A Világgazdasági Fórum (WEF) – kik irányítanak a háttérből? Egy világszintű összeesküvés?

Ki az a Klaus Schwab? Milyen erők támogatják őt a háttérből?

A Kla.TV dokumentumfilmje kíméletlenül leleplezi a Világgazdasági Fórum mögött álló irányítókat és világdiktatúrát célzó terveiket. Segítsetek terjeszteni ezeket a leleplezéseket, hogy megállíthassuk a WEF-et és annak vezetőit!

https://www.kla.tv/hu

https://www.kla.tv/28021

13 thoughts on “A Világgazdasági Fórum (WEF) – kik irányítanak a háttérből? Egy világszintű összeesküvés?

 1. Jesszusom, nem lehetett volna találni valakit, aki beszélni is tud? Mi ez??! Így képtelenség értően végignézni.

 2. Néhány rendkívül érdekes pillanatot érdemes kinagyítani a (pár)beszédből, ami a vírus (WEF) ügyhöz tartozik. A 35:35-ik percnél kezdődően található a nevezetes és emlékezetes 15 másodperc.
  https://magyarjelen.hu/globalis-egyensuly-nekunk-van-kul-es-belpolitikai-tervunk-is/

  „Tegye már fel az a kezét, aki szerint a tobzoskától indult a Covid?” A hallgatóság mozdulatlan.
  „Ki az, aki esetleg a cápára tenné a voksát?” Semmi nem mozdul.
  „Ki az, aki a denevérre teszi?” Semmi nem mozdul.
  „Jó. Ki az, aki szerint ez egy labor vírus?” Az elnök felteszi a kezét, és még talán 30-an a több száz prominens résztvevőből.
  „Köszönöm szépen.”

  Toroczkai László maga is megdöbbenhetett, hogy ilyen kevesen értenek vele egyet ebben a kérdésben. Ideje lenne tehát változtatni a narratíván. Javaslom, hogy a valóság irányába. A nem szavazók persze nem biztos, hogy a valós válaszra szavaznának igennel, de azért erős a gyanúm.

 3. ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG! VILÁGMÉRETŰ ANTIGLOBALISTA FORRADALOM ZAJLIK!
  Korszakváltáshoz érkeztünk: Ideje a szavakat tettekre kell váltani!

  – Az európai gazdálkodók blokád alá vonják Brüsszelt!
  Az európai gazdálkodók blokád alá vették a francia utakat, és Brüsszelbe tartanak, hogy tiltakozzanak a globalisták, például Emmanuel Macron elnök által kedvelt zöld program ellen, és figyelmeztessék, blokád alá fogják venni Brüsszelt, ahogy Párizsban tették.
  Szerdán Brüsszelben és Franciaországon kívül Németországban, Lengyelországban és Romániában voltak aktív gazdálkodói tiltakozó megmozdulások. A héten a spanyolországi gazdálkodó szervezetek is bejelentették, hogy csatlakoznak a brüsszeli túlszabályozás elleni fellépéshez.
  https://lumi-news.gr/oi-galloi-agrotes-etoimazontai-na-apokleisoun-tis-vryxelles-metaferoun-tis-diamartyries-stin-kardia-tis-ee/

  – Lázadás Texasban!
  34 000 amerikai veterán, rendőr és sheriff indított közvetlen támadást Biden és az elit ellen. hogy megvédjék az Egyesült Államok alkotmányát egy mély és alattomos fenyegetés ellen, amely beszivárgott a hatalom legmagasabb szintjeibe.
  Az ellenállás egyre nő. Több mint 700 000 kamionos van úton, hogy részt vegyen ebben a történelmi összecsapásban.
  A csata első vonalában a Hadsereg Különleges Erők Zöldsapkásai állnak, akik JFK elképzelését testesítik meg a nép őrzőiről.
  A hajthatatlan “Doki” Pete Chambers vezetésével készek megvédeni az Egyesült Államokat a totalitárius rendszerekkel szemben, olyan katonai kódexekkel felfegyverkezve, amelyek ellenszegülnek a zsarnoki irányításnak.
  Kaliforniában és Arizonában egyidejű műveletek zajlanak, miközben a polgárok megerősítik határaikat a Davos-csoport, Obama, a CIA és a Rockefellerek kérlelhetetlen napirendjével szemben.
  https://nikolaosanaximandros.gr/34000-veteranoi-kai-aksiomatikoi-stis-hpa-eksapolioun-amesi-epithesi/

  – A kanadai kamionosok nagy győzelmet arattak Trudeau felett a Szövetségi Bíróságon!
  A mai bírósági ítélettel a Freedom Convoy létjogosultsága beigazolódott.
  A jelenlegi politikusok hatalommal való visszaélése teljes elszámoltathatóságot igényel.
  Tucker egy mondattal kiütötte Trudeau-t:
  „Azért jöttünk, hogy elhozzuk a szabadság illatát a despotizmus rothadó tetemébe.”
  Azt üzeni a kanadaiaknak: „megvan bennük az a képesség, hogy ledobják a totalitarizmus igáját”.

  – “Freedom Train International” néven egy új, világméretű kezdeményezés indult. Mindenkinek csatlakoznia kell!
  Hazafias emberek milliói világszerte csatlakoznak a globalisták elleni nemzetközi ellenálláshoz, akik megtámadják élelmiszerellátásunkat és mezőgazdasági ipart, és lehetővé teszik, hogy illegálisok milliói árasszák el nemzeteinket.
  Arra törekszenek, hogy belülről elpusztítsák értékes szabadságainkat és életvitelünket.
  A Freedom Train International egy új szabadság- és ellenállási mozgalom, amelynek több ezer tagja van szerte a világon. Csatlakozz hozzánk, harcolunk a Szabadságért, és harcolunk azok ellen, akik 15 perces városokkal, CBDC-kkel, digitális azonosítókkal akarnak rabszolgává tenni minket, és azok ellen, akik arra akarnak kényszeríteni bennünket, hogy együnk rovarokat, és mérgezett műhúsokat az egészséges élemiszerek helyett, mindezt hamis klima narratíva alapján. https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1752300780839702560

  Ezek az események a globális ébredés jelei. Itt az ideje, hogy a világon minden állampolgár felkeljen, csatlakozzon a helyi mozgalmakhoz, részt vegyen a békés tiltakozásokban, és fellépjen a WEF, Davos, a CIA és más rosszindulatú erők által szövött korrupció hálója ellen.
  Ez a küzdelem megkerülhetetlen a világunk lelkéért és felszabadításáért. Tudjuk, ki az ellenség, és ki ellen kell harcolni.
  Itt az ideje állást foglalni, hogy részesei legyünk ennek a világtörténelmi mozgalomnak.
  Ejött az idő! Harcolni kell a szabadságért, az igazságért, az igazságosságért, egy jobb világért, gyermekeink, unokáink jövőjéért!

  EFEZUS 6,10-17:
  Végül pedig: erősödjetek meg az Úrban és az ő hatalmas erejében.
  Öltsétek magatokra az Isten fegyverzetét, hogy megállhassatok az ördög mesterkedéseivel szemben.
  Mert a mi harcunk nem test és vér ellen folyik, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak.
  Éppen ezért vegyétek fel az Isten fegyverzetét, hogy ellenállhassatok a gonosz napon, és mindent leküzdve megállhassatok.
  Álljatok meg tehát, felövezve derekatokat igazságszeretettel, és magatokra öltve a megigazulás páncélját, felsaruzva a lábatokat a békesség evangéliuma hirdetésének a készségével.
  Vegyétek fel mindenképpen a hit pajzsát, amellyel kiolthatjátok a gonosznak minden tüzes nyilát.
  Vegyétek fel az üdvösség sisakját is, és a Lélek kardját, amely az Isten beszéde.
  Isten segítségével a felébredt emberiség legyőzi a gonosz hatalmát!

  1. Greg Abbott texasi kormányzó nyíltan szembeszállt a Fehér Házzal, mert Biden törvénytelen határpolitikája 3 év alatt 6 millió illegális bevándorló lépte át az USA déli határát. Abbott tiltakozásához több állam is csatlakozott, köztük Indiana is.
   Erre válaszul a birodalom napokon belül ” intézkedett”: Előbb 2024. január 30-án rejtélyes okok miatt porig égett Texas legnagyobb baromfifeldolgozó üzeme, majd másnap az Indiana területén található Whiting kőolajfinomítóját állították le rejtélyes áramkimaradás miatt. Ennek leállítása hatalmas károkat okoz, mivel naponta 440 000 hordó kőolaj feldolgozására képes.
   Valami “különös és megmagyarázhatatlan okból” 2022-ben több mint 100 rejtélyes tűzesetet, és leállítás történt az Egyesült Államok baromfi-feldolgozó üzemeiben. Ezen kívül szerte a világban elkezdtek lángra kapni a kőolajfinomítók is.
   Nem kell atomfizikusnak lenni, hogy meglássuk az összefüggést a mesterségesen generált élelmiszer és energiahiány, és a davosiak programja között: Aki irányítja az élemiszerellátást, és az energiát, az uralja a világot.
   Kemény idők jönnek, mert amíg nem lesz egy új westfáliai béke, addíg a birodalom folyamatos támadása alatt álunk.

 4. Rögtön eltűnt a videó.
  Az egy dolog, hogy a mafcia a világ ellopásán ügyködik.
  De vajon transzhumanizmust és humán robotokat akar minden élő? BRICS polgár? Amerikai polgár? A többiek? Hagynák a mafcia tervek megvalósítását?

  A mostani európai tiltakozások nem ez ellen irányulnak. Vajon miért nem a lényeg van a tiltakozás középpontjában? Elvesznek a részletekben.
  Miért nem a mafcia kormányokat buktatják?

  A sok háborúzás közepette azért még mindig azt hiszem, hogy a lényegi cél csak az emberélet és az élet elvétele. Ha vége a háborúsdinak, akkor a harcosok a nép ellen bevethetők, gazdasági szövetségen belül egymás országaiban is… Gyártanak hozzá ‘törvényeket’. Itthon a cigányság nevesítve támogatott fegyverhez juttatása lett most meghirdetve államilag, közpénzből, majdhogynem feltételek nélkül.

  A másoknak fizetett védelmi pénz mindig kidobott, az igazi védelem az önvédelem. Büntetlen állampolgári fegyvertartással, amibe pont a cigányság bűnöző része és az ő családi kapcsolataik, több generációsan vizsgálva nem férnek bele.

 5. A NAGY COVID-LELEPLEZÉS: A VIROLÓGIA ÁLTUDOMÁNY – DOKUMENTUMFILM

  A “COVID vége” c. dokumentumfilmben a film készítői megkérdőjelezik a csíraelmélet érvényességét, valamint az egyik emberről a másikra terjedő vírusok létezését, amelyek fertőzéseket és betegségeket okoznak.
  Azzal érvelnek, hogy ezek az elméletek hamisságon és áltudományon alapulnak, ami hatástalanná és szükségtelenné teszi a vakcinákat.
  Jó lenne magyarul is felkerülhetne, hogy minél többen lássák
  A dokumentumfilmet február 10-től sugározzák a Brighteon Egyetemen ( http://www.BrightU.com ).
  A film ingyen letölthető, 11 epizódból áll.
  – 1. modul: Dr. Mark Bailey, Patrick Henningsen és Steve Falconer megvitatják, hogyan alapozták meg a „globalisták” a COVID-show kezdetét.
  – 2. modul: Bemutatják, hogy a globalisták a Big Pharma-val, Hollywooddal és másokkal együttműködve hogyan szervezték meg a narratíva széleskörű propagandáját.
  – 3. modul: A Stockholm-szindrómát, a ” Gázláng”-technikát és más pszichológiai módszereket ismerteti, és ezek szerepét a közvélemény manipulálásában az elmúlt három évben.
  – 4. modul: A legvitatottabb kérdések kerülnek napirendre: a kórházi protokollok, a maszkok egészségügyi következményei, a bezárások jogszerűsége, valamint az igazságot ismertetik a HCQ-ról és az ivermectinről.
  – 5. modul: Az oltási megbízások súlyos következményeivel foglalkozik, személyek beszámolói alapján.
  – 6. modul: Mélyreható betekintést nyújt az oltás áltudományos eredetébe.
  – 7. modul: Csíraelmélet: Valóság vagy sci-fi?
  – 8. modul: Mi vezetett a Csíraelmélet túlsúlyához, és mely tényezők formálták és milyen szempontok mentén a modern orvoslást?
  – 9. modul: Alec Zecki lenyűgöző beszélgetést folytat David Icke-vel, és boncolgatva a globálisan kibontakozó átfogó napirendet.
  -10. modul: Ismerteti az igazságot a betegségekről és az emberi immunrendszer figyelemre méltó képességeiről.
  -11. modul: Összegzés: az egészség hat dimenziója

  Itt a linkje:
  https://www.brightu.com/

 6. Az EU-t és a No.-t teljesen hidegen hagyja a saját polgárainak a nyomora

  Ukrajna kap 50 milliárd Eurót.

  Ebből 17 milliárd Euró a szegény Ukrajnának ingyen van, vagyis ajándék. Nem kell visszafizetni ezt a szegény Ukrajnának az Eu számára !

  Ukrajna visszafizet 33 milliárd Eurót az EU-nak. De csak 2033-tól kell neki a visszafizetést elkezdeni.
  És a 33 milliárd Eurót csak 35 év alatt fizeti vissza a megbolondult EU-nak a szegény Ukrajna.

  De mivel az EU-nak nincs 50 milliárd Euróraja, ezért a bankok beadják a számítógépbe ezt az összeget és már is van pénz a semmiből.

  Tehát még egyszer. Nem a Ukrajna veszi fel a banktól az 50 milliárd Eurót, hanem az EU-nak a tagállamai.

  És meg kell jegyezni, hogy az EU-nak a bankok sokkal rosszabb feltételekkel adják a hitelt, mint azt Ukrajnának.

  Tehát, ha még mindig nem érted, akkor az EU-nak a polgárai már az 50 milliárdra rögtön tejelnek a pénzéhes bankoknak.

  Na ez a jó üzlet.  De kinek ?

  P.S. Na ezt a jó üzletet kötötte meg a magyar miniszterelnök úr, a Münchenhausen báró az EU központjában Prüsszelben.

          De a kedves magyar miniszterelnök erről nem beszélt a mai Jó reggelt Magyarország adásban.

  Forrás:

  Jó reggelt, Magyarország! 2024.02.02.
  https://www.youtube.com/watch?v=Y9hhibdyACc

  A szegény Münchenhausen báró nem tudott Brüsszelben jól aludni, mert a ott a belga parasztok bikái és tehenei ( az EUnak a parlamentjében ? ) ordítoztak.

  És a Münchenhausen báró, mint egy vidéki paraszt fiúcska, jól megértette a belga parasztok gondjait.

  Jó viccesen beszél a báró úr. Nem ?
  És megint győzött a kedves magyar Münchenhausen báró a rossz Prüsszel ellen.

  Na a legtöbb magyar biztosan nem is értette meg, hogy itt miről beszél a magyar Münchenhausen báró a Jó reggelt Magyarország műsorában.

  És aki nem tudja, hogy mi az a Münchenhausen báró annak ajánlom a következő diafilmet.

  Forrás:
  http://diafilm.osaarchivum.org/public/?fs=2683
  https://de.wikipedia.org/wiki/Hieronymus_Carl_Friedrich_von_M%C3%BCnchhausen

  1. Az eltűnt videót még végig tudtam nézni.
   Az volt az összbenyomásom, hogy kihalófélben van a WEF ‘agytröszt’.
   Nincs ‘okos gonosz’ örökös, se meggyőző ‘szellemi, gazdasági’ mafcia fejlődési irányzat.
   Hiába próbálják a nyomort hagyatékul adni a világnak.
   Azon múlhat a mérleg nyelvének billenése, hogy legyen elég normális élő, aki képes a mafciát a helyén kezelni.
   A nyomor szükségtelen. A mafcia szükségtelen.
   A mafcia választása a rossz választás. A verseny a mafcia kihalásának a túléléséről szól.
   Az idő mindenesetre a fiatal normálisak oldalán áll.

 7. Klaus Maria Rothschild Schwab – a Hitler-féle Rothschild ház svájci ágának illusztris képviselője
  Ivermectint betiltotta, még dr Kincses Gyula is képviselte ezt a nézetet.
  ő megérezte mikor kell nyugdíjba mennie, vajon visszament Pocsaj felé?
  A facebook profilján még azt írta, hogy ő be fogja oltatni magát, remélem nem ezért ment el tőle a felesége
  Ma Amerikában az ivermectin is és a Hydroxy Chlorikin is elfogadott.
  Csak mi ellen is?
  Koronavírus üres burok ellen, üres halmazra minden állítás igaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük