Eszmecsere a koronavírusról 8 kiemelkedő szakértővel

8 jeles orvos és tudós figyelemre méltó beszélgetésben vesz részt. Angol nyelvű beszélgetés, de automatikus magyar felirat bekapcsolható.

8 thoughts on “Eszmecsere a koronavírusról 8 kiemelkedő szakértővel

 1. felvezető (Rob Nelson – korábban nem halllottam róla)

  “We have got an amazing panel of doctors, scientists today. They are brilliant human beings…who are trying to deal with a very difficult pandemic [sic], and want to have a voice in a conversation we’ve lost in this country [USA]. – fura, erősen megvágott video

  elég hamar kiderül, hogy az egybegyűltek vokális része alaphelyzetben elfogadja az Új Világrend Nagy Átállítását megalapozó – egyébként hamis – tételt, miszerint:

  – “Sars CoV-2” bizony létezik (nem apró szépséghiba);

  – sőt, különféle ‘variánsokat’ (magyarul: változat) szül a terjedése során, vakszolva is, sőt méginkább azáltal 1). Senkit nem zavar, Robert Malone-t sem, a következő apróság: 1 évig (2020) nem említettek ‘variánst’, majd hirtelen heti-havi rendszerességgel bővült az állomány – ilyet eddig valóban nem látott a világ (“We gonna keep seeing variants. It’s normal. Richard Urso” 2.02 min.!)
  Érdekes, az elsőt 2020 december tájékán még ‘mutánsnak’ (Kent, UK) hívták – nem mintha R. Malone különbséget tenne. Ilyen apróság felett könnyen elsiklanak az eü.-i/”atudományos” tótumfaktumok – a tömegnek úgyis mindegy, nem?!

  Egyetértenek továbbá:

  – az “egészségügy” túlreagálta helyzetet (véletlenül?!); az előírt [kimondatlanul: WHO] protokol helyett létezik más megoldás;

  – de “a Delta bozottűzként terjed” – talán a 3. megszólalótól (Ryan Cole) 2);

  – R. Malone mint mRNS-technológia úttörője szerint: amúgy az oltásokra szükség van [egyre erősebben kétlem], de feltételezhetően a “Sars-Cov2” esetében túl hamar kellett v.mit produkálni, mintegy a “háború ködében” (fog of war) – legalább 2x él ezzel a kifejezéssel, jelzésértékűen felmentve a Pfizer_BioNTech (köztük a “MiKatinkat” – az ‘enyém’ biztos nem; amúgy sem rajongok a már ránézésre is hormonzavarosnak látszó biológiai entitásokért) & Moderna előállítóit;

  – némi józan hang érkezik a pszichomókustól a gyermekek pszicho-szociális (vissza)fejlődésével (vagy inkább: – fejlesztésével) kapcsolatban;

  – PCR-teszt alkalmatlansága is futólag felmerül: valójában a szokásos adeno(?) és RSV [Respiratory Syncytial Virus: szinte mindenki átesik, akár többször] ‘vírusokat’ mérnek a tél közeledtével a gyerekek körében;

  – mRNS oltások kártékonysága, külön tekintettel a ‘tüskefehérjére’ (spike protein) – rendszeres hozzászóló, Gundel nagy örömére (nem).

  minderről ca. 30+ percig – itt be is fejeztem….

  1) “This virus is known to mutate throughout mutants at a much higher rate than we (had) expected it to be. So there are very many mutants, the virus is evolving very rapidly. This is akin to when you overuse antibiotics…What we are doing with universal vaccination is driving towards this endpoint of vaccine-resistant mutants” – legalább kimondja, hogy az [állítólagos] ‘mutánsok’ valójában a vaxolásnak köszönhetők. 2.57-3.23 min.

  2) Technically, it [Delta] has escaped the antibodies from the vaccine, so we give a shot…for a variant that existed 5 variants ago…Illogical.

  1. A hivatkozása apropóján nem derül ki, hogy Portugáliát mint követendő, vagy épp ellenkezőleg, elrettentő példaként hozza-e fel.

   “Gouveia e Melo altengernagy, aki februárban vette át az operatív törzs vezetését, amikor a portugál egészségügy a teljesítőképessége és az összeomlás szélén egyensúlyozott, napi 300 halottal tombolt a járvány, az oltási program pedig éppen csak elindult (1)…

   június közepén Portugáliában [6 hónappal a vaxolás megindítása után] annyira aggasztó volt a járványhelyzet, hogy a fővárost és környékét vesztegzár alá kellett helyezni…[Július elején, 57 százaléknál érték el a magyar átoltottsági adatot – de előtte nem sokkal még “aggasztó volt a helyzet”, feltételezhetően már akkor is 50% feletti oltottságnál – hmmm]…A napi új fertőzöttek száma négyezer fölé kúszott fel a következő hetekben…Portugáliában szeptember eleje óta csökkennek a számok (2)…

   Nekünk azóta 61 százalékra sikerült csak feltornásznunk ezt az arányt (3), és jó ideje gyakorlatilag vízszintes a növekedést mutató görbe.”

   A fenti, hivatalos narratíva (telex.hu) számomra egyáltalán nem azt jelzi, milyen ‘sikeres lett a gyilkos kór elleni harc Portugáliában,’ amihez még katonai irányítás mellett is 6-7 hónap kellett…

   (1) Az ‘oltási program’ már 2020 december 28-án elkezdődött Portugáliában – tehát 2021 februárjában NEM “éppen csak elindult”.
   https://www.theportugalnews.com/news/2020-12-16/covid-vaccinations-could-start-by-dec-28/57224

   https://www.theportugalnews.com/news/2021-01-08/portugal-forging-ahead-with-vaccinations/57556

   Heteken belül meg is ugrott a halálozás:

   Euromomo excess mortality z-score for Portugal (accessed on 2021/03/07):
   2020 week 53: 9.14, 2021 01: 14.95, 02: 21.13, 03: 24.33, 04: 22.34, 05: 16.04, 06: 10.77, 07: 6.02, 08: 2.96 –

   Egy másik, beszédes adat szerint Portugália 2020. december 29-ig (tehát ca. 9 hónap alatt – márciustól számolva) 6751 “Covid-halottat” tartott nyilván, ez a szám a vakszolás megindítását követő 2 hónapban (2021. márcus 1-ig) 16317-re ugrott. Nálunk 2021 09-15. hetekben kulminálódott az “védőoltás” utáni halálozás.

   https://www.rt.com/news/511524-portuguese-nurse-dies-pfizer-vaccine/ 2021.01.04.

   (2) A gagyi és manipulálható PCR-tesztek alapján. A liszaboni Fellebviteli Bíróság még múlt év novemberében kimondta, hogy 25-ös ciklusszám felett (egyébként alatta is) és önmagában alkalmatlan a diagnózis felállítására.
   https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-portugal-fellebviteli-birosag-kimondta-a-pcr-tesztek-megbizhatatlansagat/

   https://off-guardian.org/2020/11/20/portuguese-court-rules-pcr-tests-unreliable-quarantines-unlawful/

   (3) Magyarország jelenleg: 1. dózis – 69.1% (teljes lakosságra vetítve 60%), 2. dózis – 66.7%
   https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/public/extensions/COVID-19/vaccine-tracker.html#uptake-tab

 2. Egy-két gondolat, saját kutatásaim eredményeinek egy-két részlete alapján, arról, hogy számomra miért volt világos, már az első perctől kezdve, hogy a Covid-narrativa mögött (is) tudatos válság-okozásról van szó – (hozzátéve hogy véleményem szerint NEM fertőző vírus okozza az adott betegségek és halálok okát, hanem valamilyen módon az adott emberi szervezetbe juttatott méreg és a tény hogy minden halálozás okát Covid-ra nevezik át).

  Ezt a hozzászólást az oldalukon közölt kiváló Ernst Wolff-féle videó ihlette, de itt posztolom, mert úgy érzem általános érvénnyel is érdemes mindezt megosztanom.

  Miként Wolff beszédében is, a premissza, hogy minden amely világméretekben történik, nem véletlenül hanem a világelit tervei szerint történik, kiváltképpen egy másfél évig tartó “pandémia”. Mivel a világelit nem tervez és nem tesz olyan lépést ami az ő tagjaikra is visszaüthetne, itt eleve kizárt egy olyan “járvány” jelenléte amely az elit általi kontroll nélkül terjedhet – (most nem említve azt a mindennél nevetségesebb abszurdumot hogy egészséges embereket tekintenek “halálos veszélynek” ami eleve kiüti még a “legjobb” érveiket is).

  A Covid-narrativa mögötti módszereik egyénekre és csoportokra célzottan kivitelezhető módszer, a megelőzés hiánya, a gyógyszeres és ventilátoros félrekezelések, a vakcinákkal és egyéb módon lerohant kórházi betegek és idősek otthonában elzártak elleni visszaélések, a maszkozás kötelezővé tétele azok számára akiket éppen az oxigén hiány tesz beteggé, az általános az egészségügy hiánya, a népesség terror és bizonytalanság alatt tartása. Mindezek mellett és előtt, elsősorban az ártalmas vakcináik által, azaz célzottan, szelektíven és tudatosan, ugyanakkor fokozatosan, végzik el a népirtást, miközben a gazdasági válságot egyre elmélyítik.
  Emellett azok akiket az orwelli rendszerükben életben hagynának egyfajta robotszerű lénnyé próbálják átalakítani és aszerint kontrollálni őket, ami a vakcinázások mögötti másik fő cél.

  A fenti beszélgetésben is elhangzik egy ponton ami egy korábbi itt közölt videó (Ernst Wolff) fő témája, az hogy ez a járvány milyen mértékben jövedelmező és miért hasznos a világelit számára. Ahogy Wolff kiváló beszédéből is kiderül, e mostani krízist is a világelit generálja tudatosan – ezúttal most már minden válság-formát egymásra halmozva.

  Egy adu-érv a sok közül, ami meggyőzheti azokat akik még mindig nem adnak hitelt a fentieknek.
  Andrew Mellon (amerikai bankár, pénzügyminiszter 1921-32) egyszer megjegyezte: “Egy gazdasági válság idején a vagyon visszatér jogos tulajdonosához” (ami alatt a bankárokat értette).

  Már csak ez az egy kijelentés is arra utal, ami tény, hogy a gazdasági válságok oka sem az,és soha nem az volt amit a világelit elhitetett sokakkal, hogy a szabad piac belső törvényszerűségei okoznák azt. Mindent a mi lényegi szinten meghatározza a világ pénzügyi és gazdasági folyamatait, a világelit azaz azok egyénei generálják és irányítják, beleértve, sőt kiváltképpen értve ez alatt, a válságokat.

  A Mellon-féle kijelentés lehetne a 70-es években a világelit által minden országban az IMF és egyéb fehér galléros bűnözők által szorgalmazott szűkítő (neoliberális) gazdasági politikának amire Michael Hudson pénzügyi és közgazdasági elemző nemes egyszerűséggel “smash-and-grab junk economics” néven emleget.

  Mind a múlt évszázad eleji, mind a múlt század eleji mind a közelmúlt évtizedei válságait a világelit bankjai idézték elő, tudatosan, pontosan a fentiek céljával,azaz “törd és zúzd a gazdaságot majd kaparintsd meg olcsón, sőt ingyen”. (Éppen maga a volt kommunista rendszer célja is ugyanaz volt, amit szintén a nyugati világelit szponzorált is ugyanezzel a céllal létezett. Rejtett gyarmatosításnak is nevezhetjük.)

  Tény hogy a világ összes országa mélységes mély államhitelekkel terhelt, eladósított ország, és mint ilyen a világelit gyarmata, és egy másik tény, hogy a jelen Covid-éra a világ gyarmatosítási folyamatának a legújabb és legelrettentőbb szakasza.

  A világ pénzügyi rendszerét szó szerint birtokában tartja ez a szűk réteg, akik a világ gazdaságát szabadon és kontroll nélkül irányítják, már csak azáltal is hogy ők bocsátják ki a pénzt, a semmiből – nemcsak központi de kereskedelmi bankjaik is.

  E semmiből kibocsátott pénzért cserébe, a válságok idején tömegesen kobozzák el azt a vagyont amit a 99% termel meg, ugyanis minden egyes nagyobb hitelkibocsátási periódust olyan szerződéses gazdaságpolitikai kötelezettségekhez kötnek (többek közt az IMF vagy a VB által) amely révén a hitelfelvevő adott nemzetgazdaság törvényszerűen krízisbe süllyed, illetve a meglévő krízis elmélyül, az így kialakult helyzetben a hitelfelvevő magánemberek és cégek csődbe mennek és az általuk megtermelt kézzelfogható vagyont át kell adják a bankoknak, a visszafizethetetlen hitel fejében. Plusz hab a tortán, hogy az adott válságban amit a hitelnyújtók generáltatnak a kormányokkal, az adott hitelt felvevő állam az előzőeknél is mélyebb adósságba süllyed, amit megint csak egy olyan hitel felvételével tud “kezelni” amely felvételének fejében még mélyebb válságba kell küldje gazdaságát. E gigászi, folyamatos csalás és össznépi rablás miatt amit a világ bankárai elkövetnek, van az hogy lényegében a bankok tulajdonába kerültek át a bolygó értékei, és ezért van hogy a világelit olyan háborúformák során akarja a kifosztott és elszegényített bolygó lakosságot eltenni az útból hogy az általuk termelt értékeket megkímélik – hisz az a világelité.

  Nem (csak) az a kérdés hogy a Fed (vagy egyéb központi plusz kereskedelmi bankok) éppen milyen monetáris politikával befolyásolják (teszik tönkre) a világ gazdasági rendszerét, hanem az is, hogy milyen célra bocsátanak ki pénzt és mire nem. A fő háborús csapás az egész első világ ellen hogy csak arra a célra bocsátanak ki pénzt ami a válság-generáló folyamatokat fenntartja, ami Kínát folyamatosan gazdasági növekedésben tartja és ami miatt a nyugati termelés döntő többsége, ha nem az egésze átkerült Kína kezébe, és ami a világelit végtelen vagyonát és hatalmát tovább-gyarapítja.

  Az sem kérdés, soha, hogy van-e pénz avagy sincs, hisz PÉNZ MINDIG VAN a világelit számára hisz ők maguk, a bankjaik és pénzügyi intézeteik által, ellenőrizetlenül bocsátják ki font- euró-és dollármilliárdok ezreit, DE csak mindig olyan célra amely a világelit érdekeinek megfelel.

  Példaként egy meggondolás a számtalan esetből ami rávilágít az ellenünk folytatott világháború mögötti kettős mércére: miközben arra “nincs pénz”, hogy Európa őslakosai számára fenntartsák a jóléti államot és szociális hálót, sőt, még arra “sincs pénz” hogy a “lustának” kikiáltott “PIGS” országokban a megkeresett nyugdíjakat kifizessék, ugyanakkor arra VAN PÉNZ, és érdekes módon az nem okoz “Euró-válságot” hogy Európa nagy részét harmadik világgá lepusztító “migránsok” végtelen tömegeinek ingyen életét kormányok és bankok finanszírozzák, nemcsak őket de az itt alapított nagycsaládjaikat is.

  A válság egyértelműen tudatosan okozott, mert az első világban a migránsok tömeges jelenléte nemcsak gazdasági értelemben elviselhetetlen teher és folyamatos válság forrása az 1. világ minden országában, hanem minden egyéb szempontból is. Ezt a vakítóan világos tényt, és magát a kultúra-csere és népességcsere célját, a világmédiák ugyanúgy nem vallják be mint ahogy nem vallják be a Covid-műjárványra adott reakció valós céljait – így az első világ tömegei mindkét tekintetben tudatlanok.

  Amikor az adott, valós kontextusba helyezzük, egyértelmű hogy a műjárvány célja a minden eddiginél nagyobb és komplex válság generálása és fenntartása Európában és az egész nyugati világon, hogy mindaz a kézzelfogható érték ami még nincs a világelit tulajdonában, az is átkerüljön hozzájuk, és eközben egyre nagyobb ütemben essenek ki az élők sorából azok a népirtó világelit leállítására el kezdenének szervezkedni.

  Összefoglalva, mindenki számára aki ismeri a világban zajló valóságos gazdasági, pénzügyi és politikai folyamatok mibenlétét, egyértelmű hogy amit jelenleg pandémiának neveznek, az 1.világ gyarmatosítására és annak népesség csökkentésére irányuló 3. világháború, nem járvány.

 3. Az új világ, amiben a migránsok győznek és a bennszülőtteket meg beoltják. Na nem a virus miatt, hanem a tudatmodósítás miatt.
  A 69-éves brit konservativ Parlamentküldöttet, David Amess-t Essex-grófságban a 25 éves szomáliai halálra késelte.
  A szomália 25 késszúrással ölte meg az 1983 óta parlameti képviselőt, aki 5 gyereket és a feleséget hagyott hátra.
  Forrás: https://www.srf.ch/news/international/toedliche-messerattacke-polizei-sieht-angriff-auf-uk-politiker-david-amess-als-terrorakt
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  A megbolondult Új Zealandban egy nap alatt «Vaxathon» stadionban 120,000-at oltottak be.
  Közben meg a celebzenészak nyomták az oltásra serkentő zenét.
  Forrás: https://www.srf.ch/news/schweiz/das-neueste-zur-coronakrise-vaxathon-neuseeland-impft-rekordzahl-an-einem-tag
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  Svájcban is a covid19 diktatúra lett az úr. A szövetsági fővárosban, Bern-ben megint könnygázzal oszlattak.
  A tüntetők nem kaptak engedélyt a tüntetésre 14.10.2021-re Bern-ben.
  Miért ? ( Ezt nem mondják el. )
  Igy az emberek egy nem engedélyezett tüntetésen akartak résztvenni.

  De a rendőrség a pu.-on elkezte a békés tömeget vegzálni. A személyi ID-t ellenőrizni, mert erre volt rendőr.
  De ezt a tömeg megzavarta az ellenőrzést. Na, ná, majd miért hagyja magát birka módra vegzálni.
  Erre a rendőrség bevetette a könnygázt.
  A médiából eddig semmi sem jött le.
  Tehát a tüntetők legnagyobb büne az, hogy ezek egy nem engedélyezett tüntetésen akartak résztvenni. ( ??? )
  iiiiiiiiiiiiiiii
  A legútolsó videóból kiderült hogy a berni demo kinek fáj.
  Hát kinek ?
  A pu. sarkon a Löw áruház látható. Ennek a főnőke arra panaszkodik, hogy az üzletlánc forgalma a demo miatt 20 -30 %-kal csökkent
  a csütörtöki demok miatt. A Löw áruház tulajdonsának egy világhírü neve van, amit én most nem akarok fírtatni.

  ( De talán ez is csak egy nagy hazugság. Mert ugyan ez az üzletlánc egy oltakozó beosztottjának az oltást 250 CHF bónusszal díjazza.
  Bennem csak az merül fel, hogy egy római katolikus templomba, az új örült intézkedése miatt csak max. 50 személy mehet be.
  De a nagy zaftós forgalmat lebonyolító Löw árúházban ilyen korlátozást nem kell alkalmazni. Mert ott a virus nem terjed !
  )

  https://www.srf.ch/news/schweiz/corona-demo-in-bern-teilnehmende-an-corona-demo-sollen-fuer-polizei-einsatz-aufkommen

  Reto Nause rendőrfőnők jelenleg a jól megérdemelt szabadságát tölti valahol. ( Görög Kréta ??? )
  De most a szabadság ideje alatt is elérhető a főnők, mert a sajtónak nyílatkozni kell.
  Most állítólag egy tettenért illegális tüntetőt még 10-től 30 ezer CHF-re is meg akarnak büntetni.
  Ezt jelentette be a szabadságát töltő rendőrfőnők. Mert ez most nagyon fontos, mert az embereket meg kell regulázni.
  Mert a nem engedélyezett tüntetés miatt a rendőrők intézkedése miatt felmerült költségeket a tetten érteknek kell fízetniük.
  A jógászok azt mondják, hogy ez a költségáthárítás nem fog müködni, mert az törvénybe ütközik.
  Hogy egy ilyen tüntetést miért nem engedélyeznek, arról nem szól a fáma. Csak azt mondják, hogy ez évben a berni közrendőr a
  leterheltség miatt nem mehet szabadságra. Érdekes az, hogy a főnők meg egy kivételes eset.

  De a rendőrfőnők arról is nyilatkozott, hogy a munkából haza igyekvőket ez a demo nagyon zavarja.
  ( Tehát itt a Gyurcsány Ferenc esete áll itt fenn, a jó kifogás, sose rossz. A békés többség és a rebellis kisebbség esete. )
  A békés többség nem tud időben hazamenni a munkából. De talán nem is akar, mert ott marad tüntetni az örült politika ellen.

 4. 8 perc után kikapcsoltam, mert az összes addig nyilatkozó hazudott és ködösített. Miért kell ilyen sunnyogó, Malone-féle beszivárgókat szerepeltetni? Csak összezavarják az átlagembert. Hogy lehetne variánsa egy nemlétező vírusnak? Kérem legyenek következetesek.

 5. 250 millió fertőzött és kb. 5 millió halott?!
  ESZMÉLÉS EZ…ESZMÉLÉSHEZ!!!
  VILÁG-CSALÁS és ŐRÜLT HOLLYWOODOO MINDEN SZINTEN, SZINTE MINDIG!!!
  MIKOR MONDJA KI VÉGRE-VALAHÁRA 1 PROMINENS ROTHSCHILD LAKÁJ, HOGY EZ NEM JÁRVÁNY!!!…- HANEM HIBASZÁZALÉK ALATTI TERMÉSZETES LEMORZSOLÓDÁS?!
  FŐKÉNT ÚGY, HOGY MINDEN SZÍV és ÉRRENDSZERI BETEGSÉGBEN SZENVEDŐT és/vagy ALUL-TELJESÍTŐT
  COVIDOSNAK CÉDULÁZTAK FEL!!!
  …NEM BESZÉLVE ARRÓL, HOGY a TÖBBI ASZTMÁBAN, POSZTRAUMÁS STRESSZBEN, ALKOHOLIZMUSBAN LELEDZŐT is “(T)RENDRE” IDE SOROLTAK/NAK a JÓL FIZETETT HALOTTKÉMEK!!!
  A FENEVADNAK és HIÉNÁINAK MEG SEMMI MÁS CÉLJA NINCS, MINT az ISTEN TEREMTETTE EMBER IMMUNRENDSZERÉNEK OLTÁSOKKAL TÖRTÉNŐ “FELÜLÍRÁSA”, HOGY ÚGY IRÁNYÍTHASSÁK ŐKET, MINT a BIRKÁKAT!!!
  BEEEE vagy már oltva, ostoba?!
  https://internetfigyelo.com/7-milliard-emberbol-6-milliardot-akarnak-elpusztitani-vedooltasokkal-2/
  https://www.youtube.com/watch?v=GPk3MHxccvk
  https://www.youtube.com/watch?v=cSDXCi6VmCM

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük