Oltások és autoimmun megbetegedések

Miközben az oltásokat óriási gyógyászati vívmányként és a koronakrízisben megváltó „szabadságlevélként” állítják be, a kockázatokról, melyekkel minden oltás jár, alig szólnak a hírek.

A fellépő káros következményeket bagatellizálhatják, vagy összeesküvés-elméletként elutasítják. Az ilyen jellegű információk elérhetővé tétele érdekében a lakosság számára az alábbi videóban az oltásokról és az autoimmun betegségekről lesz szó.

Videó link: https://www.kla.tv/18859

5 thoughts on “Oltások és autoimmun megbetegedések

 1. A legtöbb helyen már beszámoltak az úgy nevezett H10N3 és H5N3ról ami valószinűleg a hónapok óta ismert Covid 21 nevet kapja majd. Önök szerint ez is csak fel lesz fújva vagy tényleg van mitől tartanunk? A jelenlegi megnevezés alapján nem koronavírusról hanem egy újabb madárinfluenzáról lesz szó.

 2. Tisztelt orvosok, szakertok, olvasok es kommentelok,
  Koszonom az irasaikat, es azt is hogy az Onok kommentlehetosegei miatt sok olyan forrasra valo utalast talaltam, amit maskulonben nem toltak volna a figyelmembe.
  Igazabol Dr Reid Sheftall youtube es bitchute csatornajat szeretnem reklamozni:
  https://www.bitchute.com/channel/XZpxV6jMPS90/
  Ugy sajnalom, annyi energiat, idot belefektet, es alig nezi valaki. Raszoktunk az egymondatos kommunikaciora, tiktok videokra, aztan nem tudjuk magunkat kifejezni, analizalni a dolgokat.

 3. Az autoimmun betegségek (nagyfokú gyulladással jár) mai kezelése, a mindenkire ráhúzott protokollok szerint, szteroidokkal, de néha daganatos betegek kezeléséhez használt szerekkel (immunszupresszánsokkal) történik, kiindulva egy löketterápiával. Ez a leggyilkosabb szer, számos mellékhatással, ami ismét további kezeléseket von maga után. Egy ördögi kör, amiből nincs menekvés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük