Plandemic: Ez a történet nem a vakcináról szól…

Részlez a PLANDEMIC – INDOCTORNATION új dokumentum filmből.

A teljes film angol nyelven: https://freedomplatform.tv/plandemic-indoctornation-world-premiere/

https://www.bitchute.com/video/0CG6hfNp2veX/

3 thoughts on “Plandemic: Ez a történet nem a vakcináról szól…

 1. Járvány-háború-digitális pénz-totalitárius kontroll. Most a készpénz használatot kezdik kriminalizáni az EU:

  “Miközben a központi bankok megerősítik az irányítást, miközben helyet adnak disztópikus központi banki digitális valutáiknak, a kormányok arra kényszerülnek, hogy kriminalizálják a készpénz használatát. Ez egy fokozatos szorítás, ami csökkenti az engedélyezett tranzakciók szintjét. A készpénz elleni háború globális, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy ez kulcsfontosságú része annak, hogy a világot tudományos diktatúrába, más néven technokráciába fordítsuk. ⁃ TN szerkesztő
  Az Európai Uniót az a veszély fenyegeti, hogy az új pénzmosás elleni törvényeivel „bûnözõvé teszi” a fizikai készpénz használatát – figyelmeztetett egy európai parlamenti képviselõ.

  Dr. Gunnar Beck, a populista Alternatíva Németországnak (AfD) párt képviselője arra figyelmeztetett, hogy az EU a jelek szerint a fizikai készpénz használatának „kriminalizálását” szorgalmazza az új pénzmosás elleni (AML) törvényeivel.

  A brüsszeli politikusok régóta fontolgatják a blokkon belüli készpénzes tranzakciók értékének felső törvényi korlátját, a törvényhozók pedig részletezték azokat a terveket, amelyek megtiltják az európaiaknak, hogy egyetlen tranzakció részeként 10 000 eurót meghaladó értékben költsenek el fizikai tenderre.

  Az Európai Parlament azonban megszavazta, hogy a javasolt limitet 7000 euróra csökkentsék a blokkon belüli pénzmosás és adókijátszás visszaszorítására irányuló erőfeszítések részeként, és a tisztviselők is megszavazzák, hogy a kriptovaluta-tranzakciók fizessenek az árukért. és az 1000 euró feletti értékű szolgáltatásokat betiltják.

  Úgy tűnik, a parlamentben sokan úgy indokolják a döntéseket, hogy azok fontos lépést jelentenek az Európán belüli bűnözés visszaszorításában, bár Dr. Beck arra figyelmeztet, hogy a készpénzes fizetés korlátai túl messzire mentek.

  A Breitbart Europe-nak adott nyilatkozatában Beck hangsúlyozta, hogy bár az AfD üdvözölte a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni küzdelemben tett további erőfeszítéseket, elutasította a parlament készpénzes tranzakciók visszaszorítására irányuló felhívását.”
  https://davidicke.com/2023/03/31/going-cashless-eu-is-pushing-to-criminalize-use-of-physical-cash-2/

 2. Tom Renz ügyvéd felhívása Mindenkinek!

  “A szarvasmarhatartó és sertéshús egyesületek lobbistái több államban MEGERŐSÍTETTEK, hogy MRNS-vakcinákat fognak használni sertésekben és tehenekben
  A lövés elkerülése nem elég: most „be akarnak oltani” minket az élelmiszer-ellátáson keresztül. „Gates, a WHO, rengeteg ilyen egyetem: mindannyian arról beszélnek, hogy az mRNS-védőoltásokat is beépítik az élelmiszerek közé. módosítani fogja ezeknek az élelmiszereknek a génjeit, hogy mRNS-oltássá váljanak
  Ha egy élelmiszertermék génterápiás termék, Önnek joga van tudni. “

  1. Angliában legalizálták a géntechnológiával módosított élelmiszerek fejlesztését és értékesítését.

   A génszerkesztésre korábban a géntechnológiával módosított szervezetekre (GMO-kra) vonatkozó szigorú szabályok és előírások vonatkoztak, de az új törvény értelmében a génmanipulált állatok és élelmiszerek Angliában nem minősülnek GMO-nak, és nem is kell ekként címkézni őket.
   https://lumi-news.gr/nomimopoieitai-stin-anglia-i-anaptyxi-polisi-trofimon-me-gonidiaki-epexergasia/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük