2 thoughts on “Hadüzenet a szólásszabadságnak

 1. Kiváló összefoglaló és figyelem felhívás.

  A magamnak történt lefordítás, amit nem véletlenül akarhatnak betiltani, mivel elég nyilvánvaló és átlátszó a folyamat immár:

  Nagy globális kihívás = Rabszolgasorsba taszítás és kollektív népirtás a világ egykézben irányított gyarmatosításával. (Közben Oroszország elfoglalása is cél marad, de előtte a fizikai területfoglalásos körbekerítése folyamatban van. Oroszország nem fog megtámadni senkit, csak ha őt támadják, a kiépített hídfőállások felől. Erre erősít rá az, hogy Európa bedőlt az Eurázsiát megosztani akaró tervnek. Mindez persze kivédhető is lenne akár, de még utána is megtörténhet a legnyakasabb orosz nép belső elárulása is egy újabb csavarral.)

  Bizalom építés = „be foglak csapni, ezt most mondom” (Tapasztalat alapján előre szoktak jelezni két dolgot: 1. bízzál bennem, én jót akarok neked, vagy 2. a család tagjaként kezelünk. Egyik se jelent jót. Ámbár a bizalom eleve adott, mert nélküle elég nehéz másokhoz kapcsolódni, nagyon könnyen elveszíthető, és akkor már nincs újraépítés).

  Digitális azonosítás = Oltás alapú digitális helymeghatározás alapú megfigyelés, amit a digitális selyem(zsinór) úton szállított és feltöltve tartott digitális fegyverek, és folyamatosan járőröztetett digitálisan megfigyelt katonák terrorja tart fenn. A digitális selyemzsinórút kiépítése a hiper mobilitás.

  Rabszolga= Ember, állat és növény alatti élettelenség, mivel az élőlényeknek alapvető joga az önvédelem (fizikai harci eszközökkel és kémiai anyagokkal) és a jelzés egymásnak. (A természetben szabad a szólás!!! A növényeknek és állatoknak születési adottság az önvédelmi eszköztárral való bírás és rendelkezés. Vajon az embernek a testi erőn kívül a születéssel miért nincs több fizikai önvédelmi eszköze? Be kell érnünk a szólással eredendően!)

  A maffia idegen véres kezének megjelenése:
  https://magyarjelen.hu/kina-garantalja-magyarorszag-biztonsagat-vedelmi-megallapodast-irtunk-ala/

  Rám nézve az általam ismeretlen, ködfátyol mögött működő „elit” jelenti a legnagyobb veszélyt.
  Még a szavaik jelentése is ködbe burkolt.

  A semleges, természetes, digitális nihil nélküli út a megoldás Európának. Jó lenne, ha politikusaink a valós kilátások felvázolásával és átfogó, keretbe helyezhető elképzelésekkel jelentkeznének. A szakértők „szakértésében” elveszett a bizalmam, visszafordíthatatlanul.

 2. A félretájékoztatás az volt, ahogy a sok embert a kísérleti vakcinákkal beoltották aztán magukra hagyták szenvedni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük