EMA (Európai Gyógyszerügynökség) : Senkinek nem állt szándékában a tömeges oltás engedélyezése

 • EU-parlamenti képviselőknek válaszolva az EMA beismeri, hogy a kovid oltóanyagokat nem járványügyi használatra engedélyezték.
 • Az oltási kampányok „tévedésen” alapulnak.
 • Ezek szerint a kényszerített, kierőszakolt oltások is.

Ez nem elég nagy botrány ahhoz, hogy következménye legyen?


Marcel de Graaff (Forum voor Democratie), Gilbert Collard (Reconquête), Francesca Donato (független / Democrazia Cristiana), Joachim Kuhs (AfD), Mislav Kolakušić (független), Virginie Joron (Rassemblement national), Ivan Vilibor Sinčić (Ključ Hrvatske) és Bernhard Zimniok (AfD) EU-parlamenti képviselők a kovid-oltási kampánnyal kapcsolatos kérdéseikkel az EMA-hoz (Európai Gyógyszerügynökség) fordultak, levelükre a nyilvánosság előtt észrevétlenül EMA/451828/2023 számmal már négy hete, október 18-án kaptak részletes választ.

A levelet a szokásos keresőkkel nem lehet megtalálni, a google-nál például hírek sem igen találhatóak erről.
Ha a keresőbe beírjuk „EMA letter EU parliament Covid news“, kapunk néhány találatot 2020-ból, 2022-ből. Csak a MetaGer keresővel sikerült ugyanezzel a kifejezéssel meggyőződni róla, hogy a kollégák körében keringő mendemonda igaz. Az EMA válaszlevelét itt találják. (Link lenn)

E cikk keretében túl messzire vezetne a teljes, sok helyen homályosan fogalmazó, egyes részekben tudományosan nem bizonyított, máshol kitérően fogalmazó levél elemzése és kommentálása. Csak néhány tényre szeretnék utalni.

A levelet nem kisebb személy jegyzi, mint maga Emer Cooke. Az ír patikus hölgy 2020 vége óta az EMA vezetője.
Emlékezzünk vissza: az oltási kampány 2020/2021 fordulóján, vezetése alatt kezdődött.  
Ezért rögtön a levél elején néhány bekezdés különleges figyelmet érdemel.

Így válaszol az EMA vezetője az EU-képviselők kérdéseire:

“Önöknek valóban igazuk van, amikor arra utalnak, hogy a kovid oltóanyagokat nem abból a célból engedélyeztük, hogy a betegség átadását egyik emberről a másikra megakadályozza. Ezen túlmenően az EMA értékelésében utal arra, hogy az átadásra vonatkozóan hiányosak az adatok. Az EMA továbbra is transzparens lesz a kovid oltóanyagok használatát illetően, és fel fog tárni területeket, ahol félreértéseket kell tisztázni. (You are indeed correct to point out that COVID-19 vaccines have not been authorised for preventing transmission from one person to another. (…) In addition, EMA’s assessment reports on the authorisation of the vaccines note the lack of data on transmissibility. EMA will continue to be transparent about the approved uses of COVID-19 vaccines and identify areas where we need to tackle misconceptions).


Epidemiológiai használatra nincs EMA-engedély !!

Nem akarom az olvasót megfosztani a teljes szövegtől, de előzetesen az alábbiakat szeretném megállapítani:

1. Epidemiológiai használatra soha nem állt fent EMA engedély, akkor sem, amikor Emer Cooke mint az EMA vezetője hivatalba lépett, és ilyen engedély jelenleg sincs.
     A kovid elleni immunizálási kísérlet nem nyújt védelmet mások számára.

2. Ebből következik, hogy „az oltatlanok járványa” soha semmikor nem létezett. Vagyis soha nem volt indokolt egészséges emberek, FŐLEG EGÉSZSÉGES GYEREKEK ÉS FIATALOK BEOLTÁSA.

3. Az összes széles körű, válogatás nélküli oltási kampány tehát egy „félreértésen” alapul, bár az EMA nem fejti ki, hogy miben is állt ez a félreértés, hogy is jött létre, és ha az EMA annyira transzparens, akkor miért nem akadályozta meg.

4. A „továbbra is” kifejezés használatával ugyanis az EMA maga sugallja azt, hogy mindig is transzparensen tevékenykedett és a félreérthető területeket azonosította. Más szóval: az EMA-nak tudomása volt arról, az oltóanyagok engedély nélküli használatával adnak be tömegesen oltásokat az az oltópontokon és az orvosi rendelőkben, és azt is tudták, hogy az oltásra buzdítás a politika, a média, az NGO-k és a különböző társulások részéről „félreértés”.

5. Ugyanakkor az EMA nem ad magyarázatot arra, hogyan és milyen mértékben igyekezett transzparenssé tenni az engedély nélküli használatot 2021-ben az oltási kampány csúcsidőszakában. Az EMA-tól érkező figyelmeztetéseknek vagy levelezéseknek nyilvánosan legalábbis nincsen semmi nyoma. A továbbiakban az EMA csak saját dokumentumaira hivatkozik és tagadja, hogy mulasztás történt volna, nem ad azonban magyarázatot arra, hogy hogyan működik a kapcsolat köztük és az egészségügyi hatóságok, kormányok, az EU-ban a gyógyszerfelügyeletért felelős minisztériumok, és arról is hallgat, hogy ő maga mennyire látta el aktívan a funkcióját.

6.  Ha megtörténhet az, hogy az EMA és EU-szerte a politika így járjon el, vagyis, hogy több milliárd adag oltóanyag egy „félreértés” alapján kerül téves elképzelésekkel beadásra, akkor ki lehet jelenteni, hogy mind az EMA, mind a politika kudarcot vallott, vagy a saját irányelveikkel tudatosan ellentétesen cselekedett.

7.A politika számára további jelentőséget kap ez a kudarc vagy ez a szándékosan történt szembenállás, amennyiben tényleg igaz az, hogy az EMA nem csak sosem adott ilyen engedélyt, de még transzparens is volt ebben. Ebben az esetben ugyanis az EMA nem vétkes, és a politika nem csak kudarcot vallott, hanem teljesen tudatosan propagált, támogatott és hajtott végre több millió emberen saját hamis állításaival alátámasztva, a lakosságot nagy nyomás alá helyezve orvosilag nem indokolt beavatkozást, anélkül, hogy a saját gyógyszerbiztonsági hatóságára hallgatott volna.


Forrás: https://www.achgut.com/artikel/ema_niemand_hatte_die_absicht_eine_massenimpfung_zuzulassen

A képviselők által az EMA- nak írt levél: https://www.bpb.de/kurz-knapp/lexika/das-europalexikon/176865/europaeische-arzneimittel-agentur-ema/

EMA válaszlevél: https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/11/2023_10_18_Letter_to_MEP_Marcel_de_Graaff_Request_for_the_direct.pdf

10 thoughts on “EMA (Európai Gyógyszerügynökség) : Senkinek nem állt szándékában a tömeges oltás engedélyezése

 1. Ausztráliában 1000 ember összefogott és egy közös keresetben kárpótlásra beperelték a covid-19-es génoltást engedélyező hatóságokat. Sajnos meg kell állapítani, hogy a hibát elkövető hivatalos személyek közül már csak egy tartotta meg a posztját. A többi meg leköszönt az állásából. A vád főpontja abban domborodik ki, hogy az Ausztráliában az engedélyezés előtt már Norvégiában ismert volt, hogy ezer beoltottból 1 meghalt a génoltás következményében.

  Forrás:
  Mehr als 1.000 Menschen verklagen die australische Regierung wegen Impfschäden
  https://uncutnews.ch/mehr-als-1-000-menschen-verklagen-die-australische-regierung-wegen-impfschaeden/

  A perben a következő személyeket vádolják:
  John Skerritt, az ausztrál gyógyszerügynökség főnöke,
  Brendan Murphy, az Ausztrál Egészségügyi Minisztérium legnagyobb hivatalnoka,
  Paul Kelly, ausztrál egészségügyi főnök,
  Greg Hunt, Ausztrál Egészségügyi Minisztérium

 2. Normális oltásoknál az oltásnak a káros hatása az idővel folyamtosan csökken.
  A covid-19-es génoltások esetén ez sajnos folyamatosan nő. És sajnos ezt az illetékesek nem akarják látni.
  Forrás:
  1)
  Es gibt jetzt keine Zweifel mehr! Medicare-Todesdaten beweisen, dass die COVID-Impfstoffe tödlich sind!
  https://uncutnews.ch/es-gibt-jetzt-keine-zweifel-mehr-medicare-todesdaten-beweisen-dass-die-covid-impfstoffe-toedlich-sind/
  2)
  Medicare death data confirms the COVID vaccines are killing people. No more doubts. Same anomaly in all 5 countries.
  https://kirschsubstack.com/p/medicare-death-data-proves-the-covid?utm_source=post-email-title&publication_id=548354&post_id=139698544&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=false&r=pf6gr&utm_medium=email

 3. Szintén a ’THE FREEDOM MOVEMENT GOES FULL ATTACK MODE AGAINST COVID SHOTS- 12/6/23’ című előadás szól arról, hogy Dr. Cowan szerint mi fogadható el tudományos bizonyítéknak.
  https://www.bitchute.com/video/3p82qNpyfDFi/

  Az egyik hallgató felvetette azt a témát, hogy hogyan lehet olyan terápiát javasolni, amihez nem készült placebo kontrollált kettős vak kísérlet, amiben sem a kísérleti alanyok, sem a kísérletet végzők nem tudják, hogy a résztvevők közül ki kapott placebo-t. Amikor a kísérlet lezárása után kerül kiértékelésre az eredmény, csak akkor válik ismertté az, hogy melyik kísérleti alany tartozott a placebo csoportba.

  Dr. Cowan szerint ha valamit megfigyelés útján tapasztalunk meg a világban, az így szerzett tapasztalat lesz a megfigyelés legmagasabb formája. Másképp a tudományosság legmagasabb formája a megfigyelés. Amikor beazonosítunk valamit, azzal egyúttal tesztelünk is. A teszt nyilván nem kettős kontrollált, hanem személyes tudatos, ismert dolog megfigyelése ahhoz, hogy arról hipotézist alkothassunk.
  Ha sokan jutnak egy adott dolog megfigyelés útján történő megtapasztalása során azonos következtetésre, akkor az egy valós hipotézis tesztelt kontrollált szituációjának számít.
  Amikor ő tesztel, akkor nem merev elveken alapulnak a tesztjei, hanem a hipotézis felállítást és a megfigyelést a gyakorlatban végzi. De használhatna kontroll csoportot is, például növénykísérleteknél, vagy olyan esetekben, ahol biomarkereket is figyelembe vesznek a kiértékelésnél.
  Amikor egy közösségben sokak által egyszerre tesztelésre (kipróbálásra és megfigyelésre) kerül valami, egy módszer, egy anyag stb. jó eredménnyel, az biztos használati alapot ad. Az ilyen esetekben nincs is valós hipotézisre szükség, amit tesztelni lehet, csak gyakorlati alkalmazás van. Ő olyan dolgokat ajánl, amire nem volt negatív visszajelzés a gyakorlati használatban.

  “3. Az összes széles körű, válogatás nélküli oltási kampány tehát egy „félreértésen” alapul, bár az EMA nem fejti ki, hogy miben is állt ez a félreértés, hogy is jött létre, és ha az EMA annyira transzparens, akkor miért nem akadályozta meg.”
  Az EMA tehát félreérthetőség nélkül végzett tömeges oltás akciót, ami nem egyfajta dologra vonatkozott egy időben, mivel minden oltás tartalma más, és transzparens se volt ezért se, és követhetetlenül összevissza történt. Amit végeztek, az se a placebo kontrollált kettős vak kísérletnek nem felelt meg, se a dr. Cowan féle megfigyelés alapján történő megtapasztalás kísérletnek se. Nem volt tudományos kísérlet, nem volt kísérleti vakcina, semmiféle tudományosság nem volt, a szándéka se. Szimplán egyszerre véletlenszerű és egyszerre tudatos oltás általi kivégzés történt és történik.

 4. Senkinek nem állt szándékában a tömeges oltás engedélyezése?

  Végül is az egyes tagállamokban az egyes kormányok hozták meg a törvényeket és a rendeleteket, élükön a név szerint megnevezhető miniszterelnökökkel. Ők döntöttek, ők kötelezték az állami alkalmazottakat és ők adták a lehetőséget ugyanerre a versenyszféra munkáltatóinak kezébe is.
  Ezek az emberek nem “senkik”… van nevük, dokumentált a tevékenységük, el lehet őket számoltatni.

  Ha “senki” nem irányította ezeket a tömeggyilkos politikusokat a háttérből, akkor VAGY álljanak elő a tagállamok miniszterelnökei azoknak a neveivel, akiknek végrehajtották az utasításait… napra pontsan ugyanakkor, az utolsó betűig ugyanazokkal a szlogenekkel… VAGY ha hallgatnak ezekről a nevekről, akkor ők maguk vigyék el a balhét…

  1. A “Dr. Tamasi József védőbeszéd összefoglaló – 2023.12.07.” bejegyzés alatt írtam a középkori vízpróba tesztről.
   A mai viszonyokra alkalmazva mindenki tesztelendő boszorkány, kivéve az inkvizítorokat.
   Az inkvizítorok lehetnek a körülbelül 6 millió “beavatott” szabadkőműves, illuminátus mafcia tag, és alapból inkvizítorok a próbát nyilvánosan, név szerint megismerhető, megismert elrendelők.
   Szerintem a balhét közösen kell elvinniük, csak a mérték lehet más. Miért kellene Vagy-Vagy?
   MIért védi a sátánt és szolgáit? Mi az előnye ebből? Csak nem saját magát védi?

   1. Miért védi a Fideszt, kedves Hegedűs A.?
    Miért védi Orbán Viktort?
    Miért védi a néven nevezhető, megvett “orvosokat”, “szakértőket” és celebeket?
    Miért védi az “operatív törzs” néven nevezhető tagjait?
    Miért védi a szintén néven nevezhető kórházigazgatókat, akik a gyilkos protokollokat helyi szinten jóváhagyták?
    Miért védi a nevükön nevezhető osztályvezető főorvosokat, akik alkalmazták a gyilkos protokollokat?
    Miért védi a nevükön nevezhető háziorvosokat?
    Miért védi azokat, akik kivezényelték a kórházakba a hadsereget?

    Engem nem érdekel se a háttérhatalom, se a kőművesek, se a gyíkemberek, se semmilyen szekta, cég vagy szervezet.
    Engem csak az érdekel, hogy AZOK a néven nevezhető MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ emberek mikor lesznek felelősségre vonva, akik meghozták ITT, Magyarországon azokat a döntéseket, amik következtében meghalt, megnyomorodott, de legjobb esetben is mérhetetlen LELKI szenvedéseken ment keresztül 8+ millió magyar állampolgárságú felnőtt ember, plusz a gyerekek.

    Minden más csak ostoba habverés.

    1. Nem áll össze, hogy miről ír.
     A végtelen zavaros csúsztatását már követni se tudom.

 5. Tudja valaki Cassandra-ról, hogy mi van vele, miért nincs itt már az utóbbi időben? Remélem, hogy nem történt semmi baja.

 6. Texas perli a Pfizert a vakcina biztonságosságáról és hatékonyságáról szóló hazugságokért és a nyilvánosság cenzúrázására irányuló összeesküvésért!

  https://www.drrobertyoung.com/post/texas-sues-pfizer-for-lying-about-vaccine-safety-and-effectiveness-and-conspiracy-to-censor-public
  Frissítve: 3 nappal ezelőtt

  NAGY HÍREK!
  A nagyszerű Texas állam beperelte a Pfizert hamis reklámozás és egy csalárd, hatástalan és nem biztonságos termék értékesítése miatt!
  file:///C:/Users/asus/Downloads/pfizer-vaccine-petition-filed.pdf

  “A tények egyértelműek. A Pfizer nem mondott igazat a COVID-19 vakcináiról. Míg a Biden-kormányzat fegyverként használta a világjárványt, hogy törvénytelen közegészségügyi rendeleteket kényszerítsen a lakosságra és meggazdagítsa a gyógyszeripari vállalatokat, én minden eszközzel meg fogom védeni polgárainkat, akiket félrevezettek és megkárosítottak a Pfizer intézkedései.”
  Ken Paxton főállamügyész

  Milliók sérültek meg és
  Milliók vesztették el az életüket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük