25 éves oltáskárosodott, most gurulós járókerettel és kerekesszékkel

A 25 éves Jana Ohlinger károsodást szenvedett a kovid-géninjekció miatt. Most gurulós járókerettel, illetve kerekesszékkel közlekedik.

Forrás: https://www.swr.de/swraktuell/rheinland-pfalz/ludwigshafen/post-vac-jana-ohlinger-100.html

A fiatal nő korábban teljes életet élt, dolgozott, rendszeresen fitness-stúdióba járt, utazgatott. Egy meglévő betegség miatt úgy gondolta, hogy a rizikócsoporthoz tartozik, ezért nem is volt kérdés, hogy beoltatja magát. A második géninjekció után néhány héttel jelentkeztek a tünetek: fejfájás, egyensúlyzavar, izomgyulladás, koncentrációs problémák, kimerültség.

A cikk szerint az esély egy oltási károsodásra nagyon csekély. De sajnos Jana azon kevesek egyike, akit érint ez a probléma. (A valóságban a sok “egyedi esetből” lassan egy lexikonra való összegyűlt.)

Jana vérében autoantitesteket mutattak ki, melyek az egész testet támadják és különböző szervekben gyulladásokat okoznak. (Jé, hát nem az autoimmun reakciók veszélyére (is) figyelmeztetett már 2-3 éve dr. Wodarg, prof. Bhakdi és a többiek!)

Idén márciusban, hosszadalmas tortúra után végre elismerték az oltáskárosodás tényét. A diagnózis felállítása előtt gyanakodtak tumorra, szklerózis multiplexre, szívbetegségre és pszichés problémára is. Most azonban megvan a valós diagnózis: poszt-vakcina szindróma.

Csak a családjára számíthat, ők támogatják, testvére még adományokat is gyűjt, hogy legyen pénzük a plazmaferezisre, mert a betegbiztosító nem fizeti ezt a terápiát. Jana úgy érzi cserbenhagyták és felszólítja a politikát, hogy cselekedjen: “Valójában csak segítséget szeretnék az érintetteknek és támogatást, akár anyagi vagy egészségügyi támogatást és mindenekelőtt annak elismerését, hogy ezek az emberek súlyosan betegek.”

Továbbra is nagy támogatója az oltásoknak: “Fáj, ha oltásellenesnek állítanak be, holott egyáltalán nem vagyok az. Az oltási könyvem teljesen rendben van, minden benne van, aminek benne kell lennie.”


Az utolsó kijelentés azért jól tükrözi az értelmi szintet. Nem az fáj neki, hogy átverték és tönkretették az egészségét, hanem az, ha oltásellenesnek gondolják. Pedig mennyivel jobban járt volna, ha valóban az! Akkor most nem kellene könyöradományért kuncsorogniuk, hogy legyen miből próbálkozni helyrehozni az elfuserált egészségét. Mellesleg soha nem fogják őt támogatni olyan oltottak, akiknek szerencséjük volt és nem lett semmi bajuk a géninjekciótól. Azok maximum megbélyegzik és “lehazugozzák”. Támogatásra azoktól az “oltásellenesektől” számíthat, akiktől mind a mai napig elhatárolódik.


Biró Éva

15 thoughts on “25 éves oltáskárosodott, most gurulós járókerettel és kerekesszékkel

 1. Továbbra is kérem és várom az oltási kötelezettség megszüntetését, bármilyen formában és az összes „védő” oltás azonnali megsemmisítését és a használatuk azonnali betiltását. A többi injekció formájában előállított anyag azonnali megtisztítását a mérgektől. Ahogy például az elektromos eszközök megtisztítását a kém cuccoktól és a pékárú megtisztítását a direkt vagy indirekt módon belekerülő fémektől, hormonoktól, rovar hulláktól. (Nem történt meg az elkülönítés, rovar hulla sokféle termékben keverve van, átlátszó csomagoláson látszik, a pékárún is látszik.)
  Minden kétség felett áll, hogy oltásellenes vagyok és mindenféle sunyi módon történő mérgezés ellenes. Minek van az „oltás”, ha csak ártó hatása van? Semmilyen védő hatást nem tudtak kimutatni. Aki pedig szereti a szeretteit és önmagát is, az kiáll, és szól, és megvéd az „oltás”-tól és a mérgektől.

 2. Egyetértek a cikkíróval: jól mutatja ennek a nőnek az értelmi szintjét, hogy éppen azoktól várja a segítséget, akik tönkretették az egészségét és az életét. Na, arra ugyan várhat ítéletnapig…
  Vannak, akik soha semmiből nem tanulnak. Akár az egészségük vagy az életük árán sem.

 3. És még azt is mondta:

  ” Es geht ihr nicht um Schuldzuweisungen, sondern darum, das den Menschen geholfen wird. …

  Tehát nem akar senkit hibáztatni.

  Külömben ez tipikus német ész és gondolkodás. Ezeknek már ez a génjeikben van.

 4. Fordulat:
  https://www.zerohedge.com/covid-19/who-now-says-covid-vaccines-not-recommended-healthy-kids-teens
  A WHO szerint a COVID-oltás nem ajánlott egészséges gyerekeknek és tizenéveseknek
  2023. március 31.
  Egy másik vezető egészségügyi intézmény jelentős Covid-politika fordulatot mutatott be ezen a héten… ezúttal nem más, mint az Egészségügyi Világszervezet (WHO) olyasmit mondott, ami miatt valakit felfüggeszthettek a közösségi médiában, vagy nyilvánosan „törölhettek” egy vagy két éve:
  A WHO most azt ajánlja, hogy egészséges fiatalok NE kapják meg a Covid-oltást.
  pic.twitter.com/77FP0Qvi7v
  – Citizen Free Press (@CitizenFreePres) 2023. március 30
  Az irányelvek felülvizsgálatát ezen a héten tette közzé a WHO Immunizációs Szakértői Stratégiai Tanácsadó Csoportja (SAGE) – egy tudósokból és tisztviselőkből álló csoport, amely azt mondta, hogy a továbbiakban nem ajánlják a Covid-oltást „egészséges” 6 hónapos és 17 éves kor közötti gyermekek számára.
  (https://www.who.int/news/item/28-03-2023-sage-updates-covid-19-vaccination-guidance)
  (…)

  (Nem lettem megnyugodva. Azt várom, hogy a 60 éven felülieknek viszont próbálják majd kötelezővé tenni a vakcinálást úgy általában. A zöldítés-gyérítés jegyében. Eddig is a legnagyobb nyomás alá voltak helyezve. Az idős emberek végképp kuka a globalisták feszített ütemtervében, és azt veszem észre, hogy a társadalom is teljesen közömbös irántuk, sőt inkább ellenséges velük szemben… Nem fogja megmenteni őket senki.)

  1. Mivel hallottam olyan szándékról, hogy nem a WHO-ból való kilépés a megoldás, hanem meg is lehet változtatni a szervezetet, csak egy rövid meglátásom szeretném hozzátenni.
   Nem érkezett hír arról, hogy a WHO terrorizmus alapú vezetése, finanszírozási struktúrája, tagsága, dolgozói köre, céljai, mentalitása, nézőpontja, hozzáállása, irányultsága alapjában megváltozott volna. Pedig ha egy tagsági kapcsolat rossz, és a kapcsolatban az alapok nem változnak, akkor azt a kapcsolatot nem érdemes tovább fenntartani. (Nemzetközi szervezeti állami/nemzeti tagságok esetén is kicsit testreszabva, de értelmezni lehet a főbb kapcsolati kritériumokat: közös hullámhossz, jó kommunikáció és felek közti tisztelet.) A WHO vezetése által a tagok felé megnyilatkozó szándékok és tettek: szakmaiatlanság, zsarolás, hülyének nézés, elnyomás, a hamis információkkal félrevezetés, az egyoldalú akarat diktálás, durva titkok stb. nem a hosszú távon fenntartható társulási viszonyok alapkövei. A WHO tagság pont mintapéldája annak, amikor az útjaink elválása nélkül a helyzet nem változtatható. Új partnerség, új célokra és alapokra helyezve elképzelhető, de ennek a WHO-nak lejárt az ideje (tartalmában és esetleg átnevezve is). Minden porcikájában ártó a vele való kapcsolat, minden kis csali változás ígéret csak időhúzással nehezíti az elkerülhetetlen véget.
   A WHO nem fog soha megváltozni, eddig is bármikor megtehette volna, most is megtehetné, ám esze ágában sincs, és nem is képes rá.

   1. Szintén nem értékelhető fordulatként idéztem ezt a hírt. Semennyit nem növekedhet a WHO iránti bizalom. Csak annyi történt, hogy legalább a legfiatalabb korosztály válogatás nélküli tömeges beoltásának javaslatától elálltak. Egyébként minden változatlan a WHO részéről, ami a hivatkozott linkeken, a cikk illetve a WHO frissített COVID-19 elleni oltási útmutatójának végigolvasása után ki is derül.
    Az országok a hivatalos oltásprogramjaikban eleinte még a krónikus betegek és a 65 éven felüliek gondolkodás nélküli beoltását propagálták erősen. Ez szinte minden alkalommal így hangzott el. Mintha egy bizonyos életkor elérése magával a betegséggel, a selejtezhetőséggel lenne egyenértékű. Mostanában már egyre-másra a „60 éven felüliek” beoltásának emlegetésébe botlom. Nyugdíjkorhatár fel, vakcinálási korhatár le. Az egyetlen jó hír, hogy legalább a társadalmi részvétlenség stagnál.

   2. Igen, hallottuk már párszor, hogy az EU-ban is azért vagyunk benne, hogy belülről tudjuk “megreformálni”, mert ugye amúgy teljesen jó hely, csak egy kis reparálásra szorul – amíg a szuverenitásunk utolsó morzsáját és az utolsó tulajdonunkat is el nem veszik. EU-s pénzekről meg ne is álmodjunk, amíg a perverz-pedofil lobbi összes kívánságát alkotmányba nem foglaljuk.
    Máskor is meg akartunk már reformálni hasonlóan progresszív szervezeteket belülről: a Tengelyhatalmak, a Harmadik Birodalom, a Varsói Szerződés, a KGST… Remélhetőleg az ENSZ, az EU, a NATO, a WHO, az IMF és a hasonszőrű népboldogító szervezetek is ott végzik, ahol az előbbiek: a történelem szemétdombján. Mert ahova mi egyszer belépünk…

    1. Nekem már annak hallatán is összeszorult a gyomrom, amikor büszkélkedtek, hogy mennyi támogatást kapunk. Első gondolat, ami eszembe jutott ilyenkor: Jézusom, vajon mit vállalt a kormány ezért….?!

  2. Az oltások jól müködtek a vadliberális Svájcban is, az öregek esetében azok meg különösen jó eredménnyel zárultak.

   Itt a híres propaganda adó SRF egy egész délelőttöt rendezett a kiüresedett öregotthonok újakkal való feltöltésének
   a reklámozásával.

   A müsorban kizárólag az öregek szervezte, a pro Senectute-tól által delegált eltársnő mondta el végtelen hosszan
   a hülye, minden hájjal megkent dumáját, hogy milyen jó ilyen otthonban lakni.
   Egyébként a a pro Senectute nem fizetősnek mondja magát. De a valóságban meg igen csak elkéri a szolgáltatásnak
   az árát.

   Aztán a müsor vége felé megszólalt egy megvett, vagy megtévesztett öregasszony is, aki nem régen került be egy
   ilyen otthonban. És nagyon rövid idő után már nagyon jól érzi magát itt és a többi öreggel nagyon jó barátságot kötött.

    1. A vén(ülő) globalista pszichopaták igazán jó példát mutathatnának, és kezdhetnék mindjárt saját magukkal.

 5. Vajon miért támogatja továbbra is az “oltásokat”? Talán így akar könyöradományt kicsikarni az államtól? Egy kis propagandával megtámogatva az “oltás működik” narratívát, csak neki nem volt szerencséje, cserébe egy kis pénzecske a kezelésre?
  Mert nem tudom elhinni, hogy valaki 25 évesen ilyen lottyadt agyú legyen, habár az már bebizonyosodott, hogy az mRNS oltások elkocsonyásítják a gyerekek és fiatal felnőttek szöveteit is (progéria betegséget okozva), tehát az agyszövettel sincs ez másképp, de, mégis furcsa hogy a történtek után még az oltási könyv teljes és hiánytalan volta a kihangsúlyozandó, és nem az elveszett egészsége.
  Fáj neki ha oltásellenesnek állítják be, de ha a hülyeség fájna akkor szerintem üvöltene.
  Na az ilyet már nem sajnálom. Az ilyennek tényleg csak a kerekesszékes teljes élet jár, és semmi több.

 6. A következő hír pedig a bécsi Stephansdom-ról szól.

  https://www.vaticannews.va/de/kirche/news/2022-01/medizinethiker-impfpflicht-in-oesterreich-ist-ultima-ratio.html

  Ebben a cikkben arról beszélnek, hogy az egyház a kényszeroltást nem támogatja, de a kötelességre alapúló oltást meg igen.

  És volt még sokkal lejjebb is. Ami azt jelenti, hogy az Isten házában oltották be a hiszékeny hivőket.
  Németül a mondat igy hangzik: Matthias Beck: „Im Stephansdom in Wien wird geimpft. Ich finde das sehr gut.“

  De erről még fényképeket is készítettek a búzgó katolikus Big Pharma politbüró propagandistája.
  Meg arról is tudtak elvi vitákat lefolytatni, hogy egy oltásnak a biztonságát, több mint 15 éves kisérlet útán engedélyezik.
  De most már a (ál)tudomány olyan szintet ért el, ami az ilyen gyors oltásoknak a biztonságát lehetővé tette,

  A magyar nyelvü Vatikáni oldalom nagyon sok más megdöbbentő történetet olvastam.

  https://www.vaticannews.va/hu.html

  Én meg azon is csodálkozom, hogy lehet az, hogy egy földi római katolikus pápa kimondta azt, hogy az abortált emberi meg nem született
  embrióknak a sejtjeit fel lehet használni az “emberiség megmentése” érdekében az ilyen “gyilkos járvány” esetén.

  Én csak azon csodálkozom, hogy az emberiség morális értékrendje hogy ferdült el ennyire ?

  1. Én még mindig a bécsi Stephansdom-ban történt oltások miértjét kutatom.
   A következő cikk szolgáltat ehhez további pontos adatokat.

   Forrás:Stephansdom bleibt Anlaufstelle auch für dritte Impfung
   https://www.katholisch.at/aktuelles/136054/stephansdom-bleibt-anlaufstelle-auch-fuer-dritte-impfung

   Tehát itt a cikk megjelenésekor 7.691 személyt oltott be a Máltai rendnek a szolgálata.
   Aki Mo.-on még mindig érdeklődik a kényelmes és várakozás mentes szúri után, annak a Barbara-kápolnába kell mennie.
   A templomban történő oltásnak az előnye az, hogy talán templomi zenét is lehet itt hallgatni.
   Meg itt imában el is lehet merülni az esetleges mellékhatások megjelenése előtt, vagy már közben.

   Számomra meglepő tény az, hogy ezt a templomi pogány elfajzást csak a katolikus hívők egy harmada itélte el.
   Az egyház ilyen erkölcsi elfajzása, vagyis annak a vadliberális irányban való elmozdulása nagyon azt jelzi számomra,
   hogy a gonosznak a földi hatalmai nagyon nagy méreteket öltött.

   Mi lesz a katolikus egyháznak a következő morális elferdülése ?

   Mert a mai egyház nagyon rugalmasan alkalmazkodik a vadliberális világnak az örültségeihez, az már biztos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük