Birgit Pühringer újságíró saját édesanyja haláláról emlékezett meg

Birgit Pühringer újságíró saját édesanyja haláláról emlékezett meg:
https://auf1.info/totalitaeres-unmenschliches-corona-regime-ich-verzeihe-euch-nicht/

“Totalitárius, embertelen korona-rezsim: “Nem bocsátok meg!”

Részemről nem lesz megbékélés a korona-rezsim csatlósaival. Az édesanyám 2021-ben szívrohamot kapott. Nem engedték, hogy bekísérjem a kórházba. Másfél órával később halott volt. Ezt nem bocsájtom meg nektek!

Egy szívinfarktus után kórházba vitték az édesanyámat. Nem engedték, hogy elkísérjem. A mentősök ezt a következő szavakkal utasítottak el: „Nem, a korona miatt nem viszünk magunkkal senkit!” Amikor megkérdeztem, hogy eljöhetek-e legalább magam a kórházba, azt mondták: „Telefonáljon később, és érdeklődjön az anyjáról! “

Kísérni nem lehetett, telefonon pedig lerázták
Ez volt az utolsó alkalom, hogy anyámat élve láttam. Nem tudtam betartani az ígéretemet, hogy: “Mindjárt jövök utánad és nem hagylak egyedül”. Leráztak a telefonban, hogy jelentkezzek később. Aztán kaptam a hívást: “Sajnálom, az édesanyja meghalt!”

Elsősegélynyújtó a saját anyjának
2021 áprilisa volt, amikor anyám összeesett az otthonában. Épp látogatóban voltam nála. Sokkos, de “működőképes” állapotban sikerült újraélesztenem anyámat. Soha nem gondoltam volna, hogy egy napon a saját anyám elsősegélynyújtója leszek. Ennek ellenére örülök, hogy nem volt egyedül.

Mindenki maszkban
A konyha padlóján ültem és a karjaimban tartottam anyámat, amíg meg nem érkezett a mentő és a mentőorvos. Megígértem neki, hogy nem hagyom egyedül, hanem vele leszek. Félt. Mentős, sürgősségi orvos, mindenki maszkot viselt. Ezt nehéz volt elviselni. Ezután hordágyon a mentőhöz vitték.

Teszt, hogy búcsúzni lehessen a halott anyától
Körülbelül másfél óra telt el a kórházba szállítástól a haláláig. Mindig is az volt a szándékom, hogy elkísérjem anyámat az utolsó földi útján. És most már csak maszkos alakok vették körül. Nagy nehezen el tudtam búcsúzni anyámtól. A géninjekció nélkül igazából előzetesen le kellett volna tesztelnem magamat, hogy bemehessek a halott anyám szobájába.

Kivételt tettek: teszt nélkül beengedtek a kórházba
Ezt meg kell valahogy emészteni. A halott anyám egyedül feküdt egy szobában és koronatesztet kellett volna végeznem. Visszautasítottam és ragaszkodtam ahhoz, hogy el akarok búcsúzni az anyámtól. Végül tesztelés nélkül beengedtek a kórházba. Az illetékes orvos „kivételt” tett.

A maszk: A legfontosabb dolog volt a halott anyámnál
Az ápolónők lelkesen viselték a maszkot. Újra és újra felhívták rá a figyelmemet, a halott anyám szobájában is. Annyira megalázó és méltatlan volt. Teljesen világosan elmondom: nem viseltem maszkot az anyukámnál, hanem a lehető legszokványosabban módon, már amennyire ilyen szörnyű körülmények között lehetett, elbúcsúztam tőle. Ami nagyon hiányzott a rezsim iránti hűség helyett, az az empátia és az együttérzés volt az ápolószemélyzet részéről.

Megfosztva a méltó és emberséges búcsútól
Embertelen, ahogy mindannyiunkkal bántak. A haldoklókkal és velünk rokonokkal. Tudom, hogy sokakkal ugyanez történt, mint velem. Mindannyiunknak mély sebei vannak. Ez az idő és ez a búcsú, egy méltóságteljes és emberséges búcsú, lehetetlenné vált számunkra. Megaláztak bennünket és bizonyára sokunkat megtörtek. Számomra nem kérdés: nincs megbékélés a korona-rezsim csatlósaival! Ezt nem bocsátom meg!”


Biró Éva fordítása

4 thoughts on “Birgit Pühringer újságíró saját édesanyja haláláról emlékezett meg

 1. 18 éven át dolgoztam valakivel, aki közben baráttá vált. 2020-és 2021-ben háromszor volt kórházban a szívével, kétszer mentő vitte be, rövid időn belül kirúgták !!! Negyedszerre 40 kilósra lefogyva, eltették lábalól ! Még ragozhatnám hozzá, hogy 2021 márciusában félhalott állapotban ott kellett rohadni egy széken órákon át, mire foglalkoztak vele !!!

  Közben természetesen folyamatosan “kovidoztak”, ekkor volt talán a legerősebb a kovid terror, katonákkal, vészhelyzettel, meg “kovid osztályokkal” !
  Nem volt beoltva !!!

  Mindez történt abban a nagyon nagyszerű Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban, ( már a név is hányinger keltő a történet kontextusában), első kézből származik az információ, nem túlzok, és soha nem írtam ide egyetlen betűt sem, mint történés ( !!! ), ami nem lett volna igaz !

  Nem mellesleg, kiáltóan aljas az a legelső mondatok egyike a kórház honlapján, főként a történések ismeretében, ahol felhívják a kedves Páciensek és Újságírók “figyelmét”, hogy ne a facebook oldalak információit higgyék el, vagy vegyék figyelembe, hanem a kórház “hivatalos véleményét” !

  Ide a végére nagyon ide kívánkozna, ismerve pontosan a fentebb említett történetet, hogy akik ezt oda írták, elküdjem őket a büdős, k..a jó édesanyjukba, mint aljas, hazug, a rendszer mocskos seggnyalóinak kirívóan odaadó egyedeit !!!
  Mint az orvostársadalom szemetét, hulladékait, akiknek a “tudása” is csak hulladék, szemét, miközben az arroganciájuk, meg a nagyképűségük az égig ér !

  Zárásként, tegnap Benu gyógyszertár, négy alkalmazott, három nő, egy férfi, az egyik 45 év körüli szőke nőn a filléres, hulladék maszk !!! Mert ő “szakember”. ???

  Nézzék meg a sport közvetítéseket, a hivatalos idiótákon mindenhol maszk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mentő, tűzoltó, meg a franc se tudja slepp. Már írtam, a pályán mindent egymásra kennek, köpnek a játékosok, a nézőtéren szintúgy !!! Áááááááááááá, az nem számít !
  Ez a hatalom jól látható és tapintható teljes degenerációja, és a maszkos jól fizetett idiótáinak a megjelenítése.
  Természetesen a szintén degenerált, agyatlan tömeg egyedei követik a “jó példát” !
  Már csak abban bízom, hogy mindegyikük oltással is “védekezett”.

 2. Ezt nem is lehet megbocsájtani!!! és Nem is kell!
  A tömegnek végre meg kell indulnia egységesen és elsöpörni ezeket, nem nevezem meg
  hogy kiket, mert csak nagyon embertelenül csúnya jelzőkkel tudnám őket illetni.
  Olyan mag kellene – és közülük a jó oldal felől, mert van ilyen – amelyik rendelkezik hasonló
  magas technikai felszerelésekkel, vagyis nem tarolhatják le a tömeget mert nincs jól felszerelve.

 3. MEGRÁZÓ TÖRTÉNET!
  Mintha humanoid formájú robotok vették volna körül a történet “főhősét”. DÖBBENET.
  Ami egészen világos számomra az az, hogy ebben a világméretű válsághelyzetben, nem csupán egy járványról van szó!
  Több komponensű a dolog, ami túlmutat bármiféle víruson, vagy vírushelyzeten.
  Mik ezek?
  Megpróbálom felsorolni:
  – EMBERTELENSÉG! Az empátia teljes hiánya!
  – A könyörtelen “parancsuralmi” (pszichopata) rendszernek való vak engedelmesség
  – A JÓZAN ÉSZ sárba tiprása
  – Az orvostudomány kifigurázása
  – Az u.n. “Gázláng világítás” (a hazugságok szajkózása azok valós mivoltának hangsúlyozásával)
  – Pszichoterror
  – A bigott vallásosságra jellemző buzgalom (vakhit)
  – TELJES ESZTELENSÉG!
  – A gondolkodás 100%-os hiánya

  Ha mindezt összegezzük, akkor látható, hogy egy arrogáns, hataloméhes, erőszakos FŐPSZICHOPATA és csapata van a dolgok mögött. Már majdnem 2000 éve (i.sz. 96-ban) le lett jegyezve róla:
  „…jaj a földnek és a tengernek, mert leszállt hozzátok az ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy kevés ideje van.” (Jel. 12:12)
  „…ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el…”(1Pét. 5:8)

  És egy elgondolkodtató részlet:
  Ha bárki, bármilyen pert is megnyerne a “végrehajtó személyzet”-tel szemben is, akkor vajon HÁNY embert tudnának börtönbüntetéssel sújtani?
  A fő személyzetnek csak töredékét.
  Ám az isteni ítélet, nem hagy ki SENKIT!!!

  Tud valaki jobbat?
  LÁSSUK!

  1. Tisztelt Miskey Béla!

   Ön tökéletesen fogalmazott, tőmondatokban fogalmazta meg a velejét annak, aminek pontosan három éve tanúi vagyunk, helyesebben jóval régebb óta, de azóta élesben megy a nyílt aljasság. Mi is történt azóta? Folyamatosan, szüntelenül, egyoldalúan semmi másról nem olvasni gyakorlatilag itt sem, mint arról, hogy: mi is van az oltottakkal, mi is van az oltással, mi is van az oltásban? Képeket tesznek közzé, áldozatokat mutatnak be, pórul, szerencsétlenül járt emberek egyedi tragédiáját mutatják be, meg tüntetéseket szerveznek értük, előadásokat tartanak, hogy ezt a sok jótét lelket megmentsék a veszedelemtől, közben meg videókat nézhetünk róluk, hogy ők a behódolók, akik magukkal rántják az egész emberiséget a veszedelembe! Legalább itt, ezen az oldalon lenne egységbe foglalt, következetes logika, ami józan ésszel követhető! Amíg ki nem beszéli a társadalom a gyermekek ellen elkövetett diszkriminációt, ami ebben a hányingerkeltő, aljas, mocsadék társadalomban végbement az elmúlt években, addig felőlem úgy hal meg bárki is száz oltással a karjában, ahogyan csak akar. Pontosan itt akadt meg a folyamat, ennél az eseménynél, mert a sok hülye félkegyelmű még csak el sem gondolkodott azon, hogy a nagy félelmében történő beszarás (igen, az) következtében mit is műveltek a gyerekekkel, hogy ez mennyire tovább is mehetett volna, sokkal durvább eszközök felhasználásával, és még az is teljesen normálisnak tűnt volna a hihetetlenül nagy védekezés közepette! És most sem azért vagyunk ilyen szabad helyzetben, mert az emberek felismerték az aljasságot, és egyesült erővel ellenállva megdöntötték a hatalmat, hanem azért, mert a háttérben visszavonulót fújtak. Így gondolkozzon mindenki! Hogy mit tettek a gyermekével, unokájával és még mit tehettek volna, ha nincs központilag beharangozott visszavonuló! Csodálatosan szép, békés, gondolkodásan bővelkedő napot mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük