Dr. Tamasi József védőbeszéde – 2023.12.07.

2021. novemberében közzé tettem egy videót „Hamarosan bukni fognak” címmel, és ebben igyekeztem felhívni az emberek figyelmét a megtévesztésre,  arra, hogy egyáltalán nem kell félniük.

Így én a vád szerint rémhíreket terjesztettem, akadályoztam azt a járvány elleni fene hatékony védekezést. Én inkább úgy gondolom, hogy a központi propaganda túlméretezett rémhírterjesztése ellen kellett fellépnem és nem én terjesztettem a rémhíreket, de hát az erről szóló előírásokat pontosan azért csinálták olyan gyurmázható állagúra, hogy bárkire bármit rá lehessen húzni. Rám most próbálják a rémhírterjesztést rám erőltetni!

Összefoglaló:

Teljes videó:

Kapcsolódó cikkek:

Büntető tárgyalásom kapcsán: https://orvosokatisztanlatasert.hu/bunteto-targyalasom-kapcsan/

Büntető tárgyalás: https://orvosokatisztanlatasert.hu/bunteto-targyalas-2023-09-28/

26 thoughts on “Dr. Tamasi József védőbeszéde – 2023.12.07.

 1. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki a kezdetektől kiáll az ügyünkért, és az igazságért, még akkor is, ha ezért meghurcolják.
  Nagyon nagy köszönet dr. Tamasi Józsefnek a bátor kiállásért!
  Sok erőt, és kitartást kívánok!

  Szeretnék még egy nagyon fontos dolgot megosztani, mert bár naponta dőlnek ki a csontvázak a szekrényből, de erről még soha senki nem ejtett szót.
  Obama által létrehozott Global Health Security Agenda (GHSA) volt az, ami 2014-ben elindította ezeket az egységes járványkezelési feladatokat, és annak központosítását, a WHO-n, a jövőbeni Egészségügyi Világhatóságon keresztül.
  A GHSA
  – megváltoztatta a pandémia definicióját,
  – eltörölte a nyájimmunitás fogalmát,
  – és meghatározta a vakcinagyártók mindennemű felelősségre vonásának tilalmát.
  https://childrenshealthdefense.org/child-health-topics/health-freedom/vaccine-mandates-for-everyone-everywhere-a-globally-coordinated-agenda/

  Warp Speed CIA-művelet a COVID-19 vakcinaszerződések titokban tartása érdekében:
  Az amerikai kormány Operation Warp Speed nevű, a Trump-kormányzat által elindított, a COVID-19 elleni oltóanyag gyors kifejlesztésére és elosztására irányuló köz- és magánszféra közötti partnerség volt.
  Az ATI-n keresztül a Warp Speed részeként odaítélt „titkos” vakcinaszerződések összege körülbelül 6 milliárd dollár volt, ami az Operation Warp Speed 10 milliárd dolláros költségvetésének nagy részét teszi ki.

  Az Operation Warp Speed vakcinagyártók mindegyike mentesül mindennenű felelősség alól az oltóanyagaik által okozott károkért, és azok is, akik beadják az oltóanyagukat, szintén nem tartoznak felelősséggel tartozik a károkért. https://childrenshealthdefense.org/news/operation-warp-speed-cia-linked-contractor-covid-vaccine/

  Az FDA „vészhelyzeti felhasználási engedélye” lehetővé teszi a gyógyszergyártók számára azt is, hogy kihagyják a gyártóüzemeik és műveleteik biztonságát hivatott ellenőrzéseket.
  Ez nagyon komoly aggályokat vet fel a gyártás minőségi eljárásával kapcsolatban, mivel senki nem ellenőrzi, hogy az FDA-által jóváhagyott vakcinák kerülnek-e gyártásra és forgalmazásra.
  Ez volt a magyarázata annak, hogy a sorozatszámok szerinti vakcinatartalmak eltértek, volt amiben a méreg többszöröse volt az FDA által jóváhagyott értéknek, bár a jóváhagyott vakcina is 1500-féle lehetséges betegséget hozhat létre.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-emergency-use-fda/

  A vakcinaszerződések, és a vakcinagyártók felelősség alóli felmentése annak egzakt bizonyítéka, hogy a vakcinagyártók mondják tollba a törvényeket.
  Aa COVID-19 egy a Pentagon által irányított, és a CIA-által felügyelt nemzetközi szintű, professzionálisan megtervezett és végrehajtott bioterrorista akció volt, amelyben biofegyverként bevetették a mesterségesen kifejlesztett COVID-19-nek nevezett biológiai ágenst, és a rá kifejlesztett vakcináknak nevezett biológiai fegyverek milliárdjait.
  Az FDA, aki az állítólagos szakmai részt lett volna hivatott biztosítani, a Pentagon közvetlen irányítása alatt áll…)))

 2. Nagyon ajánlom az alábbi oknyomozó újságírás szép példáját a mélyebb összefüggésekhez.
  Előzmény:
  2014-ben hatalmas botrány robbant ki az USA-ban amiatt, hogy kiderültek a funkciónyereségkísérletek, amelyek a biológiai ágenseket felfegyverezték, hogy minél virulensebbek, és gyilkosabbak legyenek.
  Obama látszólag betiltotta ezeket a kísérleteket, de ennek hátterében kiszervezte Afrikába, Kínába, és a poszt-orosz országokba.
  A világon összesen 300 biológiai laboratóriumot hoztak létre, és ebből 30 Ukrajnában működött. Ezeket a Pentagon a DTRA-promramjain keresztül szervezte és finanszírozta, sokakat a fantomcégein keresztül, pl. Black & Veatch.
  Szerepel benne a spanyol nátha újraaktiválása is, H1N1-néven.
  A cikk bemutatja az összefonódásokat a Pentagon, CIA, Hunter Biden, Soros, Klaus Schwab, stb. között.
  https://archives.infowars.com/why-does-pentagon-need-laboratories-in-ukraine/
  https://yournews.com/2022/03/08/2310659/how-are-hunter-biden-klaus-schwab/

 3. Hogyan kapcsolódik Hunter Biden, Klaus Schwab és a CIA az amerikai biolaboratóriumokhoz Ukrajnában? – 2.rész

  Az orosz hadsereg sugárvédelmi, vegyi és biológiai védelmi erők főnöke, Igor Kirillov hétfői sajtótájékoztatóján megemlítette a Black & Veatch nevű amerikai magáncéget, amely titkos ukrán biolaboratóriumi projektekben együttműködik a Pentagonnal.

  “A projektek végrehajtásában a Védelmi Minisztériumhoz kötődő cég (mindenekelőtt a Black and Veatch) vesz részt” – mondta.
  A 2008 és 2017 között a Pentagon Defense Threat Reduction Agency (DTRA) programja keretében működő Biolaborokat a Black & Veatch építette és üzemeltette 215,6 millió dolláros munkával .
  A DOD Black & Veatch projekt magába foglalta laboratóriumok építését Ukrajnában, Azerbajdzsánban, Kamerunban, Thaiföldön, Etiópiában, Vietnamban és Örményországban.

  2014-ben a Metabiota (Hunter Biden) nevű cég, amely a lehetséges járványkitörések észlelésére, nyomon követésére és elemzésére szakosodott, 18,4 millió dollár értékű szövetségi szerződést írt alá a Black & Veatch alvállalkozójaként Grúziában és Ukrajnában.
  Egy 2016-os találkozón az ukrajnai Lvivben a Black & Veatch és a Metabiota képviselői a biológiai biztonságról, biztonságról és felügyeletről tárgyaltak Ukrajna, Lengyelország és az Egyesült Államok képviselőivel.
  2015-ben e titkos projektek közepette a Google 1 millió dollár értékben finanszírozta a Metabiotát.
  Ezeknek a jó kapcsolatokkal rendelkező „vállalatoknak” érdekesebb kapcsolatai is vannak.

  A Metabiota elindítását Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter Biden és befektetési cége, a Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP) segítette, amelyet 2009-ben John Kerry mostohafiával együtt alapított.
  A Hunter Biden cég hatalmas botrány középpontjában állt 2020-ban, miután kiderült, hogy Moszkva volt polgármesterének felesége rejtélyes módon 3,5 millió dollárt utalt át a „befektetési” csoportnak .

  2021 júniusában Natalie Winters, a The National Pulse munkatársa részletesen ismertette a Biden cég által a San Francisco-i székhelyű Metabiota finanszírozását.
  Egy 2015. júniusi pénzügyi jelentés szerint az RSTP 30 millió dollárt adott a Metabiotának, hogy „megvédje a világot a járványok terjedésétől”.
  A Google a Központi Hírszerző Ügynökségen keresztül a Metabiotával is kapcsolatban áll.
  Hunter Biden, a Google és a Pentagon mellett a Metabiota munkakapcsolatban áll a CIA ismert frontvonalával, az In-Q-Tel.

  A CIA által 1999-ben „az első kormány által támogatott kockázati tőketársaságként” alapított In-Q-Tel megalakulása óta vitatott.
  „A Metabiota lehetővé teszi a fertőző betegségek kockázatának jobb megértését nyílt forráskódú adatfúzió és kifinomult járványszimulációk révén” – mondta az In-Q-Tel egyik vezető alkalmazottja, amikor a csoportok együttműködtek.

  A Google-t a CIA is létrehozta a Stanford Egyetemen keresztül, és fennállása során számos szerződést kötött az ügynökséggel.
  2004-ben a Google megvásárolta a Keyhole céget , amelyet eredetileg az In-Q-Tel finanszírozott.
  Az alábbiakban közzétett Greg Reese 2019-es különjelentése kiemeli az In-Q-Tel kapcsolatát a Facebookkal, amely egy másik oldal, amely miatt cenzúrázni kell az ezzel kapcsolatos információkat.

  A Metabiota alapítója, a „vírusvadász” Nathan Wolfe szintén Peter Daszak EcoHealth Alliance igazgatótanácsának tagja, és tagja a DARPA Védelmi Tudományos Kutatási Tanácsának.
  Wolfe projektjei a korábban részletes Google- és DOD-finanszírozáson túlmenően az NIH-tól, a Bill & Melinda Gates Alapítványtól és a National Geographic Society-től is kaptak támogatást.
  Wolfe emellett a Világgazdasági Fórum egyik alapítója, Klaus Schwab Young Global Leaders tagja, egy elit egyének csoportja, akiket hatalmi pozíciókba helyeztek a Great Reset program végrehajtása érdekében.
  Sajnos ezek a mélyen felkavaró összefüggések és kinyilatkoztatások csak a felszínt kapargatják a zajló korrupció valódi szintjének.”
  https://yournews.com/2022/03/08/2310659/how-are-hunter-biden-klaus-schwab/

  1. Nem csak Wolfe volt tanítványa Klaus Schwabnak a Young Global Leaders nevű pszichopata képzőben, hanem a google két alapítója, Larry Page és Sergey Brin is! De például a f*szbúk alapító Zukrosbácsiberger, a pedofil Epstein jóbarátja, aki Epstein szigetén rendszeresen járt pedofil összejöveteleken. De ebbe a képzőbe járt Zukrosbácsiberger kínai barátja Jack Ma, aki most Tik-Tok tulajdonosa egy céghálózaton keresztül.
   De felsorolhatnám akár a magyarokat is: Orbán, Bokros, Leisztinger és még sokan mások, akikről nem is gondolnánk.

 4. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!
  A Világ összes tisztelete és szeretete Önt és a hasonlóan erős gerincű Embert illeti meg! Itt állunk Ön mögött és remélem, hogy az imáimmal és hitemmel fogom küldeni a jó energiákat és győzedelmet! Máskor is küldtem már Önnek és most is meg “kell” tennem ❤
  Emberi szeretettet és tisztelettel,
  Jude

 5. Alapos, elegáns, verhetetlen!
  Tisztelt Doktor Úr, az Igazság Önnel, Önökkel van. Ez már több, mint nyilvánvaló.

 6. Köszönjük a kitartást!

  Nemrég találkoztam ismét a faggatózással egy sokakat érintő reakcióról.
  Nyilatkoznom kellett, el kellett híresztelnem magamról, hogy mire vagyok allergiás. Erről valahogy mindig nyilatkozni kell.
  Természetesen például arra, ha csesztetnek ezzel a kérdéssel.

  Régen, amikor felsoroltam az allergiáim, akkor mindig mondták, hogy az nem számít, azt nem kell felírni, még a Penicillin allergia se számít, és most látom a régi üres papírt. Egyébként meg hogyan mondom meg, hogy milyen gyógyszerre vagyok allergiás, ha nem szedtem 30 éve gyógyszert? Például az orvosi segédanyagok nem gyógyszerek, és az ételek se, de mindig csak a gyógyszer allergiára kíváncsiak. Előtte pedig jó sok antibiotikumot szedtem, amire allergiás is lettem. Az, hogy gyógyszerre allergiás vagyok-e, nem jelenti azt, hogy a szervezetem nem allergiás valamire. Akkor most minek kell nyilatkozni? Milyen felelősség elhárítás akar ez a “nyilatkozz és írd alá” rendszer lenni? Mire jó az allergia nyilatkozat? Mi a hírértéke?
  -Ha azt nyilatkozom, hogy nem vagyok allergiás, akkor használhatnak bármit, amitől majd az leszek?
  -Ha azt nyilatkozom, hogy allergiás vagyok, akkor már mindegy? Bármit használhatnak?
  Elég rémisztő.

 7. Amennyiben szükség van a kormány korona vírus oldalaira,, akkor az alábbi linken az összes archív anyag megtalálható.
  A Waybackmachine oldalon, amennyiben ismert egy régi link, akkor hiába törölték az oldalt továbbra is lekérdezhető, lementhető!

  https://web.archive.org/web/20200715081731/https://koronavirus.gov.hu/

  Sok sikert kívánok, és mindent köszönök! Nagyon sokat segítettek, és jó tudni, h vannak orvosok, akik nem adták el az ördögnek a lelküket! Imádom Önöket! ❤️❤️❤️❤️

 8. Meghallgattam a hatalmas munkával készített hatalmas védő anyagot. Örömmel hallgattam meg a vádként felhozott „rémhír” összefoglalót ismét, amit anno szintén nagy megkönnyebbüléssel hallgattam, mert számomra nem volt benne semmi rém, pont megnyugtatott. Sajnos katasztrófa az „igazságszolgáltatás”, az, hogy eljuthatott perig az összefoglaló. Idáig el se lett volna szabad jutni. Számomra a per azonnali leállítása a minimum végkifejlet, a maximum pedig az elhangzottak alapján a vádemelés a használatot kötelezők ellen az oltások és a lélegeztetőgépek használata miatt. A lélegeztetőgépekkel történő kivégzést kicsit is egészségügyhöz kapcsolódóként már felismertem valamikor 2020 év közben vagy 2021 legelején, amikor még az Orvosok a Tisztánlátásért oldalt nem is ismertem. Ez annyira evidens volt már akkor is.

  A rendkívüli maratoni összefoglaló védőbeszédből a bíróság azt kereste, hogy mit vehet fel még vádnak, még rémhírnek, és kívülről nézve olyan, mintha nem is mindent értettek volna meg belőle.
  Az ügyész mit fog vajon megtámadni? Pedig így nem mehet tovább az „orvoslás”.

  Egy dologra felfigyeltem. Ha jól értem, akkor még él az az oltás magyarázat, hogy az oltás erősíti az immunrendszert. Persze a nemlétező immunrendszert csak a középkori boszorkányüldözés vízpróba logikája alapján lehet tesztelni.
  Az immunrendszer erősítéséhez át kell esni egy betegségen, amit az oltás idéz elő.
  Akkor vagy életképes, életre való, akkor erős az immunrendszered, ha kibírja az oltást. A placebo csalás.
  Vagyis ha az oltástól megbetegszel, és nem gyógyulsz meg, akkor nem vagy elég immunis, még kell az oltás, amíg meg nem halsz.
  Az oltástól, ha meghalsz, akkor úgyis egy gyenge életképtelen voltál. Nem voltál méltó az életre, elbuktál a teszten.
  Na, erre mondjon valamit a bíró, hogyan minősítik napjainkban a boszorkány vízpróba gyakorlatát, ugyanis pontosan erről van szó az oltások, de akár a lélegeztetőgép esetében is.

  https://hu.wikipedia.org/wiki/Boszork%C3%A1ny%C3%BCld%C3%B6z%C3%A9s
  Ezek a szócikk képei alatti magyarázatok a boszorkányság tesztelésére:
  „Istenítélet, a vízpróba, azaz boszorkányfürösztés, ha nem merült el az ördög segítette, ha elmerült ártatlan, elengedhető”
  „Boszorkányfürdetés a középkorban, a vádlottat székre kötözték, és a közönség szeme láttára vízbe lógatták, ha nem fulladt meg, akkor a Sátán segítette, ha megfulladt, a bűnei húzták le”

  Talán érdemes lenne a védőbeszéd végére egy logikai sorrenden alapuló összefoglalót készíteni, arról, hogyan nincs szükség a kényszer lépésekből semmire. Ha nincs vírus, csak megfázás, nincs járvány…..

  1. Most a legújabb boszorkány vízpróba a “hirtelen halál”. Az index nevű szennyoldal már leheozott két cikket is, hogy azért lett a 40 év alattiak körében háromszorosan több a “hirtelen halál”, mert 1.) egészségtelenül étkeznek és nem vigyáznak magukra, nem tartják be az orvosi utasítást és/vagy 2. Longkovid hatás. Volt bőr a pofájukon. Aztán beleírtak cikkbe két tanulmányt is, ami két híres orvosi lapban jelent, meg ahol aztán annak rendje szerint vissza is vonatták, mivel semmilyen tényt nem tartalmaztak. Az indexnek meg a szennymédia többi részének viszont így s jók.
   Ezekben a tanulmányokban 30 oldalnyi génszekvencia, enzim, biokémiai képlet meg a jó ég tudja mi fel van sorolva, hogy lesz hirtelen halál a kovidból. Viszont egyik tanulmányban se szerepel klinikai esettanulmány. Nem sorol fel egyetkeln olyan klinikai esetet se, amivel bizonyítanák, hogy oltatlan, 40 év alatti kovidos, a kovidtól kapott szívbetegséget és hirtelen halált.
   Mivel ilyen nem történt sehol a világon egyetlen egy se. Ez is oka volt a tanulmányok visszavonatásának.
   A CDC, az amerikai járványközpont saját tanulmánya is elismeri, a gyermekoltásokkal kapcsolatban, hogy bár próbáltak de nem találtak az USA-ban egyetlen olyan esetet se, hogy oltatlan kovidos gyerek a kovidtól bizonyíthatóan szívizomgyulladást kapott volna.
   Nem baj, majd média kitalál párat….
   Nem csak az ügyészségek és bíróságok aljasok itt, de média is nyakig bűnös a népirtásban!

 9. Ez az évszázad (nemzetközi) pere. Kenterbe veri a többi covid pert a világon.
  Rémhírterjesztés vádaskodás, egy közröhej.
  Hol marad a (nemzetközi) média?
  Még csak néhány ezren nézték meg.

 10. A PFIZER ELTÜNTETI A NYOMOKAT ÉS MOST FELSZÁMOLJA MAGÁT

  Nem volt véletlen Ursula sms-einek eltüntetése, majd egy tornádó okozta rejtélyes tűzeset miatt megsemmisült a Pfizer legfontosabb gyára, amivel a terhelő tárgyi bizonyítékokat semmisítették meg.
  Most csődhelyzetben vannak, vevőt keresnek a cégeikre, azért van az a kármentés, hogy beperelték Lengyelországot, és Magyarországot, ami egy vicckategóriát képez, mivel tavaly az oltás, valamint a Covid-19 Paxlovid gyógyszer több mint 100 milliárd dolláros árbevételt hozott a Pfizernek.

  Mostani hírek szerint a Pfizer 3,5 MRD dolláros költség- és kiadáscsökkentést jelentett be, ami arra utal, hogy az óriás cég a végét járja.
  Csütörtökön, december 14-én a Pfizer részvényei 26,13 dolláron zártak, ami 2013. június 5. óta a legalacsonyabb szint.
  A Pfizer részvényei 2023-ban összességében 49%-os veszteséget mutatnak.
  Ez az eddigi legnagyobb mértékű, felülmúlva a korábbi rekord, 67 milliárd dolláros éves veszteséget (2004-ben).

  Reméljük, hogy ez a végét jelenti ennek a horrorcégnek, amely eddig is a legnagyobb összegeű büntetések sorozatát kapta, és amelyhez több millió ember halála fűződik. Eddig.
  https://lumi-news.gr/psachnei-na-vrei-poliseis-i-pfizer-mipos-kai-sothei/

 11. Erőt és egészséget kívánok ehhez a méltatlan küzdelemhez melyet értünk vív a doktor úr. Hálával és köszönettel tartozunk Önnek!
  Tisztelettel,
  Babucs Éva

 12. Brilliáns, nagyívű védőbeszéd volt, ami hazai és nemzetközi ismertetésre vár. Terjeszteni szükséges.
  A prezentációk minden kétséget kizáró egzakt bizonyítékok, és kordokumentumok is egyben az utókor számára.
  Főhajtás, és tisztelet Tamasi doktornak ezért a hatalmas munkáért, ahogyan rendszerezte az emberiség ellen elkövetett legnagyobb bűncselekmény részleteit, és ahogyan leleplezte a mögötte lévő aljas, és depopulációs szándékot.
  Isten áldja Önt, munkatársait, és kedves családját!

 13. Hadd tegyek egy jóslatot….
  Az ügyész hivatni fog egy szakértőt, mint rusnyai elvtárs, aki elmondja, hogy az összes Tamasi által előadott tény ez összeesküvés elmélet, százszor annyi ellentétes tanulmány van, tehát az az igaz, mert az több. Tamasié meg nem igaz, tehát amit előadott az rémhír. És le fogják csukni.
  Az igazság nem érdekli a bíróságot. Az ügyészséget se. Példát akarnak statuálni és meg is fogják tenni. Nagyon drukkolok, hogy ne így legyen, de sajnos így lesz.

  1. Ne legyen ilyen negatív. Értem, hogy miért írta, de aki így gondolkozik, az ügyét már idő előtt saját magának viszi kudarcba. Ez most nem így lesz!

 14. Tisztelt Doktor Úr!

  Először is köszönet Önnek, és az Önnel tartó orvosoknak, hogy kiállnak az igazságért szembemenve a háttérhatalommal. Tökéletes és tartalmas a védőanyag. Előre is örülök annak, hogy a bizonyítási eljárás több szakaszra is kitolódik, hiszen addig, világszerte hullani fog a bűnösök feje, amellyel szintén lehet érvelni a bíróságon. Egy kérdést azonban fel kell tenni az illetékeseknek. Miközben az emberek többségét a méreginjekció felvételére kötelezték, a lakosság által betolt képviselők önmaguknak miért szavaztak mentességet? Remélem, hogy a meghallgatásra be fogják idézni az ellenérdekű feleket is, hogy szembesíteni tudja őket a tetteikkel. Továbbra is figyeljük Önöket, bízunk Önökben és ott állunk Önök mellett. Tudjuk, hogy az igazságszolgáltatás is a politikusok kezében van, de azt is tudjuk, hogy az igazságszolgáltatásban dolgozókból , azok hozzátartozóiból is lett és lesz még “COVID” halott. Reméljük, a döntéshozatalnál ez is eszükbe fog jutni. Ma már nincs olyan ember, akinek hozzátartozója, szomszédja, kollégája ne szenvedte volna el a legszörnyűbb halál egyikét. Kitartás Önnek és Jó Egészséget.
  Üdvözlettel: Gaál László Gedeon és kitartó barátai.

 15. Kedves Doktor Úr! Hálás köszönet, hogy mindannyiunk érdekében méltósággal kiáll hite, meggyőződése mellett, hogy igazságot szolgáltasson mindannyiunknak. Az út rögös, és nem szövünk hiú ábrándokat az ügy kimenetelét illetően. Meggyőződésünk, hogy az idő Önnek, nekünk dolgozik! Embertársai iránti mély tisztelet és szeretet árad előadásából, szeretet, melyre az egész világnak égető szüksége van.
  Még egyszer köszönet Önnek és családjának az értünk meghozott áldozatért!

 16. Tisztelt Doktor Ur!
  Az On vedekezese Zsenialis! Kivancsi vagyok hogyan fogjak az ugyeszek es birok a tenyeket megitelni?!
  Aldja meg a jo Isten Magat/Magukat es sok sikert a jovoben a csapatanak :)) Az igazsag mindig gyoz!
  Kellemes Unnepeket Kivanok Maguknak!

 17. Nagy-nagy köszönet Tamasi doktornak és – jól látják, – az ügyészségnek is. Mert az eljárásuk elindítása nélkül nem lett volna Tamasi doktornak lehetősége arra, hogy ennek a “járványnak” nevezett valamiről elmondja ország-világ előtt a referált tudományos publikációk megállapításait és az azokra támaszkodó véleményét. Referált tudományos cikket csak egy másik közlésre elfogadott referált cikkel lehet cáfolni. Tehát e tömeg eredménynek a cáfolata az ügyész uraktól jelentős mennyiségű munkát fog igényelni. Látatlanban feltételezhetjük, az egész hátralevő életükben nem fognak unatkozni, talán még a koporsójukra is ez lesz írva: Feladta. A végén meg az is kiderülhet, hogy eltévesztették a házszámot. A rémhírterjesztés vádját nem a doktor úr, hanem az operatív törzs, a járvány-celebek és az érintett kormánytagok ellen kellett volna benyújtani.

 18. Kívánok erőt egészséget a bíróság tájékoztatáshoz. Legalább a peres meghallgatások során Ön újra és újra el tudja mondani az okokat és összefüggéseket. Igazából itt gyakorlatilag a bíróság van kötelezve arra hogy meghallgassa végre, tudatosodjon benne amiről eddig nem akart tudomást venni. Reméljük ez elég lesz ahhoz hogy az igazságszolgaltatás lásson végre és döntése az életet, a teremtett világ rendjét oltalmazza. Ha nem ez történik, akkor akarva akaratlanul annak a rombolásnak enged utat továbbra is amit úri alvilág végnélküli kapzsisága okoz.

 19. Egy kérdésem lenne:
  Tekinthetjük az ügyet “elévültnek”???
  Amennyiben nem, akkor kéretem az összes fideszes felébredtet is a vádlottak padjára: Schmidt Mária, Fricz Tamás, Sebestyén Balázs, stb.
  Ugyanis ezek az emberek az utóbbi hónapokban UGYANZT MONDTÁK EL, amit dr. Tamasi kér évvel ezelőtt, Schmidt legutóbb az ultrahang különkiadásában.
  Tehát ezért kitüntetés jár, valódi Kossuth-díj, nem bíróság.
  nevetséges ez az ork-bán rezsim.
  https://magyarnemzet.hu/fricz-tamas-blogja-all/2023/08/foglalkozni-kell-a-vakcina-karosultakkal-meghozza-minel-elobb

 20. Ezzel a népírtó álperrel a foeszes ork-bán több szavazót veszít, mint nyer.Az tuti.
  Jó reklám az orvosokatisztánlátáért.hu-nak, legalább többen megismerik az igazságot!
  hajrá, vasbeton agyú ork-bán és troll-tanácsadóik, a végén a népharag elsodor benneteket!!!!
  Csauseszku-féle népbírósági eljárást szeretném látni élő adásban a VALÓDI gyilkosokkal szemben, mint annak idején az elfoglalt román tv-ben!!!

  Más: Miért kellene Dr. Tamasinak elkülönítenie az akkori és mostani eredményeket???
  Mivel:
  a, orvos
  b, népegészségügyi szakorvos,

  előre láthatta és megfogalmazhatta saját szakmai véleményét a tudása és végezzsége alapján.
  Ő MAGA IS EGY SZAKMAI FORRÁS, nem kell mindent lehivatkozni.
  EZ AZ Ő SZAKMAI VÉLEMÉNYE.
  LEHET VELE ERRŐL SZAKMAI FÓRUMOKON VITATKOZNI, DE EZ NEM A BÍRÓSÁG HATÁSKÖRE, HALVÁNY LILA LÖVÉSÜK SINCS SEMMIRŐL.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük