Dr. Med. Biserka Ilin előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

A WHO új egyezménye – út az orvosi diktatúrába?

A WHO független tanácsadó testületként alakult 1948-ban, azzal a céllal, hogy globális szinten támogassa az egészség megőrzését, technikai segítséget nyújtson az országoknak, nemzetközi szabványokat ajánljon az egészségügy területén, és adatokat gyűjtsön a világ egészségi állapotáról. Fórumként szolgál a különféle egészségügyi témák megvitatásához. Globális ajánlásai eddig nem voltak kötelező erejűek.

2021. december 1-jén megjelent a WHO új szerződés ajánlata, amely aláírásával a WHO új szerepet kapna, és ezzel az ajánlataiknak döntő súlya lenne, amelyek a tagállamok nemzeti törvényei és alkotmányai fölé helyezkednének.

Ajánlásai így jogilag kötelező erejűvé válnának, és ennek következtében a tagállamok teljesen elveszítenék szuverenitásukat, hogy a fertőző betegségek, a természeti katasztrófák, a klímaváltozás vagy a háború esetén intézkedésekről dönthessenek a saját belátásuk szerint.
Egy ilyen megegyezés számos visszaélési lehetőséget biztosítana a WHO számára.

A WHO mint konzultatív intézményként, anyagi érdekeltség nélkül alakult meg, amelyet kizárólag a tagországi tagdíjakból finanszíroztak. A közérdek volt az előtérben.
Ma a WHO-t két fő forrásból finanszírozzák: a tagállami tagdíjakból, amelyek az összes pénzügyi forrás kevesebb mint 20%-át fedezik, valamint a tagországok és magánadományozók önkéntes hozzájárulásaiból.

A WHO koordinátori és tanácsadói szerepe a globális egészségügy területén a 20. század végétől egyre jobban változott más szereplők bevonásával, mint a Világbank, a Bill és Melinda Gates Alapítvány, a GAVI, az amerikai elnöki vészhelyzet AIDS-elhárítási terv (PEPFAR) és sok más köz-magán partner, amely nem nélkülözi az érdek-hátteret.
Így a WHO az utolsó 25 évben egye jobban érdek konfliktusba keveredett. Az adományozók tendenciája, következésképpen az összeférhetetlenség megjelenéséhez vezet, ugyanis az adományozóknak nem igazán titkolt érdekeik vannak.

A számunkra nagyon fontos kérdés az, hogy akarjuk-e alávetni magunkat egy ilyen beállítású WHO-nak, az abszolutisztikus diktatúrájának és hatalmának?

A fenti videó FULL HD minőségű. Ha valakinél akadozik a lejátszás, megtekintheti ugyanezt a videót kisebb felbontásban (854×480) az alábbi linken:

3 thoughts on “Dr. Med. Biserka Ilin előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

 1. Akinek nincs ideje ezt a videót megnézi, vagy nem egészen érti a németet. Kérlek, csak az utolsó 7 percet nézd meg !

  Forrás:
  Corona-Ausschuss – Jeannette Bahr – Diplom-Biomathematikerin & Forscher
  https://www.bitchute.com/video/RgMUlN4zUh8a/

  A mai kor igazságszolgáltatása ( Uni Grafswald ): Neked nem szabad erről a jövőben beszélni ( Unterlassungserklärung ).
  Persze ennek a korrupt bírósági határozatnak a végtelen időkig kellene hatályban maradni.
  És ez a tudós hölgy, Jeannette Bahr elmondja, hogy sokszor még a főnőkei és az embertársai is megértőek voltak vele szemben.
  De végül is segíteni nem tudtak neki, mert ebben a rendszerben már minden vezető embernek, valami felsőbb isteni útasítást kell
  követni, vagyis végrehajtani.

  A végén a fekete női útas a vonatban csak a koláját akarja kiinni, de ebből egy rendőrségi eset lett.
  Mert közben nem volt rajta a szájmaszkja. És a jegyellenőr magát felhatalmazva érezte arra, hogy az útasnak meghatározza azt,
  hogy mennyi ideig szabad neki az italát szájmaszk nélkül elfogyasztani. És úgy látszik, hogy ezt az időt a fertőzésnek a veszélye
  miatt rövidnek kellett lenni. Ebben a rendszerben úgy látszik, hogy már a legalepvetőbb emberség is megszünt lézetni.

  Az ügyvéd, Reiner Füllmich azt mondja, hogy az útasok közül senki sem segitett a szájmaszkot nem viselőnek.

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Ez az eset engem arra emlékeztet, amikor engem, mint oltatlant nem engedtek több alkalommal be a templomba.
  Mellettem meg a többi falúsi ember a mobilján a QR-kódját mutatva olyan boldogan besíkolt a templomba.
  Én meg csak álltam ott és néztem ezeket az embereket, akik engen észre sem vettek.
  Nekem még az a szomorú gondolatom is támadt, hogy még jó szerencsém van, hogy nem hívták rám a rendőrt.

  Az ajtónálló jó ismeős közölte velem, nem engedhet be, mert őt már a falúsiak beköpték a hatóságoknál.

  Mondtam neki, hogy ami itt folyik az nem más, mint a tiszta fasizmus.

 2. Néhány adalék az előadáshoz, ami nem hangzott el, de a mostani állapotok megértéséhez fontos:

  Az ENSZ-t 1945-ben a Rockefeller-klán kezdeményezésére alapították, a székházhoz a telket Manhattan központjában – az egyik legdrágább New York-i negyedben – a Rockefeller Alapítvány biztosította. A Rockefeller Alapítványt még 1913-ban hozták létre, adóelkerülés céljából, hogy az olajmágnás John D. Rockefeller birodalmának egy cent adót se kelljen fizetnie, mert a profitját visszaforgatta a saját alapítványába. Ekkor kezdődött a “jótékonysági” alapítványok és a “filantróp” milliomosok/milliárdosok aranykora, akik egy fillér adót sem fizetnek sehol, viszont mindenhol óriási befolyásuk van a politikára (lásd Soros-alapítványok és “színes” forradalmak). Az alapítók id. és ifj. John D. Rockefeller, valamint Frederick Taylor Gates (ez utóbbi a rossz nyelvek szerint Bill Gates felmenője) voltak. Mit ad Isten, ez pont abban az évben történt amikor az amerikai Federal Reserve, a “jegybank” vagy központi bank szerepét betöltő pénzszivattyú – valójában magánbankok kartellje – létrejött.
  John D. Rockefeller még 1889-ben megalapította a University of Chicago-t, F.T. Gates tanácsai alapján, majd 1901-ben a The Rockefeller Institute of Medical Research nevű intézményt, amely Rockefeller University néven ma is működik. Az orvosképzésből száműzték és illegállissá tették a sok évszázados tapasztalaton alapuló gyógyítási technikákat, helyette bevezették a szintetikus szereket, amelyekhez az alapanyagot az olajipar, az arra épülő vegyipar, majd a gyógyszeripar biztosította. Az eredmény: az amerikai GMO-s műélelmiszer-ipar és a profitorientált betegségipar következtében az amerikaiak egészségi állapota a harmadik világ szintjén van, sokkal rosszabb, mint pl. Kubában, pedig a GDP horribilis részét költik “egészségügyre”. A WHO-ra azért volt szükség, hogy mindezt az egész világon elterjesszék, sőt, kötelezővé tegyék.
  Mit ad Isten, pont a Rockefeller-leszármazott Bill Gates a fő finanszírozója a WHO-nak, a másik díszpinty, Mark Zuckerberg pedig mindent cenzúráz a fakebook-ról, ami a dédnagypapi doktrínájától eltér.
  A Rockefeller-klán gyökerestől átalakította az amerikai oktatási rendszert is, vagyis a “minél butább, annál jobb” alapokra helyezte, igen sikeresen, kivéve a méregdrága magániskolákat. Ezt látjuk manapság rohamosan terjedni Európában és a világ más részein is: a “digitális oktatás” már csak hab a tortán.
  A Rockefeller Alapítvány tette közzé 2010-ben a Lockstep c. irományt, amelyben gyakorlatilag felvázolták a kovid-cirkusz tervét. A parazita kaszt hosszú távra, akár évtizedekre előre tervez, és semmit sem bíz a véletlenre!
  Most a Rockefeller Alapítvány sokmillió dollárt költ arra, hogy a viselkedés-pszichológusai hatékonyabb módszereket találjanak a bizonytalanok és a renitensek “meggyőzésére”: https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-rockefeller-alapitvany-meggyozobb-covid-oltasi-narrativakat-akar-a-tudomanytol

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük