A Korona Igazsága nevű civil mozgalom felhívása a magyar orvosokhoz

Én (…) esküszöm, hogy orvosi hivatásomhoz mindenkor méltó magatartást tanúsítok. Legfőbb törvénynek tekintem a betegek testi és lelki gyógyítását, a betegségek megelőzését. Az emberi életet minden megkülönböztetés nélkül tisztelem. Orvosi tevékenységem soha nem irányul emberi élet kioltására. A betegek emberi méltóságát és jogait tiszteletben tartom, bizalmukkal nem élek vissza és titkaikat haláluk után is megőrzöm. Tanítóimnak megadom az illő tiszteletet, orvos társaimat megbecsülöm. A betegek érdekében ismereteimet, tudásomat folyamatosan gyarapítom. Minden erőmmel arra törekszem, hogy megőrizzem az orvosi hivatás tisztaságát és tekintélyét. Az … Egyetem hírnevét öregbítem és megbecsülését előmozdítom.

FELHÍVÁS AZ ORVOSOKHOZ !

Emberi jogaink és méltóságunk okán ezzel a kéréssel fordulunk Önökhöz :

 • Segítsenek véget vetni az  emberi jogainkat és méltóságunkat sértő aránytalan és indokolatlan intézkedéseknek, felhasználva, elfogadva és megértve orvos és kutató-társaik tanulmányait, bizonyítékait ,nyilatkozatait és tapasztalataikat a koronavírus-járvány során !
 • Álljanak ki életünk és egészségünk védelmében ,ne engedjék, hogy az egészségünket „védő” kockázatok magasabbak legyenek, mint a ránk kényszerített „károsító” hatások ,hiszen Önök azok, akik ezen  kockázatokat mindenkinél jobban ismerik !
 • Ne engedjék, hogy életünkkel és egészségünkkel bármilyen indokkal, okkal vagy felhatalmazással kísérletezhessenek !
 • Megőrizve orvosi hivatásuk tisztaságát és tekintélyét ,álljanak ki egymást segítve,védve  és erősítve véleményükért,tudásukért, és értünk,akik nap mint nap megadjuk a bizalmat Önöknek !

Felkérjük Önöket egy civil-orvosi-ügyvédi összefogás megalakítására ,életünk és emberi, valamint betegjogaink védelmében, amihez Mi,és orvos-társaik is megadnak minden lehetséges segítséget !

Keressék egymást,- keressenek Minket !

4 thoughts on “A Korona Igazsága nevű civil mozgalom felhívása a magyar orvosokhoz

 1. GREAT BARRINTON DECLARATION

  https://gbdeclaration.org/view-signatures/

  Eddig több mint 4o ezer egészségügyi dolgozó és több mint 13 ezer tudós és egészségügyi szakember – a világ minden részéről de főleg Amerikából és Európából – írta alá a Great Barrinton Declaration-t ami elítéli a jelenleg folyó korona terrorizmust.

  Amerikai orvosok azt mondják, hogy az az oltóanyag amivel az embereket beakarják oltani nem nevezhető a szó szoros értelmében oltásnak mivel az az emberek egyedi DNS kódjába beleavatkozik így genetikailag manipulált termékké változtathatja azokat hasonlóképpen a GMO kukoricához, vagy paradicsomhoz. Ők úgy hívják ezt az oltásnak mondott koktélt hogy “Bological agent” (Biológiai ágens)

  Német Mikrobiológus Dr Stefan Lanka mondta, hogy azok a magukat kutatóknak mondott szörnyek akik az oltások előállításán dolgoznak abortált bébikből vonják ki azt az anyagot ami a vakcina elszállításához szükséges. Azt mondja Dr Lanka, hogy amint a bébi kijön az anyjából rögtön viszik és felvágják a kicsit mindenféle érzéstelenítés nélkül, hogy a vakcinához szükséges anyagot kivonják belőle.
  Arra lennék kíváncsi, hogy a parlamentben áhítatoskodó politikusok akik nem győznek templomokat avatni meg a keresztény erkölcsiségről prédikálni, hogy számolnak el a lelkiismeretükkel amikor olyan vakcinákat reklámoznak és próbálnak megfélemlítéssel ráerőszakolni az emberekre amikben gyilkosságból eredő származékok vannak.

  ********************

  Szlávik ma egy index cikkben így hipnotizálta egy vakcina reklámban az önálló gondolkodásra képtelen bárányokat – “Én a halált látom. És annál minden jobb.”

  Én azt nem tudom megítélni, hogy Szlávik milyen kaliberű szakember mivel nem vagyok orvos, de azt igen, hogy milyen kaliberű emberi minőség – egy selejt.

  https://index.hu/belfold/2021/01/26/szlavik_janos_interju_retro_radio/

 2. Ha esetleg olvassa ezt a kommentet egy ügyvéd, vagy jogi szakember itt van a feljelentés amit Kanada egyik legjobb alkotmányjogi szakembere, ügyvéd Rocco Galati indított a kanadai kormány ellen és több más magas rangú politikus ellen a korona lezárások és egyéb jogellenes intézkedések miatt. Ezt a feljelentést lehet használni mint mintát azért linkeltem ide be.

  https://www.constitutionalrightscentre.ca/20CRC16/wp-content/uploads/2020/09/vcc-statement-of-claim-2020-redacted.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük