Megtapsolt hősből üldözött közellenség – Egészségügyi dolgozó az őt ért diszkriminációról

Yvette ápolóként dolgozott a COVID alatt és április óta munkanélkülivé vált oltatlansága miatt. Továbbra is nagyon kevés hiteles beszámolónk van arról, hogy mi is történt pontosan a kórházak zárt ajtajai mögött, pedig közérdekű információról van szó. Yvett részletesen elmondja nekünk, amit tapasztalt és összefogásra szólítja fel kollégáit.

Bukovinszki Gergely – Szkeptikus Kerekasztal

10 thoughts on “Megtapsolt hősből üldözött közellenség – Egészségügyi dolgozó az őt ért diszkriminációról

 1. Nem olyan volt, mint az influenza? Milyen meglepő. Neurológiai és érrendszeri probléma? Jé, az EMF sugárzások által kiváltott egyik fő tünet. Az oxigénfelvétel károsodásával egyetemben. Nyilván a kórházak épületeit célzottabban bombázták vele.

 2. Köszönöm a történet megosztását.
  Furcsa volt hallani. Találkoztam az elején(2020 eügy) az ijedtséggel a megfertőződési lehetőségtől, majd kis idő múlva már azzal a ténnyel, a felszabadulással, hogy covidostól semmit nem lehetett elkapni.
  A főnök oltásra rábeszélési módja volt számomra a kulcspont, a tragédia.
  Az érzelmi manipuláció, amibe az állás vesztési zsarolást még becsomagolták.
  Remélem, az orvos hamarosan sokkal rosszabb helyzetbe kerül.
  A videó időzítése most további erőt ad nekem is, mivel nem lennék meglepve, ha már csak az aláírás hiányozna a következő lezárások és oltások elrendeléséről.
  Az eddig se számított, hogy mi volt az erre vonatkozó politikai szóbeli nyilatkozat.

 3. Az első két kommenthez csatlakozva: nálam is azonnal beugrott, hogy Yvett ún “Covid-tünetei” nem légúti megbetegedésre utaltak és nem voltak szokványosak. Újra és újra felmerül a kérdés, miért oly makacs az elképzelés hogy akár még a megszokott megfázás oka is csak “fertőzés lehet”, és még inkább kérdés, hogy miért ez a feltételezés amikor a tünetek ily szélsőségesek és szokatlanok?

  Ugyanakkor, számomra sugárzás ( 5G és a WIFI) mint betegség kiváltó ok elmélete sem tűnik igazoltnak. Akár az az ötlet, hogy laborban fabrikált felturbózott vírusokat eresztettek szabadjára amit mi egymásnak átadunk. Eszeveszett ostobaság. Ha igaz lenne, mindannyian halottak lennénk.

  Ha pedig igaz lenne az 5G és a WIFI sztorija, akkor egy adott területen mindannyian átestünk volna a Covid-nak nevezett betegségen.
  De ez a helyzet sem áll fenn.

  Ami engem illet, még egy megfázás sem ért ezen két év alatt, de ami perdöntő és a lényeg: ott a stanfordi empirikus tanulmány 2020 tavaszáról, miszerint a Covid, akármi is legyen az oka, olyan alacsony fatalitási rátákat mutatott az “első hullám” idején, mint egy szezonális influenza. Dr. Kovács Mónika kutatásai is azt derítették ki, és ezt mondja Yvett is: NEM volt első hullám, azaz a narratíva kezdetekor NEM volt még járvány sem, nem hogy pandémia. Ami többek közt azt is jelenti, hogy még a kórházi és egyéb visszaélések sem tudtak annyi “Covid-halálesetet” generálni a kezdeti időkben ami elég lett volna egy valódi pandémia-látszat fenntartásához. Egy ilyen látszathoz a tömeges PCR-tesztek majd a Covid-oltások kellettek.

  A kérdés az hogy akkor mégis MI volt az oka annak amit Covid-betegségnek hívnak? Mindig valami más. Nyilván nem ugyanaz az oka egy autoimmun tüdőgyulladásnak, vagy egy keringési zavarnak, mint egy megfázásnak. (Mindezt már korábban tisztáztuk de valamiért mindig elfelejtődik).
  Nem vagyok orvos, de számomra elemi józan ész diktálta logika hogy Yvett esetében, pláne az ő már meglévő szívproblémájával, egy szélsőséges testi-lelki kimerültség okozta a Covid-nak nevezett tüneteket, NEM pedig egy vírus.

  De mondom újra az alapokat, mert a jelek szerint már megint felejtünk. Nyilván nem ugyanaz az oka egy autoimmun tüdőgyulladásnak, vagy egy keringési zavarnak, mint egy megfázásnak. A “Covid” egy tág gyűjtőfogalom. A főbb kategóriák:
  1) Aki légúti tüneteket mutatott és úgy lett “Covid”-ra tesztelve, az csak influenzás volt, és így lett átnevezve Covid-dá.
  2) Normál, egészséges, tünetmentes milliók lettek hamisan “Covid”-esetekként minősítve, a PCR-áltesztelés által.
  Azok úszták meg, akik minden PCR-tesztelést, minden kórházat, minden rendelőt, minden injekciót, minden gyógyszert jó messzire elkerültek, ill. el tudtak kerülni.
  3) Ami a súlyosabb és furcsább eseteket illeti, szerintem egyértelmű hogy valamely erőteljes vegyi támadás történhetett (lásd a Wuhan-i és Bergamo-i videókat), illetve valamely méreg bevitele történt. Ami nehezíti a választ, többek közt, hogy variált módon jutott be az a méreg valaki szervezetébe. Lehet az injekció, fertőtlenítő spray-nek álcázott toxikus vegyület, gyógyszernek álcázott tabletta, egyes mérgezett maszkok, tesztek, ill. akár maga a lélegeztetőgép.
  4) Emellett ne felejtsük hogy ezen időszakokban MINDEN halálesetet, még a balesetekből adódóakat is Covid-halálként minősítették. És mindenkit teszteltek így mindenki Covid-pozitivként lett halottként regisztrálva. A kórházi és otthonokban történt csoportos halálok oka visszaélések és elhanyagolások volt és ezt rögzítették Covid-esetekként. A kórházak rendre meglépték ezt a busás bónusz kedvéért amit minden “Covid-halott” után kaptak. Számtalan tényfeltáró eü dolgozó, emellett független kutató és oknyomozó számolt be mindezekről, maga a Fuelmich korona-bizottság által meghallgatott szakértői tanúk is, többek közt O’ Looney brit halottkém.

  Mint tudjuk többek közt éppen a Korona-bizottság tanúitól, hogy a “pandémia” kezdetén óriási számban követtek el félrekezeléseket és egyéb visszaéléseket zárt ajtók mögött, idősek otthonában és a kórházak intenzív osztályain, és az ebből eredő csoportos megbetegedéseket és halálozásokat kiáltották ki outbreak-ként és tették a kirakatba. New York hemzsegett ezen esetektől, amellett hogy ott öltek meg legtöbb idős betegeket a lélegeztetőgépeken.

  Ugyanakkor ott a Gates-féle msn honlap elszólása is amit már gyakran idéztem. A későbbi vírus mint vakcinák okozta biofegyver narrativa egyik megalapozása volt az a cikk, miszerint valamilyen injekció beadása után valaki halálosan fertőzni kezdte a környezetében lévőket.

  Részlet:
  “By early April, a second Gurwin resident in his 90s tested positive for the coronavirus, a little over a week after the first hospital patients were transferred to the facility. He subsequently developed pneumonia related to the virus, according to his daughter, who asked to remain anonymous for fear of retaliation against her father.

  “You’re injecting in something so highly contagious,” said the daughter, who opposes the New York mandate and fears her father may have become infected because of it. Since he became ill, the virus has continued to spread, she added: “His roommate is now COVID-positive. I feel for sure my father contaminated him.”
  Forrás:
  https://www.msn.com/en-us/news/us/at-a-ny-nursing-home-forced-to-take-covid-19-patients-24-residents-have-died/ar-BB13bhPj

  Egyértelmű az érvelési hiba a fenti “híradásban” is. Már akkor és ott bevezették azt a hazugságot hogy valaki “halálos fertőzővé” válhat csak azért mert beinjekciózták valamivel. NEM. Az történt hogy mindannyiuknak beadtak valami mérget, amitől mind ugyanazt a tünetet mutatták.

  Ami a súlyosabb eseteket és “járványkitörési” gócokat illeti, a teljes védőszerelésbe beöltözés szerintem a történetben az egyik kulcs. Valamilyen spray által a levegőbe vitt méregtől védte a Bergamo-ból érkező videókon beöltözött személyzetet. Ugyanez történhetett Kínában, Wuhanban is. Számtalan képsort láthattunk hatalmas teherautókról amelyekből dőlt valami fehér gáz. Egy vegyi támadás történhetett, az előzhette meg a “járvány” kitörését ,és akik beöltöztek, ettől a méreg gáztól védték magukat. Bergamo ditto.

  A kórházakban és iskolákban a fertőtlenítőkbe csempészhették ezeket a mérgeket, innen is eredhetnek a csoportos megbetegedések.
  Kiváltképpen fontos tény hogy a csoportos halálozások idős otthonokban és intenzív osztályokon történtek, úgy és ott ahol senki nem láthatta mi történik. Idősek és súlyos krónikus betegek haltak meg, akiket érdekes módon, egyébként is “useless eater”-ként tart számon a rendszer, és akik miatt szerintük válság veszélye áll fenn. Meg lettek mérgezve, akár spray, gyógyszerekkel, lélegeztetőgépek, injekciók által.
  Csak meg kell nézni a gyógyszerek mellékhatási listáját. Nem egy közülük éppen az autoimmun reakciókat is listázza.
  A nem kórházi esetekről pedig elmondható hogy egyszerű influenzájuk volt. Mert szervezetük lerobbant a stressztől, a testi-lelki traumától amit e két év során el kellett szenvedjenek.

  A későbbi “hullámokról” pedig már tudjuk ami előre megjósolható volt, hogy mind az influenza elleni oltások majd a Covid-vakcinák okozták a “járványként” minősített többlet-halálozásokat.

  Túl messzire mennék? Nem hiszem. Mivel az egész egészségügy, éppen a Covid-narrativa iránti behódolással és a Covid-oltások kényszerítő beadatásával bizonyította, hogy NEM a betegek érdekében cselekszenek, semmi nem zárja ki hogy a mérgezést már a Covid-vakcinák előtt korábban megkezdték, és hogy minden létező módon tették el láb alól a betegeiket, illetve az otthonok lakóit.

  Azok számára akik úgy vélik hogy túlzó a feltételezés hogy csoportos emberölés az ami okozta a “Covid” eseteket, kérdezze meg magától, hogy akkor miért hiszi el az ukrán laborok horror-sztoriját? Az kevésbé vad? Éppen fordítva. Vagy azok után hogy tudjuk, hogy a kórházi dolgozók TUDVÁN hogy a Covid-vakcinák halálosak ill súlyos egészségkárosodást okoznak, mégis javasolják sőt beadatták betegeiknek és követelték kollégáiktól. Sőt, még alkalmassági vizsgálatok nélkül is beadták ezeket, mindenkinek, válogatás nélkül, még az egyébként is halálosan gyenge időseknek és betegeknek. Hát ezen szemeink előtt álló tények után nincs az a színfalak mögötti bűntény sem, amit a jelen orvostársadalma nagy többségéről ne feltételezhetnénk.

  És itt áll a fenti interjúban is, az ahogy ugyanezen “orvosok” a szemünk előtt zsarolnak és követelik, mint Yvett esetében is, hogy adasson be magának egy olyan szert amibe akár bele is halhat. Zsarolással útján öngyilkossági kísérletbe és öncsonkításba való kényszerítés.

  Mindezek tanújaként, mégis, hogy a fenébe ne feltételezzünk már eleve rosszhiszeműséget és a hátunk mögötti konspirációt, visszamenőleg is, eme “Covid-ügyben”?

  A MIÉRT-ekre is megvan a válasz, de ehhez jóval szélesebb háttérkép láttatása szükséges.

 4. Idő közben az egyik oltott ismerősömtől hallottam (a negyvenes éveiben jár), hogy két Covid-oltás beadatása óta egyre romlik az egészsége, és már több súlyos egészségi problémával küzd. Hirtelen cukorbeteg lett, a látása is jelentősen romlott néhány hét alatt, az állóképessége lecsökkent, emellett a napokban jött a diagnózis hogy a semmiből hirtelen előállt nála is ugyanaz a szívprobléma, ami Yvett esetében már fennállt és súlyosbodott a Covid-oltás után.

  Az illető a negyvenes éveiben jár, azaz nála sem indokolja semmi egészsége megrendülését, egyedül a “vakcinák”. Azelőtt orvosai rendre tagadták az összefüggést. Azonban a legutóbb egy ismerős orvos vizsgálta, aki a szívprobléma diagnózisa után már maga rákérdezett, hogy az illető Covid-oltott-e és hányszor. A választ hallván az orvos az aggodalmát fejezte ki és kérte nyomatékkal hogy a további Covid-oltásoktól tartózkodjon.

  Ez utóbbi pozitív orvosi reakció nagy előremozdulás az előzőkhöz képest. Számomra azt a kérdést veti fel, hogy ezúttal a lelkiismeretes hozzáállás és őszinteség oka csak az hogy az orvos ismerős, vagy általában véve már oly nagy számú páciensnél jelentkeznek ezek az egyébként megmagyarázhatatlan egészségi problémák, hogy az orvosok többsége – milliók élete és egészsége árán – végre elkezdett ébredezni? Vagy az alternativ orvosi csoportok hangja már kezd áttörni a köztudatba, még a cenzúrát is legyőzve?

  Most e pozitív fejleményhez képest el lehet képzelni hogy fog kinézni egy olyan jövő, amiben a vakcinák kérdése már csak a WHO parancsait teljesítő paramilitáris egyenruhások és oltóközpontok hatáskörébe tartozna – nem az orvosokéba, mert ez utóbbiak lelkiismerete még felébredhet.

 5. Ami kimaradt előző kommentemből: az illető is, miként Yvett, azért kapta a két “oltást”, mert egyébként elbocsátották volna. Már régóta megbánta hogy hagyta, és be is vallja ezt, ami szintén nagy szó.

  Megj: én továbbra is elutasítom a “felvette az oltást” kifejezés használatát, mert magyartalan, értelmetlen, sőt manipulatív. Valószínű ez is a nyelvi-pszichológiai tréningjeik egyike. Így próbálják a felelősséget áthárítani azokról akik ezeket a gyilkos “oltásokat” aktívan BEADJÁK másoknak, azokra akik passzívan eltűrik hogy beadják nekik. Azokat jelenítik meg “aktív cselekvőként akik valójában passzív elszenvedői egy gyilkos hadműveletnek. Lényegében a gyilkosság jelentése a FELVETTE kifejezés által tűnik öngyilkosságnak, amikor az oltás eléri célzott hatását.

  Az oltást felvesz bevezetése éppen a Covid-injekciók esetére, és annak agymosásszerű alkalmazása, az Orwelli kettős nyelvezetre példa, hisz ezen “oltás” esetében, azok akiknek ezeket beadják még passzívabbak mint egyébként, hisz egyenesen beléjük kényszerítették azokat.

 6. Elképesztő, de a mai hírek is csak a bérek miatti tömeges felmondásokról számolnak be az eü-ben. Az oltásokról szó nem esik, vagy a média ki van oktatva a hallgatásáról, direkt módon nem említik meg még véletlenül sem a hírekben. Érdekes. Egyet értek Yvettel, hogy nem csupán a béremelésért és egyéb juttatásokért kellene tüntetni és összefogni. Őszintén, nem értem az eü. dolgozókat, a reakcióikat. Nem felmondani kellene tömegesen, hanem összefogni végre és egységesen nemet mondani az elfogadhatatlan törvényi rendelkezésekre. A magyar ember annyira kicsinyes semmiségeken fenn tud akadni és piszkálni, kikezdeni a másikat – ha kell klikkekbe szerveződve, viszont a nagy, kardinális dolgoknál lapít gyáván. Ki érti ezt?

  1. Kedves Hölgyem !

   A MAGYAR az nem azonos a magyarul beszélő, és Magyarországon élő, magyar állampolgárral ! Kizárólag virtuálisan.

 7. “Egyértelmű az érvelési hiba a fenti “híradásban” is. Már akkor és ott bevezették azt a hazugságot hogy valaki “halálos fertőzővé” válhat csak azért mert beinjekciózták valamivel. NEM. Az történt hogy mindannyiuknak beadtak valami mérget, amitől mind ugyanazt a tünetet mutatták.”
  Kedves Éva! Sajnos nem hazugság, valóban fertőznek közülük többen. Ezt már a Pfizer dokumentumokban az elején is lehetett olvasni, hogy ez a kísérleti stádiumban is kiderült, de titoktartásra kényszerítették a kísérletekben résztvevőket ebben a dologban. Továbbá személyes tapasztalatból mondhatom, hogy nem hazugság. Anyukámat sajnos tavaly január elején be kellett vinni a dél-pestibe, ahol – már utólag a mellékhatásokat olvasva – tudom, hogy beoltották. Amikor kiengedték olyan rossz állapotban volt, hogy azt hittem nem éri meg a másnapot. Jöttek rokonok meglátogatni és közülük többen másnapra annyira betegek lettek, hogy hetekig nyomták az ágyat. Anyukám húgát még kórházba is kellett vinni. Az ő fiait is kiütötte az a valami, amit belenyomtak és ami valószínűleg a lélegzetével jutott a levegőbe. Én is beteg lettem, lila foltok is megjelentek rajtam, holott nem mentem neki semminek, nem ütöttem meg magam. Szó-szó, akkor még nem gondoltam erre, hogy esetleg csak úgy meg mernék tenni, hogy beoltsák őket. ( Anyukám azután többé nem tudott enni, nagyon-nagyon beteg volt. Azt mondta, hogy ő életében nem volt még ennyire rosszul és ennyire beteg. Egy hónap múlva meghalt. Sajnos az első hazaengedése után 2 hét múlva megint kórházba került és ott “covid” elkülönítő, leszedálás, össze-vissza vizsgálgatás, majd “covid-halottnak” könyvelték el!) Én is elég nehezen gyógyultam abból a valamiből. Állandóan fájt a fejem. Olyan érzés volt, mintha az agyvelőm meg akarna olvadni. Sok hónapba tellett amíg ez megszűnt, de mindig visszajön, ha frissen oltottak közelébe kerülök…

 8. Szép,szép, hogy miután elveszítette az állását, kitálal, de talán nem tartanánk itt, ha mindezt 2 évvel ezelőtt tették volna meg az első sokkból felocsúdva tömegesen.

 9. 33:30-kor szó esik egy MESZK tüntetésről. Az a 3. hullám után, 2021.június 31-én volt, ahol a szakdolgozók béremelésről, és jubileumi jutalmáról volt szó – mondhatni megkérték a hallgatásuk, a korrupciójuk árát.
  A szakszervezet buszokkal utaztatta a sok szakdolgozót a Hősök terére, és csak a forgatókönyvben megkoreografált műsornak, hozzászólóknak, hozzászólásoknak adott teret.
  Az ébredő, tájékozott kívülállók (“oltásellenesek”) fogalmaztak meg tábláikon más gondolatokat, illetve, csak egy egészségügyis tábla fogalmazott meg különvéleményt: Emberek, ÉBRESZTŐ! Az egészségügy haldoklik!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük