A megrendelési szerződések aláírásával emberek millióit tették kísérleti nyulakká

A Pfizer nyíltan leírta a szerződésekben, hogy nincs tanulmányuk a hatékonyságról és a mellékhatásokról.

Forrás: AUF1.TV

https://www.bitchute.com/video/DRrJ8bevVemt/

6 thoughts on “A megrendelési szerződések aláírásával emberek millióit tették kísérleti nyulakká

 1. VÁDIRATKÉNT FELHASZNÁLHATÓ ANYAGOK:

  1.) ITT VAN A PFIZER ÉS AZ EU KÖZÖTT LÉTREJÖTT TITKOS SZERZŐDÉS DOKUMENTUMA:
  https://archive.org/details/contract_03/page/48/mode/2up
  Magyarul is olvasható:
  https://archive.org/stream/contract_03/Contract%203_djvu.txt

  2.) A NEM KÍVÁNATOS HATÁSOK TELJES DOKUMENTÁCIÓJA MAGYARUL:

  A PF-07302048 (BNT162B2) 2020. december 15-2021. február 28. között végzett vizsgálatok összesített elemzése

  A vizsgálatot mindössze 3 hónapig végezték, 42.086 fő bevonásával. Ez idő alatt
  – 520-an tapasztaltak mellékhatásokat, de a vizsgálat befejezése előtt felépültek
  – 11.361-nek voltak mellékhatásai, amelyek a vizsgálat végén is fennálltak, vagyis nem gyógyultak meg.
  -1.223 ember meghalt.
  Ez azt jelenti, hogy a részt vevők 30%-nak voltak maradandó mellékhatásai, vagy belehalt.

  A 3 hónapos kísérlet során az összes létező betegség különböző súlyossággal bekövetkezett.
  Az utolsó 9 oldal ennek felsorolása, cca 1200-1500-féle betegség lehet. Képtelenség összeszámolni.
  https://archive.org/stream/pfizer-doc/PfizerDOC_djvu.txt

  Minden ország annek ismeretében kötötte meg az EU-val a szerződést, hogy tudta, a Pfizerrel beoltott emberek 30 %-a meghal, vagy súlyos egészségkárosodást szenved el. Magyarország is aláírta ezt a szerződést.
  A magyar emberek is be lettek oltva Pfizerel, köztük nagyon sok orvos, és egészségügyi dolgozó is.

 2. VÁDIRAT2. SOHA NEM ISMERT ÚJABB RÉSZLETEK A GYILKOS COVID-VAKCINÁKRÓL

  “A Moderna injekció egy SM-102 néven ismert összetevőt tartalmaz, amely egy lipid aminosav, amelyet nanorészecskék képzésére használnak.
  A Cayman Chemical 33474-es számú terméke az SM-102. A termékismertető és a biztonsági adatlap a következőket tartalmazza:
  – A Luciferáz mRNS SM-102 tartalmú lipid nanorészecskék beadása egerekben máj luciferáz expressziót vált ki.
  – EZ A TERMÉK KIZÁRÓLAG KUTATÁSRA ALKALMAZHATÓ– EMBERI VAGY ÁLLATORVOSI DIAGNOSZTIKAI VAGY TERÁPIÁSI FELHASZNÁLÁSRA NEM.
  – Ezt az anyagot veszélyesnek kell tekinteni, amíg további információk nem állnak rendelkezésre. Ne nyelje le, ne lélegezze be, ne kerüljön szembe, bőrre vagy ruházatra.
  – Kizárólag kutatási célra, emberi vagy állatgyógyászati ​​felhasználásra nem.
  – Feltehetően rákot okoz.
  – Feltehetően károsítja a termékenységet vagy a születendő gyermeket.
  – Tartós vagy ismételt expozíció esetén károsítja a központi idegrendszert, a vesét, a májat és a légzőrendszert.
  – Nagyon mérgező, hosszan tartó károsodást okoz.

  A Moderna tudatosan kísérletezik az emberiségen olyan vegyi összetevők felhasználásával, amelyek nem lenyelhetők, vagy még csak nem is érintkezhetnek emberekkel meghatározó egészségügyi hatásaik, köztük a rák, a meddőség, a központi idegrendszer és a légúti károsodások miatt. rendszerek, valamint a vese és a máj károsodása.

  Ehhez kapcsolódóan a következő videó egyamerikai védelmi minisztériumi tudóst mutat be, amint 2005-ben eligazítást tartott a CIA-nak és a DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) vezetőjének Dean Hamernek a VMAT2 génnel kapcsolatos megállapításairól .
  Az előadó elmondja, hogyan tervezik elnyomni a VMAT2 gént vakcinák és vírusok segítségével, ami kiiktatja a hit központját.
  A VMAT2 gén (amit Isteni részecskének vagy Isteni génnek neveznek) az, ami az agyunkon keresztül összeköti fizikai testünket az univerzummal, összeköt bennünket a Szentlélekkel, megnyitva bennünket a misztikus ismeretek szerzéséhez a magasabb tudat felé.

  A Moderna az ” SM-102 luciferáz “mRNS injekciós összetevője révén valószínűsíthető, hogy megvalósították ezt az eugenikus tervet, hogy megszakítsák az emberi kapcsolatot az isteni forrással azáltal, hogy ezeket az injekciókat a VMAT2 gén elpusztítására használják.
  https://www.humorousmathematics.com/post/the-adverse-effects-of-experimental-messenger-rna-mrna-vaccines-a-k-a-injections-for-covid-19

  További gyilkos összetevők a vakcinákban (Részletes ismertető a linkben)
  1.) Fémek
  2.) Vérparaziták
  3.) Hydra vulgaris
  https://nobulart.com/covid-19-vaccine-ingredients/

 3. Kérem szépen: íme a “nagy Nyugat’ és a “dicső” kapitalizmus, amelyek ennél érthetőbben talán nem is tudnák megmutatni igazi arculatukat. De nem baj, tessék tovább dicsőíteni, illetve mocskolni a közösségi társadalmi rendszert, amelyek ugyan zsebtelefont és ezerféle kütyüt nem produkáltak, de ahol az ember és nem a pénz, a minél nagyobb haszon szerzése volt és lenne most is a fő cél. És ahol nem voltunk, nem is lennénk kísérleti nyulak, mint most vagyunk.

 4. Az embernek nem az izma, teste ami legerősebb, hanem az egója. A kizsákmányoló osztályok mindig is erre építettek. Megszülték a pénzt, és attól kezdve, már csak az számított, akinek minél több volt. A vagyonhalmozás pedig lehetővé tette a hatalom birtoklását a népek felett. Akinek nincs az nem boldogul, akármennyit is dolgozik. Közben a nemesfémet értéktelen papírpénzekre cserélték, így a bankárcsaládok befolyása nemcsak a gazdaságra, de a társadalom minden szegmensére, mint horizontálisan, mind vertikálisan kiterjedt.
  A XVII. sz. -tól ( Cromwell ) néhány bankár család (kazárok) egyre nagyobb hatalomra és politikai befolyásra tett szert, az általuk gerjesztett forradalmakon és háborúkon keresztül, felhasználva az emberek különben jogos elégedetlenségét. Így viszont ahová csak lehetett beépültek, az egyházaktól kezdve, az állami hatalmi gépezetekbe, és a társadalmi, politikai szervezetekbe is. Azaz amire csak lehetett rögtön rátelepültek. Tessék csak megnézni a parlamentnek nevezett pannon provinciai likudos helytartótanácsot. Hát ott magyart nem igen lehet találni.
  Nemcsak a francia jakobinus forradalom, de a lenini bolsevizmus, sztálinizmus, hitlerizmus , azaz nácizmus, a fasiszta mozgalmak mind a bankárok tűzfészkeiben születtek meg. Mesteri módon ugrasztották egymásnak a különböző módon gondolkodó egyéneket, csoportokat, osztályokat, és a népeket, hogy egymást és önmagukat pusztítsák.
  Miután a XX. sz. végére, XXI. sz. elejére a szellemi erőforrások kihasználásával elérték a világhatalom megszerzéséhez való eszközöket, belekezdtek a népirtó világméretű hazug hadjáratba.
  De előtte meg kellett szüntetni a két pólusú világrendet, azaz Európa azon részét felhasználva, amelyet mindig is erre kondicionáltak. Magyarország már rég kazár irányítású állam volt, melyen keresztül egy korai narancsos forradalommal (áltúritsták a nyugati határon) elindították a szocialista típusú rendszer lebomlását, a SZU összeomlását. És győzött az ego, az eberek birtoklási vágya, a többiek fölé való emelkedés szándéka. Ezt megelőzte a két kereskedelmi torony mini nukleáris erőművel való megolvasztása, lehetővé téve a mesterségesen gerjesztett terrorizmus létrehozását és a világra való kiterjesztését. Nyilván egy gazdaságilag korlátok között tartott rendszer már akadályozta őket a világhatalom megszerzésében, és”Noé” törzsének a tendenciáiban, felhasználva a hamis zsidó köntöst, magukat a zsidókat is irtva, aminek lehet hogy most zajlik a fináléja a művi Izrael államban.

 5. VÁDIRAT3. A TÖMEGES NÉPIRTÁS ELŐRE MEGFONTOLT SZÁNDÉKÁNAK BIZONYÍTÓ DOKUMENTUMA- ENSZ ADENDA 21

  Az 1992-es Föld-csúcstalálkozó egyik dokumentuma az Agenda 21 volt. Idézetek a határozatukból:
  – “Az idő sürget. A Római Klubot 1968-ban alapították, … de a népességcsökkentés terén nem történt kellő előrelépés.”

  “EZÉRT A KÖVETKEZŐ POLITIKÁT KELL VÉGREHAJTANI:
  – A. ) Az ENSZ Biztonsági Tanácsa, amelyet az angolszász nagyhatalmak vezetnek, elrendeli, hogy ezentúl a Biztonsági Tanács tájékoztatja az összes nemzetet arról, hogy a népesedés miatti szenvedése véget ért, és minden nemzetnek van kvótája a népességcsökkentésre évente. amelyet a Biztonsági Tanács szelektív vagy teljes hitelembargóval, kereskedelmi tételekkel, beleértve az élelmiszereket és gyógyszereket, vagy szükség esetén katonai erővel hajt végre.

  – B.)Az ENSZ Biztonsági Tanácsa minden nemzetet tájékoztatni fog arról, hogy a nemzeti szuverenitás idejétmúlt elképzeléseit(!!!!) elvetik, és hogy a Biztonsági Tanács teljes jogi, katonai és gazdasági joghatósággal rendelkezik a világ bármely régiójában, és ezt a nagy nemzetek fogják érvényesíteni. a Biztonsági Tanácstól.

  C.) Az ENSZ Biztonsági Tanácsa birtokba veszi az összes természeti erőforrást, beleértve a vízgyűjtőket és a nagy erdőket is, amelyeket a Biztonsági Tanács főbb nemzetei javára kell használni és megőrizni.

  D.) Az ENSZ Biztonsági Tanácsa elmagyarázza, hogy nem minden faj és nép egyenlő, és nem is kell annak lennie. Azoknak a fajoknak, amelyekről a kiváló teljesítmények bizonyultak, uralniuk kell a kisebb fajokat, gondoskodva róluk, hogy együttmûködjenek a Biztonsági Tanáccsal. A döntéshozatalt, beleértve a banki, kereskedelmi, valutaárfolyamokat és gazdasági fejlesztési terveket, a nagy nemzetek felügyelete alatt hozzák meg.

  E. ) A fentiek mindegyike alkotja az Új Világrendet, amelyben a Rend, minden nemzet, régió és faj együttműködik a Biztonsági Tanács Főbb Nemzeteinek döntéseivel.”
  https://expose-news.com/2023/11/18/1991-document-describes-new-world-order/

  Itt van a teljes szöveg magyarul is. Érdemes elolvasni Fülöp herceg beszédét, amiből kiderül, hogy a világot a brit corona és a city irányítja:

  “Élő szponzorai vagyunk az 1877-es nagy Cecil Rhodes végrendeletnek, amelyre Rhodes vagyonát áldozta.
  „A brit uralom kiterjesztése mindvégig a világ… a brit alattvalók által az egész kontinens gyarmatosítása
  Afrika, a Szentföld, az Eufrátesz völgye, Ciprus szigetei és Candia, egész Dél-Amerika, a Csendes-óceán szigetei, az egész maláj szigetcsoport, a tengerpart, amelyek eddig nem voltak Nagy-Britannia birtokában.
  Kína és Japán, az Amerikai Egyesült Államok végső fellendülése a Brit Birodalom szerves része….*

  Lord Milner Credo-ja mellett állunk. Mi is „brit fajhazafiak” vagyunk, hazaszeretetünk pedig „a beszéd, a hagyomány, az elvek, a
  a brit faj törekvései.” Nem félsz-e ezt az álláspontot képviselni?
  Mikor valósulhat meg ez a cél? Nem látod ezt a kudarcot?
  https://archive.org/stream/1991-una-environment/1991_UNA%20Environment_djvu.txt

  Nem véletlen, hogy az Egyesült Királyság már állást foglalt: nem kíván kilépni a WHO-ból.
  https://expose-news.com/2023/11/19/uk-will-not-end-who-membership/
  Vagyis a csatlósai is azt fogják tenni.

 6. VÁDIRAT 4. DÖBBENETES TÖBBLETHALÁLOZÁSOK 2025-RE

  A kiszivárgott Pfizer-jelentések és a COVID-oltással oltott halálozási arányok megdöbbentő népességcsökkenést jósolnak 2025-re:
  – Egyesült Királyság: -77,1 %
  – Németország: -65,1 %
  – Egyesült Államok: -68,1 %
  – Izrael: -48,3 %
  – Spanyolország: -41,4 %
  – Magyarország: -4,8 %

  A listából kiderül, hogy a Pfizerrel és Modernával beoltott országok a csúcstartók.
  A világátlag: 4,9 %
  -https://expose-news.com/2023/11/19/pfizer-reports-covid-vaccinated-death-rates-deagel-depopulation/

  Itt van a részletes lista országonként:
  https://nobulart.com/deagel-2025-forecast/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük