Ami jár, az jár

Karikó Katalin és Joe Biden – a kortárs zsenik, avagy ma már ez a színvonal!

Az amerikai Drew Weissman-nal megosztva Karikó Katalinnak ítélte a Svéd Királyi Akadémia a 2023-as fiziológiai-orvostudományi Nobel-díjat a mRNS-alapú orvoslás alapjainak megteremtéséért, ami a koronavírus elleni új típusú védőoltások gyors kifejlesztését és gyakorlati alkalmazását is lehetővé tette.

Jelenleg 11 millió svéd koronát kapnak kategóriánként a díjazottak, a Nobel-díj összegét 2011-ben csökkentették 10-ről 8 millió koronára, hogy megerősítsék pénzügyileg az alapítványt, majd folyamatosan emelték az összeget. Idén 11 millió svéd korona jár, ami mai árfolyamon számolva 368 millió 170 ezer forint. No comment…


https://www.facebook.com/DoktorGodeny/videos/843642120763579

9 thoughts on “Ami jár, az jár

 1. Hát igen, összenő, ami összetartozik: a Nobel Díjat odaítélők és a kitüntetettjeik. Mindannyian a globalogazdit szolgálják.

  Karikó asszony csak makog, amikor magyarul kell megszólalnia, mint egy demenciában szenvedő idősotthon-lakó, de annál legalább érthető a dolog. Nem tudom, más nyelveken milyen szinten kommunikál, de ez még a szánalmasnál is szánalmasabb!
  Mélységesen szégyenkeznék, ha valaki egy mondatban említené a Karikó és a “magyar” szót, pedig azoknak – elsősorban a “magyar” kormánynak! – kellene szégyenkezniük, akik mindenféle állami kitüntetésekkel teleaggatták! Nekem ez a Karikó nevű globalista báb nem a honfitársam, semmi közöm hozzá, és neki semmi köze a magyar kultúrához és tudományhoz, Széchenyi Istvánhoz vagy Szent-Györgyi Alberthez!

  Kíváncsian várom, hogy ez a kommentem megjelenik-e, vagy a cenzúra ezt is törli.

   1. Engem a HVG konkrétan letiltott a kommentelésről. Úgy látszik az igazságról azt hiszik,ha nem engedik elmondani, akkor nincs is. Szörnyen beszűkült tudatú és ostoba emberek ezek. Meg a karikó imádók is.

    1. Kíváncsiságból végigfutottam. Egy kommentelő írt teljes, vélhetően saját név alatt, azt megemlítve, hogy azért mintha baj lenne az oltással. A többi, akkor 400 feletti komment kb. 95%-a biztosan álnév, sminkelve, ápolva és eltakarva a beírót. Felteszem egy, vagy csak néhány személy beszélget ezen nevek alatt egymással, busásan? megfizetve, napi munkát teljesítve, rendelésre, talán egy (média?) irodában is ülnek egymás mellett.
     Bár hosszúnak és soknak tűnhetnek a hozzászólások, darabra és leütésre megvan az elvárás (ami jár, az jár), mégsem tekinthető az egész relevánsnak. Hiteltelen, foglalja a tárhelyet.

 2. Karikó apukát illetné a Nobel díj, mert ügyelt az emberek életére. Ezzel szemben a lánya….a 17 millió töblethalálozásért kapta a ktüntetést:
  https://vigilantnews.com/post/bombshell-report-covid-vaccines-causally-linked-to-increased-mortality-resulting-in-17-million-deaths
  Vagy a rengeteg oltáskárosodottért végzett áldozatos munkáért:
  https://vaers.hhs.gov/data/datasets.html
  Robert Malone is megszólalt az ügyben:
  https://vigilantnews.com/post/murderous-work-on-mrna-technology-wins-the-nobel-prize-dr-robert-malone-responds?utm_source=substack&utm_medium=email

  1. Robert Malone írta, kapcsolódva a témához, mintha Karikóék ellopták volna Malone felfedezését:

   “Aztán jön Drs. Katie Kariko (U Penn, később a BioNTech alelnöke – korábban magyar kém) és Drew Weissman (U Penn – Dr. Anthony Fauci által kiképzett) – körülbelül egy évtizeddel később munkám és a kezdeti gyakorlattá való redukálás után, akik egy áttekintő dolgozatot írtak egy nagy horderejű tudományos folyóirat, amely a munkámra való hivatkozás nélkül tárgyalja az ötleteimet.”
   https://rwmalonemd.substack.com/p/update-moderna-and-pfizer-mrna-vax

 3. Önleleplezések:

  1.) Karikó Katalin leleplezte önmagát: a vakcina halálos toxin.
  Aki egyszer eladta magát a kommunistáknak, az eladja magát jó pénzért akárkinek, akármiért.
  És teljesen mindegy, hogy Lengyel Zsoltként, vagy Karikó Katalinként.

  2.) Pfizer-kísérleti dokumentációja szintén leleplezi tömeggyilkos vakcináját. Nem véletlenül akarta az FDA 75 évre titkosítani.
  A Karikó-Katalin-féle vakcina gyakorlatilag megbukott a 3 hónapig tartó kísérleten.
  De ez nem zavarta sem az FDA-t, sem az EMA-t, hogy kiadja rá az engedélyt, hogy minél gyorsabban beoltassanak vele több MRD embert.

  PF-07302048 (BNT162B2) vakcina 2020. december 1-től – 2021. február 28-ig tartó időszakig tartó vizsgálatának összesített elemzése:

  A vizsgálatot mindössze 3 hónapig végezték, 42.086 fő bevonásával.
  Ez idő alatt
  – 520-an tapasztaltak mellékhatásokat, de a vizsgálat befejezése előtt felépültek
  – 11.361-nek voltak mellékhatásai, amelyek a vizsgálat végén is fennálltak, vagyis nem gyógyultak meg.
  -1.223 ember meghalt.

  Ez azt jelenti, hogy a részt vevők 31%-nak voltak maradandó mellékhatásai, vagy belehalt.
  CSAK EZ ALATT A 3 HÓNAP ALATT!!
  És erre adta ki az FDA, CDC, EMA az engedélyt, amikor a halálozási arány is magasabb, mint a vírus veszélyessége, ami 0.01 %.

  Eredeti dokumentum itt:
  Az utolsó 9 oldal a lehetséges betegségek felsorolását tartalmazza, ami 1500-féle.
  https://www.scribd.com/document/543857539/CUMULATIVE-ANALYSIS-OF-POST-AUTHORIZATION-ADVERSE-EVENT-REPORTS-OF-PF-07302048-BNT162B2-RECEIVED-THROUGH-28-FEB-2021?fbclid=IwAR3UVWYDNdHqG1C2SDodxJMJqiXqCkBWrtBZK6eTFSIK

  Ez egy sor szakmai, etikai és büntethetőségi kérdést is felvet, hogy lehet a világot egy ilyen csalással megvezetni.
  Az orvosok pedig mindenképpen felelősek, ha tudták és oltottak azért, ha nem tudták, amit tudniuk kellett azért.
  Karikó Katalin pedig tömeggyilkos, egy emberiség elleni, bűnszövetségben elkövetett bűncselekményben.
  Még akkor is, ha bűntársai kitüntették érte.

  Azóta vannak tények az oltási sérülésekről, ami igazolja is a 30%-os oltási károsodást:
  20 millió ember halt meg, és 2,2 MRD-nak van valamilyen problémája az oltást követően.
  Ha a két szám együttes összegét viszonyítjuk a 8 MRD-emberhez, akkor az 28%-nak felel meg, ami konvergál a kísérleti adatokkal.
  Ezidásig. De ennek még nincs vége, a folyamatok zajlanak tovább a beoltott emberek szervezetében.

  De hamarosan az oltatlanokat is “beoltják”un. levegő vakcinával.
  https://davidicke.com/2023/10/03/the-air-vaccine-is-here-no-needle-necessary-to-get-mrna-technology-into-humans/
  https://www.youtube.com/watch?v=7YOD9drZasM

 4. Idézetek Karikó Katalin hazugságaiból:
  – “A mRNS-alapú vakcinákat övező legnagyobb félelmek egyike például az, hogy az RNS beépül a génjeinkbe, vagyis megváltoztatja az emberi DNS-t. ”
  -” Aki ezt elhiszi, annak hiába magyarázom el tudományosan, hogy ez miért nincs így” – mondta Karikó Katalin az RTL Híradónak. Ilyen veszély nincsen, az RNS nem fog beépülni – szögezte le a szakértő.”
  https://www.hazipatika.com/eletmod/veszelyben/cikkek/kariko_katalin_attol_felnek_hogy_a_vakcina_atirja_a_dns-t

  Amikor Karikó Katalin azt mondta, hogy „RNS-oltást” állítottak elő, és hogy az „RNS-vakcina” azt jelenti, hogy bárminek, amit beadnak, legfeljebb rövid (napos) hatása lesz
  Az mRNS covid injekciókat „vakcinának” nevezni hazugság.
  A vakcina nem tartalmazhat DNS-t, ha igen, akkor az már nem vakcina, hanem génterápia.

  A Covid injekciók terápiás szintű DNS-t tartalmaznak – ez a génterápia meghatározása.
  Karikó Katalin hazugságának az a következménye, hogy sokan elkövették azt a hibát, hogy hittek neki, amiért az életükkel, vagy egészségükkel fizettek.
  Azóta a világ számos laboratóriuma bebizonyította , hogy ezek a covid vakcinák terápiás szintű plazmid DNS-t tartalmaznak.
  Ez azt jelenti, hogy a vakcinában lévő DNS örökké tart, és ha beépül az emberi genomba, akkor örökké termeli a termékét.
  Ennek emberiségre gyakorolt rövid és hosszú távú hatása beláthatathatatlan.

  Ha idegen DNS kerül a genomjába, elszabadulhat a pokol – a legfigyelemreméltóbb kockázat a rák. Ennek az az oka, hogy a rák általában olyan helyzet, amikor a sejtek növekedésének és replikációjának szabályozása megzavarodik.
  A COVID-vakcina-génterápiák egyik legjellemzőbb következménye a turbórák.
  Bővebben itt, tudományos magyarázatokkal:
  https://expose-news.com/2023/10/03/plasmidgate-plasmid-dna-in-pfizer-and-moderna/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük