TEGYÜK FÉLRE A FÉLELMEINKET! HA SOKAN VAGYUNK, MINDENT MEG TUDUNK OLDANI! – DR. TAMASI JÓZSEF

A Másik Magyarország első budapesti rendezvényén, Dr. Tamasi József előadásának az üzenete: Ne féljünk! Mindent meg tudunk oldani, ha sokan vagyunk és ugyan azt akarjuk!

https://nexustv.hu/

4 thoughts on “TEGYÜK FÉLRE A FÉLELMEINKET! HA SOKAN VAGYUNK, MINDENT MEG TUDUNK OLDANI! – DR. TAMASI JÓZSEF

 1. “A nullum crimen sine lege (magyarul: “nincs bűncselekmény törvény nélkül”) azt jelenti, hogy amit törvény nem nyilvánít büntetendő cselekménynek (magatartásnak), azt nem lehet bűncselekménynek tekinteni.
  Közérthetőbben: csak olyan magatartás miatt vonható büntetőjogilag felelősségre bárki, amely magatartás az elkövetés időpontjában már szerepel bűncselekményként a Büntető törvénykönyvben.
  Ezt a jogelvet a középkori önkénnyel szemben, a polgári átalakulásért, a jogegyenlőségért küzdő erők vívták ki.”
  Idézet a wikipédia Nullum crimen sine lege címszóból.

  Miután én már 2,5 éve folyamatosan ugyanazt mondom is(írom is) napi szinten, és az elkövetés(=első megszólalás) kiinduló időpontjában nem létezett cenzúra szabály, azt gondolom, hogy a cenzúra szabály a szólásszabadság vonatkozásában általában is logikailag semmis kell legyen, mivel az “ugyanaz (= magánvélemény, vélemények, illetve tények ismertetése)” nem volt büntethető előzőleg, és nincs visszamenőleges büntetési lehetőség.
  Egyébként pedig az NWO bevezetésben való részvétel az én szememben etikai és valódi bűncselekmény(pl.cenzúra). Akár valaki az első lépést teszi meg ehhez, akár valamelyik közbensőt, akár az utolsókat próbálja megtenni. Azt javasoltam már, hogy pozitív cenzúra szerintem lehetséges, persze szövegkörnyezettől függően. Sokszor hiányzik a közlések mögül az értelmes indoklás. (Az AI például onnan is felismerhető, hogy nem indokol, vagy nem értelmesen, általában semmitmondóan, érték nélkül vagy személyeskedően.)

 2. HA AZ IGAZSÁG, SZERETET ÉS BÁTORSÁG BENNÜNK VAN, NEM VAGYUNK LEGYŐZHETŐK!

  A mély állam minden erőforrással, pénzzel, hatalommal, megvesztegetett és megzsarolt szakmai és politikai elittel együtt is vereséget fog szenvedni, és ennek szemmel látható jelei vannak.
  2020-ban a COVID után a fél világ rájött arra, hogy a világot uraló elit legfőbb fegyvere a hazug média propagandagépezete, és hogy minden narratíva hazugság.
  Ideológiájuk alapja egyszerű, mindenkit összeugrasztani mindenkivel. Megtéveszteni, megosztani mindenféle hamis narratívák mentén.

  A COVID után viszont gombamódra szaporodtak az alternatív csatornák, amelyhez lelkes igazságkeresők csatlakoztak szerte a világon, így a világot uraló elit minden titka lelepleződött, legfőképpen az, hogy a bankszterek vagyona a pénz köré szerveződve a nemzetközi bűncselekményre épül, úgy mint kábítószer, szerv, őssejt, gyerekkereskedelem, nemzetközi pedofil-hálózatok, és fegyverkereskedelem.
  Vatikán ennek az egyik központja, és zsoldoshálózatai pedig a titkosszolgálatok.

  Mára kiderült, hogy a király meztelen, és nem legyőzhetetlenek. A mostani davosi fórumon hangzott el az a kijelentés, mely szerint a mainstream média már nem uralja a médiateret, vagyis a legnagyobb fegyverzetüket, a hamis hírgyártást, és manipulációt elveszítették.

  Most eljött a cselekvés ideje, amikor is cselekedni kell, mert már nincs vesztenivalónk, és már nincs hová hátrálni.
  Itt az ideje, hogy lerázzunk magunkról minden pesszimizmust, és elfogadjuk azt, hogy legfőbb fegyverünk az integritás, a szeretet, bátorság, és a valódi igazság tisztelete.
  El kell vetni a félelmeinket és szorongásunkat, és helyette az erőnk koncentrálására kell törekedni, és el kell felejteni azt, hogy egyedül vagyunk, és nem vagyunk ráhatással az eseményekre.
  Ezt kell megfordítani: minden ember felelős önmagáért, a családjáért, és ez összeadódik, kisebb-nagyobb közösségek mentén.

  Mivel is állunk szemben, és mi alkotja a birodalom hatalmát?
  A HAZUGSÁG-MEGTÉVESZTÉS-MANIPULÁCIÓ-AGYMOSÓ PROPAGANDA, megspékelve néhány bábjátékossal, akik előadják ezt nekünk a politikában, filmekben, áltudományos szakértői megnyilvánulásokban.
  Mi pedig elhittük nekik. Ezidáig!

  Ki kell robbantani magunkat abból a komfortzónából, hogy mindenki a másikra várt, és mástól várta a megoldást.
  Ennek vége van! Fel kell állni a fotelből, és most meg kell védeni a szabadágunkat!
  Az első lépés az igazság kinyilvánításával kezdődik, és álljunk azok mellé, akiknek van bátorságuk ezt megtenni.
  Ha ezt megtesszük, az előttünk álló a csaták nagy részét már megnyertük. Tömeggé válunk, annak mindennemű hatalmával együtt.
  Egyesítenünk kell kreatív energiáinkat, energiáinkat, hogy olyan jövőt alakítsunk ki gyermekeink számára, ami emberhez méltó.
  Életünket és szabadságunkat istentől kaptuk, és rajta kívül senkinek nincs joga elvenni!

  A reményhez:
  Több, mint húsz évvel ezelőtt a globalisták elindították a “Project for the New American Century” nevű programot az Egyesült Államok teljes hegemóniájáért a világ többi része felett.
  Huszonegy évvel később fényévekkel távolabb vannak ettől a céltól, mint indulásukkor. Mára kiderült, hogy ez a lufi végleg kipukkant.
  A birodalom végső napjait éli, és bármit is tesz, végleges bukása elkerülhetetlen.
  Az a kérdés, hogy mi jön helyette, és ez rajtunk is múlik.
  Ideje kézbe venni sorsunk és gyermekeink jövőjének az irányítását.!

  1. UTOLSÓ PILLANATBAN VAGYUNK: ERRE KÉSZÜLNEK

   “A vakcina nanobotokat hozott létre a saját sejtjeiből. Létezik egy programnyelv, amelyet az mRNS által a crispr technológián keresztül szállított utasítások írására hoztak létre, hogy a meglévő mRNS-t ezekkel a programozott utasításokkal helyettesítsék, hogy a sejtjei biológiai tranzisztorokat és tüskefehérjéket hozzanak létre, először a néptelenítéshez.
   A Microsoft 2016 óta használja a programozási nyelvet.
   A most tapasztalt hatások annak a következményei, hogy a szervezetek elutasítják a rossz kódot.
   A vakcina még nem tökéletes, és testekre van szükség a teszteléshez. De rövid időn belül tökéletes lesz.
   A digitális azonosító a cél. A cellái tárolják az azonosítót, és ugyanúgy olvasható lesz, mintha RFID chipje lenne.
   Egyetlen digitális aláírás, amely az élet minden területét irányítja.
   A legtöbben úgy gondolták, hogy az RFID chipek lesznek a jelek. Igazuk volt, csak tévedtek abban, hogy ez hogyan fog kinézni. Egy szakember vagy orvos könnyen eltávolíthat egy chipet a karjáról.
   Az RFID biztonságos, ha a sejtjei szállítják, és amelyeket nem lehet eltávolítani a szervezetből.

   Digitális azonosítóval, ha nem vesz részt, nem lesz lehetősége vásárolni vagy eladni. Ez a képesség elvész, mivel minden üzletben lesznek olvasók, amelyek képesek letapogatni a testeteket az elektromezőt, amelyet a sejtjeiből bocsát ki.

   Nincs szükség pénztárcára a készpénz szállításához. Digitális azonosítója egyedi és feltörhetetlen. A digitális valutaérték örökre a testedhez kötődik. Nincs pénz elrejtése az asztal alatt, nincs magánélet a tranzakciók során. Ha rossz a véleményed, akkor nullázhatják a pénzed értékét. Ha nem vállalod, mindenben egyedül vagy. Nincs pénz. Nincs élet.
   Nem lesz ingatlanod, mert nem fogsz tudni adót fizetni a már birtokolt ingatlan után.

   A vakcina a jel, de a digitális azonosító hordozója vagy médiuma, amely már egyedi azonosítót vagy jelet hordoz, már be lett
   adva. Csak a külső szkennerek, rendszerek, adatbázisok stb. még nem voltak teljesen összekötve és arra valósítva.
   El kell érniük, hogy ezt a részt is elfogadjuk.”
   Itt a teljes tecnológia leírása, dokumentálása:
   https://thewatchtowers.org/tech-industry-insider-here-prepare-for-what-is-coming-an-interesting-read/

   1. UTOLSÓ PILLANATBAN VAGYUNK: ERRE KÉSZÜLNEK 2.

    “Amerikában már létrehozták az első 15 perces várost, az arizonai Tempe-ben.
    A 15 perces város egy SMART City városi környezetben, mindenhol jelenlévő felügyeleti és adatgyűjtési technológiával, amely figyeli és rögzíti a benne lakó minden egyén legintimebb, személyes adatait is.

    A Stop World Control szerint az intelligens város életének minden területét az adatgyűjtési technológiák széles skálája fogja felügyelni:
    – SMART fények
    – SMART autók
    – SMART Neighborhoods
    – SMART Otthonok
    – SMART készülékek
    – SMART energia
    – SMART Transportation és sok más SMART technológia.
    Együtt egy mindenütt jelenlévő felügyeleti rácsot alkotnak, amely folyamatosan összegyűjti az összes információt az emberek életének minden apró részletéről.

    Az okos városok hozzák létre a testek internetjét.
    Ezeket a külső SMART eszközöket szinkronizáljuk olyan eszközökkel, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az emberi testhez, mint például a csuklónkon lévő SMART órák vagy a kezünkben lévő SMART telefonok. Ezek az eszközök képesek információkat gyűjteni arról, hogy mi történik a testünkben, és még az emberi test funkcióit is képesek megváltoztatni.
    Ezek az adatok a globális vállalatok, kormányok, banki birodalmak kezében lesznek.
    Minden, amire szüksége van, elérhető lesz rövid távolságon belül, így senkinek sem kell túllépnie ezen a határon. Hosszabb táv esetén engedély szükséges.
    Ezen felül az összes vadon terület 30%-át lezárják, hogy az embereket arra ösztönözzék, hogy a fenséges szabadban való kalandozás helyett az intelligens városokban keressék boldogságukat, pl. a Metaverzumban.

    A Smart Cities központi idegrendszere az 5G lesz. Sebastián Piñera volt chilei elnök szerint az 5G nemcsak olvasni képes a gondolatainkban, hanem gondolatokat és érzelmeket is beszúrhat mindenkibe.

    Az intelligens városok megszerkesztik az emberi genomot?
    Aggasztó tény az intelligens városokkal kapcsolatban, hogy minden utcai lámpa LED lámpa, amely képes manipulálni az emberi genomot. A génexpressziót LED-lámpákkal lehet ki- vagy bekapcsolni, amelyek az emberi testen belül is aktiválhatják az mRNS-t.”
    https://expose-news.com/2024/02/18/americas-first-15-minute-city-has-been-created-in-tempe-arizona-do-residents-know-whats-in-store-for-them/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük