4 kártérítési per indult, 3 a Biontech, 1 pedig a Moderna ellen!

2023. november 16-án 4 kártérítési per indult el egyidejűleg a düsseldorfi bíróságon a géninjekció okozta károsodások miatt.
3 a Biontech ellen, 1 pedig a Moderna ellen.

Vajon erről miért nem számol be a fősodratú média?

Dr. Brigitte Röhrig, német ügyvédnő posztja:

A Biontech látja a termékfelelősségi perekben rejlő kockázatokat Az Egyesült Államokban az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez (SEC) benyújtott jelentés egyértelmű kijelentéseket tartalmaz

2023. november elején a Biontech benyújtotta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelethez a negyedéves jelentését 3 és 9 hónapra vonatkozóan 2023. szeptember 30-ig. (https://investors.biontech.de/static-files/91e95810-e61c-4e25-b308-50b8224b5255)

Ez a jelentés érdekes információkat tartalmaz a termékfelelősségi perekről. A 79. oldalon a Biontech elismeri, hogy ki vannak téve a termékfelelősségben rejlő kockázatnak a klinikai tanulmányokban részt vevő jövőbeni termékjelöltekkel kapcsolatban, de még inkább minden kereskedelmi forgalomba hozott termékkel kapcsolatban, mint amilyen például a kovid-vakcinánk.

Ez jelentős kötelezettségekhez vezethet és korlátozhatja a jelenlegi vagy jövőbeni termékek forgalmazását.

A Biontech továbbá elismeri, hogy termékfelelősségi perekkel kell szembenézniük a Comirnaty kapcsán. Sikertelen védekezés esetén megtörténhet, hogy

Forgalomveszteség lesz és a termékek iránti kereslet csökken,
Jelentős kompenzációt (pénzt) kell fizetni a pácienseknek, egészséges önkénteseknek vagy gyermekeiknek,
Jelentős időt és pénzt kell szánni a jogi védelemre,
A klinikai vizsgálatban résztvevők visszakoznak,
valamint hogy romlik a hírnevük és a média megnyilvánulások jelentős negatív irányt vesznek.

Fennáll annak a veszélye is, hogy a Biontech által kifejlesztett termékjelöltek a továbbiakban nem kerülhetnek forgalomba.

Továbbá a Biontech figyelmezteti a befektetőket, hogy a Comirnaty meglévő termékfelelősség-biztosításának fedezete lehet hogy nem elegendő, illetve a jövőben felmerülhet a probléma a Comirnaty termékfelelősség-biztosításának gazdaságilag ésszerű feltételekkel történő fenntartása terén.

Ki lesz ütve a Biontech?” (Nagyon remélem.)


Biró Éva

One thought on “4 kártérítési per indult, 3 a Biontech, 1 pedig a Moderna ellen!

 1. HOGYAN TÁMAD A BIG-DATA DIKTATÚRA?

  Az a baj, hogy mindig utólag kullogunk az események után.
  Most hiába indulnak perek szerte a világon, a gazemberek és a cégeik felszívódnak, beolvadnak, és más néven ugyanezt folytatják.
  Sokkal nagyobb csapdát állítanak nekünk, és most ez kellene kivédeni.

  Most kezd elterjedni és kötelezővé válni a digitális identitás.
  Nálunk már el sem indult, de Rogán Tóni már bődületes szankciókat helyezett kilátásba, és már most fenyeget azzal, ha nem vesszük fel, akkor irgalmatlan bírságokra lehet számítani.

  A digitális identitás veszélyei:
  -Az íriszen, az ujjlenyomaton, és a kettő kombinációján alapuló biometrikus azonosító megbukott, mert klónozhtó, feltörhető, ellopható. – Indiában a korrupt tisztviselők jó pénzért eladják a bűnözőknek, és akkor az ember futhat a pénze után.
  Volt, aki éhen halt, mert adminisztratív okok miatt nem jutott egy hónapon át a pénzéhez.
  – A kiberbűnözés Mekkája lesz ez az új világ, sőt nagy valószínűséggel a kiberbűnözők a globális elitnek dolgoznak jó pénzért megrendelésre.

  Most szintet léptek: Bill Gates javaslata alapján DNS-alapú biometrikus azonosítót akarnak kikényszeríteni.
  Képzeljük el azt, ha áramszünet van, és valaki nem tud hozzáférni a pénzéhez, vagy ellopják az azonosítóját. Mivel az DNS-alapú, el tudják lopni nem csak a pénzét, hanem a személyiségét is. Akkor hová fordulunk?
  Nem lesznek kormányhivatalok. Az ügyfélszolgálati robotoknak fogjuk majd elmagyarázni, hogy mi történt?
  És hogy bizonyítjuk azt, hogyaz vagyok, akinek mondom magam, ha egyszer ellopták a DNS-alapú azonosítómat?

  Ha valaki azt gondolja, hogy túl élénk a fantáziám, akkor olvassa el az alábbi cikket, amelyből kiderül, hogy már működnek cégek, akik DNS-bányászatra szakosodtak, és adatainkat átadhatták gyógyszergyártó cégeknek, biztosító társaságoknak, hackkereknek.
  Ahhoz, hogy a genetikai kódunkat eladják, továbbítsák harmadik személynek, nem kell a beleegyezésünk.

  Az alábbi cikk arról szól, hogy a DNS-ünket bármilyen galád célra is felhasználhatják:
  – biztosítók nem, vagy megfizethetetlen összegért szerződnek velünk, ha a DNS-ünk súlyos egészségügyi kockázatokra utal,
  -ellopott DNS-ünkkel hamisan vádolhatnak bármilyen bűncselekmény elkövetésével.

  A Google – valószínűleg a valaha épített legnagyobb kémhálózat – a CIA, az NSA, a Big Pharma és egy Kínához kapcsolódó mesterséges intelligencia (AI) befektetési cége.
  Ezek mindegyike vagy közvetlenül,vagy befektetésein keresztül kapcsolódik egy olyan vállalathoz (23andMe), amely amerikaiak millióitól gyűjti be a genetikai kódot.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/glaxosmithkline-20-million-consumer-dna-data-23andme/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük