A jogi út még kialakulatlan, de maradjunk lendületben

Kedves jogi segítséget kérő egészségügyi dolgozók!

Az Orvosok, Tudósok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért nevében szeretném kifejezni maximális együttérzésemet és megértésemet az Ön problémájával kapcsolatban, melyet levelében elküldött nekünk. Nagyon sok levelet kaptunk, közel 700-at. Tudjuk, hogy mindannyian abban a reményben írtak, hogy talán megoldást találunk az ügyvéd úr segítségével, hiszen erre kaptunk tőle biztatást előtte.

Úgy tűnik, hogy az ügyvéd úr alábecsülte az elvégzésre váró feladat mennyiségét, mi pedig túlértékeltük az ő lehetőségeit, és egyszemélyes irodájával nem tud ekkora feladattal megbirkózni. Ráadásul a jogi helyzet elemzése a jelentkezések megkezdődése óta tovább folytatódott – amelyet nyomon követtünk – és bebizonyosodott, hogy nincs egyértelmű, általános jogi út a segítségnyújtásra.

Én orvos vagyok, nem jogász. Ki vagyok szolgáltatva annak, amit a jogászok mondanak, és körülöttem nagyon kevés a hadra fogható jogi végzettségű személy, közülük pedig csak nagyon kevesen ügyvédek. Minden tisztelet néhányuknak is, és semmiképp nem szeretném őket hibáztatni, hiszen legalább ők tesznek, tanácsolnak, próbálnak tüzet oltani. Mivel az idő telik, a lehetőségek fogynak, azt tudom tanácsolni, hogy ne várjon tovább egy általános jogi megoldásra tőlünk, hanem vegye fel a kesztyűt és próbáljon kreatívan, harcosan szembe fordulni a kialakult helyzettel. Keresse a kiskapukat, az egyéni megoldásokat, tartson ki a végsőkig. Soha ne lépjen félelemtől vezérelve, mert nincs ok félni. Ők gyengék, csak alattomosan, a jóhiszeműségünket kihasználva tudták ezt a kényszerítést véghez vinni és még egyáltalán nem biztos, hogy sikerül nekik. Bármelyik pillanatban elbukhatnak, bármikor meglehet az a többség, aki már hatékonyan fel tudja emelni a szavát a terror ellen.

Várja meg, amíg tesznek valamit, semmiképp ne mondjon fel. Keresse azokat, akik hasonló cipőben járnak, keresse az oltatlanokat, vagy azokat, akik az oltásuk után ismerték fel a gonosz szándékot és már inkább hozzánk tartoznak, kezdjen velük új életet, vagy szőjön velük új terveket.

Hosszútávon csak úgy lehet győzelmet aratni, ha rendületlenül megy mindenki előre ezen az úton, akciókat tervez, felhívja a még alvók figyelmét, hogy csalárd merénylet folyik és az intézkedéseknek semmi közük az emberek jólétéhez és gyógyulásához.

Őszinte barátsággal és jókívánságokkal,

dr. Tamasi József

Idézet az ügyvéd úr leveléből:

„Minden megkeresésre egyénileg próbáltam/próbálok válaszolni, nem egy sablon válaszlevelet küldtem meg azoknak, akik e-mailen megkerestek. Akiknek tudtam, visszaírtam, de már nagyon megterhelő, mert gyakorlatilag semmi mást nem tudok csinálni hetek óta.

Ahogy tudok, segítek, de ez a helyzet már messze túlmutat azon, ami belefér az időmbe, és egy szívességi segítségbe. Egyszemélyes ügyvédi irodát vezetek, egyedül dolgozom, és a 4 gyermekem is sok időt igényel.”  

14 thoughts on “A jogi út még kialakulatlan, de maradjunk lendületben

 1. Holkauszt túlélők levelet írtak az EMA-nak:

  EMA
  Mrs. Emer Cooke
  Domenico Scarlattilaan 6
  1083 HS Amsterdam
  The Netherlands
  25. August 2021

  Forrás:
  https://uncutnews.ch/holocaust-ueberlebende-schreiben-an-die-europaeische-arzneimittel-agentur/
  https://tube.doctors4covidethics.org/videos/watch/95dbef18-3010-4c48-a7be-06e49ce0d8aa?start=0s

  Forrás:
  Holocaust Survivors Write to the European Medicines Agency
  https://doctors4covidethics.org/holocaust-survivors-write-to-the-european-medicines-agency/

  Nem tudom, hogy még minek kell megtörténni ebben a világban ?
  Mi és ki tudja ezt a tragégiát és bajt megállítani ?

  Sokan vagyunk, nagyon sokan ebben a világban akik elszenvedik az állami atrocitásokat, mivel a védőoltást, vagy oltásokat semmi
  képpen nem akajuk felvenni. Vagy akik már a védőoltások mellékhatása alatt szenvednek. Vagy már elmentek és nincsenek köztünk,
  kedves barátaink és szeretett családtagjaink.

  Az én Istenem és a Ti Istenetek segítsen mindnyájunkat és vezessen mindket egy jobb világba !
  És hallgassa meg a mi könyörgésünket és irgalmazzon meg minden jó akaratú embernek !

 2. “ami belefér az időmbe, és egy szívességi segítségbe.”
  Mindezt szívességből tette? Nem emberi kötelezettségből.
  A politikusok,orvosok,jogászok nagy része kivételezett személy,
  akik a családjuk,karrierjük érdekében beáldozzák a többieket.
  Remélem a nürnbergi-kódex működni fog és utolér majd minden
  emberiség ellen cselekvőt!

  1. Igen, a Pfizer nem kapta nem teljes engedélyt a vakcina forgalmazására, továbbra is csak vészhelyzetre szóló kivételesen súlyos esetek kezelésére alkalmazható terápiára van engedélye a Pfizernek. Az embereket megint becsapták az engedélyezés hírével. Ajánlom a következő cikket. Az angolul nem tudók lefordíthatják google fordítóval is.
   https://mark-skidmore.com/2021/08/25/dr-robert-malone-pfizer-seeking-full-indemnification-did-the-fda-really-give-the-pfizer-vaccine-full-approval/

   1. RE: “ez a Comirnaty sehol sem található”

    A Pfizer_BioNTech méreginjekció eddig is ‘Comirnaty’ név alatt futott ‘feltételes forgalomba hozatali engedéllyel’ (a “vészhelyzetre” való tekintettel) az EUban.

    “The Agency therefore decided that Comirnaty’s benefits are greater than its risks and that it can be authorised for use in the EU.
    Comirnaty has been granted a conditional marketing authorisation. This means that there is more evidence to come about the vaccine (see below), which the company is required to provide. The Agency will review any new information that becomes available and this overview will be updated as necessary.”
    ld. ‘Why is Comirnaty authorized in the EU?’
    https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/comirnaty

    Félreértések/értelmezések elkerülése végett álljon itt egy részlet az eredeti (amerikai FDA) szövegből:

    The first FDA document I’ll reference is “Comirnaty and Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine,” dated August 23, 2021. The document opens with this statement:

    “On August 23, 2021, the FDA approved the first COVID-19 vaccine. The vaccine has been known as the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine [in the US], and will now be marketed as Comirnaty, for the prevention of COVID-19 disease in individuals 16 years of age and older. The vaccine also continues to be available under emergency use authorization (EUA), including for individuals 12 through 15 years of age and for the administration of a third dose in certain immunocompromised individuals.”

    “The FDA approved” means full approval. The FDA has fully approved the Pfizer-BioNTech COVID vaccine.
    And this vaccine “will now be marketed” as the Comirnaty vaccine.
    They are the same vaccine, medically speaking. The ingredients are the same.
    The FDA document ALSO says the vaccine will continue to be available under the prior Emergency Use Authorization (EUA), for uses that are not yet fully approved. For example, injecting children 12-15, and as a third dose for certain immunocompromised people.
    The full approval and the EUA status are riding together, side by side. The EUA status covers uses of the vaccine not covered under full approval.
    https://blog.nomorefakenews.com/2021/08/25/did-fda-really-approve-the-pfizer-covid-vaccine-wait-what/

    https://www.garydbarnett.com/clarification-of-the-absolute-nonsense-that-the-pfizer-covid-vaccine-was-not-approved-it-was/

    A Pentagon is csak arra várt már hónapok óta, hogy az FDA engedélyezze valamelyik ‘Covid vakcinát’. Miután ez megtörtént, rögvest kötelezővé is tették azt a szolgálatban lévő katonák számára.

    https://www.military.com/daily-news/2021/08/23/mandatory-covid-19-vaccines-coming-soon-us-service-members-following-fda-approval.html

    https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/pentagon-makes-pfizer-vaccine-mandatory-after-fda-approval-memo-2021-08-25/

    Ennyit arról, hogy érvényes-e vagy sem az amerikai hatósági jóváhagyás: vihar egy kávéscsészében –

  2. Na ez van a mok hivatalos levelében…
   “A Pfizer mRNS alapú vakcinája megkapta a végleges, teljes forgalomba hozatali engedélyt az
   USA-ban, és amennyiben az EU-ban is megkapja, elhárul a jogi akadály az oltás kötelezővé
   tétele elől. Javasoljuk egyes célcsoportok számára a kötelező oltás bevezetésének lehetőségét
   megvizsgálni”

 3. Az új Covid -variáns, Mu néven, a WHO szoros vizsgálata alatt áll a vakcinarezisztenciával kapcsolatos aggodalmak miatt.
  A Mu törzs hozzáadása az érdeklődésre számot tartó változatok listájához az első alkalom, hogy június óta felvették a listára a vírus mutált változatát, amikor a Lambda -mutációt – amelyet először Peruban észleltek – bekerült a megfigyelők közé. KI.

  Jelenleg a WHO négy törzset azonosított „aggodalomra okot adó változatokként”, köztük az Alpha -t , amely 193 országban terjedt el, és a Deltát, amely az esetek számának növekedését szerte a világon elősegítette. Öt törzset, most Mu -t is beleértve, „érdekes változatként” figyelnek .”””””””””””””””””””””””””””””””””” Valaki kiadná már a kilövési parancsot?!!!

 4. Tisztelet a kivételnek!!!
  Mondom ki előre, még mielőtt sértő lennék olyan személlyel kapcsolatban, aki tisztességes. Nagybetűkkel!
  Az orvosok többségé egy gerinctelen, és roppant szűk látókörű és gondolkozó személy,
  Miért gondolják, hogy Ók az érinthetetlenek az emberi társadalomban.
  Dogmákat és gyógyszer lobbikat követnek.
  Vissza térve az érinthetőséghez: Ha netalán tán egy Afganisztánt megjárt katona térne haza arra, hogy kedvesét, édesanyát, vagy netán a gyermekét veszíti el egy orvos miatt, nem lehetséges, hogy zokszó nélkül ítéletet hirdetne?!
  Az emberiség ellen elindított legnagyobb támadást éljük meg.
  Megtámadták a testünket és szervezetünket. A szervezetünk egészségének az immun szervezetünk után, a fő védvonal az orvos társadalom.
  Nem védekezhetnek azzal, hogy a negatív dolgoskáról nem tudnak. Egyszerűen, gerinctelenek.
  Tehát, jobb ha nagyon de nagyon imádkoznak! Bár nem tudom, hogy kihez, hisz egy igaz Krisztusi keresztény, nem állt volna be a holokauszt mögé!
  Imádkozzanak a hatalomhoz” hogy sikeresen bevezessék a totális diktatúrát, mert akkor megúzhatják a megbocsájthatatlan bűnüket. De ha nem! Nem biztos, hogy szimpla Nürnberg jön létre.
  Ha kaotikusan borul a társadalom bárhol a világon, akkor nem kell az Afganisztánból hazatérő katona, se az elkeseredett rendőr, aki a gyermekét elvesztette.
  Még mielőtt fenyegetésnek vennék! (szolgálatok meg egyebek) Nem fenyegetés, hanem eszme futtatás.
  A lányom egészségügyi dolgozóként, elveszti a munkáját, mert nem óltakozik.
  Na! Most vállaljon egy gyermeket, babát, mert ezt tervezték. Hát nem sok épeszű értelme lenne. Én meg veszítem az unokám így.
  Kérdem én! Hol vannak a tökös harcias férfiak, vagy a gyermekükért tigrisként harcoló anyák?!

  1. Talli Alex.Csak ilyen bátor szókimondással lehet,ahogy ön irja,nevén nevezni az egyes becstelen elaljasult jó(judás)pénzért,lásd fizetés emelésükért,orvos banditákat akik ezért akár korláttalan bé……st is elvállalnak.A genocidium első vonalbeli támogatói.
   Mindenki nézze meg Jakab István Egely György “a magyar tudományos holokauszt” videot?Ők aztán nem kertelnek.

 5. Bejelentkeznék oltatlanként segítséget kérni! Ha merném, mellékelném egy hete labdányi arcomat. Nem lát el ám senki pcrt kérnek a sürgősséghez is!!!
  Betegállományra még jó a 40 éve fizetett, alig használt tb-m…
  Nem járulnék hozzá a pozitívra teszteléshez – nem is futja-, hisz kell a db-szám a vészhelyzet fenntartásához…
  Szóval jelen pillanatban nem tudván dolgozni, teszek az agymosottakra, azokra a magukat orvosoknak nevezőkre, akik csak oltottaktól hagyják magukat fertőzni!
  Ja, biztosan jelezték már a csontásónak, h oltottól is akarnak pcr-t…
  Ha pestis vna, vajon “dolgoznának”???

 6. Most hallottam, hogy 2 hét “haladékot” kaptak az eü dolgozók. Isten áldja a kitartásukért Őket. Még két hétig kell ellenállni, aztán enged a vezérkar. 10-15% veszteséget nem bír már el az eü rendszer. Ezt a kitartó társaságot kellene összefogni s támogatni most.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük