A magyarok többsége elutasítja a kötelező oltást!

Tíz magyarból legalább hat ellenzi, derül ki a legfrissebb közvélemény kutatásból.

https://www.policysolutions.hu/hu/hirek/533/lelekben_a_jarvanyon_tul_tanulmany

Teljes kutatás: https://www.policysolutions.hu/userfiles/Policy_Solutions_Lelekben_a_jarvanyon_tul_Covid_4_hullam.pdf

17 thoughts on “A magyarok többsége elutasítja a kötelező oltást!

 1. Megjegyzéseim:
  1. Háborúban nincs demokrácia. Most háborúban állunk a Covid-dal, ezt a kormány is így fogja kezelni. Ergo nem fogja megkérdezni a lakosságot mit akar.
  2. Ki az az elmeháborodott balfasz, aki oltatlan létére kötelezővé akarja tenni az oltást? Ráadásul minden 10-dik???

 2. Örülök a közvélemény kutatás eredményének, mert úgy látszik kezdenek ébredni az emberek. Viszont az teljesen értelmezhetetlenné teszi számomra, hogy van 11%-nyi oltatlan akik támogatják az oltások kötelezővé tételét!? Ez túlmegy a statisztikai hibahatáron. Ők vajon megértették a kérdést vagy teljesen elmentek náluk otthonról?

 3. Ha ez a felmérés tényleg a valóságot mutatja, akkor a napi 24 órás göbbelsi kovid-propaganda ellenére sem sikerült még a többségnek átmosni az agyát.
  Már ez is valami ebben a feje tetejére állt világban, ahol alaptörvényben lefektetett emberi jogokról jobb esetben helyi szavazások döntenek, rosszabb esetben pszichopata, gátlástalan politikusok – az Alkotmánybíróságnak nevezett bohóctársulat asszisztálása mellett.

  Persze ne legyenek illúzióink: a méreginjekció kötelezővé tételével talán még megvárják a tavaszi választási komédiát, hogy ne kelljen a kelleténél többet csalni, aztán már semmi sem fogja őket visszatartani – hacsak a többségnek addigra be nem telik a pohár.

 4. Szerintem, a magyar oltáspártiak még mindig nagyon sokan vannak. Sajnos igy nagyon nehéz az ellenséggel való küzdelmünk.

  Van egy osztrák nagyon aktuális forrás, ami számomra bízakodásra ad okot.
  Magyarok számára is kötelező lenne, ezt meghallgatni és persze pontosan megérteni.
  Forrás:
  2021 Dec. 02. Csütörtök. FPÖ pártnak a könyvbemurtatása. Hogy lehet a koronának véget vetni ?
  https://youtu.be/IeufIa_gIF0

  Aki tud németül, azt kérem, hogy terjessze ennek a videónak a tartalmát. És ammi lényeges, hogy merüljön bele ebbe a témába.
  Mert a a videó mondanivalója nagyon lényeges. És sajnos kevés időnk marad már, mert az EU is be akarja vezetni a kötelező
  oltást. De az 5 évestől felfelé korú gyerekek oltása is nagyon fenyegeti a mi társadalmunkat. Ha most nem sikerül ezt az
  örültséget hamarosan megfékezni, akkor oltott, vagy oltatlan, ebből a politikai összevisszaságból csak nagy veszteséggel fog
  kikerülni. A veszteség a népeknek mint anyagi, mind az egészségnek egy nagyfokú veszteségét fogja jelenteni.

  Én csak azt nem értem, hogy az embereknek ezt miért olyen nehéz felfogni ?
  De főleg az örült politikát folytató kormány oldal döntései nagyon sok bizalmatlanságot okoznak. Úgy tünik, hogy ezek már senkire
  sem hallgatnak, se a tudómányra, de még a józan eszükre sem. Számomra ez a butaság nagyon elkeserítő.

 5. A felmérés alapján beszédes és egyben riasztó a méreginjekció kötelezővé tételét támogatók aránya a vakszoltak és a mafityeszes kolompolók körében: 45 és 44 %!
  Ez engem a már jól ismert és széles körben elterjedt “néplélek” azon ‘nemes’ megnyilvánulására emlékeztet, miszerint: “Dögöljön meg a szomszéd tehene!” és/vagy “Ha én szívok, nehogymá’ ne szívjá’ te is, b+!”

  Úgy néz ki komoly fennakadások lesznek a “közjószágok” (1) állami ringdresszúrájában:

  “Újabb felmérés készült az iskolák átoltottságára vonatkozóan – tudta meg az Index a Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) elnökétől. Horváth Péter elmondta: a helyzet aggasztó, 1500 intézményben mintegy ötezer pedagógus nincs beoltva, és közülük háromezren a jövőben sem tervezik felvenni a vakcinát.
  Hozzávetőlegesen a hazai intézmények negyede vett részt abban a felmérésben, amelyet a Nemzeti Pedagógus Kar indított el a közelmúltban annak érdekében, hogy kiderítsék, januártól hány pedagógust és más iskolai dolgozót kell majd pótolni a kötelező oltás miatt…
  Összesen 1522 intézmény jelzett vissza, ezek egyharmada óvoda, egyharmada általános iskola, a fennmaradó részt pedig a középiskolák, a szakszolgálatok, a kollégiumok és a művészeti iskolák teszik ki.

  A felmérésben részt vevő iskolákban és óvodákban összesen 5270 olyan pedagógus van, aki nincs beoltva, közülük 3338-an nem is tervezik felvenni a vakcinát. A tanárok 61 százaléka tehát az intézkedés hatására sem változtat korábban meghozott döntésén.
  Szintén nem elhanyagolható tény, hogy az 1522 intézményben van továbbá 3289 egyéb munkavállaló, aki ugyancsak nem vette fel az oltást, és közülük 2081-en nem is tervezik beadatni. Az oltatlan takarítónők, karbantartók, portások hatvan százaléka ezek alapján januártól inkább új állást keres. Mivel az elvárt oltásról szóló kormányrendelet az állami iskolákra vonatkozik, vélhetően a pedagógusokhoz hasonlóan ők is olyan magán- vagy egyházi intézményben folytatják a munkát, ahol a fenntartó egyénileg dönthet az intézkedés bevezetéséről.”
  https://index.hu/belfold/2021/11/29/felmeres-atoltottsag-iskolak-horvath-peter/

  (1) “A gyerek a mi fölfogásunkban közjószág is…”
  https://miniszterelnok.hu/orban-viktor-a-kossuth-radio-jo-reggelt-magyarorszag-cimu-musoraban-34/ 2021.02.05. ld. OVi interjú átiratának végétől 11. sor visszafelé

  1. A fenti felméréshez még annyit, hogy az nem a legfrissebb állapotot mutatja, hiszen a mintafelvétel még 2021 szeptemberében készült:

   “A Policy Solutions az elemzés megalapozásához 2021. szeptember 13–20. között a Závecz Research segítségével közvélemény-kutatást végzett.”
   https://kuruc.info/r/2/236623/ 2021.11.26.

   Tehát nem lehet tudni, hogy az azóta eltelt időben a dezinformációs médián keresztül alkalmazott trauma/félelem-alapú pszichológiai hadviselés hogyan módosította a tömegek hozzáállását.

   Kapcsolódó:

   – 60 évesnél idősebb magyarok 31 százaléka már felvette a harmadik oltást
   – A teljes felnőtt népesség körében 12 százalék azok aránya, akik azt mondták, hogy biztosan nem fogják beoltatni magukat egyszer sem. A 30-39 évesek körében ez az arány már 23 százalék…
   – a harmadik oltással rendelkezők száma már kicsivel több mint 1,9 millió, az összes beoltott szűk egyharmada… lakosságarányosan 19,8 százalék.
   https://24.hu/belfold/2021/11/23/koronavirus-harmadik-oltas-felmeres-idea-intezet/

   2021. december 02. – 10:00
   Az egész országban tovább nőtt az átoltottság, amelyhez az Oltási akció is jelentősen hozzájárult. A jelenleg oltható 12 év feletti lakosság átoltottsága 69,7%-os…
   https://koronavirus.gov.hu/cikkek/70-ra-nott-az-atoltottsag-az-olthato-koru-lakossag-koreben

   Vö.
   “Szlávik nagyon erőseknek érzi az oltásellenes hangokat, jelenleg a lakosság 40-50 százaléka oltatna a szükséges 60-70 százalék helyett.”>
   https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/szlavik-janos-el-vagyok-keseredve-meg-nem-vennek-repjegyet-nyarra.723646.html 2021.02.18.

   Az alábbi adatról bezzeg nem harsog a terror-média:

   “A Szent János Kórházban ápoltak kétharmada oltott – ezt mondta el Dr. Horváth Benedek, a Covid-osztály műszakvezető orvosa egy interjúban, ám ez csak a nyomtatott lapban [Hegyvidék, 2021. november 2.] jelenhetett meg, az online verzióból eltüntette a cenzúra. Ez az adatközlés szembemegy a kormányzati hazugságokkal, és az orvos kétszer is elmondja az interjúban, hogy most már nagyjából ez az arány a valós. Az pedig különösen felháborító, hogy az online változatban már nem így szerepel pont ez a két rész, ez is felér egy beismerő vallomással: kellemetlen a kormánynak a valóság, ezért inkább igyekeznek eltitkolni azt” – írja bejegyzésében a Mi Hazánk elnökhelyettese, Dúró Dóra.
   https://kuruc.info/r/2/236566/ 2021.11.25.

   meg itt:

   https://www.szilajcsiko.hu/single-post/mindennapi-szemezgetesunk-23-48-2021-11-25

   Vö. a csúti “látnok” jövendölését még idén nyárról, a “3. hullám” végén –
   “Aki nincs beoltva, azt meg fogja találni a vírus, van potenciálisan hárommillió beteg emberünk” – hangsúlyozta Orbán Viktor.
   https://koronavirus.gov.hu/cikkek/orban-viktor-virussal-szemben-egyedul-az-oltas-jelent-vedelmet 2021.06.18.

   Csizmadia László (Civilek az Összefogásért) 2021.04.20:
   “Ezzel szemben a CÖF-CÖKA azt mondja: Legyen áldott minden egyes ampulla és a védőoltások megteremtőinek élete!” @0.37-47
   https://www.youtube.com/watch?v=84MRW2xxzKI

   https://hvg.hu/itthon/20210423_bekemenet_cof_koronavirus_jarvany

 6. Személyszerint mélységesen elutasítom a koronavírus elleni vakcinákat! A kötelező oltást mindenképpen elutasítom! A gyerekek ortársát, vakcinázását szintén elutasítom és mélységesen fel vagyok háborodva hogy egyáltalán ezt meg merik tenni hogy már a gyerekeket is célkeresztbe állították!!!?

  1. A Google leviatán a technokrata Új Világrend teljes dominanciájú megfigyelésének/adatgyűjtésének zászlóshajója. Aligha “barátunk” bármelyik alkalmazása is, különösen közvetlen – proxy nélküli – elérésben…

   a Pentagonhoz & CIA-hoz köthető gyökereiről:

   ‘Google: seeded by the Pentagon’ rész @
   https://productivityhub.org/2019/10/04/how-the-cia-made-google/

   https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/google-spying-duckduckgo-privacy-b1817908.html

   https://www.eff.org/deeplinks/2021/03/googles-floc-terrible-idea

   https://www.wired.com/story/google-tracks-you-privacy/

   “érdemes megjegyezni, hogy a Google évek óta erősen részt vesz a genomikai adatok felhalmozásában. Például 2013-ban a Google Genomics-t azzal a céllal alapították, hogy DNS-adatokat tároljanak és elemezzék a Google Cloud szerverein. A Cloud Life Sciences néven ismert Google leányvállalat azóta olyan AI algoritmusokat fejlesztett ki, amelyek “felépíthetik a genomszekvenciát”, és “azonosíthatják az összes mutációt, amelyet az egyén örököl a szüleitől”.

   A Google szoros kapcsolatban áll az Egyesült Államok legismertebb DNS-tesztelő cégeivel is, mint például a Ancestry.com. Az Ancestry, amelyet nemrégiben vásárolt meg a Blackstone magántőke-behemót, adatokat oszt meg egy titkos Google leányvállalattal, amely genomikai adatokat használ az élettartam-hosszabbító terápiák fejlesztésére. Emellett a Google társalapítójának, Szergej Brinnek a felesége, Anne Wojcicki a 23andMe DNS-tesztelő cég társalapítója és vezérigazgatója. Wojcicki a Google tulajdonában lévő YouTube vezérigazgatójának, Susan Wojcickinak a testvére is.”
   https://unlimitedhangout.com/2021/01/investigative-reports/silicon-valley-and-wef-backed-foundation-announce-global-initiative-for-covid-19-vaccine-records/

   Szeptember elején a Google Cloud bejelentette, hogy megnyerte a Pentagon viszonylag új Védelmi Innovációs Egységének (DIU) projektjét, amely “egy AI-kompatibilis digitális patológiai megoldás prototípusa a Védelmi [?] Minisztérium egyes létesítményeiben”…
   A Prediktív Egészségügyi Program végrehajtása várhatóan olyan orvosi adatokat gyűjt, amelyek mind a DIU-nak, mind a Szilícium-völgyben lévő partnereinek ‘ritka lehetőséget’ kínálnak az új, továbbfejlesztett AI modellek képzésére, amelyeket aztán kereskedelmi forgalomban dobhatnak piacra…

   Egy évvel a DIU létrehozása után a Védelmi Innovációs Tanács (DIB) követte, amely “a nemzetbiztonsági innovációs bázis vezetőiből” áll, és olyan ajánlásokat tartalmaz, amelyeket “a Védelmi Minisztérium vezetői stratégiájának és fellépésének, valamint a kongresszusi jogszabályoknak a tájékoztatására használtak fel”. A DIU-hoz hasonlóan a Szilícium-völgy is jól képviselteti magát a DIB-n, mivel tagjai közé tartozik a Google korábbi vezérigazgatója, Eric Schmidt és a LinkedIn alapítója, Reid Hoffman, valamint a Google, a Microsoft és a Facebook felső vezető…

   Fontos rámutatni arra is, hogy jelentős átfedés van a Pentagon Védelmi Innovációs Testülete és a Nemzetbiztonsági Bizottság között. Az NSCAI elnöke Eric Schmidt (szintén a DIB), és magában foglalja a Google, a Microsoft, a Facebook és az Amazon képviselőit, valamint a CIA In-Q-Tel jelenlegi és korábbi vezetőit.

   Az NSCAI hivatalos célja, hogy “megvizsgálja azokat a módszereket és eszközöket, amelyek szükségesek a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a kapcsolódó technológiák fejlesztésének előmozdításához az Egyesült Államok nemzetbiztonsági és védelmi igényeinek átfogó kielégítése érdekében”.
   https://unlimitedhangout.com/2020/09/reports/new-pentagon-google-partnership-suggests-ai-will-soon-be-used-to-diagnose-covid-19/

   1. OK…értem én, hogy adatainkal kereskednek..De én csak a linkelt szöveg fordítását a google fordítóban értettem.

    1. Miért kellene megalkudni, amikor van a ‘guglinak’ (& sok minden másnak, de nem mindennek) alternatívája –

 7. Szerintem a legkevésbé sem a Coviddal állunk háborúban, hanem a propagandájával, meg az extrém kapzsisággal. Háborúban nincs demokrácia, ez sajnos igaz. De kétélű a dolog, mert ezt az elvet azok is magukévá tehetik, akik szükség esetén esetleg majd nagy tömegben gyűlnek össze valahol…
  Az iskola engem is érint, óraadó vagyok, és még páran vannak szerződéssel. Óraadókra egyelőre nem vonatkozik az oltási kényszer. (Logikus mi?) Ennek ellenére néhányan azonnal felállunk, ha a tanárok elmennek. Még csak össze se beszéltünk, mindenki maga döntött így.

 8. Nesze nektek… Itt az új omikron variáns !
  Csak azt nem értem, hogy miért nem a következő görög betű ?
  Sőt azt sem, hogy miért összevissza ?
  Mi alapján döntik el, hogy minek nevezzék ????
  ex-has ? vagy van valami pszichológia lélektana ?

  Én erre gondolok a szó betűi így is leírhatók:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Oncomir
  A tartalma kísértetiesen kacsolódik a jelenlegi világháborús helyzethez.

  De lehet így is értelmezni:
  moronic , ha nem érted, írd be a gugli fordítóba , s majd csodálkozol…

  És még én vagyok a hülye ?

  Sőt már ki van jelentve, hogy valószínűleg erre nem jók az eddig oltások, tehát újabb oltás kell…
  És még bárki azt hiszi, hogy ennek vége lesz ?
  Ennek soha nem lesz vége, csak ha elérik ezek a rohadt szabadkőművesek azt amin évszázadok óta dolgoznak…
  Ezért 2 út van:
  1. ateistáknak: csak akkor lesz vége ha elvágjátok torkát az összes rohadt szabadkőművesnek és azoknak is akik kapcsolatban állnak velük
  2. teistáknak: beletörődés, mert írva van , hogy az utolsó időkben sokat fognak szenvedni az emberek, de ennek mind meg kell történni ahhoz, hogy az Isten országa elérkezzen.

  A 3. út
  ateistáknak: a szabadkőművesek győzelme és akik nincsenek velük azok kiirtása
  teistáknak: a sátán győzelme, és akik hittek: azoknak az úr eljövetele

  1. RE: “írd be a gugli fordítóba”

   Nemrég még a BigTech ellen ágált – teljes joggal. Most meg ‘guglit’ propagál egy ‘Freeman’?! Hmm….

   Az ‘omicron’ két teljes anagrammájáról egyébként már korábban írtam:

   @ tünetmentes szuperfertőző szerint:
   2021-11-28 – 13:33
   https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-vilag-elso-vakcinagyilkossagi-ugyet-bill-gates-es-adar-poonawalla-ellen-benyujtottak-az-indiai-legfelsobb-birosagon/

  2. Szerintem az omikron illik a mainstream hangzatosságra épülő érájához. Most a Mach 3 borotva jut eszembe, amiből aztán még turbo is lett. Aki a Mach sebesség mértékegységet ismerte az azért, aki nem ismerte, az meg azért gondolhatta, hogy hű micsoda komoly holmi, mert hogy milyen tudományos, jól csengő neve van. Voltaképpen minél tudományosabban hangzik, annál jobban kajálják. A “tau variáns” pl. sokkal snasszabb lenne. A szomorú helyzet közben az, hogy sok esetben már a szorzótábla is magasröptű tudománynak számít a ma embere számára. Ezt tapasztalom naponta.
   Az emberekben nagyon is él a tudományba vetett hit, talán a tisztelet is, de nagyon nehezen tudnak különbséget tenni tudomány, és tudománynak látszó dolgok között. Ide vezetett, hogy sokan életük nagy részét a virtuális világban élik, és ide vezetett a természetismeret nevű katyvasz az iskolában, meg általában a tömeges kilúgozás. Einstein legfontosabb tételei is szinte bárki számára érthető formában is elmondhatók, de felfogásához energiabefektetés kell akkor is. Az pedig nem kényelmes elfoglaltság, pláne, ha alternatívaként egy kész világ vár a képernyőkön, amit csak bámulni és élni kell.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük