringett a foldon. Nehany teny amiket nem mondanak hozza a felelem keltes miatt. Kozvetlenul az I vilaghaboru befejezodese utan tort ki. Sok emberben ez a teny euforikus allapotot eredmenyezhetett ami a szivet karosithatja ami csokkenti az immunitast es behatolasi pont virusoknak, bakteriumoknak,s.t.b.Az altalanos egeszsegi es higienias allapotok is rosszak voltak. Az I vilaghaboruban hasznaltak eloszor vegyi fegyvereket ami szinten immungyengito( annak aki elszsenvedte de tulelte). Nem volt eleg es megfelelo taplalek ami eleg asvanyi anyagot es/vagy vitamint juttat a szervezetbe.A statisztika is megbizhatatlan, altalaban 30-50 millio halottat mondanak(talaltam olyat ami cask 10 milliot emlit). Az elobb felsorolt okok miatt es a nem megfelelo statistikak miatt az 50 millio sok de ertheto es nem megdobbento szam.
  Immunrendszer tamogatasa. Maszk viselese.A belelegzett leveg 21% oxigent tartalmaz ,a kilelegzett 17-18% oxigent, ezert lehet szajbol szajba lelegeztetni mivel cask kb 3% oxigent hasznalaunk fel, de ez nem azt jelenti,hogy hosszu tavon nem okozhat diszharmoniat, bar ez a legkisebb problema. Nem szabad elfelejteni,hogy nem cask fizikalis egeszseg letezik hanem:-mental-social-emotional -spiritual es fizikal egeszseg. Ezek kiegeszitik es erositik egymast. A maszk viseles es tavolsag tartas rontja a mental-social-emotional es fizikai egeszseget. Ezt akarjak rank kenyszeriteni. Ne legyunk szabad levegon max 1 ora naponta(UK).A friss oxygen dus levegon vegzett mozgas javitja az anyagcseret segiti a pathogen anyagok eltavozasat az izzadsagon-legzesen keresztul.Erositi a szerveket,izmokat.Tehat ne csinaljuk.
  Az immunrendszer mukodese nem orvosi megfogalmazassal. Sokat emlegetik a T sejteket, neha a B sejteket is . Az orvosoknak el kene magyarazni mik ezek,honnan erednek es mik a dolguk. Az emberek nem hulyek, megertenek,nem kell orvosnak lenni hozza.Nem szabadna elfelejteni,hogy az orvosok is konyvekbol tanulnak meg eloadasokbol, mindegy milyen vizualis segedeszkozok vannak, a boncolas is a vizualizaciot segity ami segit megerteni az olvasott dolgokat. Ezzel azt akarom mondani, hogy nbyugodtan lehetne a WHO-nak es egyeb orvosi vezetonek idot sxzanni az eletmukodes elmagyarazasara, de sajnos az orvoslas most olyan mint a vallasok ahol dogmak,axiomak vannak amiket tilos megkerdojelezni mert ezek az isten szavai(isten tudomany ebben az ertelemben egykutya). Bemasolom az egyik gyujtesemet ami angolul van mint bizonyitek . A kereszt immunitasrol valamelyik kollegaja beszelt. Ezeket kellene hangsulyozni ellensulyozasul a fo media panikkelteset. Azt nem bizonyitja,hogy kepesek vagyunk vedekezni de csokkenti a tehettlenseg erzeset es a kiszolgaltatottsagot.
  Memory B cells circulate in the body to start a fast antibody response when they find a foreign substance. They remain in the body for decades and become memory cells, which remember previously found antigens and help the immune system respond faster to future attacks.
  Regulatory B cells or Bregs make up around 0.5 percent of all B cells in healthy people. Although few in number, they have a vital role to play.Bregs have protective anti-inflammatory effects in the body and stop lymphocytes that cause inflammation. They also interact with several other immune cells and promote the production of regulatory T cells or Tregs.Killer or cytotoxic T cells scan the surface of cells in the body to see if they have become infected with germs, or if they have turned cancerous. If so, they kill these cells.Helper T cells “help” other cells in the immune system to start and control the immune response against foreign substances.There are different types of helper T cells, and some are more effective than others against different types of germs.Tregs control or suppress other cells in the immune system. They have both helpful and harmful effects.They maintain tolerance to germs, prevent autoimmune diseases, and limit inflammatory diseases. But they can also suppress the immune system from doing its job against certain antigens and tumors.Memory T cells protect the body against previously found antigens. They live for a long time after an infection is over, helping the immune system to remember previous infections.If the same germ enters the body a second time, memory T cells remember it and quickly multiply, helping the body to fight it more quickly.Natural killer T cells are a mixed group of T cells that share characteristics of both T cells and natural killer cells. They can influence other immune cells and control immune responses against substances in the body that trigger an immune response.
  A vitaminokrol szinten alig beszelnek es nem magyarazzak el miert kellenek ilyen idoszakban.Fertozes veszelyes idoszakokban fokozott A vitamin bevitel szuksegessegerol nem beszelnek mivel az A vitamin csokkenti a fertozes lehetoseget.D vitamin erositi az immunaktivitast ( ne legyunk sokat szabadban az orvosok szerint) Serkenti a falosejteknek a tumor nekrozis factor termeleset es az antigen felismero molekulaksejtfelszini megjeleneset makrofagokon. Megakadalyozza a csecsemomirigy felszivodasat az evek alatt.
  Azt hangoztatjak,csak az oltas a megoldas.Miert?
  Nem hazi gyogymod de letezik es acupunkturas orvosokkal kene beszelni errol(kulonosen mivel hiaba tanultam ezeket, mint masszor nem igen hasznalok acupresszurat es vannak hianyossagok a tudasomban), csak nehany pelda. Tudo(T) 1-es pont,T-9 pont T-11 pontVastagbel(Vab)-4-es pont es 11-es pont.Hugyholyag(H)-13-as pont a tudo hati shu pontja. Egyeb lehetseges megelozo es gyogyito lehetosegek a fenol tartalmu illoolajok az immune serkento hatasa miatt,aldehidek mivel gyulladas csokkentok es fertozes ellenes hatasuk van(megoli vagy a szaporodasat gatolja a bakteriumoknak,virusoknak). Az alkoholok( monoterpenols ) a virus ellenes hatasuk miatt. Ezek 100% -os vedelmet es gyogyulast eredmenyeznek? Nem de segitenek e skis segitseg is tobb mint amiket mondanak. Mas csoportositas szerint, mirtuszfelek,citrusfelek es a szantalfafelek hatekonyak virusok ellen. Ezeket miert nem emlitik. MIert cask a sajat elmeleteiket eroltetik?
  Milyen tipusu immunizaciok vannak? Termeszetes aktiv immunitas ami elo betegseg okozoval valo termeszetes erintkezes utjan alakulhat ki a mesterseges formaj mikor oltassal legyengitett formaban talalkozunk vele es akar eletre szolo lehet. Virusoknal a mutacio miatt nem igazan alakulhat ki amennyire a forrasaimra hagyatkozhatok, de a kereszt immunizaciorol mar beszeltek nehany kollegajaval es hogy a kereszt immunitas ved vagy idot hagy a szervezetnek a vedekezesre. Ez a fajta vedekezes legalabb 5000 eve letezik Indiaban es Kinaban cask elfelejtik megemliteni. Termeszetes passziv immunitas ami ideiglenes es a zen olvasatomban az illoolajos parologtatas is ide tartozik mivel ideiglenes es fugg az illoolajtol. Egyebkent pl,a szoptatos babaknak az immunitasa amit az anyatejjel szerezhetnek. A mesterseges formaja az amit a Putyin es Bill Gates eroltet. Ez egyebkent kisertetiesen emlekeztet az orosz-amarikai urversnyre.Ez is hatalmas uzlet. Pl, ha cask $ 40 haszon van 1 db oltason (ezt is az emberek fizetik akkor is ha latszolag ingyenes mivel rendszerint az emberek fizetnek egeszsegugy jarulakot amig dolgoznak es nincs szukseguk orvosi ellatasra evekig tehat fizetnak a semmiert pedig ez a penz felhasznalhato lenne fontosabb dolgokra az eletukben). Akkor szamoljunk .Tervezett 7.5 milliard oltas amibol talan 5 milliard less beadva a remenyuk szerint. Ez 40* 5 milliard ami 200 milliard $ haszon evente v agy 2 szer evente. Nezzuk a Bill Gatest. Meg mindig erdekelt a Microsoft hasznabol cask latszolag aktivan nem szol bele az uzleti eletukbe. VCagyis rengeteg haszna van. Allitolag 50 millo $-t adott az oltas kutatasara. Egy, ez az osszeg neki semi. Ketto, ez nem adakozas, mivel a remelt haszon 200 milliard $ vagy 400 evente, tehat ez cask befektetes. Azt hangoztatjak, hogy Filantrop.Erdemes vigyazni ezekkel a jelzokkel, ugyanis nagyon konnyen mondjak emberekre. Egy masik hires szemely akire ezt mondtak Adolf Hitler volt akit nobel bekedijra is jeloltek es az ev emberenek is neveztek.
  A WHO szavahihetosegenek bizonyitasara idemasolom a tavalyi egyik vizsga irasom reszletet a szezonalis influenzarol mivel siman hazugsag nelkul ki lehet hozni,hogy a szezonalis influenza halalozasi aranya (mortality) 21.6666%
  “Seasonal influenza is characterized by a sudden onset of fever, cough (usually dry), headache, muscle and joint pain, severe malaise (feeling unwell), sore throat and a runny nose. The cough can be severe and can last 2 or more weeks. Most people recover from fever and other symptoms within a week without requiring medical attention. But influenza can cause severe illness or death especially in people at high risk (see below).
  Illnesses range from mild to severe and even death. Hospitalization and death occur mainly among high risk groups. Worldwide, these annual epidemics are estimated to result in about 3 to 5 million cases of severe illness, and about 290 000 to 650 000 respiratory deaths. In industrialized countries most deaths associated with influenza occur among people age 65 or older (1). Epidemics can result in high levels of worker/school absenteeism and productivity losses. Clinics and hospitals can be overwhelmed during peak illness periods. The effects of seasonal influenza epidemics in developing countries are not fully known, but research estimates that 99% of deaths in children under 5 years of age with influenza related lower respiratory tract infections are found in developing countries (2). https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/influenza-(seasonal) If we check the numbers we receive a very wide range of number. Look at these. 290000 dead from 3000000 infected is about 6.6% if it is 290000 from 5000000 is 5.8% but if the numbers are 650000 from 3000000 the percentages are 21.6666%. So what kind of statistic we can belief. And in this statistic there are the dead who died by respiratory system disease which related by seasonal flu and there are no other dead from seasonal flu.
  A tovabbi erdekesseg, hogy itt csak sulyos esetek szama van megadva mialatt a mostani jarvany alatt lampafenynel nagyitoval keresik a fertozotteket ( nem beteg cask van benne virus) es orgazmusuk van ha talalnak egy ujabbat.
  Egyeb erdekesseg amire erdemes lenne felhivni a figyelmet,hogy a jarvany kezdeten darabszamokkal hasonlitottak ossze a koronavirust az influenzaval cask mivel a remelt halalozasi szam nem jot be es gy egyszeru muvelettel ( a megadott betegszamot meg kell szorozni 0.1 –vel es ha a halottak szam nagyobb akkor a halalozas nagyobb mint 10%. Ezzel konnyeden lehetett egy kozelito erteket kapni es ha az nagyobb mint a koronavirusban meghaltak szama akkor nagyobb a halalozasi arany). Mivel igy nem tudtak eredmenyre jutni kesobb szazalekekat adtak meg majd az influenzaet lecxsokkentettek es a regebbi szamokat egyszeruen eltuntettek.
  Ezt az egesz eszmefuttatast ugy irtam meg mintha elhinnem a hazudozasaikat( Legjobb hazugsag a feligazsag. Letezik a virus? Igen. Okozhat betegseget?Igen. Halalt okozhat? Fogadjuk el hogy igen bar vannak bizonyitekok allitolag,hogy csak rasegitenek a halal kialakulasahoz. Ezek az igazsagtartalmak amikkel tamogatni akarjak a hazudozasokat).
  Remelem nem cask a magma tanulasara volt hatassal ez az eszmefuttatas ,tudtam mas ravilagitasba helyezni ezt a temat.

 22. Tisztelt Szervezők és Tisztelt Szak-EMBEREK!!!
  Itt a szív és az agy kéz a kézben érvényesült, azáltal, hogy Önök Orvosként, Szakemberként és Emberként tettél meg talán az “első” lépést annak érdekében, hogy ez a valami, az világtörténelem példátlan “félrevezetésének”, véget vessenek az ész érvek és a szakmai profizmus erejével. Nincs kétségem a felől, hogy elsőre ez nem fog eljutni a megfelelő rétegekhez, nincs kétségem afelől, hogy a “Szűrés” megkezdődött, továbbra arról sincs kétségem, hogy minden elhangzott állítást cáfolat követi majd. NEM BAJ, LEGYEN ÍGY!!! De Önök megtették a “lehetetlent” mertek Kiállni és NEM féltek, nincs is mitől, mert nincs semmi komoly alapja a rémhíreknek, mindez valami mást hívatott takarni. Minden ennél több állítás már csak fikció. Tiszteletem és Megbecsülésem Önöknek és az Önök által képviselt Emberségnek és VÍVATÁSNAK. KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNJÜK!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük