Lehet-e az ember a génmódosítást bejegyző cég tulajdona?

Előadások és konzultáció a választható gyerekoltásokért és a “Háttérhatalmi merényletek” ellen, a SZKITA egyesület szervezésében.

Március 10-én 13:30-kor újra a Lurdy Házban.

A részvételhez előzetes regisztrációra van szükség:
oltasok.konferencia@gmail.com

Emailben adja meg a nevét, email címét és azt, hogy belépett egyesületi tag-e. A sikeres foglalásról értesítést küldünk.

A belépés díjtalan.
Elvárt támogatási összeg egyesületi tagoknak 2000 Ft. Nem egyesületi tagoknak 3000 Ft.

Az előadások közt lehetőség van kérdések feltevésére, előadókkal való beszélgetésre.


5 thoughts on “Lehet-e az ember a génmódosítást bejegyző cég tulajdona?

 1. ELSŐ LÉPÉS AZ IGAZSÁG KIMONDÁSÁVAL KEZDŐDIK!

  A COVID EGY PENTAGON ÁLTAL IRÁNYÍTOTT, VILÁGMÉRETŰ BIOTERRORISTA AKCIÓ VOLT, AMELYNEK CÉLJA AZ EMBERI GENOM ÁTALAKÍTÁSA, DIGITÁLIS RABSZOLGÁSÍTÁSA, ÉS AZ EMBERISÉG KIIRTÁSA.

  “2024. január 5-én az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága elé került: Dan Robert és társai. kontra Lloyd J. Austin, III, védelmi miniszter ügye, amely dönt ebben a kérdésben.
  Ha a Legfelsőbb Bíróság beleegyezik az ügy tárgyalásába, és napok vagy hetek is eltelhetnek a döntés meghozataláig, ez vízválasztó lesz. Az első alkalom, hogy a C0VlD l9-re adott közegészségügyi választ és annak súlyos következményeit megtámadják a bíróságon.

  AZ ANGOLSZÁSZ PRECEDENSJOG ALAPJÁN JELENLEG AZ OLTOTTAK A PENTAGON TULAJDONAI
  Az MRNS-lövések megváltoztathatták az emberek genetikai kódját, aminek fontos jogi következményei vannak.
  Ugyanis a Legfelsőbb Bíróság 2013-as ítélete alapján az “Association for Molecular Pathology kontra Myriad Genetics, Inc.” ügyben a génmódosított szervezetek jogilag szintetikus fajoknak tekinthetők.
  A génmódosítás az ilyen szervezeteket a szabadalom birtokosainak tulajdonává teszi, akik az újonnan szintetizált gének szellemi tulajdonjogát birtokolják.
  A döntés jogi következménye, hogy a géntechnológiával módosított emberek az MRNA technológia szabadalmak birtokosainak vagy a Védelmi Egészségügyi Ügynökségnek (DHA) tulajdonát képezhetik, amelyet a DOD keretében hoztak létre 2013-ban.

  ELNÉPTELENÍTÉSI PROGRAM ÉS KÖZEGÉSZSÉGÜGYI DIKTATÚRA AZ EGY VILÁGKORMÁNY ALATT
  1994 szeptemberében az ENSZ „Nemzetközi Népesedési és Fejlődési Konferenciát” (ICPD) hívott össze Kairóban, Egyiptomban, ahol 179 ENSZ-tagország és több száz civil szervezet küldöttsége megállapodott az ENSZ Népesedési Alapjának (UNFPA) létrehozásáról és egy program elfogadásáról.
  Ezen országok, elkötelezték magukat egy radikális népességcsökkentési program mellett, amelynek célja a világ népességének akár 7 milliárd fővel való csökkentése.

  WHO, MINT EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGHATÓSÁG
  2005-ben az ENSZ elfogadta a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatot (IHR 2005), amely a világ 196 nemzete számára jogilag kötelező erejű „jogokat és kötelezettségeket állapít meg a közegészségügyi események és vészhelyzetek kezelésében”.
  Ennek a jogi keretnek az Egyesült Államokban történő bevezetésének alapjait a 2004-es BioShield Act és a John Hopkins Egyetemen kidolgozott “Turning Point Model” egészségügyi törvény elfogadása révén titokban készítették elő .
  Végső soron ez átadja a nemzet szuverenitását egy titkos világkormánynak.

  ÚJ JOGALAP A RABSZOLGASÁGRA?
  Legfelsőbb Bíróság 2013-as precedens ítélete alapján az “Association for Molecular Pathology kontra Myriad Genetics, Inc.” ügyben a génmódosított szervezetek jogilag szintetikus fajoknak tekinthetők.
  A per tárgya: felhasználható-e trükk egy személy genetikai módosítására, szellemi tulajdonjogok (tulajdonjog) létrehozására a genetikailag módosított emberekben ?
  Robert kontra Austin nukleáris igazságbombának bizonyulhat ebben a küzdelemben.”

  Nagyon ajánlom a teljes cikket elolvasásra:
  https://alexkrainer.substack.com/p/c0vld-l9-hoax-goes-to-court?utm_source=profile&utm_medium=reader2

  És itt van a cikkben szereplő precedens írélet, amivel trükközni akarnak, hogy a Pentagon tulajdonai legyenek a beoltottak:
  https://supreme.justia.com/cases/federal/us/569/576/?utm_source=substack&utm_medium=email

  AZONNALI FELADATOK:
  – Meg kell rohamozni a parlamenti képviselőket, hogy interpellációt nyújtsanak be ebben a kérdésben, hogy Magyarországra milyen szabályok vonatkoznak a beoltottakra.
  – Meg kell tudni, hogy ki írta alá ezt az ENSZ népirtási programot 2005-ben, az akkor regnáló Gyurcsány-kormány nevében?
  Azonnali vizsgálatot kell kezdeményezni a felelősségre vonás érdekében.

 2. A Dr Jakab Ferenc öngyilkossága kapcsán kezdtem el kutakodni.Számomra döbbenetes módon kiderült, hogy az édesanyja a WHO elnökhelyettese.
  Várom az oldal üzemeltetőitől a reagálásokat!

  1. Úgy néz ki, hogy nem az.

   Mert az elnökhelyettesnek 3 gyermeke van. De ezek már a liberális szókások és bolondéria szerint, már mind külföldön élnek
   és házasodtak. És a házastársaik mind külföldiek. Egyébként a gyerekek, mind diplomáciai pályán dolgoznak.
   Hogy kinek és minek a szolgálatában vannak, azt nem sikerült megtudnom.

   Az öngyilkos meg a Pécsi Egyetemen végzett.

   De én is kiváncsi vagyok. Aki többet tud erről, azt kérem, hogy tájékoztassa már a közvéleményt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük