Zsarnoki törvényjavaslatokat akartak elfogadtatni New Yorkban!

Ezen törvényjavaslatok zsarnoki hatalmat adtak volna a kormányzónak arra, hogy – határozatlan ideig – őrizetbe vegye az egészségügyi kockázatot jelentő személyeket! Nincs tárgyalás. Szerencsére a fő törvényjavaslatot 2021. december 22-én hatályon kívül helyezték, de a javaslatokat még mindig fontos tudni, mert azt az irányt jelzik, amerre a zsarnoki vezetők próbálják vinni a társadalmat.

Melyik oldalára állsz a történelemnek?

https://www.bitchute.com/video/j9H0yOZWwLBm/

Eredeti videó: https://www.youtube.com/watch?v=N-VDi8WJtBI

21 thoughts on “Zsarnoki törvényjavaslatokat akartak elfogadtatni New Yorkban!

 1. Zseniális mint mindig! Láttam már őt más témakörű videóknál is. 🙂 Meg lehetne a humorista nevét tudni?

 2. Én minden ilyen videó vagy hozzá hasonló tájékoztatás után felteszem a kérdést Mi a véleménye ezekről a keresztény egyházak hivatalos képvíselóinek. Mit kér vagy parancsol az egyház, hogy az ne sértse , a Kriisztusi hit elvárásait?

 3. Bátor ember ez az amerikai fiatalember. Azt teszi, amit a lelkiismerete diktál neki. Követendő példa. Kár, hogy ő is kommunistázik. Úgy látszik, bőven vannak történelmi ismereteiben pótlandó hiányosságok, mert csak azokra a hazugságokra hagyatkozik, amit a demagóg burzsoá propaganda a fejébe tömött. Mert különben tudná, hogy a “kommunizmusban” (ami, mellékesen, mint megvalósított társadalmi rendszer, nem is létezett sehol, soha sem). a kommunistának (tévesen) nevezett rendszerek emberei olyan világ felépítésén fáradoztak, ahol végre megvalósul az emberiség örök álma – szabadság birodalma, ahol minden az emberek érdekét szolgálja, nem pedig oligarchákét, olyan cégekét, mint a Pfeizer- és Gates-félék.

  1. RE: “a kommunistának (tévesen) nevezett rendszerek emberei olyan világ felépítésén fáradoztak, ahol végre megvalósul az emberiség örök álma – szabadság birodalma”

   Kérdés: Helyből vagy nekifutásból ennyire sötét, hogy már sokadszorra süti el ugyanazt a kollektivista sületlenséget, dacára a százmilliókat – ha nem milliárdnyi – (legalább a jakobinus terrortól számolva: Kohn B., Roth Mano & tsai, Lenin_[Bar] Koba/Sztálin az ‘aczélos’, nemzetszoci/náci hitleri No., Mao anyjaKínja, talmudista Nobel-békedíjas háborús bűnös Henry_the_K’s (rhymes w/ ‘decay’) Khmer Rouge et al.) áldozatot követelő komcsi_náci_korporatív fasiszta és az újabban becsatlakozott nemzethy ilyen-olyan neofeudalista (Orbán, Erdogan, Putyin) társadalmi kísérletező (socially engineered) rémuralomnak.

   Nem látja, hogy a globál technokrácia részéről sulykolt narratíva pont ugyanezt, egy hamis alapokon nyugvó, mintegy “közösségi felelősségvállalást” írna elő a mindent átfogó zsarnoki ‘control grid/ talmudista micromanagement’ megvalósításához, majd az ellenszegülőket (értsd: a ‘szabad ember’ szellemiségével – DNS-be íródott – rendelkezőket, akár korporeális formát váltó újjászületések során?) “közjó” nevében elpusztítaná?

   De ezúttal biztos másképp lesz, nemde?!

   Felfordul a gyomrom a szélsőbalról Új Világrendnek falazó magafajtájától!

   Korporatív fasiszta cégek & lefizetetett demokretén pártok által finanszírozott neokomcsi AntiFa elvtársai akcióban:

   https://dailystormer.su/wp-content/uploads/2021/09/E-aL2I1VQAcTCaM.jpeg
   RE: “a kommunistának (tévesen) nevezett rendszerek emberei olyan világ felépítésén fáradoztak, ahol végre megvalósul az emberiség örök álma – szabadság birodalma”

   Kérdés: Helyből vagy nekifutásból ennyire sötét, hogy már sokadszorra süti el ugyanazt a kollektivista sületlenséget, dacára a százmilliókat – ha nem milliárdnyi – (legalább a jakobinus terrortól számolva: Kohn B., Roth Mano & tsai, Lenin_[Bar] Koba/Sztálin az ‘aczélos’, nemzetszoci/náci hitleri No., Mao anyjaKínja, talmudista Henry_the_K’s Khmer Rouge et al.) áldozatot követelő komcsi_náci_korporatív fasiszta és az újabban becsatlakozott nemzethy ilyen-olyan neofeudalista (Orbán, Erdogan, Putyin) társadalmi kísérletező (socially engineered) rémuralomnak.

   Nem látja, hogy a globál technokrácia részéről sulykolt narratíva pont ugyanezt, egy hamis alapokon nyugvó, mintegy “közösségi felelősségvállalást” írna elő a mindent átfogó zsarnoki ‘control grid’/ talmudista micromanagement megvalósításához, majd az ellenszegülőket (értsd: a ‘szabad ember’ szellemiségével – DNS-be íródott – rendelkezőket, akár korporeális formát váltó újjászületések során?) “közjó” nevében elpusztítaná?

   De ezúttal biztos másképp lesz, nemde?!

   Felfordul a gyomrom a szélsőbalról Új Világrendnek falazó magafajtájától!

   Korporatív fasiszta cégek & lefizetetett demokretén pártok által finanszírozott neokomcsi AntiFa elvtársai akcióban:

   https://dailystormer.su/wp-content/uploads/2021/09/E-aL2I1VQAcTCaM.jpeg 2021.09.04
   via
   https://dailystormer.su/washington-antifa-vaxxers-show-up-to-anti-vax-protest-shoot-anti-vaxer/ 2021.09.05.

   Closer to home –

   Talán ideje lenne a mindenkor szűk réteget jelentő magyar polgárság gondolkodóinak (Márai S., Hamvas B. & mások) útmutatásaiból erőt meríteni!

   Vagy lehet tágabbra tekinteni az elmúlt néhány ezer év dilemmája kapcsán: autonóm/szuverén egyén contra/vs hatalom által távirányított, nem ritkán vérgőzös gólem/zombi horda.

   Maga melyiket választja?

   Javasolt olvasmányok majd máskor – időbe telne összegyűjteni!

   Closer to home –

   Talán ideje lenne a mindenkor szűk réteget jelentő magyar polgárság gondolkodóinak (Márai S., Hamvas B. & mások) útmutatásaiból erőt meríteni!

   Vagy lehet tágabbra tekinteni az elmúlt néhány ezer év dilemmája kapcsán: autonóm/szuverén egyén contra/vs hatalom által távirányított, nem ritkán vérgőzös gólem/zombi horda…

   Maga melyiket választja?

   Javasolt olvasmányok majd máskor – időbe telne összegyűjteni!

  2. Volt kommunizmus legalább kétszer!
   Egyik a nagy CCCP-ben működött egy kis faluban 1 napig.
   A teherautók nem győzték az árut hordani a boltokba.
   A másik izreeli kibucokban működött szigorú szabályok alapján,de valamiért mintha nem lenne globális.

 4. Habár megtudhatjuk hogy ezt a törvényjavaslatot végül nem fogadták el, ha ez megvalósult volna akkor január 5-én New York elmondhatná magáról, hogy az első újkori fasizmust gyakorló tagállamává válik a világon. Micsoda érdem! Felhatalmazná a kormányzót hogy eltávolítsa és őrizetbe vegye az “ESETEKET”, vagy “FERTŐZÖTTEKET”, bármelyik szóval is éljünk, most már megértjük a média miért használja ezeket a fogalmakat ész nélkül, hogy még annak valódi jelentését az olvasóval megértessék, de a tudatalattijába rendesen beékeljék. PCR teszt alapján kiállított !esetek!, ez alapján egészséges emberek fertőzöttként való kikiáltása. Bárki aki jelentős fenyegetést jelent a “közegészségre”, vagy aki csak gyaníthatóan az! Tehát még annak sem kell lenni! Hitler is megirigyelné ezt a fajta fasiszta hozzáállást. Ez egy végtelenül szomorú üzenettel bíró paródia AwakenWithJP-től, akármennyire is vicces, én ezt már nem tudnám ilyen lelkülettel az emberek elé tárni. Minden elismerésem.
  Ehhez a világhoz egyre erősebb gyomor és idegrendszer kell, mert nekem sokszor hányingerem van attól amit az emberek engedtek maguk körül megvalósulni. Ezen video apropóján pedig szeretném megköszönni minden embertársamnak, aki élt az oltással, de legfőképp azért hogy részesüljön annak előnyt jelentő privilégiumaival, és még véletlenül sem azért hogy kielégítse a gyógyszer”ipar” őszinte és mély aggodalmát a piciny kis törékeny egészsége miatt (jah hogy olyan nincs is?), hanem hogy utazhasson, moziba, színházba és egyéb szórakozóhelyekre mehessen! Még nagyobb köszönet azoknak akik a harmadik oltással is éltek ezen okok miatt, és azoknak, akik most majd a negyedik oltást is felveszik ezért. Remélem ezek az “emberek” tudják, hogy ha nem lennétek ennyire tájékozatlanok, akkor most nem lennének beoltva? Tudják-e azt, hogy ha nem lennétek beoltva akkor nem lehetne kasztokra osztani a társadalmat, nem lenne kit elküldeni a munkahelyéről, egyetemi tanulmányairól és legfőképp nem lehetne ilyen 20. századot megszégyenítő fasiszta törvényjavaslatoknak még a létezéséről sem beszélni?
  Undorító világ lett ez. És még undorítóbb, hogy az agymosott, lebutított embertömegek még élvezik is. Ha ránézek a korombeli fiatalság nagyobb részére akkor meg el is hányom magam. Ostobák, agymosottak és egy egysejtű szintjén vannak a legtöbben, akik az élvezetek hajszolásán kívül tudnak mást. A kritikus gondolkodás számukra valami kvantumfizikai fogalom.
  Úgyhogy lehet örülni az új évnek… viszont szerintem lehet szomorkodni hogy vége a réginek, mert remek kilátásoknak nézünk elébe. Bulizzuk át az egész szilvesztert, hányjunk fittyet az eseményekre, mintha minden rendben lenne, és minden olyan lenne mint régen. Sz*rjuk le hogy bomlik szét a világ normális keretrendszere, és képmutatóan mondjuk el ismerőseinknek hogy “milyen jó a szilveszteri hangulat”. Egy nagy büdös fenét. Valami keserves és kényszeres ünneplést látok az embereken, és főleg azokon akik nem látják hova haladunk, csak érzik!
  Zéró szilveszteri hangulattal kívánok mindenkinek egy jobb világot!

 5. Ha ezt 2 évvel ezelőtt tette volna közzé JP, azt mondták volna rá, hogy agyament összeesküvéselmélet-hívő. Egy évvel ezelőtt közveszélyes rémhírterjesztőnek titulálták volna.
  Most pedig az agymosottak azt mondanák, hogy “mi a baj ezekkel az intézkedésekkel? Hiszen csak az egészségünket akarják megvédeni.”

  Kétévi kitartó, napi 24 órás göbbelsi propaganda elég volt hozzá, hogy a Szabadság-szobor hazájában echte náci törvényeket terjesszenek elő. Ezek szerint a Gemkapocs Hadművelet (Operation Paperclip) – amelynek során többezer náci háborús bűnös “tudóst” vittek az USA-ba a II. világháború végén, hogy ott folytassa embertelen kísérleteit – teljes sikerrel járt.

  1. RE: “a Gemkapocs Hadművelet (Operation Paperclip)…teljes sikerrel járt.”

   Szóval akkor máig (2022) hat Wernher von Braun (mérnök_rakétatudós + USA kamu-holdraszállás) & maroknyi náci társának társadalmi hatása? Hmm….ezért gyúrok minden reggel az ‘gonosz nácikok’ ellen!

   Nem semmi….más befolyás nem is vót 1945 óta, se előütte USákiában, vagy aza Bözskénél otta windzórban a ködös szigeten, vagy mi; hát még aza ős-nimród-hun_szittya_csaba királyfi csillagösvényes 1500 éve csak böcsületes magyarúkról és leszármazittokrú nem is beszéve, pédú a Viktór vagy Feri, vagya AntiJózsi meg a Gyuszi, mind-mind az ős-nimróúd porontyok legfőbb támasza & védemezője, ugyibár – ameddig nem gyüttek az “gonosz nácikok” élükön a gémkapcsot fogaiban tartóú W. Braun bácsival?!

   1. Kedves Tünetmentes Szuperfertőző!

    Mindig érdeklődéssel olvasom, ahogy utánanéz a tényeknek, adatoknak. Kérem, hogy ezt most is tegye meg. Az Operation Paperclip kapcsán mindig Werner von Braunt hozzák fel, de ő csak a kirakatember volt. Számos náci háborús bűnös orvost (köztük dr. Mengelét!), pszichológust, stb. vittek át Amerikába, hogy ott folytassák tiltott emberkísérleteiket, köztük az MK-Ultrát: MK = mind kontroll (ez utóbbi szó így, k-val, németül!), amely az elme befolyásolása, irányítása egy külső forrásból. Mit gondol, miért van annyi “magányos” merénylő, iskolai lövöldöző, ámokfutó, stb. az USA-ban? De ez csak egy kicsi szelete. Rengeteg más fekete projekt volt: Montauk, Pegasus, stb. Aztán ott vannak a katonai fekete projektek, technológiák, amelyeket náci mérnökök segítettek kifejleszteni a DARPA laboratóriumaiban, és csak sok évtizedes késéssel kerülnek a civil piacra, akkor is csak azok, amiket a globalogazdi jónak lát (internet, GPS, okostelefon, stb.) a totális ellenőrzés megvalósításához.
    Csak egy adalék a nácibarát amerikai “elitről”: idősebb Bush elnök apja, Prescott Bush személyesen pénzelte a náci háborús gépezetet a II. világháborúban. Közben amerikai katonák ezrei ágyútöltelékként végezték a harctereken, hogy tovább gazdagítsák a globális “elitet”, akik egyébként mindkét oldalt dróton rángatták. Mint a megbundázott meccseken, ahol mindkét ellenfelet lepénzelik, hogy biztosan az legyen a végeredmény, amit előre lezsíroztak.

    Az Operation Paperclip egy olyan téma, amely számtalan meglepetést tartalmaz az elfogulatlan kutató számára, ha hajlandó beleásni magát. Javaslom, tegye meg.

    1. A bejegyzés címében hivatkozott, még A. Cuomo (1) regnálása alatt előterjesztett, de el nem fogadott törvénytervezetről számomra igencsak meredek, ahogy egy merész asszociációs bakugrással volt szíves eljutni az ‘Op. Paperclip’-ig.

     Erről egyébként nem keveset olvastam már (viszonylagos, kinél milyen mélységű ‘beleásásnak’ minősül mindez); nem utolsó sorban Joseph P. Farrell (https://gizadeathstar.com/) néhány e tárgyban írott munkáját vagy például Henry Stevens “Dark Star. Unresolved Post-War Nazi Mysteries,” (2011) c. könyvét felhasználva. Érdemes megemlíteni, hogy nem csak az amerikaiak, hanem a szovjetek, britek, és még a franciák is részesültek a Harmadik Birodalom tudósaiból.

     Hasonlóképp az MK-Ultra sem újdonság számomra…Sidney Gottlieb aligha mondható náci párttagnak, mégis kulcsszerepet játszott a program kidolgozásában – ld. https://lareviewofbooks.org/article/the-untold-story-of-the-cias-mkultra-a-conversation-with-stephen-kinzer/

     A Mengele-kép teljességéhez talán érdemes lenne néhány revizionista véleményével is tiszában lenni – pld. Carlo Mattogno vagy Germar Rudolf…

     vagy a náci apologétának aligha nevezhető zsidó történész, David G. Marwell összegzésével itt:
     ‘Unmasking the ‘Angel of Death’ with David Marwell’ 2020.09.18.
     https://www.youtube.com/watch?v=Wj-juPZzEXc

     “One of the problems with looking at Mengele’s research is that we have very very little, concrete documentation that describes it.” @17.28-39

     (1) Nicsak, milyen zászlócska van az egykori kormányzó (& ‘Honorary Grand Marshal’) bácsi kezében?
     https://images.jpost.com/image/upload/f_auto,fl_lossy/t_JD_ArticleMainImageFaceDetect/426640

     1. Az “asszociációs bakugrás”-ban arra utaltam, hogy milyen sikerrel vetették be az egész világon az agymosást, elmekontrollt, tömegpszichózist, göbbelsi sulykoló propagandát a kovid-1984 projektben. JP is arra utal, hova jutottunk 2 év alatt. Hasonló módszerekkel dolgozták meg a tömegeket a náci Németországban, majd ezeket az importált náci háborús bűnös “tudósok” segítségével továbbfejlesztették az MK-Ultra programban, és azóta egyre újabb technológiákat használnak fel az emberi tudat befolyásolására, amikről a legtöbb embernek fogalma sincs. Csak a technológia változik, a cél és a módszerek nem.

    2. A magányos ámokfutókról Dana Ashlie-nek van egy szerintem kitűnő oknyomozó kis filmje. Kapcsolódik egyebként a jelenleg kiépítendő technikához is, voice to skull.
     Ezek az állítólagos merénylők, sokan, érdekesen hangokat hallottak a fejükben és nem mert megőrültek.
     “Bárkből terroristát tudunk csinálni 48 óra alatt”

     https://www.bitchute.com/video/Zw2k2RROZMpq/

 6. Amikor a liberál9is banda már elmondja nekünk, hogy miért jó egy világjárvány.

  Na miért ?

  Mert ha sokan meghalnak, akkor aki életben marad, annak sokkal jobb élete lesz.

  De miért ?

  Mert a népek kizsákmányolása csökken, mert a nagy úraknak kell a munkaerő, ami felértékelődik.
  Meg a hygéniai környezet is jobb lesz, mert a népek elkezdenek csatornázi a nagy városaokban. Meg szájmaszkot fognak hordani.
  Meg a szennyvízben állandóan a virusokat fogják kereseni.

  ( Na, akkor nyúnyóka állása nem fog megszünni. A szegény soha nem mehet nyúgdíjba.

  Mert pont ilyen szakembereket fognak keresni az esetleges covid-19-nek a túlélői ?

  És akkor piros lett a paradicsom, nem sárga. És Mo. előre megy és nem hátra.
  Már aki megmarad, az menetelni fog és a Csendes óceénnál véget érnek majd a csaták.
  )

  Forrás: a-szemtelem_liberalisok
  Was könnte Corona bewirken? Wenn Pandemien zu Katalysatoren werden

  https://www.wiwo.de/my/unternehmen/mittelstand/das-gute-im-schrecklichen-was-koennte-corona-bewirken-wenn-pandemien-zu-katalysatoren-werden/27929664.html?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE&ticket=ST-9910232-aiOGtAs4IeIrk6iRqHhI-cas01.example.org

  iiiiiiiiiiiiiiiiii
  Tárgy: A csodadiszno
  https://youtu.be/yob80AtcKiw

  Bödőcs: A csodadisznó (hangjáték)
  Írta és előadta: Bödőcs TiborRendező, dramaturg, sound design: Zerényi ZsigmondHangmérnök: Hunyadi AlexKlarinét: Kazán PéterBorítókép: Juhász Zsolt

 7. Nagyon tetszenek JP videófelvételei, már láttam korábban néhányat közülük. Szellemesek, frappánsak.
  Szórakoztatva tanít, a humor segítségével ébresztgeti az embereket. Sokaknak, – akiket a tudományos hangvételű előadások esetleg fárasztanak -, talán pont erre van szüksége ahhoz, hogy rádöbbenjenek az igazságra, hogy lelepleződjön számukra is a világméretű hazugságáradat.

 8. Remek,mint mindig!
  És remélem,hogy JP jelenlegi videója nem lesz pusztába kiáltott szó csupán.
  Bár sajnos egyet kell értenem “Ben” frappánsan megfogalmazott hozzászólásával. Sajnos én is ezt tapasztalom.
  De remélem még vagyunk,akik meghalljuk a szavakat és talán még nem késő…. talán….bár ki tudja…. lehet,hogy el kellene kezdeni sárga csillagokat varrni a magam és családom számára…. vagy az új egészségügyi nácizmushoz jobban illő biológiai veszélyjelző emblémákat…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük