Mikor már a matek sem megy

Egy július 20-ai bejegyzés a Twitteren a német egészségügyi minisztériumtól. (1. kép)

(1. kép)

“5000 személyből 1 személyt érint a kovid-“oltás” után jelentkező súlyos mellékhatás. Mellékhatás gyanúja esetén kérjen orvosi segítséget és jelentse a tüneteit a Paul Ehrlich Intézetnél (PEI).”

“Javítás: A súlyos reakciók bejelentési aránya a PEI szerint 1000 adag oltóanyagonként 0,2 eset.”


Vagyis 0,02 % az esély arra, hogy egy oltás után valaki súlyosan károsodjon. Két oltás után természetesen már 0,04 %, 3 oltás esetén 0,06 %, 4-nél pedig 0,08%. (Mindez a bejelentett mellékhatások tükrében. És tudjuk, hogy a tényleges mellékhatások kb. 1-10 %-a kerül bejelentésre)


Talán emlékeztek még prof. John Ioannidis, a világ legtöbbet idézett epidemiológusának meta-tanulmányára, ami szerint a kovid-fertőzés halálozási rátája 0,125 százalék.

A tanulmány linkje: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.08.21260210v2.full

Az eredeti publikációt később frissítette prof. Ioannidis a részletes, kor szerint lebontott halálozási aránnyal. (2. kép)

(2. kép)

Láthatod, hogy a 0-19 év közti korosztályban csupán 0,0013 % a kovid halálozási aránya. (Egyébként a tanulmány összes adata a +PCR teszteken alapul, vagyis differenciáldiagnózis nélkül egy alkalmatlan teszttel felállított diagnózison)

De fogadjuk el ezt a 0,0013 %-os halálozási arányt a 20 év alattiaknál! Ki a fenének jut eszébe beoltani ezt a korosztályt egy kísérleti géninjekcióval, aminél oltásonként 0,02 % esély van egy súlyos károsodásra??? Oltóorvoskáim, látom a matematika nem (sem) volt az erősségetek!


Biró Éva

10 thoughts on “Mikor már a matek sem megy

 1. pokolafoldon.hu “Ötödik generációs (5G) irányított energiakisugárzás és kibocsátás”

  Nincs sem “kísérleti vakcina”, sem “kovid”, ezt már leszögeztük (hettük !) párszor ! Erre még mindig ez a jelzős meghatározás ???
  A játék a számokkal, “statisztika”, totál felesleges, és csak az egyik gumicsont, vagy gittrágás, ahogy tetszik !?
  Nevén nevezem, mellébeszélés, terelés, teljesen érdektelen !!!
  A lényeg abszolute hiányzik belőle, a ki, és miért, miközben a hogyan az a szemünk előtt van, amiről a zöm úgy ír ide is, hogy halvány fogalma nincs !

  Tisztelet a kivételeknek !

  Sokan, sokféleképpen, már elégszer leírták, elmondták, hogy mi micsoda, miért van, és hogyan, de úgy látszik, hogy teljesen feleslegesen, vagy másképp fogalmazva, rendkívül csekély hozadékkal, minimális eredménnyel.

  Az ide írogatók nagy része úgy látom, hogy ténfereg a tények között, hiszi is, nem is, érti is, nem is, és ott tart mint a legelején, sehol !

  A videók zöme maszatol, felesleges “kérdéseken” rugózik, mesterségesen tart fontosnak valójában sokadrangú kérdéseket, stb. Sokan úgy teszik fel a kérdést, az egyébként teljesen nyilvánvalóról, hogy “lehet-e” ? Hogy a francba ne lehetne, ha történik ???!!!

  A pokolafoldo.hu oldalon van egy igen hosszú cikk, ” Ötödik generációs ( 5G ) irányított energiakisugárzás és kibocsátás” címmel, azt bármilyen nehéz is, olvassák el többször !!! Minden benne van, az égvilágon minden, ami ezt az orvosoka…hu, oldalt is oldalt létrehozta !

  Akinek ez is “kevés”, mert a “azt írja a Biblia”, meg a “X meg az Y azt mondta, (írta)”, meg a “nem tudom elképzelni”, meg az “de azt olvastam”, stb., annak minden mindegy. Pontosabban, annak is, minden mindegy !

  Ez itt nem hit, nem meggyőződés kérdése, meg a franc se tudja, milyen egyéb indíttatású kételkedés lehetősége, ebben a cikkben össze van foglalva minden válasz, minden feltehető és fellelhető kérdésre.
  Ennek az egésznek a megértése, a tudatosulása az agyakban, kézzel tapintható ezen a fórumon is, hogy gyakorlatilag nincs, nem létezik, ennyi idő elteltével sem !!! Megint csak, leszámítva néhány embert. Ez átkozottul kevés, gyakorlatilag nulla !
  Arról már nem is beszélve, hogy sokan oltottként nyivákolnak erre felé, hogy miket okozott nekik a “védőoltás”. Mert “elhitték” ! Mit hittek el ?
  Ami normális, megfelelő intelligenciával rendelkező emberek számára teljesen egyértelmű, és világos volt ???

  Ezek után tényleg egyetlen szót is felesleges ide írni, nem hogy mondatokat.

  Tisztelettel, S.G.

  1. Bizony bizony.. gumicsont videók 80szor történő újraközlése, úgy hívják: controlled opposition.
   Ha nem az lenne, 5g- vel lenne tele, meg azzal, hogy sem ez, sem semmilyen vírus a világon soha nem létezett.

   1. Kedves Szilvia !

    A vírust már meg sem említettem, meg azt, hogy mindenki tudja akinek tudnia kell, hogy Pasteur hazudott, természetesen mint ha soha meg nem történt volna !? Tudjuk már azt is, hogy mi az a “Koch posztulátum”, csak éppen még soha senki nem látott vírust, mert nem láthatott !!! Ehhez megint ajánlom Julius Andan, “Világ a színfalak mögött” könyvét, hogy ne nekem higgyen bárki is, elhangzik minden, ami ide passzol ! Elmondja, hogy mi a “tekintély”, és az “orvostudomány” .

    Nem mellesleg közel 30 éve mondom ugyanazt, mint ez a könyv, és természetesen hülyének is vagyok nyilvánítva .

    Az általam fent említett cikk, szintén hangsúlyozza egy mondatában, hogy nem csak a kovidnak mondott “vírust”, de egyetlen vírust sem izoláltak ebben a rohadt büdös életben soha és semmikor, miközben az “orvostudomány” úgy beszél róla, mint ha csak az nem láthatná aki nem akarja !!!
    És vidáman tovább vírusoznak minden egyes videóban is, mint ha mi sem történt volna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Kedves S.G.!

   Mondani kell az igazságot! Tök mindegy, hogy feleslegesnek tűnik és mindegy, ha látjuk, hogy a nagy többség valamiféle kiegyezést akar a hazugsággal, de ha az igazságban megállók elhallgatnak, akkor a hazugság nyert.

   1. Kedves Balázs +Ida !

    Rohadtul rühellek “párbeszélgetni” egy ajtófélfával, úgy általában.

    1. Kedves S.G.!
     Persze, ahogy mindenki, aki tud gondolkodni! Viszont később az ember bánja, hogy egy idő után rájuk hagyta a hazugságot. Ők ezt cinkosságnak veszik – később a fejéhez is vágják, hogy “ha tudtad még se szóltál” ( még akkor is, ha előtte már 10x elmondta nekik, de 11x-redre már rájuk hagyta, hogy higgyenek és mondjanak, amit akarnak…) – és az ember az önmaga lelkiismeretét terheli meg vele. Szóval magunk miatt kell mondani!

 2. Egyértelmű: Folyik tovább a hülyítés.
  A probléma csak ott van amikor valaki megbukik, vagyis az érvelésében ellentmondás van. Ám erre is csak a GONDOLKODÓ ember ébredhet rá. Az olyanok nem mint akiket “teszteltem”. Mivel? Vannak kedvenceim, ezek egyszerű dolgok.
  Például azt mondom:
  Láttam egy táblát amire az volt írva: Kamerával nemfigyelt terület! Ekkor az “átlag” azt mondja: Na, és?
  És persze én nem ismétlem, hogy NEMfigyelt. Mert ő SE figyel 🙁
  A másik tesztmondat: Úgy ért engem mint borult égből a villámcsapás. Eredmény? Semmi reagálás. Nagy ritkán veszik észre.
  Egyszóval csak azt tudják hülyíteni, akinek már eleve hajlama van arra, hogy “vevő” bármire. És ezeket komolyan is veszi.

  A legfrissebb példám: ÚJBUDA, Önkormányzati lap írja: Elkezdődött a hatodik hullám!
  Hol? Talán a Balatonban? Vagy az Adrián?
  M.o.-on itt még ELSŐ SEM volt!
  Annyi igaz, a vírus HULLÁMOKKAL terjed!
  1) Rádióhullám
  2) Agyhullámok, amelyek a velejéig romlott agyakban vannak!
  Olyan ez mint a PC-s vírus: Az internet terjeszti.
  (meg a média összessége)

 3. russia expelled the WHO from the country and closed their offices as well..

  when is Hungary expelling the WHO and closing the office on vaci street in BP ??:

  they are bio terrorist massmurderes !@!

 4. https://www.pokolafoldon.hu/tudomany/otodik-generacios-5g-iranyitott-energiasugarzas-kibocsatas-a-szennyezett-nanometal-covid-19-vakcinak-osszefuggeseben-a-grafitvas-oxid-antennakkal

  Külön érdemes lenne kiemelni a cikket.
  Annyit a műszaki részhez saját tapasztalatból hozzáteszek, hogy tetszőlegesen elrontanak elektromos (hálózati vagy elemes) eszközöket (lakásban, autóban), vagy akár csak ki-be kapcsolgatják. Különösen lehet ezzel a rendszerrel áram fogyasztást is generálni, főleg, ha nem vagy otthon.
  Most is, immár sokadszor kérem az 5G antenna rendszerek azonnali kikapcsolását. A leírt bizonyítékok alapján. Köszönöm annak, aki megteszi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük