Mentsük meg a gyerekeket!

Mi, magyar orvosok, tudósok, egészségügyi dolgozók és szülők felszólalunk a gyerekek koronavírus elleni vakcinával való oltása kapcsán!

(Youtube-ról törölték a videót)

Video with english subtitles: https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/hungarian-doctors-speak-up:0

Videó link: https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/ments%C3%BCk-meg-a-gyerekeket!:5

27 thoughts on “Mentsük meg a gyerekeket!

 1. Nagyon jó, hogy egyre több orvos szólal meg Magyarországon is. A videóban megszólalókat hallgatva örültem, miközben eljátszadoztam egy gondolattal, egy jövőbeli képpel….
  .Biztos, hogy sokan szeretnénk látni egy szakmai kerekasztal beszélgetést, vitát COVID ügyben a KORMÁNYMÉDIA FŐ ORVOS HANGADÓI és az ebben a filmben nyilatkozók között. Ezt vetítettem magam elé miközben hallgattam Önöket.. …Ha ez megtörténne, akkor Prof. Dr. Bardócz Zsuzsa, az MTA doktora által elmondottakra – a COVID oltás kérdéskörében -vajon mi lenne a reakció a kormányoldali nyilatkozók részéről…..??
  Köszönöm, hogy erőt és megerősítést adtak nekünk! Vannak még ebben az országban olyan orvosok, akik teszik azt amire felesküdtek és nem félnek: el merik mondani az oltásokkal kapcsolatos valamennyi információt, Szívükre és lelkiismeretükre hallgatva teszik a dolgukat értünk, mindannyiunkért, ORVOSKÉNT és csupa nagy betűvel: EMBERKÉNT!
  Köszönjük!!!

  1. Semmi értelme a kerekasztal beszélgetéseknek, ezzel már több mint egy évet elkéstek! Jogi útra kell terelni minél előbb… a hülye is rájött decemberben, amikor kiadta az EU a vakcinák alkalmazási utasítását, hogy kísérletről van szó, és ezzel ellentétes a mai napig a kommunikációjuk. Kvázi egy rakás jogszabályt megsértett, köztük sok büntetőt, alkotmányos jogot egy rahedli orvos (hentes) Magyarországon. Miért nem jelentik fel az ellenük hangadókat, egy éve csak vegzálnak mindenkit akik átlátnak a szitán? Mert tudják, hogy nekik bizonyítási kötelezettségük lenne és ez nem fog menni, sőt ahogy telik az idő egyre kevésbé…

 2. Inkább mindenkit meg kellene menteni, aki még menthető, mert az nagyon szomorú lesz, ha rengeteg árva gyerek marad, akiket jó esetben az az állam fog felnevelni, akik szüleit szándékosan megölte…

  1. Tisztelt Ida!

   Nem jól közelíti meg az egészet, mert Ember tervez, Isten végez, s van a nemsokára megtörténő Nagy Figyelmeztetés, amikor minden 4. életévét betöltött ember megismeri a teljes igazságot, hátránya, hogy 6 és fél hétig az Antikrisztusnak nem lesz hatalma, de aki nem ébred fel attól a látványtól amit átél a figyelmeztetés alatt, ha túléli… (ha érdekli megleli a hozzászólásaimban) s akkor következik a legnagyobb keresztényüldözés, majd az Elragadtatás . Mit kell tudni még a Nagy Figyelmeztetésről, a legfontosabbat, már Rómában van az Antikrisztus, nyilvánosan felszínre lép, hogy még a választottakat is megtévessze… Mi az a mód, ahogyan felszínre kerül, egyszerű amit maga s csatlósai okoznak, azt megszünteti, hogy ő Megváltónak tünjön, valójában a Sátán fia. Polgári nevét csak azok ismerik, akik beavatottak, mert annyira készül a 3 és fél éves uralkodására, melynek végén eljön Urunk, Megváltó Szabadítónk, Jézus Krisztus, aki mindannyiunkért szenvedett, mindannyiunk bűnét magára vitte a keresztre, csak el kell fogadnunk ezt a teljes igazságot. Szóval nem lesz 2030-as esztendő, de az Antikrisztus legtöbb gyilkosságot kényszeríti ki a kommunista-fasiszta Világbirodalmával, tehát árva gyerekekre neki nincsen szüksége, ahogyan sajnos nyugdíjasokra sem. S ez a videó megmutatja, miért a Fenevad bélyege: https://www.bitchute.com/video/EoOtmAyv0q8x/

   1. Kedves András!

    A nagy figyelmeztetés már pár ezer éve megtörtént ( pl a bibliai szövegekben is) , csak mi nem értettük meg. Sajnos Nem állunk nyerésre, mert az emberiség 95%-a tompán néz ki a fejéből és nem is érti, hogy mi történik körülötte. Ahogy a biblia szerint mondta Jézus, hogy a vég előtt az emberek esznek, isznak, házasodnak és nem vesznek észre semmit. De szolgáknak – akiken uralkodni lehet – majd tartanak meg embereket és bizony mindig a gyerekeket érdemes. Azokat lehet a saját igényeiknek megfelelően alakítani…

   2. Csak szólok, hogy alakul már egy rendőrségi ébresztő összefogás is, reményeim szerint terjedni fog:
    https://odysee.com/@MAGYARCSATORNA:2/Rend%C5%91r%C3%B6k-a-szabads%C3%A1g%C3%A9rt-az-eg%C3%A9szs%C3%A9g%C3%BCgyi-diktat%C3%BAra-%C3%A9s-a-szabads%C3%A1g-%C3%A9s-demokr%C3%A1cia-megsz%C5%B1n%C3%A9se-ellen:9
    Július 3-án indul a Nürnberg 2 persorozat:
    https://civilekatisztanlatasert.hu/nurnbergi-perek-ii-a-21-szazad-nepirtasa-ellen/
    Ferenc pápa (Bergoglio) ellen már feljelentés készült:
    https://civilekatisztanlatasert.hu/nurnberg-2021-es-uj-targyalasa-jorge-bergoglio-ellen-az-emberiseg-elleni-buncselekmenyek-miatt/

    Ha nem átverés mindez, akkor talán , ha lassan is, de van egy ébredési folyamat, ami aztán bátorságba megy át a tömegekben és kiállunk a sorsunkért., életünkért.
    Háborúk, ember ellenes büncselekmények sajnos minidg voltak, amikor az emberek Istenben bíztak, hogy nem fogja megengedni a gazemberséget, és a megtórlók el nyerik büntetésüket. DE ez ilyen formában soha nem történt meg, arra elég és alkalmas, hogy az akaratot elültesse, és valami csodavárásra késztessen.
    Mindig az embernek kellett megoldani a problémáját, és ez így lesz most is. Bízni, hinni kell a jóban, a szeretet erejében, mert csak az késztet őszinte cselekedetre.
    Volt idő, amikor a papokat használták fel az emberek ellen, most, ebben a világháboruban az orvosokat. Mindkettőjükben bíznak a legjobban az emberek, tehát az Antikrisztus jó érzékkel nyúlt ehhez a két kategoriához a sátán céljainak megvalósítása érdekében.
    Nem akarok megbántani senkit, de, ha nem cselekszünk, hanem Jézus visszajövetelére várunk, addig éppen a helytartója, Borgiglio játsza el az Antikrisztus szerepét, neki engedjük meg, hogy a globalonácik , a Sátán, végrehajtsák terveiket.

    1. A jelenlegi pápához kapcsolható ez a 2015-ben mejelent könyv is: Pope Francis: The Last Pope?: Money, Masons and Occultism in the Decline of the Catholic Church.
     Az Obama-adminisztráció nyomására mondott le Benedek pápa. A fehér pápán (Ferenc pápa) kívül van még egy fekete és egy szürke pápa is.

  2. Amikor kérdik a kollégáim, miért nem oltatom magam, pedig a covid-intenzíven teljesítek szolgálatot azt mondom nekik, hogy legyen ki ellássa a betegeket, ha ők, a beoltottak megbetegszenek. Bízom az Istenemben, a Sorsban, kinek-kinek gusztusa szerint, s vallom, ha egy év alatt a beoltatlan ápolótársakkal együtt megvédett minket s eztán is ez lesz a szándéka velünk, megtart embertársaink jobbulására.

 3. Azóta már Müller Cecilia is bevallotta, hogy senki nem halt meg covidban, mindenki az alapbetegségeiben halt meg…

  1. Kedves Balázs Ida!
   Elhiszem, amit írt, csak másoknak is meg szeretném mutatni.
   Megírná nekem, hogy melyik tájékoztatón hangzott el Müller Cecíliától ez a bevallása, hogy megkereshessem?
   Segítségét előre is köszönöm.

 4. Isten áldja meg Önöket! Köszönjük, hogy felszólalnak! A Magyar Nép jövőjéről van szó!

 5. Josef Mengele elmenekült Auschwitzból, és 1979-ben halt meg Brazíliában. Pici baki, de kötekedők ebből rögtön levonják a konzekvenciát… már hallottam…
  Ü:JE

 6. A Pócs Alfrédnak van igaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az 5G csinál mindent, de nem a vírust!!!!!!!!!!!!!!!!! Vírus nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az 5G okozza az összes tünetet!!!!!!!!!!!!! És igen, most mindenki felteheti magának akkor a kérdést, hogy mit nyomnak az emberbe………………

 7. Azok között ahol a félelem és a félelemkeltés az uralkodni akaró erő ott sajnos az elme hangja nem a szív szava!!
  Magyarországon 2019-ben 6013 praktizáló háziorvos volt . Egy orvosra átlagosan 1600 fő jutott. Ők azok az orvosok kis hazánkban, akik látni fogják az elkövetkezendő időben, hogy az oltások hogyan is működnek a magyarok millióinak szervezetében. Sok múlik rajtuk!
  Háziorvosaink ezrei, vajon miként élik meg ezt a mostani helyzetet? Hogyan érezték magukat , amikor aláíratták pácienseikkel azt a nyilatkozatot, hogy a kísérleti oltás következtében – “esetleg”! – fellépő megbetegedésért semmiféle felelősséget nem vállalnak, vállalhatnak? A háziorvosok – az etikai kódex előírásait betartva! – a kísérleti oltásokról, azok mellékhatásairól adtak e írásos tájékoztatást a pácienseiknek? A háziorvosok mit tudtak az egyes oltóanyagot összetételéről, amikor az embereket beoltották? Családi orvosaink vajon mennyire tartották be azt az előírást, hogy bizonyos betegségek, súlyos betegségek esetében az oltás nem adható???…. stb. A háziorvosok miért nem szólaltak és szólalnak meg azok védelmében, akik nem olthatóak? Miért járulnak hozzá hallgatásukkal ahhoz, hogy a nem oltható pácienseiket szabadságukban korlátozzák? Ezekben az esetekben mit súg a szív szava a Lélek hangja???
  Az elkövetkezendő hónapokban a magyar körzeti orvosok ezrei fognak találkozni pácienseik százezreivel, olyanokkal akiket beoltottak vagy oltatlanok…Első körben ők lesznek azok az orvosok, akik tudni fogják az igazságot!! Ők lesznek azok, akik a valódi statisztikai adatokkal rendelkeznek majd!!
  Bízzunk Bennük és abban, hogy tudják és látják, hogy mit kell tenniük.
  Együttérzés! Szeretet ! Egész-ség!

 8. Miniszterelnökünk a Kossuth Rádióban kezdett elhatárolódni a gyerekek covid elleni oltásától, mondván, hogy az egész vírushelyzet tudományosan nem ítélhető még meg az idő rövidsége miatt, a szakembereknek is még konszenzusra kell jutniuk. Ennek ellenére azonban a szülők döntésére bízza gyerekeik oltását, kampányt erre nem tervez a kormány (https://mediaklikk.hu/miniszterelnoki-interjuk/cikk/2021/06/04/orban-viktor-miniszterelnoki-interju-jo-reggelt-magyarorszag-junius-4/).
  Tehát, hogy értsük: tulajdonképpen senki nem tud semmit, de a szülők, akik már rábeszélésre és zsarolásra tömegesen oltatták magukat, nyilván jobban tudják, hogy mi a jó a gyereknek, még ha az egészségügy semmit nem tud garantálni és nem vállal felelősséget a következményekért (ahogy az oltóanyaggyártók sem).
  Az interjúban sok egyéb is elhangzott, de részleteiben ezekre nem térek ki, mindenki értelmezze, ahogy gondolja.

 9. Tisztelt Pócs Doktor Úr!

  Érdeklődni szeretnék, egyik videójában említették, hogy becsatlakoznak Reiner Fullmichez a nürnbergi per kapcsán. Lehet erről valamit tudni, mikor történik ez meg? Úgy érzem, hogy lassan kifogyunk az időből. Mentsük meg a gyerekeinket és akit lehet!!!

  Köszönettel
  Csilla

 10. Doktor Urak!
  Elnézést, nem tudom hol kéne ezt megkérdeznem, de azt hiszem fontos lehet. Idekinn az Ivermectin ésa HCQ istenítése folyik majd minden elkenzéki csapból. Sőt mostmár a white pine needle tea is.
  A közös a háromban, hogy eredetileg mindegyik paraziták ellen van.
  Hogy jutott eszükbe kipróbálni akkor egy állítólagos vírus ellen?
  Hogyan múködhetne? Megnézte valaki az állítólagos covid fertőzötteket parazitára is? A vírust mesének tartom, de parazita éppen lehetne. Vagy ez is ál információ?
  Több, mint egy év kutatás után a magánvéleményem, hogy a fura eseteket (vér, érrendszer, oxigénhiány) sugárzás okozza, a G-k, műholdak és az ‘okos’ játékaink és esetleg nem csak a mikrohullám tartomány de alacsony frekvenciák is.
  Viszont azon (vagy akár víruson) hogyan segíthetne pár paraziták ellen használt gyógyszer?

  Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük