Ron Johnson: Az oltás által érintetteknek szervezetten kell fellépniük és láthatóvá kell válniuk


Rumble: https://rumble.com/v2agmt8-ron-johnson-az-olts-ltal-rintetteknek-szervezetten-kell-fellpnik-s-lthatv-k.html

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/AdRlgBB5pjsK/

10 thoughts on “Ron Johnson: Az oltás által érintetteknek szervezetten kell fellépniük és láthatóvá kell válniuk

 1. A legfőbb baj, hogy óriási “szeméthegyen” kell átmásznia bárkinek akinek “ellenvéleménye” van ahhoz képest amit a “szűrt média” terjeszt. Sokan ezt a “mászást” nem vállalják fel, mert félnek a SÖTÉT erőktől, akik a háttérben megbújnak.
  Valójában pedig nekik KELL (nem csak kellene) igen, nekik KELL félniük!
  Nem kell sok idő, és beteljesedik: „És azt mondták a hegyeknek és szikláknak: „Essetek ránk és rejtsetek el minket annak orcája elől, aki a trónon ül, és a Bárány haragja elől.” (Jelenések 6:16) Mert akit eddig figyelmen kívül hagytak AZ hajtja végre a halálos ítéletet rajtuk.
  Ez az egy BIZTOS!
  Mintha már bekövetkezett volna. Mint az ókori Babilon bukása. Az Özönvíz. Sodoma és Gomorra pusztulása, ahol a homok is megolvadt a hőtől….
  Még néhány eseménynek meg kell történnie és lemegy a FÜGGÖNY, és nem “great reset” lesz, hanem éppen a kitervelők LEVÁGÁSA!
  Természetesen az “asszisztencia” sem ússza meg.

  Érdekes módon teljesül az Ésaiás próféciája: „Egyetlen lakó sem mondja beteg vagyok…” (Ésa. 33,24) Pedig ORVOS alig lesz ott.
  Ez a mostani garnitúra 90%-ban megbukott!

  TISZTELET a KIVÉTELNEK! (ők vannak kevesebben)

 2. Szükség is lenne… már valami másra, mint okos emberek stúdióbeszélgetéseire és videó előadásaira. Ehelyett homlokegyenest ellenkezőleg: rémálom Brazíliában. Várhatóan hasonló történik majd globálisan, amint „tető alá” hozzák a WHO szerződéseket:

  https://uncutnews.ch/bizarre-gesetzesentwuerfe-fuer-impfungen-in-brasilien-das-ist-ein-albtraum/
  „Ez teljes őrültség. Ez egy rémálom” – mondta Karina Michelin újságíró a CHD pénteki kerekasztal-beszélgetésén a brazil törvényjavaslatokról, amelyek lehetővé tennék a kötelező védőoltást elutasító emberek börtönbe zárását és a pénzbírságot.
  (The Rio Times: A törvényjavaslatok börtönbüntetést írnak elő azoknak, akik kételkednek az oltásokban Brazíliában
  https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/bills-provide-for-imprisonment-for-those-who-doubt-vaccines-in-brazil/)

  Kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik azokat, akik megtagadják az oltást. Azok az emberek, akik „álhíreket” terjesztenek az oltások hatékonyságáról, szintén börtönnel vagy pénzbírsággal sújthatók.
  Ön ellenzi a gyermekek vagy fiatal felnőttek kötelező védőoltását „egészségügyi válság” esetén? Akkor egy-három év börtönt kockáztat.
  Még pénzbírságot is kaphat, ha elsieti az oltást.
  Jose Augusto Nasser brazil orvos a műsorban azt mondta, hogy az élete veszélyben van. Efelől nincs kétségem – mondta az idegsebész.
  A törvényjavaslatokat jelenleg a brazil kongresszus fogadja el.
  A múlt hónapban a brazil szenátus honlapján közvélemény-kutatást végeztek a törvényjavaslatokról. A válaszadók 92 százaléka tiltakozott.

  1. Gondolkozzunk konstruktívan!
   Ha ha egy elmebeteg állat, el akarja vágni a torkomat egy konyhakéssel, akkor nekem azt hagynom kell vagy nem?
   Ha egy elmebeteg állat, egy fecskendőnyi mérget akar belém nyomni, akkor nekem azt hagynom kell vagy nem?
   Ha egy elmebeteg állat, politikusként aláír a WHO-nak, hogy a népét beolthassák a méreginjekcióval, mit kell tennie a népnek?
   Nincsenek illúzióim arra vonatkozóan, hogy Magyarországon is közeledik a totális állami terror, az akkumulátorgyárakkal kapcsolatos kormányintézkedések, az anyaföld és ivóvízkincs tönkretétele, csak a felvezető felvonásai ennek.
   De jó ha tudják az elmebeteg állatok, hogy a karmájukra adott válaszok a legkeményebbek lesznek!

 3. Ahhoz, hogy az “oltás”-károsultak összeszerveződjenek, először is a tükörbe kellene nézniük, önvizsgálatot tartaniuk, és kíméletlen őszinteséggel be kellene ismerniük, hogy át lettek verve. Nem kicsit, nagyon! Ehhez viszont abba kellene hagyni a tények körömszakadtáig való tagadását, az értelmetlen önbecsapást, a kognitív disszonanciát, a másokra való mutogatást, egyszóval mindent, ami az igazsághoz vezető utat elzárja. Az első lépés az lenne, hogy le kellene ülniük egy tükör elé, és megkérdezni maguktól: “Hogy jutottam ide?”
  Aztán ott vannak azok, akik sejtették vagy tudták, hogy mit kockáztatnak, mégis belementek az orosz rulettbe. Nekik is tükörbe kellene nézniük, és megkérdezni maguktól: “Megérte?”
  Sajnos, nagyon kicsi az esélye, hogy ezt hajlandók legyenek megtenni, mert a mondás szerint “sokkal könnyebb az embereket bolonddá tenni, mint ráébreszteni őket, hogy bolonddá lettek téve”. Az egész kovid-átverés erre épült.

  1. Nagyon igaz…es ez igy van……………. !
   Ami talan meg hozzateheto
   1- .Akik ezt a gonoszsagot/aljassagot elkovettek ellenunk azok(es ahogy ezt M.Yeadon is megjegyezte)mar evek ota keszultek erre az aljassagra es lemodeleztek elore e dolgot- igy az emberek varhato magatartasat/reakcioit is-Igy jol tudtak/tudjak azt is hogy az emberek oriasi tobbsege a sajat hibait/tevedeseit ismeri el mindig a legnehezebben-Vedi a sajat donteset/velemenyet gyakran koromszkadtaig meg akkor is amikor mar jol tudja azt hogy valojaban tevedett es nincs igaza. Sot meg arra is kepes hogy ellene az aljassagot/gonoszsagot elkovetotoket is vedje -magyarazva/megmagyarazva azt is amit azok ellene elkovettek.
   2-Nos igen -koltoi a kerdes….Dolores Cahill -aki szinten egy nagyon Igaz Ember es hozzaerto tudos (es tudjuk nagyon jol hogy amit o mondott /mond az mindig beigazolodik) nos az o velemenyet tudva-hogy nehany even belul milyen iszonyatos kovetkezmenye is lesz ezeknek az un. oltasoknak- ezt hogy lehet elmondani azoknak az emebereknek-ismerosoknek-baratoknak stb. akiket megtevesztettek/akiknek hazudtak/ akik mar nem tudtak azt hogy valojaban akkor kinek is higgyenek….. es beoltattak magukat -Vajon hogy lehet ezt az iszanyatos kovetkezmenyt elmondani.nekik …………………………?! Csak gondoljunk bele a helyzetukbe ……………!

 4. Nem vagyok az antropozófia, se Rudolf Steiner híve, keresztényként távol álljon tőlem, de megosztom, mit találtam:

  “More than a hundred years ago, Rudolf Steiner wrote the following:

  ” In the future, we will eliminate the soul with medicine. Under the pretext of a ‘healthy point of view’, there will be a vaccine by which the human body will be treated as soon as possible directly at birth, so that the human being cannot develop the thought of the existence of soul and Spirit.
  To materialistic doctors, will be entrusted the task of removing the soul of humanity. As today, people are vaccinated against this disease or that disease, so in the future, children will be vaccinated with a substance that can be produced precisely in such a way that people, thanks to this vaccination, will be immune to being subjected to the “madness” of spiritual life. He would be extremely smart, but he would not develop a conscience, and that is the true goal of some materialistic circles.
  With such a vaccine, you can easily make the etheric body loose in the physical body. Once the etheric body is detached, the relationship between the universe and the etheric body would become extremely unstable, and man would become an automaton, for the physical body of man must be polished on this Earth by spiritual will. So, the vaccine becomes a kind of arymanique force; man can no longer get rid of a given materialistic feeling. He becomes materialistic of constitution and can no longer rise to the spiritual.”
  Rudolf Steiner (1861-1925)”

  Némi kutakodás után megtaláltam a forrását az idézetnek:
  https://rsarchive.org/Search.php?q=vaccine&type=keywords

  1. Eddig olyan létállapotokat tudtak oltással létrehozni, ami testi nehézkességben, deformitásban, fájdalmakban és értelmi felfogási és kifejezési nehézségekben nyilvánul meg.
   A lélek pont nem szakad el, ilyenkor sem.
   Úgy érzem, az oltás ördögi elméletének célja és értelme újragondolásra érett.

   1. Pszichiátriai gyógyszerekkel is komolyan befolyásolható a tudat, génterápiás vakcinákkal ugyanez elképzelhető. Egy régebbi videó ugrott be nekem, ahol a “vallási fanatizmus” blokkolására mutatnak be vakcinázási lehetőséget (“FunVac”).
    https://www.bitchute.com/video/fOZBW6xhOp7b/

    A tudat befolyásolása elérhető még sugárzással is.

    Aldous Huxley, a Szép új világ szerzője, híres beszédében a jövőről, arról beszélt, hogy a jövő diktatúrájában az emberek szeretni fogják a szolgaságukat, az alkalmazott drogok miatt. The Ultimate revolution
    https://www.organism.earth/library/document/ultimate-revolution

    1. … illetve az a valószínűbb, hogy a vakcinákkal olyan nano eszközöket juttassanak be, amiken keresztül befolyásolhatóvá válik az ember (nanobotok).

    2. A videó számomra a teljesen nevetséges agymosás egyik példája. A hallgatóság félrevezetése, vagy hiszékenység tesztje.-:(
     A Huxley beszédet viszont remélem, minél többen el fogják olvasni, én nem ismertem, köszönöm a megosztását. Megtudható belőle például, hogy mire is tudja használni a kritikán aluliságban elit az elektrosokk újabb verzióit, mint a beültetett chipek sugárzáson keresztüli ingerlését. Ajánlom mindenkinek, aki még nem ismeri.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük