Egészségügyi szakemberek nemzetközi nyilatkozata

Olvasóink figyelmébe ajánljuk ezt az egészségügyi szakemberek, orvosok és tudósok fontos nemzetközi nyilatkozatát, amelyet harminc ország kormányának küldtek el.

A nyilatkozat tartalma röviden:

 • A maradj otthon és ments életeket szlogen egy színtiszta hazugság.
 • Töröljék el a következő törvényellenes, nem tudományos és nem egészségügyi intézkedéseket: lezárás, kötelező arcmaszkok egészséges alanyok számára, egy vagy két méteres társadalmi távolságtartás.
 • A lezárás nemcsak sok embert megölt, hanem a testi és lelki egészséget, a gazdaságot, az oktatást és az élet egyéb aspektusait is tönkretette.
 • A vírus (a koronavírus) természetes viselkedését nem befolyásolják a társadalmi intézkedések (bezárás, arcmaszkok, éttermek bezárása, kijárási tilalom).
 • Mikor az állam mindent jobban tud és megsérti az emberi jogokat, akkor veszélyes úton haladunk.
 • Zárják ki azokat a szakértőket és tanácsadókat, akik kapcsolatban állnak vagy haszonélvezőik a gyógyszercégeknek.
 • Állítsák le az oltási kampányokat, és utasítsák el az ál-egészségügyi útlevél átverést, amely valójában politikai-kereskedelmi projekt.

A nyilatkozat angolul itt megtekinthető

15 thoughts on “Egészségügyi szakemberek nemzetközi nyilatkozata

 1. A nyilatkozattal egyetértek, és ésszerűnek tartom. Jó lenne, ha a kormányok is követnék ezt a nyilatkozatot. Abba kéne hagyni ezt a bohóckodást, ami ráadásul emberjogi szempontból is erősen megkérdőjelezhető. Az oltási program pedig egyenesen a nemzetközi büntető jog határait feszegeti.

 2. Hmmm, érdekes lesz látni mely ország vezetői válasszák a “pénzt” a tudományos érvekkel szemben?!
  Nagyon remélem, hogy nem jól saccolok!!!

 3. Video –
  https://www.youtube.com/watch?v=gFl8AAPpw4Y&feature=youtu.be

  Röviden összefoglaltam a lényegét azoknak akik nem értenek angolul

  NINCS HARMADIK ÚT
  Ha nem csinálsz semmit akkor beleegyezel.
  Vagy része vagy a problémának vagy része vagy a megoldásnak.
  Behódolsz vagy ellenállsz.
  Mi nem csak Amerikáért harcolunk hanem az egész emberiségért.
  Ha hatalmat szereznek a testünk felett az rabszolgaság, pontosan ez történik ma.
  Az emberek hamarosan látni fogják, hogy mi folyik itt, és az egészben az a legszebb, hogy mindez érzékelhető lesz mindenki számára, és az is, hogy a hegy másik oldalán van az egy gyönyörű világ ahol egyenlőség és igazságosság honol.
  Arra biztatom az embereket, hogy nyissák ki a szemüket a világra ahol a dolgok nem azok aminek látszanak. Egyre több ember látja már ezt, és az oszd meg és uralkodj játékot.
  A média nem az igazságot mondja hanem egy cselekvési terv szerint működik és összeesküvéselmélet követőnek bélyegzi azokat akik nem értenek egyet velük, így akadályozva az embereket hogy megvitassanak bizonyos témákat. Ez egy háború a tudatosság ellen, egy félrevezetés. A változás mindig akkor történt a történelemben amikor az emberek kezükbe vették az ügyeket és úgy néz ki, hogy ez történik most is az egész világon.
  Amerikának különleges szerepe lesz ebben a harcban, ő fogja vezetni a világméretű ellenállást ami remélhetőleg békés marad. Fontos, hogy ne ijedj meg attól ami a médiából rád zúdul. Az emberek ébrednek a kormány pedig hitelét veszti, és ez az ami jelzi, hogy valami nagyszerű dolog van készülőben. Éppen ezért ez egy hihetetlenül izgalmas idő a létezésben, egy hatalmas lehetőség egy evolúciós ugrásra olyanra amilyen még nem történt az emberiség írott történelmében. Legyen egy nap, egy hónap, egy év, vagy ezer év de az igazság mindig győzedelmeskedik.
  Most vagyunk abban a pillanatban amikor fel kell hogy ismerjük, hogy az egész emberiség összetartozik.
  Nem minden vezető rossz vezető, de sok a megalkuvó, ezeknek menni kell.
  Ez egy nehéz év volt, de tartsatok ki és ne engedjétek hogy a félelem lebénítson benneteket.

 4. Köszönöm mindannyiunk nevében a rövid tájékoztatást. Egyre sokasodik az emberiséget támogató megmozdulás! Igen, most a világ összefogása rendkívül fontos, másképpen nem tudunk ebből a kátyúból kikecmeregni. És szerencsére, egyre több országban elégelik meg az oktalan és megnyomorító intézkedéseket, korlátozásokat, és emelik fel a hangjukat – tevőleges részvétellel, tüntetéssel, mint a napokban Salzburgban is.

  Az FMR-PRESS erről az örömteli eseményről tudósít:

  https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.188

  Fogjunk össze! Mutassuk meg mi, magyarok is, hogy elég volt!

 5. NAGYON FONTOS VIDEÓ

  Dr David Martin leleplezi egyszerű érthető szavakkal az mRNA alapú vakcinának hazudott szer igazi lényegét.

  DR MARTIN,
  Az mRNA alapú vakcinának mondott szer nem vakcina mivel az nem felel meg a vakcina definíció kritériumainak. Ez egy apparátus ami az emberi sejtbe bevíve a sejteket arra stimulálja, hogy patogéneket produkáljanak – a szer eleve erre lett kikísérletezve. Az mRNA ágensnek nem az a funkciója, hogy megállítsa a vírus továbbadását. Ez egy kémiai patogén stimuláló apparátus egy nagyon kis technológiai csomagban csomagolva.
  Ügyvédek figyelem, ha belelépünk a csapdába amit erőltetnek, hogy ez az mRNA anyag vakcina máris elveszítettük a csatát, mert akkor rögtön besorolnak az oltást támogatók vagy ellenzők kategóriájába. Az mRNA szer nem vakcina, ezt állandóan hangoztatni kell mert csak így lehet eredményesen felvenni ellene a harcot. 8o% azoknál akikbe ezt az anyagot befecskendezik klinikai mellékhatást produkál. Ez egy olyan kémiai ágens amit arra a célra kísérleteztek ki, hogy betegséget produkáljon a szervezetbe nem pedig hogy immune választ adjon akármilyen vírusra is.

  https://rumble.com/vdjwfx-the-vaccine-is-not-a-vaccine.

 6. Minden idők legnagyobb Nuremberg pere előkészítés alatt

  “…a német vállalatok által elkövetett összes csalás semmiség ahhoz a kárhoz képest, amelyet a Covid-19 válság okozott és okoz. A Covid-19 válságot át kell nevezni „Covid-19 botránynak”, és minden felelős ellen eljárást kell indítani a manipulációk és a hamis tesztprotokollok miatti polgári károkért. Ezért üzleti ügyvédek nemzetközi hálózata minden idők legnagyobb kártérítési perét készíti elő, a Covid-19 csalás miatt, amely időközben az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb bűncselekményé vált.”

  https://www.ukcolumn.org/community/forums/topic/reiner-fuellmich-with-other-german-lawyers-class-action/

 7. Sajnos a magyar kormány nincs a 30 címzett között. Talán nem ártana egy magyar változatot készíteni és elküldeni.

 8. Bennünket nem ért váratlanul ez az egész cirkusz.Tudtuk,hogy ” érkezni fog valami”,ami még jobban begyorsítja a ” nagy kutyák” népírtási programját.Régóta követjük a háttérhatalom ” munkásságát”.Ez a emberi önpusztító és környezetpusztító,nemtörődöm,istentelen élet ebben a formában nem folytatható.Mindenkinek önmagát kell megtalálni először.Amikor megteremtjük magunkban a harmonikus,egyensúlyi állapotot,akkor ezeket a rezgéseket kibocsátjuk magunkból és ezt a környezetünk is átveszi. Ez nagyon sok önmunka…az a baj,hogy amig a ” nagy,anyagi,földi dolgok gyűjtése a legfontosabb legtöbb ember számára,addig nincs változás,mert önző módon csak magunkkal foglalkozunk- legtöbbet a külsőségekkel-.Még a saját családomban is azt tapasztalom,hogy jobb kényelmesen elüldögélni és mástól várni a megváltást,minthogy kitölteni a nyilatkozatot- pedig CSAK 100 ezer db!!kell belőle-és feladni a postán.Ha erre sem képesek az emberek…hát nem akarok pesszimista lenni,de nagyon sajnálom Gyermekeinket,Unokáinkat…ha egyáltalán lesz még hol élniük.Minden tiszteletem a hatalommal szembemenő,csodálatos,tudatos,tisztánlátó orvosoké! A Teremtő áldja meg Őket és védelmezze minden pillanatukban?❤Én továbbra is azt a maszkot használom amire azt írtam,hogy ” A hazug média agymosása,politikai vírus!!!”,a másikra ” Nem vagyok birka!!!” Hátha mást is ” fel tudok csigázni vele”.Jó lenne már bátor
  emberekkel találkozni,akik tesznek is valamit önmagukért és környezetükért!Köszönet és hála?❤

  1. Mint ahogy azt Lenkei doktor remekül elmondta a videójában, a legnagyobb baj, hogy az embereket tömeghipnózisnak vetik alá napi 24 órában a propaganda médián keresztül. Így aztán még esélye sincs a legtöbbnek a felébredésre. Most is ezekkel a mély altatásban lévőkkel konzultál a kormány a jövőbeni járványügyi intézkedésekről. A végeredményt már most tudni lehet – nem hiszem hogy értelmes ember részt vesz a színjátékban. Rengeteg ember kómában van amiből talán csak egy nagyobb katasztrófa tudná felébreszteni őket, de lehet hogy még az sem. Néhány éve láttam egy riportot egy devizahiteles báránnyal. “Olyan megnyerő volt az a fiatalember a bankba, olyan szinaptikusan beszélt, ki gondolta volna hogy ez lesz belőle?” Bégetett a bárány azután, hogy kilakoltatták és a szó szoros értelmében megnyírták. A szimpatikus fiatalembertől még akkor sem, a személyes tragédiája kellős közepén sem látott tovább. Nem úgy tűnt nekem, hogy valaha is megteszi majd azt a kis lépést a megvilágosodás útján, ami legalább odáig elvinné hogy feltudná tenni a kérdést magának, hogy kik is valójában a bankosok. Hogyha a hipnotikus álomban szendergők eltudnának jutni legalább ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásához akkor már megtennék azt a legendás első kis lépést a felébredés útján.
   Én úgy látom hogy addig amíg a ceremónia mestereket nem veszik le a színpadról az emberek ébresztése hosszadalmas lesz.
   Jó jel, hogy Amerikában komoly erőfeszítések vannak a deep state elmozdítására ami sikerrel kecsegtet, aminek globális végkimenetele lehet.

 9. Arra lennék kíváncsi, hogy az egészségügyi dolgozók miért adják be a vakcinákat, miért vállalják hogy részt vesznek az oltási programban?
  Kényszerből teszik vagy megfizetik őket vagy ennyire nem látnak a dolgok mögé?

 10. Érdekes, hogy sok országból vannak híre mellékhatásokról, de Magyarországi esetről nem olvastam még. Ennyire jól működne a cenzúra? Vagy itthon nincsenek ilyen esetek?

 11. Miért nem oltja be az elit a gyermekeit? Bill Gates és az amerikai elit nem hajlandó beoltatni gyermekeit.

  Bill Gates volt személyes orvosa Seattle-ben az 1990-es években azt mondta, hogy Gates nem volt hajlandó beoltani gyermekeit.
  Ez a hír nem lehet meglepetés, annak ellenére, hogy ő a legaktívabb résztvevője a kötelező oltási kampánynak. A kutatások azt mutatják, hogy az elit nem oltatja be gyermekeit. Az American Journal of Public Heath folyóiratban megjelent tanulmány több mint 20 000 kaliforniai iskolát vizsgált meg, és megállapította, hogy az elit magániskolákba járó gyermekek körében kétszer nagyobb az esély az oltások megtagadásának.

  Why the elite don’t get vaccinated. Bill Gates and US elites refuse to vaccinate their children.

  Bill Gates’ former personal physician in Seattle in the 1990s said that Gates refused to vaccinate his children.
  The news that Bill Gates is not vaccinating his children, despite being the most active participant in the mandatory vaccination campaign, should come as no surprise. Research shows that the elite do not vaccinate their children. A study published in the American Journal of Public Heath looked at over 20,000 California schools and found that vaccine refusals were twice as likely among children attending elite private schools.

  /Telegram/

 12. Már épp ideje lenne ha végre valami pozitív is történne!Főleg úgy hogy most olvastam hogy már azon gondolkoznak hogy a gyermekeket is oltani kellene mert nélkülük nem lesz nyájimmunitás!Ez felháborító!Ezek mindenre képesek!Valakik már igazán mondhatnák hogy mostmár ELÉG! Elszomorító ez az egész!?

 13. Ennek az orvosszakértők által összeállītott pontoknak erdemes lenne a nagyközönség körében is aláirásokkal megerősiteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük