Dr. Walter Weber előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

Az mRNS COVID oltások kémiai és fizikai hatása, mellékhatások felismerése és ellátása, a Shedding-gel való bánásmód

Röviden ismertetem az aktuális COVID oltásokat.

Annak értelme, hogy megfázásos vírusmegbetegedésekre oltást adjunk, erősen kérdéses.

A német biztosítási szövetség (KBV) a biztosítónak dolgozó orvosok által a 153 millió COVID-oltásra jutó kb. 2,5 millió melléhatást tett közzé, vagyis minden 25. páciens mellékhatások miatt orvoshoz fordult.

A halálesetek közül csak 10%-ot jelentenek az orvosok, és 90%-ot a családok jelentik le. Ezt értelmezni fogom.

Milyen mellékhatások várhatók, hogyan kezelhetjük ezeket? Van-e shedding és mi az? Hogyan kezelhetjük eredményesen? Melyek az oltások fizikai következményei?

Ugyancsak szólok a spirituális aspektusokról.

One thought on “Dr. Walter Weber előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

  1. Köszönet hogy fel merte vállalni a “mumust”, a spirituális vonatkozását a hadműveletnek! Mumus mert ha az Ember egy szót is szól erről, a sok materialista világképzett ember rögvest legyinthet. Pedig:
    A Dns-t olvassuk egymásról. Mindig mindenhol. Sajnos a módosult ( zombi, lélekmentessé tevő) információkat is. Aki ezt nem tudja befogadni, injekció nélkül is változni fog. Fontos a “ragyogás” tehát: mindenhol, minden körülményben tudatosítani hogy “Ember vagyok, Teremtés”. Mi a jó ebben? Ha erős maradsz hitedben, téged is olvasni fog mindenki, mindenhol. Egy ilyen gondolat entitás az aurákon: bekapcsol ha ideje van. S menthető a menthető. Segíts. Ragyogj. A többi az Embereken s Istenen múlik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük