Bedő Imre közgazdász – A nagy átalakulás kora ( Great Reset )

Bedő Imre közgazdász, létfontosságú információkat osztott meg, az elkövetkezendő időkről.

 1. A Világgazdasági Fórum – Great Reset, mely mindenkit érint.
 2. Helytállás küzdelmes időkben konkrét teendőkről.
 3. Kiben bízhatsz? – Életmentő szövetségek 
 4. Új szemlélet, ami erőt ad!
 5. Hogyan készülhetsz fel “bármire, MINDENRE”? 
 6. Mi lesz a hited motorja a legnehezebb időkben? 
 7. Mi lesz az anyagiakkal?
 8. A Zöld Diktatúra hazugságai!
 9. Milyen lesz az új kommunizmus?

Az alábbi videó, 9 videóból összevágott anyag.


Forrás: https://www.napitema.com/2022/10/bedo-imre-kozgazdasz-nagy-atalakulas.html

19 thoughts on “Bedő Imre közgazdász – A nagy átalakulás kora ( Great Reset )

 1. Kedves Bedő Úr! Mi ez a hirtelen nyílt, okoskodó megnyilvánulás? Most kapott engedélyt fentről? CONTROLLED OPPOSITION! Néha, mintha Orbánt hallanám vissza. A Férfiak Klubja Nonprofit Kft. OV polgári körét bővíti, és szép összegben kapott szponzorálást. Gondolom tudja azt is, kedves Bedő Úr, hogy OV, mint Schwab-inkubátorban kinevelt vezető szép lassan felkészíti az országot az új világrendbe való belépéshez, ahol, OV elmondása szerint, egy, a nyugati országoknál is fejlettebb, digitalizált gazdasággal bíró, teljes foglalkoztatottságot biztosító Magyarország lesz kb. 10 év múlva, teljes foglalkoztatással, jóléttel, nagyobb lakásokkal (Aranykor, de másképp). OV ennek a tervét már elkészítette Varga Mihállyal, aki az anyagi háttérért felel, és Palkovics Lászlóval, aki a pénz felhasználási rendjét organizálja. Állítólag egy fantasztikus évtized előtt állunk!!!! És mi lesz az emberek szabadságával? Magyarország, mint a főnix madár, újjáéled hamvaiból! Lássuk be, OV szép lassan elvégzi a ráeső feladatot.

  1. Kedves Tisztánlátó !

   Bogár “laci bácsit” ki kell egészíteni új arcokkal ! ( Így kis betűvel !)
   Lélek edzés ez. Már aki végignézi ? Érdekes lehet, de nincs rá szükségem, 25 perc után úgy döntöttem, hogy felesleges tovább nézni.
   Az ember hirtelen felkapott lett, minden stúdió mostanában őt szerepelteti. Új arcnak kell kimondani, ami sokaknak nyilvánvaló, és új módon. A bogár lacik, meg a bayer zsoltok már eléggé lejárt lemezek, frissíteni kell.

   Akinek meg újdonság, hogy egy újfajta kommunizmust akarnak bevezetni, az hol volt eddig ? A minden közös lenini utópia, kínai módon, világszabadalom. Ez a Bedő úr a viktormentesítő személy. Megáll minden állomáson és megállóhelyen.

   Tegnap megint rádöbbentettek jó emberek, hogy olyan szinten fogalmuk nincs semmiről, hogy az valami elképesztő. És ez bizony, az a bizonyos 95 % ! Ezek ilyen videót, vagy ehhez hasonlót az életben nem fognak megnézni, ha ott van a szemük előtt, akkor sem.
   De ismernek minden kutya “típust”, a szakszerű szőrvágásig bezárólag, abban teljesen képben vannak, sőt ! És ha kell, felsorolnak a városban fejből legalább tíz kutyakozmetikát, ami menő !
   És egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy a leghalványabb fogalmuk sincs arról, hogy mi történik körülöttük, teljesen meg vannak győződve, hogy jól látják a dolgokat, és értik a történéseket !?

   Az embereken nem lehet segíteni, teljesen alkalmatlanok rá, leszámítva egy elenyészően kis létszámot.
   Bedő úr meg úgy beszél, mint ha valóban rájött volna valamire. Nem jött rá semmire, csak kimondatják vele amit már tudunk. Feladat van.

   Bedő úr mondanivalóját egy kis nekirugaszkodással bármelyikünk elmondhatta volna.
   Bár, ha jobban belegondolok, gyakorlatilag itt majd’ mindnyájan ugyanezt mondjuk, évek óta, megbélyegezve többnyire, mint idióta konteo hívő, és láss csodát, érkezik Bedő Imre úr, és elmondja, mint felfedezést. Látványos szóhasználattal !
   Legyen vígasztaló, hogy legalább igazat mond.

   1. Én már csak megnézem itt a cikk címeit, és elkezdem a kommenteket olvasni. Sokkal jobb, értelmesebb, és igazabb, mint bármi médiatartalom.

    1. Kedves Szilvia, és Mindenki !

     Ez csak a felszín !!!
     Amerikában elkezdték beoltani a megmaradt állatállományt “vakcinákkal”, hogy indirekt az emberbe jusson ! Az állatok 18 – 20 %-a elhullott, és MEGETETIK AZ EMBEREKKEL ! Az információ hitelesnek tűnik.

     Aki csak azért “fél”, hogy ne ijedjen meg, azoknak nagyon ajánlom a postaimre.euroweb4you.com oldalon a “Tengu helyzetjelentés”-t ! Plusz alatta pár sorral egy “Tabak” hozzászólásában a németországi helyzetjelentést !
     Locsog a felszín, hallgat a mély !

     Folyik az emberirtás minden szinten. Nincs szünet, az csak látszólagos. Közben Európa katonailag és “afrikailag” totálisan elfoglalt területté lett, és nem sokára elkezdődik a nyilt egymásra uszítás, sokkal jobban, mint eddig. Lesz fegyver is !
     Megjegyzem, a szerb-magyar határnál milyen “menekültek” lövöldöztek egymásra, nem is olyan régen ??? És kitől, hogyan, honnan szereztek fegyvert, a “szegény menekültek” ??? Ki kérdezte ezt meg jó hangosan ??? Lett bármi következménye, lett rend, nyugalom ???????????????????????????????????????,,,,,, Nem !

     A BMW pakisztáni “vendégmunkásokkal” akarja felépíteni a magyarországi gyárát !!! ??????????????????????????

     És akkor érkezik Bedő Imre úr, és felhomályosítja a népet, hogy “figyu, vigyázzatok, mert baj lesz !”. És felszólal a “baj” ellen minden kilométerkőnél ! De érdekes ? Bővül az orbáni igazmondó juhászok szövetsége, aszta !?

     Nem lesz “baj”, hanem van, és folyamatosan, és visszamenőlegesen !!!

     Arról már nem is beszélve, hogy nagyságrendekkel nagyobb a baj, mint hogy mennyibe kerül egy kiló kenyér, egy köbméter gáz, vagy egy kilowatt áram !
     Amiről itt sokszor beszélünk, az a legnagyobb nem baj, hanem tragédia, hogy ezt a “bajt” százból 95 ember(nek mondott tárgy), képtelen önmaga látni, leszűrni, észrevenni, és szimplán lehülyézi azt, aki felveti, csak mert ő, a “tájékozott” ( tv, rádió, újság, internet, stb.), képtelen a legkisebb mértékig felfogni a hazugságok mögötti igazságot.
     Pedig nagyon sokszor ugyanott van a kettő, egymás mellett ! Ja, hát a gógyi ?
     Vagy az egyéb, a tervezett trenírozott agyatlanság, amit tömegtájékoztatásnak becéznek, manipulálható, agyatlan, önálló gondolkodásra képtelen tömegek tenyészése ! Nem létrehozása, tenyésztése !

     Megint csak, a tények makacs dolgok, nem hit kérdése.

     1. Kedves S.G.!

      Így igaz! Nem tudtam ezt az úriembert végighallgatni, mert az a huszonvalahány perc, amíg bírtam, arról győzött meg, hogy népszerűsíteni akarja a DS, a kőműves zsidók programját, és valójában fogalma sincsen, hogy milyen hatalmas bajban van az emberiség!
      “Amerikában elkezdték beoltani a megmaradt állatállományt “vakcinákkal”, hogy indirekt az emberbe jusson ! Az állatok 18 – 20 %-a elhullott, és MEGETETIK AZ EMBEREKKEL ! Az információ hitelesnek tűnik.” Igen, a népírtás is folyik és természetesen az állatvilág kiirtása a bogárevésre és a műhúsevésre ráállítása a megmaradó emberiség tagjainak. Nálunk ugyanezt végzik az ársapkák bevezetésével. Pl a tojásnál. Nyilvánvaló, hogy miután a termelők nem fogják tudni finanszírozni az állattartást, ezért megszűnik majd a baromfitartás. Ugyanez a burgonyával, és utána a többi terménnyel. És természetesen ahogy tudjuk is ez mind szándékos, előre eltervezett program szerint megy.

 2. Ha valaki a nézés közben feladná, az utolsó 10 percet érdemes mindenképpen megnézni. Közben sok NWO reklámnak tűnő rész van, pl. hogy nyilvánosan meghirdetett program, stb.
  Ez akkor lenne nyilvánosan meghirdetett politikai program, ha mondjuk OV politikai választási programként meghirdetné, rendkívüli OGY választás kiírásával együtt, vállalva, hogy nem lesz újra megválasztva.

 3. Magyarán mindent úgy kell tennünk ahogyan a “Nagy Agy” kitalálja és akarja hogy tegyünk.
  Nem hinném hogy mindez pozítiv lesz, hiszen ezek az egyének akik kitalálják mindezt, már most is bűnözőként tevékenykednek.
  Erről egyébként az a régen látott film jut eszembe – sajnos a címére már nem emlékezem – amely nagyon jó példája a kiszolgáltatottságnak.
  Az idős embereknek – persze kérdés, hogy ők mit értenek idős szó alatt – felajánlanak szuper nyaralási lehetőségeket amit kisorsolnak (minden idős korosztály beleesik előbb-utóbb). Természetesen úgy adják elő videókkal és jól kitalált mizes-mázos szövegekkel, hogy ez egy kivételesen luxus lehetőség a kikapcsolódásra. Igen ám, de ezek az emberek soha többé nem érkeznek haza. Mi is történik velük és kik hozzák meg felettük a döntést, hát erről bizony el lehet gondolkodni. Ilyesmi világ felé tartunk, hiszen lassan semmiben sem bízhatunk már, pl. kórházba sem merünk menni, nem hogy meggyónni a templomba.

  1. Bevallom, én nem hallgattam meg mindent az előadásból. Amit hallgattam, közben végig hiányoltam a pénzügyi modell elmesélését.
   Ha valaki hallotta, kérem írja meg, hányadik percnél található.
   Tippelve, a rabszolga droid értékelés pénzügyi modellje a napi árfolyam lehet, mint a devizáknál. Ami szintén egy hihetetlen konstrukció. Fogadás alapú, racionális alapja, tartalma kevés.
   Köszönöm -:)

 4. ANYIRA (D)ROGÁNOS, HOGY HÁNYOK!!!
  ELLENBEN MÁR MEGINT ANNYIRA a VESZTESEK OLDALÁN ÁLLUNK, HOGY az FÁJ!!!…- MÁR a JÓ NÉPNEK is!!!
  Orosz hírszerzési források szerint az Európában állomásozó amerikai haderők harckészültségét olyan szintre (Defcon 2) emelték, amire mindeddig csak kétszer került sor: az 1962-es kubai válság idején és az amerikai szoldateszka iraki Sivatagi vihar hadműveletének megkezdése előtt.
  A különböző fegyveres erők harci képességét és az USA-t fenyegető potenciális veszélyeket elemző Heritage Foundation nevű washingtoni agytröszt az USA katonai erejéről szóló jelentésében – annak kilencéves történetében első alkalommal – az amerikai hadsereget „gyengének” minősítette. Kína továbbra is a legátfogóbb biztonsági kihívást jelenti a rosszul felkészült amerikai haderő számára. Az amerikai hadsereg által kapott általános „gyenge” minősítés mellett az alapítvány minden egyes haderőnemet külön-külön is rangsorolt a képesség, a teljesítmény és a készenlét alapján, és így a szárazföldi haderő „csekély jelentőségű”, a légierő „nagyon gyenge”, a haditengerészet pedig „gyenge” minősítést kapott. Az USA technikailag is lemaradt egyre erősebb riválisai mögött, beleértve a nagy hatótávolságú rakétákat, amelyekből jelenleg mindössze háromszázzal rendelkezik, szemben Kína több mint 14 ezer és Oroszország több mint 12 ezer rakétájával.
  .
  .
  .
  Másrészt a leszerelt katonák közismert amerikai sorstragédiája is sokakat elrettent a szolgálattól.
  Az utóbbi két évtizedben ugyanis több mint 114 ezer amerikai veterán követett el öngyilkosságot, és ha a tendencia változatlan marad, 2030-ra 23-szor több obsitos amerikai katona végez magával, mint ahányan a 2001. szeptember 9-i iszlamista merényleteket követő háborúkban harci cselekmények során vesztették életüket.
  USRAHELL érdekében nem érdemes háborúzni – még maguknak az indiánholokausztot előidéző leszármazottaknak sem!!!…- hát még az Orbán-rezsim által behívott halálraítélt gyermekeinknek!!!

 5. Nagyon jól összeszedett előadás, tetszett ahogyan felvázolja a jövőre vetíthető lehetőségeket.
  Kritikát persze lehet írni, de inkább terjeszteni, ajánlani kellene.
  Megjegyezném ha a jövő így fog kinézni, a fentebb említett OV már nem nagyon fog számítani,
  beolvasztják őt is mint egy kelléket, mint mindenki mást.

 6. Mielőtt mindannyiunkat ivartalanítanának; a gyomrunkba műhúst, bogarakat, GMO magvakat tuszkolnának; a szervezetünkbe rutinná vált rendszerességgel főzeteket fecskendeznének; feltöltenének a testek és tárgyak közös internetére; a DNS-ünket átbabrálnák, sőt teljesen transzhumánná változtatnának, az utolsó emberre jellemző vonásunkat, az eddigi kacskaringós, de természetes emberi civilizáció nyomvonalát is kiirtanák belőlünk. Nagyjából az utóbbin elmélkedik a következő cikk. Duplán nehéz és pontatlan egy ilyen, kissé filozofikus írást gépi fordításban idézni, azonban biztosan világos lesz mindenki számára:

  https://off-guardian.org/2022/10/29/the-benefits-of-a-chaotic-world/
  A kaotikus világ előnyei

  Úgy tűnik, egyértelmű globális erőfeszítések vannak az információ egységesítésére, különösen a tudomány egységesítésére – Egy tudomány, Egyedülálló szabály alatt, Mindenki javára… ezt nem én találtam ki (hát csak a kifejezést találtam ki, de a lényegét nem én alkotom meg). Íme egy idézet Robert Malone-től egy ENSZ-ről szóló cikkből, amely azt állítja, hogy „övék a tudomány”: „A helyzet az, ha meghallgatja a fent hivatkozott teljes panelbeszélgetést, az ENSZ előadója – Ms. Fleming nem csak azt mondja, hogy az ENSZ cenzúrázza a klímaváltozásról szóló beszédet. Azt is javasolja, hogy az ENSZ és a WEF cenzúrázzon számos tudományos vitát, például a COVID-19 témáját, és az ENSZ jelenleg is dolgozik azon eszközök felállításán, hogy cenzúrázzon minden olyan téves információt, amelyet az ENSZ nem tart hasznosnak egy „stabil, békés, harmonikus és Egyesült világ számára”.

  Hadd ismételjem meg: „stabil, békés, harmonikus és Egyesült világ”.
  Tudod, a józan ész (megint ez a két bosszantó szó) azt súgja nekem, hogy soha nem volt olyan időszak, amikor minden ember egyetértett egy dologban. Ezt mindig is egészségesnek tartották – vita, vita, az ellentétes gondolatok-ötletek szétválasztása, a régi dolgok új látásmódja stb.
  Szóval hogyan gondolja bárki is, hogy jó dolog az olyan információk cenzúrázása, amelyeket az „ENSZ nem tart hasznosnak”, tehát csak egy „harmonikus” igazság létezik, egy egyedülálló „Egyesült világ” számára? Tényleg beveszik ezt az emberek?
  (…)
  Mióta volt a kormány feladata a téves információk kiszűrése a valós információkból, és nem kevésbé cenzúra alkalmazása… vagyis még azt sem szabad látnunk, hogy mit válogatnak ki. Ha csak azt mondanák nekünk, hogy „ez jó, ez rossz”, akkor is látnánk, hogy mi lenne az a dolog (még mindig nem jó ötlet, de alapvetően mindig ezt tették: „javasoljuk vagy ajánljuk, vagy jóváhagyjuk, vagy bármi más”).
  Valóban olyan ostobák az emberek, hogy szerintük az a legjobb, ha valamilyen tekintélyes testületre bízzuk, hogy megmondják nekünk, mi a jó és mi a rossz, és ebből teljesen kihagynak minket? Mi lenne a kormány (vagy jelen esetben az ENSZ) érdeke ebben? Hú, tényleg? Ellenőrzés? Dominancia? Szerinted?
  Amikor azt mondom, van egy összehangolt erőfeszítés arra, hogy a világot egy gondolati palacsintává lapítsák, akkor nem azt értem, hogy az ezt végző emberek közül bárki is úgy gondolná, ez jó ötlet a bolygólakó emberek nagy részének. Nem, ez nem valami ideológiai „tökéletes út” mindannyiunk számára. Ez sokkal inkább hasonlít a Great Reset mantrájukhoz: „a jövőben nem lesz semmid, és boldog leszel”.
  A lényeg az, minél több ember kerüljön egy oldalra, hogy könnyen manipulálhatók és kezelhetők legyenek… egy igazság, egy gyógyszer, egy tudomány, egy pénznem, egy vallás, egy út az emberré váláshoz – egy út mindenki számára. Könnyű, mi? Senkinek nem kell gondolkodnia, senkinek nem kell sok mindennel foglalkoznia. Mindannyian egymás klónjai leszünk, és mint ilyenek egy szabályt, egy kormányt, egy eszményt követünk.
  Vicces, hogy mindezt a „sokszínűség, méltányosság, befogadás” marhaságba burkolják. Nem akarják a „sokszínűséget és befogadást”, mint ahogy azt sem, hogy „boldogok legyünk”. Mint ahogy nem akarják, hogy az éghajlat stabilizálódjon, hogy egészséges bolygót élvezhessünk. Egyik sem az, aminek látszik. Amit tolnak, annak nulla haszna van a tömegek számára.
  Az ENSZ nyilatkozata ugyanaz, nem akarnak stabil, harmonikus, egységes világot, hanem egy irányítható világot akarnak, egy olyan világot, ahol az emberek olyanok, mint a számok, arctalanok, egységesek, nem sokszínűek, nem egyediek, nem befogadók. Nem akarnak bajkeverőket, nem akarnak gondolkodókat, nem akarnak sokszínű, érdekes és kreatív elméket.
  (…)
  A világnak kaotikusnak kell lennie, tele sokféleséggel, különböző fajokkal, különböző módokon, hogy a fizikai valóság lényeges elemeit eltérően és különleges változatokban hozzuk létre.
  A sokféleségben egység van, mivel minden élőlény gyakran nagyon egyedi módon keresi az élet kifejezését, de mindegyikük közös célja az élet kifejezése. Az embereknek különösen változatos kifejezésmódjuk van.
  Ez az egyik egyedülálló dolog bennünk, mint fajban. Ösztöneink korlátain kívül alkotunk. Zenét, művészetet, táncot, konyhát, építészetet hozunk létre… alkotásaink változatossága valójában korlátlan. Aktív kritikus elménk van, amely mindenféle dolgon gondolkodik. Döntéseket hozunk arról, hogy mi a jó nekünk egyénileg és kollektíven úgy, hogy az elménk működésére nagyon kevés korlátot tesszük.
  Szinte tökéletes életet teremthetünk, ha ezt saját erőforrásainkból tesszük, anélkül, hogy az elit kis csoportja által meghatározott kritériumokat teljesítenénk, amely csak nekik előnyös.
  Ez a zsarnokság. Zsarnokság nélkül egy kaotikus világban élünk, de olyan világban, ahol a káosz az, ami rejtélyt, célt és értelmet hoz az életünkbe, és kreativitást szül. A kaotikus zűrzavart nem szögezhető le, nem irányítható könnyen, és nem könnyű ráerőltetni egyedi, egyesítő akaratunkat. Ennek megvan a maga szelleme.
  (…)
  Az a törekvés, hogy megsemmisítsük egyediségünket, gondolataink és perspektíváink sokféleségét, az abszolút legrosszabb dolog, ami az emberiséggel történhet – nem hagyhatjuk figyelmen kívül gondolkodó elménket és egyéni kényszerünket, hogy értelmet találjunk egy olyan világban, amely kaotikusnak és harmóniátlannak tűnik az ellenőrzés megtagadása miatt.

  1. Hát, nem is tétlenkednek a globalisták az egyvilágrend-egy igazság kiépítésében. Egyet se kellett aludni az előző bejegyzésre és:

   https://www.naturalnews.com/2022-10-30-youtube-announces-it-will-certify-medical-information.html#
   A YouTube bejelentette, hogy az Egészségügyi Világszervezettel együttműködve „hitelesíti” az orvosi információkat

   A YouTube bejelentette, új kísérletként az egészségügyi szakemberek számára lehetővé teszi, hogy „megbízható” és „hiteles forrás” tanúsítványt szerezzenek, korlátozva az úgynevezett „orvosi félretájékoztatást” (minden, ami nem egyezik az elfogadott narratívával).
   YouTube Health globális vezetője Dr. Garth Graham egy blogbejegyzésében azt írta, „A YouTube Health további módszereken dolgozik, hogy segítse az orvosokat, ápolónőket, mentálhigiénés szakembereket és egészségügyi információszolgáltatókat abban, hogy jó minőségű egészségügyi információkat töltsenek fel az emberek által egész nap látogatott terekre – például kedvenc videómegosztó alkalmazásukra.”
   A bejegyzés felvázolja, bárki, aki a tanúsításra pályázik, be kell nyújtania orvosi engedélyét és követnie kell az egészségügyi információk megosztására vonatkozó „legjobb gyakorlatok” kritériumait, amelyeket az Orvosi Szakterületi Társaságok Tanácsa (CMSS), a Nemzeti Orvostudományi Akadémia (NAM) és az Egészségügyi Villágszervezet (WHO) határoz meg.
   A bejegyzés elismeri, hogy ezek a szervek közvetlenül részt vettek a rendszer kiépítésében, és „kidolgozták azokat az elveket, amelyek felvázolják az információmegosztás kulcsfontosságú szempontjait”.
   A bejegyzés kimondja, hogy a minősítést kérelmezőknek jó minősítésű fiókkal kell rendelkezniük a YouTube-on, és meg kell felelniük más kritériumoknak.
   „Az elkövetkező hónapokban az ezen a folyamaton keresztül jelentkező jogosult csatornák egészségügyi forrásinformációs panelt kapnak, amely engedéllyel rendelkező egészségügyi szakemberként azonosítja őket, és videóik megjelennek a releváns keresési eredmények között az egészségügyi tartalom polcain” – áll a bejegyzésben.
   Ez a lépés csak a YouTube legújabb erőfeszítése minden olyan orvosi tény vagy vélemény visszaszorítására, amely nem egyezik a kiválasztott „hatóságok” által meghatározottakkal.
   (…)

 7. Nekem a közvetlen körzetemben öt ember nincs, aki összefüggésében úgy felfogná a körülöttünk zajló eseményeket, hogy az egy értelmes egésszé összetehető legyen, nemhogy 100-200 ember, akiben megbízhatok. Számomra az emberek az elmúlt két és fél évben bemutatkoztak a viselkedésükkel, a hozzáállásukkal, a problémamegoldó készségükkel, a tettrekészségükkel, azzal a hihetetlen nagy bátorsággal, amivel rendelkeznek. Nekem nincs szükségem több tanúbizonyságra, ennyi elég volt. Nincsenek tömegek, akik szilárd jellemmel rendelkeznek, akik sziklaként állnak a legnagyobb bajban a szeretteik és tágabb értelemben vett embertársaik mellett, kiállva az általuk vallott elveikért. Felesleges ragozni.

  1. Legnagyobb sajnálatomra tökéletesen egyet kell értenem . Oly sokszor írtam le, a tények makacs dolgok, ha tetszenek, ha nem tetszenek .
   Nem tetszenek, de ettől még ez van.

  2. Sajnos csak egyetérteni tudok. Nekem konkrétan 7 ember van a környezetemben, akik tudják, hogy mi a helyzet, bár négyen közülük már beleszaladtak az oltásokba, nem is egyszer. A többiek: egy részük már érzi az oltások után a saját bőrén, hogy valami nagyon nem oké, de csak hallgatnak és úgy tesznek, mintha…. a többiek pedig lelkesen keresik, hogy hogyan tudnák zöldebbé tenni a környezetüket és boldogan élnek a QR kódjukkal.

   1. Kedves Jude !

    Ez a legtipikusabb példája annak, amikor egy hülyének nem lehet elmagyarázni, hogy hülye !

    Amikor az ügyeletes mentős maszkban ül a pálya szélén, ( Fradi – Zalaegerszeg ), a kijelölt helyén, maszkban rohan a pályára, miközben tízezer drukker maszk nélküli köpi le folyamatosan egymást és őt is, a lélegzettel szálló mikroszkópikus nedvekkel, váladékokkal. Mellé még kórosan el van hízva is, tehát a maszk nagyon használ neki, de tegye ! Viselje otthon is !

    Irigylem az állatkert lakóit, védve vannak, teljes ellátással. A valódi állatkert az ő rácsaikon kívül van. Számtalan embernek látszó teremtménnyel, akiknek a legtöbbje életveszélyes. Nehéz ellenük védekezni.

    Igen körültekintően fogalmaztam megint, figyelembe véve a sebzett lelkűek érzékenységét.

 8. Sajnálatos, hogy Bedő úr nem tett említést a depopulációs tervekről és módszerekről, holott az alkalmazott és a további bevezetésre váró mRNS oltások ezt a célt szolgálják, sok egyéb megnyomorító módozat mellett, pl. mesterségesen előidézett energia- és élelmiszerhiány, infláció, járvány, stb. (ld.: https://naturalnews.com/2021-09-16-globalists-depopulation-goal-guided-by-georgia-guidestones.html, Google fordítóval olvasható), továbbá pl.
  Bill Gates 2011-ben:
  https://www.facebook.com/photo/?fbid=2490393964450948&set=a.120295571460811, vagy https://www.facebook.com/photo/?fbid=5888298517889412&set=gm.5936380666380828&idorvanity=3079974958688094
  Ugyancsak nyilvánvaló, hogy a háborús szankciók hamis narratívájára hivatkozva az un. szankciókkal Európa és általában a nyugati világ országainak tönkretétele a cél és ezt sikeresen megvalósítják.
  Magyarország számos postahivatalának bezárása a készpénz-forgalom folytatódó korlátozásának a jele, mert minden egyéb indok hamis, akárcsak az un. járvány miatti lezárások annak idején. A következő lépés feltehetően a „sárga csekkek” megszűntetése és a kötelező bankszámla bevezetése mindenki számára, ami a zsarolás, kényszerítés legalkalmasabb eszköze.
  Ami a „kiscsoportos” szerveződés és ellenállás utópisztikus elképzelését illeti, talán nem felesleges emlékeztetni a coviddal kapcsolatos társadalmi megosztottságra, a hiszékenyekre, tájékozatlanokra, akik bár hitelt adtak a központi propagandának, a mai napig nem képesek belátni megtévesztettségüket és hordják a maszkot is, de képtelenek belátni, hogy becsapták őket, holott az oltottak hullanak, mint a legyek. A hit mindennél erősebb, alkalmas módszerekkel szilárdan elültethető és vallásokat lehet alapítani rá.
  Ismeretes továbbá, hogy jól megszervezett központi besúgó hálózat esetén (pl. Gestapo, Stasi, KGB. a magyar III/III,, stb.) nem létezhet titkos csoportosulás. Mindig akadnak „Hegedüs hadnagyok” vagy éppen más hasonlók, akik saját túlélésük reményében bármilyen nemzetárulásra hajlandóak.
  Jelenleg a globális diktatúra mindenre kiterjed. A kényszer, a zsarolás és fenyegetés a politikai eszköztár megszokott módszereivé váltak. A végrehajtás szervezetei, a rendőrség, hadsereg, titkosszolgálatok, parlamenti pártok és irányított média ellenében semmiféle jobbító szándékú csoport nem képes befolyást gyakorolni.
  Ha tudományos tényeket és elveket lehet politikai vagy gazdasági okokból negligálni, a legjobb tudósokat cenzúrázni, diszkvalifikálni, ha ellenvéleményt fejeznek ki tudományhamisítással szemben, az a diktatúra egyik legbiztosabb ismérve. (pl.: https://rumble.com/v1qw92m-dr.-peter-mccullough-ha-nincs-elz-betegsg-a-hall-oka-a-vakcina.html)
  Sajnálom, de a terror és diktatúra ellen nincs receptem, ahogy valójában Bedő úrnak sincs.

 9. A témával való foglalkozás beindulni látszik a TV-ben. -:) Így szeretnék visszatérni ide.
  https://youtu.be/S3wgMVhANS8

  Annyiban, hogy számomra világossá vált, az NWO két hatalmas blöffre épül. Az egyik a vírus fertőzéstől való félelem tana, a másik a boci anyagcserének felrótt klímaváltozás hiszti.

  https://www.bitchute.com/video/DfvWAxpVYWjF/
  Ebben a rövid interjúban legalább megemlítődik fontos témaként a monopólium ellenesség.
  Ha a gazdálkodást akarjuk megreformálni, az eddigi szintek és jogok átrendezése lehet egy megközelítés, de nem a magántulajdon kárára.
  Valamint nem az eddigi bukott modellek további erőltetése.
  Én továbbra is kulcskérdésnek tartom a tulajdonjog és a tulajdonosi juttatások keretének másfajta meghatározását, és továbbra is kamat és osztalék megszüntető állásponton vagyok.
  Valamint monopólium ellenző.
  (A biológiában a különböző korszakok indulását megelőző kihalási eseményt valaminek a túlterjeszkedése indította. A túlélés kulcsa lehet a mértéktartás.)
  Szerintem egy másmilyen rendszerben a magyar magántulajdonos (51%) ugyanúgy a folyó működésből bért kaphatna, és bele is kellene folyni a működésbe, mint a dolgozók, a magyar állami tulajdonos(49%) pedig adót (árbevétel 0-3-5-8%, cég indulást követő években) kapna. Az induló árak kb. úgy határozódhatnak meg (az ár meghatározása nagy tabu téma ), hogy a tervezett elérhető bevételből a költségek, ráfordítások (bérek, egyéb), adó levonása utáni eredmény nyújtson fedezetet a hitel törlesztésre, és-vagy beruházási, és egyéb célú megtakarításra( együtt tartalékok). Külföldi termék, know how használat csak az eredményben jelenhetne meg.
  Eladósodottság(kamatmentes hitel, kölcsön) megengedett lehetne a rendszerben. Egy központi bank lehetne, 100% állami tulajdonban.
  Semmi nem lehet ingyen (egy támogatás mögött is kell lennie ellentételezésként egy feltételes kedvezménynek mondjuk).
  A számokat csak a modell logikájának bemutatásához írtam le, de pl.nem mindegy, hogy az 51-49 kinél több -:). Az állam csak max 2 évig szerezhetne, valamilyen válság okán nagyobb részt, egyébként befektetőt kellene találni vagy megszünteti az üzletet.
  Az állam tulajdonosi személyes képviselője összeférhetetlen a magántulajdonossal, nem lehet rokon, stb.
  Egy alternatív átrendezést próbáltam vázolni, amiről még nem hallottam. Akkor is, ha nem fér bele a létező gazdaságfilozófiai keretekbe.

  Ami még nagyon romboló mai gyakorlat, jó lenne újragondolni, az a látatlanba vásárlás visszaküldési lehetőséggel. Ha hibátlan dolgot vesz valaki, akár látatlanba vásárolta, ne küldhesse vissza. Vásároljon mindenki megtekintés, kipróbálás után, és csak azt, ami tényleg kell. Ha megtévesztő információ alapján vásárol valaki, az persze visszaadására jogosít.
  A virtuális valóság nagyon megtévesztő és ez igazából nagyon sokba kerül. Ezt is ki kellene mutatni.

  A környezetszennyezésnek is komolyan beárazottnak kellene lennie. (Kínában szerintem ezzel egyáltalán nem foglalkoznak, azért is tűnhetnek ‘versenyképesnek’ és ‘modernnek’, tudományosan haladónak. A környezet kihasználása valószínűleg ingyen van, ki se kell mutatni, ezért nem számíthat a pusztítás, amit véghezvisznek. Jó lenne látni egy Kína teljes környezetszennyezése statisztikát beárazva. -:) )

  Abban nem hiszek, hogy magyarok nem lennének képesek követni, vagy kezdeményezni a világ tudományos, egyéb fejlődését, hacsak ez direkt nincs megtiltva, gátolva. -:)

  1. Kedves Hegedüs A. !

   Kínánál nagyobb, és pusztítóbb környezetszennyező ország a világon nincs !!! Pedig vannak komoly versenyzők a témában !
   Pillanatnyilag a világ legnagyobb szennyezői az elektromos autók gyártása, üzemeltetése, és alkatrészei ! Lassan az atomhulladékot eléri károkozás szinten ! A “tudományos haladás”, a Föld bolygó folyamatos tönkretétele, szisztematikusan.

   Műtrágya, a termőföld kémiai tönkretétele, katonai kisérletek, ( atomrobbantások sora, vegyi szennyezés nagy területeken ), atomerőművek hulladékai, shemtrail, HAARP, ez mind a “fenntartható fejlődés” aljas hazugsága, plusz “kényelmes mobil berendezések” !

   Elképesztő a mindenféle szennyezés, és vele párhuzamosan a teljes élővilág, benne az ember tönkretétele, mérgezése, tudatos irtása, “gyógyszerekkel” . Ki nem maradjon a mindent elborító műanyag !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük