16 thoughts on “Tüntetés az oltásáldozatokért

 1. A szomszédunkban lakott egy középkorú férfi a családjával albérletben . Láttuk sokszor futni.
  Nyáron egyszercsak elköltöztek, nem tudtuk, miért. Most derült ki, hogy nyaraláskor jött kifelé a vízből és rosszul lett, meghalt.

 2. Korea
  Azt írják a gyagyák, hogy összetaposta a tömeg a 150 embert… összetaposta , hogyne….és keresik a válaszokat….na meg persze még további 80-valamennyi sérült, szívinfarktussal.
  ..Ők nem haltak meg, úgyhogy oda nehéz behazudni a taposást…..

  1. 1043 Budapest, Tanoda tér 1. – előtte széles főút a Pozsonyi út halad, térség van, de teret ne keress, beépítve.
   Előtte a 14-es 12-es villamos, 30-as 30A, 230, 120, 25-ös buszok haladnak.
   Az iskola Újpest Központtól.az M3-as metró végállomásától kb. 250m-re van.
   A rendezvény valahol az iskola szomszédságában lesz. Épülete-udvara körbejárható.

 3. Sikerült meghallgatnom a Halmos Szilvia által ajánlott videót. Köszönöm -:), a forradalmi téma főbb pontjait az alábbiakban összefoglalom.
  Az előadásban Dr. Tom Cowan a szívroham magyarázatát teljesen más szempontból közelíti meg, mint a tankönyvi verzió. Ezt a megközelítést ismét független bizonyítékra alapozza, mint pl. a vírus kérdést is. A téma kifejtése teljességében megtalálható a Human heart, cosmic heart című könyvében.
  https://www.bitchute.com/video/0GpZxzSbkIgi/
  HEART ATTACKS WEBINAR FROM SEPTEMBER 28, 2022
  A hagyományos magyarázat a szívroham okára az, hogy szív koszorúérben egy plakk elállja a keringés útját. A megállt, pangó keringés pedig nem tudja táplálékkal ellátni a szívet, vagyis oxigénnel. Az oxigén és vérellátási hiány gyulladást okoz, amitől a szívsejtek elhalnak. A kérdés, ami felmerül ezzel kapcsolatban az, hogy ha a testen belül egy érrendszerünk van, ami nem differenciált szervenként, és azonos összetételű vér kering bennünk az azonos funkciójú ereinkben, akkor miért éppen csak a szív koszorúér plakkosodik, záródik el? Valamint általában egyszerre csak egy koszorúérben található a szívrohamban elhunytaknál plakk, és ez nem feltétlenül teljes, hanem csak részleges elzáródást okoz, vagy egyáltalán nem is található meg a plakk. Vagyis tényszerűen kimutatott, hogy nincs összefüggés a plakk, az elzáródás és a szívroham között. Kimutatott az is, hogy a plakk a roham után keletkezik, nem előzőleg. Ha tehát nem a vér, se az ér az, amihez a probléma köthető, akkor a magyarázat csak a szív működésében keresendő.
  Azt állapították meg további vizsgálatokkal, hogy a szimpatikus és paraszimpatikus idegi működés van kapcsolatban a szívrohammal. Amikor túl sok stressz ér minket, akkor a paraszimpatikus rendszer, mint energia mező, feszültsége, működési szintje lecsökken, amitől az energiatermelő folyamatok nem mennek végig, és az erjedéssel melléktermékként tejsav kezd termelődni. Hasonlóan a testi egyéb túlzott izommunkához, amiknél azonban a savasodás leállítható. A szívet érő stressznél a szív nem tud pihenni. Ha itt lesz paraszimpatikus energia csökkenés, és a fermentáció, az erjedés nem állítható le, a keletkező tejsav enyhe esetekben fájdalmat okoz, rosszabb esetben görcsöt (szívroham), és/vagy nekrózist, sejt /szövet elhalást. Utóbbi esetben, mint a folyóknál, amikor egy gát miatt lelassul az áramlás, a gát előtt zátony képződik, vagyis plakk. A teljesen elhalt szövet esetében a vér a továbbjutáshoz teljesen más utat fog keresni, ki kell kerülje az elhalt részt. A roham után keletkező plakkok miatt csak részlegesen tud visszaállni a szív alapvető véráramlása, és a következő élettani folyamatok. Dr. Cowan természetesen javasol gyógymódokat a regenerációra.
  Miért annyira fontos ez a téma? A szív szó szerint a létezés központja, a szívből jövő kisugárzás az egy szív által létrehozott toroid elektromágneses mező a test körül, ami a kisugárzáson keresztül kapcsolatban áll nemcsak a többi szervünkkel és testrészünkkel, hanem a külső környezettel. A kisugárzást pedig egy erőteljes kémiai -elektromágneses anyagcsere biztosítja.
  A szívet érzelmileg károsítja az, ha önként, vagy azt gondolván, hogy ennél nincs jobb; a félelem, a hazugság és a gyűlölet határozza meg a mindennapokat. Ezek az érzések rárezonálnak a szív anyag, energia, és információ áramlására, és fogékonnyá tesznek a szívbetegségekre. Viszont az vissza tudja fordítani a betegséget, ha lemondunk a félelemről és a gyűlöletről, és olyan életet élünk, amiben az igazságot keressük, és nem állunk ki az igaztalan dolgok, a féligazságok mellet, és nem értünk egyet a tévhitekkel, valamint mindent megteszünk azért, hogy megtanítsuk magunkat a különbségek felismerésére.
  A jelen egyik fő manipulációs csapdája pont a felismert féligazságok kezelése. ? Szívügy.

  1. Köszönöm szépen, hogy lefordította!
   Bárcsak máshol is értő fülekre találna!

  2. A szívvel kapcsolatban két gondolat jutott eszembe, ami 1-1 idézet: „Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet, mert onnan indul ki az élet!”(1) vagyis: “A szív szó szerint a létezés központja,”
   „… az igazság szabadokká tesz titeket”(2) vagyis: “az igazságot keressük, és nem állunk ki az igaztalan dolgok, a féligazságok mellet…”
   .
   1) Példabeszédek 4:23
   2) János ev. 8:32

   És még sok sok idézettel lehetne folytatni a Szentírásból, ami a Békére, Szeretetre, az Igazság keresésére tanít és ami ismert idézet, hogy : „Nektek mondom, akik hallgattok rám: szeressétek ellenségeiteket! Tegyetek jót azokkal, akik gyűlölnek benneteket!” Lukács 6:27

 4. Már bocsánat de ez mire jó? Tüntetés az oltás áldozatokért? Ezzel mi a cél? Hogy feltámasszuk őket? Rajtuk már nem lehet segíteni. Nekik már mindegy, hogy tüntetsz-e vagy sem. De magadért még megteheted mert még élsz. A halottnak már mindegy. Azokért felesleges tüntetni. Az élőkért tüntess!

  Amúgy…

  …kiváncsi lennék, hogy a halottak közül hányan vannak akik kiálltak tüntetni az oltások ellen? Feltételezem egyik sem. Ezért is adatták be maguknak. Akkor én most miért tüntessek értük?

  …kiváncsi lennék, hogy a halottak közül hányan vannak akik trágár szavakkal leöntötték, leköpték, ujjal mutogattak azokra akik nem oltakoztak, mert azt hitték mi vagyunk a gyilkosok? Akkor most én miért tüntessek értük?

  Én az élőkért tüntetek és nem azokért akikért már késő.

  1. „Van igazsága” mondaná Édesanyám ha élne. Szerencsénkre (ha lehet ezt mondani) még 2018-ban került kórházba így aztán sem a W.H.O. protokolt nem tudták rá alkalmazni, se C19-es halottnak elkönyvelni.
   De!
   A lényeg amiért a demonstráció szól az oltásáldozatok kapcsán: Ez az összejövetel a Hozzátartozóiknak szól, mintegy együttérzés. Én így látom.
   Mert nem feltétlenül mindenki szidta az oltást fel nem vállalókat. Ahogy én sem öntöm le, és nem köpöm le azokat akik ma is még maXot hordanak, vagy netán jelentkeznek egy újabb “döfésre” hátha halálos lesz :((

   Sajnos akinek az elméjére igen káros hatással tud lenni a hipnózis kontra félelem “páros” azt ész érvekkel nem lehet meggyőzni, és mint a “birka amely megy a levágatásra” úgy dugja a hurokba a fejét.
   Tekintve a mai “állományt” (úton útfélen látni ezt) a gondolkodást messze elfelejtették és mennek az orruk után vakon.

  2. Tisztelt Bizony Bizony!

   Ha félretesszük a kegyeleti okokat (de miért is tennénk?), akkor a józan ész is azt diktálja, hogy mindannyian (“oltottak” és “oltatlanok” egyaránt) tisztában legyünk vele, hány áldozatot követeltek a méreginjekciók. A hivatalos szervek a jelek szerint magasról tesznek rá – vagy csak nem kötik az orrunkra -, és már csak a saját érdekünkben is tudnunk kell! Meg kell ismernünk ennek a népirtásnak a valódi méreteit, és úgy tűnik, ez csak ilyen közvetett módon sikerülhet!

   Másrészt, miközben megértem az indulatait, sok “oltás”áldozat nem önként és dalolva ment a vágóhídra. A gyermekekért és a kiskorúakért egyértelműen a szülőket vagy gondviselőket terheli a felelősség. Az idősotthonokban lakókat sem kérdezték meg – saját rokonaimtól tudom -, hanem egyszerűen beinjekciózták őket, és nem is egyszer. Azok, akik fenyegetés, kényszerítés, zsarolás hatására (pl. mert féltek a munkájuk és ezáltal az egzisztenciájuk elvesztésétől) belementek ebbe a mocskos ember(telen) kísérletbe, olyan szorult helyzetben tették ezt, amelyből nem láttak más kiutat. Ilyenekből is számtalan van mindannyiunk környezetében, és itt most nem azokról beszélek, akik arrogánsan, agresszíven fitogtatták a hatalmukat, másokat leckéztettek, aláztak meg, közösítettek ki. Hanem azokról, akik csendesen, beletörődve vállalták fel az orosz rulettet, hátha megússzák.

   Nem tudhatjuk, hogy mi magunk mekkora pszichés nyomást lennénk képesek elviselni, amíg nem kerülünk abba a helyzetbe, úgyhogy ne ítélkezzünk! Sok (száj)hősről derült már ki, hogy nagy nyomás alatt semmi perc alatt összeroppan, míg sokkal szerényebbnek tűnő emberekből hősök lettek. Azért sincs értelme az áldozatokat hibáztatni, mert a globalogazdi pontosan ezt akarja: mindenkit mindenkivel összeugrasztani, miközben ő röhög a markába! A valódi felelősöket kell megnevezni és megbüntetni!!!

  3. Gyenge az emlékezet!
   Kényszerítés volt az idősotthonokban az oltásokra!!! Aztán elég volt egy kamuteszt, hogy az ápoltat beszállítsák és kivégezzék az alapbetegségét súlyosbító un. covid-protokollal!!!!

 5. Semmi módon nem tudom rávenni magam, hogy sajnáljam őket.

  A cirkusz legelején fennhangon dicsekedtek az oltottságukkal, “felelősségtudatukkal”, tüntetőleg hangosan dicsérték ostobaságukat úton, útfélen !
  Egyes egészen idióták kötelezővé akarták tenni, ha módjukban állt volna, mindenki számára, hogy “társadalmilag helyes döntést hozzon” !
  Megvetés, utálat tárgya lettek a gondolkodók, az óvatosak, vagy a határozott ellenállók ! Állásukat vesztettek el emberek, egzisztenciát, megélhetést, folyamatos megaláztatásban volt része sokaknak, és most itt ejtsek könnyet ezekért, bármelyikért ?

  Elrettentésül csak meg kell nézni az Angelika Mihalik videót, a “Rekviem kilencért”, miket írtak az úgynevezett “profik” a közösségi portálokon ! Azt, hogy oltass, oltakozz, meg leszel védve, utazhatsz, jöhetsz, mehetsz, szabad leszel !!! Utána meg siránkoznak a kollégák, akik szintén zenészek ?

  Megkapták a jutalmukat, ki lettek fizetve ! Halál a jutalom ! Isten nem bottal ver, avagy a fagyi visszanyal !

  Egyetlen könnycsepp is kár értük, szakmabeli “hozzáértésük” hány másik ember halálát okozta ???
  A többi megalkuvó, gyáva ostobákkal meg foglalkozzanak a többi megalkuvó, gyáva ostobák !

  Ne csináljunk már hülyét magunkból, csak mert “jónak lenni jó” !

  Szorosan ide illik, harsogja is a halál brigád sajtója ezerrel, mint ha a dolgok soha nem érnének össze bizonyos pontokon, és letagadhatatlanul ! Jónak lenni jó ! Micsoda gyomorforgató aljasság azok szájából, akik a hazugság propagandáját szajkózzák jópénzért, minden média csatornán, és hullámhosszon.

  1. Kedves S.G.!

   Más nézőpontból mindig nehéz elmagyarázni, hogy megérthető legyen a mondanivaló, de megpróbálom, hátha valami hasznosítható.

   Teljesen megértem az érzéseit. Ami folyik, és aki átlátja ezeket, abban ez elég nagy indulatokat kelt.
   De egyrészt: a halottakat nem kell sajnálni, mert ők már ezzel nem foglalkoznak, a többség már sokkal jobban érzi magát, mint itt valaha a földön, vissza se vágyik. A hozzátartozókat lehetne, mert ők magukra maradtak, gyászolnak, de az ő hozzáálllásukat meg nem ismerjük.

   Viszont: jónak lenni nem azért jó, mert valaki hülyén, naivan be akar tartani valamiféle erkölcsös, vallásos előírást.
   Hanem egészen reális okai vannak. Ha nem is hisz transzcendens valóságban, akkor is be tudja látni, hogy ha belül szeretetet, együttérzést, könyörületet érez mások iránt, akkor ha megfigyeli, a testében nyugalom van, nem feszültek az izmai, nincs görcsben a gyomra, nem fáj a feje, stb, stb, ellentétben fordított esetben igen, (haragszik, undorodik, fél valakiktől, valamitől) és így betegséget generál magának. A test a lélek kivetülése, minden megjelenik rajta, ha nem a teljes boldogság állapotéban van, ami az alap, akkor jelez, hogy ez nem jó. De a boldogság állapota nem külső körülmények eredménye, ezt el lehet érni belül, csak nem biztos, hogy egyszerű.
   Amit nem lehet belátni csak anyagi gondolkozással, hogy tök felesleges félni, mert a halálunk időpontja már adott. (Ezt minden vallás így tartja, és az asztrológia, na nem a gagyi fajta, is igazolja) Tehát nem mások tetteitől függ, mikor halunk meg. A lényeg, hogy mi mit teszünk közben. Mert a végén csak a saját lelki tartalmunkért kell felelősséget vállalni, a többi történet el fog tűnni. Ha mondjuk addig félelemből utáltam valakiket, akkor ez a hozzáállás benne marad az én lelki esszenciámban, és mivel nem javítottam rajta, a következő életemben is ilyen gyagya leszek, csinálom magamnak a belső feszültségeket. Közben ami a külső világban folyik, az csak megjeleníti az én problémáimat.
   Ajánlom tanulmányozni a buddhizmust. Mellesleg a Bibliában is benne volt a “lélekvándorlás”, csak valamelyik zsinaton az okosok, azoknak az elődei, akik most is tevékenykednek, kiszedték. Egyébként még most is található benne utalás erre.

   Az is lehet, hogy mi,akik most hasonló dolgokat élünk meg, esetleg páran már voltunk már ilyen helyzetben, pl, hogy meghurcolt a tömeg csak azért, mert nem fogadta el az igazságot. Mi meg ezen nem tudtunk túllépni. De ez persze csak egy variáció.
   Szóval jónak lenni tényleg jó, nemcsak mások, hanem magunk miatt is. A jótett helyébe jót várj se csak hülye mesefordulat, csak azért nem hisszük el, mert az életben nem úgy működik, hogy egyből látom a viszonzást, és nem is biztos hogy ugyanabból a forrásból. Lehet, hogy évekkel később, van olyan, hogy csak következő életben jön vissza mindaz, amit most adunk.

   1. Kedves Halmos Szilvia !

    Erősen ajánlott mindenki számára a legutóbbi ide a honlapra feltett videó, a ” Nem lesz Covid amnesztia” ! Nem én készítettem.

    Továbbá tessenek törölni az adattárból a “ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel”, és az “aki kardot fog, kard által vész el” megnevezésű “számítógépes agyi vírusokat” !!! Kiegészítve “a szeretet mindent legyőz”-el !!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????

    Jól felfogott érdekükben !!!

    Ki kell(ene) takarítani az agyból, igen sok “közhellyel” együtt, mert a “csalással viselj háborút”, annak ez bizony komoly része, az agyba ültetett megbetegítő gondolatoknak, karöltve legfőképpen a “ne azt nézd, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja !”. Utóbbira legékesebb példa, a “nagy keresztény, magyar nemzeti hős”, orbán viktor ! A szellemi vakok és gyengénlátók továbbra is viktoroznak, éltetik mint a “nemzet vezérét”. No comment.

    Párszor megjegyeztem, megjegyzem most is, az emberi természet örök ! Aki aljasnak, képmutatónak, törtetőnek, parazitának született, az aljasnak, képmutatónak, törtetőnek, és parazitának fog meghalni !!! PONT.

    Az hirdeti folyamatosan a szeretet erejét, és a “dobd vissza kenyérrel” mantráját, a többivel együtt, akinek kard van a kezében, és az könyékig véres ! PONT.

    Tessék szíves megcáfolni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    A reinkarnációt meg hagyjuk mint a “majd akkor”-t ! Vagy van, vagy nincs, de nekem most fáj pokolian, és nem virtuálisan, meg feltételezetten, ha elgázol a vonat ! Javítson ki, ha nem így van !?

    Jónak lenni tényleg jó, de nagyon nem mindegy, hogy kinek, miben, és miért tesszük a jót ! Nem mellesleg tisztában kell lenni a “jó” mibenlétével is, de ez nagyon messzire vezetne megint.
    Tessék altatódalt dúdolni egy viperának, hogy csúnya dolog megmarni az embert ! Meg fogja érteni ? Mert jónak lenni jó !
    Azt fogja tenni, amire a világra jött, marni fog.

    Nem jó a példa ? Helyettesítse be emberrel, névvel !

    Érkezhetnek a cáfolatok, hogy azt nem úgy kell nézni, meg azt nem úgy kell érteni !
    Sokszor leírtam azt is, az igazság nem nézőpont kérdése.
    A térben és időben való történés, az az “igazság”. Véleményem szerint ennek a perspektívikus vizsgálata, az igazság “értelmezése”, az a hazugság előszobája.

 6. Áldozatod mutatja ahogy a rossz kicsapja önmagát s átalakul jóvá.
  Jing-jang.
  Azért az ősi kínai kultúra jól megfigyelte. Minden a változás állapotában van. Mindig. Most telítődik a Jang. Mikor túltelítődik ( végre) kicsapja önmagát s átfordul Jinbe. Ez lesz minden bizonnyal a Nostredamus által bejósolt 1000 éves béke. De mivel ez is változásban lesz, a folyamat újra fordul majd.
  “Csodás” dualitás.
  Minden lélek a Teremtővel van – s
  nem a halál fáj, hanem az élet.
  Fájdalom az amely tanít. Hozzátartozót, szenvedőt.
  Mély együttérzésem az áldozatokért és szeretteikért. Miértünk is, akik célpontjaik voltunk az elbutításuknak.
  De hát igen. Mind a folyamat része.
  A Teremtő megbocsájt nekik hisz egyszerűen nem tudták mit cselekedtek.
  Én is megbocsájtok. Miért ne? Minek folytassam azt a viselkedést, ami emberhez nem méltó?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük