Lépésről lépésre. A félelemkeltés nyomonkövetése

Ahogyan közeledünk az iskolaidőhöz, az őszi időszakhoz, úgy teszik első és egyre határozottabb lépéseiket az álcelebek, a politikus manipulátorok, az álszakemeberek az emberek feletti kontroll növelésére, a megfélemlítésre, a járvánnyal való riaogatásra.

Most aki kicsit is ébren van, megfigyelheti a félelemkeltés természetrajzát, hiszen kvázi a nulláról indulunk (mindenki szabadon él, nyaral, sőt még utazik is!) majd oda szeretnének minket eljuttatni, hogy újra leálljon a gazdaság, újra bevonuljunk otthonainkba, újra leálljanak az iskolák, de azért még előtte beoltsák a gyerekeinket egy kísérleti génterápiás szerrel, újra ne tudjunk mozogni, mindenki eladósodjon és elfogadjon minden feltételt a háttérhatalom szolgálatában álló állami politikusok és intézmények, a média, a multik által diktált programból. Nos arra biztatok mindenkit, hogy vizsgáljuk meg, hogyan is csinálják, milyen trükkökkel butítanak minket nap mint nap, honnan indulunk és hová akarnak minket eljuttatni. Magam részéről visszatérek többször azokra az eseményekre, amelyeket megfigyelek a médiákban.

19 thoughts on “Lépésről lépésre. A félelemkeltés nyomonkövetése

 1. Nagyon szemléletes összegzés volt!
  Az embereknek először is tudni kell szembenézni az igazsággal. Azok, akik a hazugságoknak hisznek és azokat követik, törékeny bizonyossággal, meggyőződéssel rendelkeznek. Elutasítják a hazugsággal ellentétes állításokat, idegesen reagálnak, mert félnek a bizonytalanságtól, amely esetleg a hazugság feltárása után napvilágot láthat. A média, a kormány nagyon jól megvetik ezen hazugságok alapját, pl. orvosi kamara, celeb orvosok, professzorok megszólaltatásával, azt feltételezve, hogy kinek jutna eszébe megkérdőjelezni ezeket az embereket és az általuk propagált “tudományos” ismérveket. Ez a kognitív disszonancia, amikor egy új információ ellentmond az addigi igaznak hitt ismereteknek. Ezért is kell egyénileg és segítve másokat is szembenézni a hazugságokkal, mert civilizációnk jövője a tét.

  1. RE: “Elutasítják a hazugsággal ellentétes állításokat, idegesen reagálnak, mert félnek a bizonytalanságtól, amely esetleg a hazugság feltárása után napvilágot láthat.”

   Mostanság az internet tele van több millió, [látszólag] csak a javunkat akaró fasisztával, akik azért járőröznek, hogy [kiszúrják] a hivatalos koronavírus narratívától való legkisebb eltérést is. Értelmetlen grafikonokkal, dekontextualizált halálstatisztikákkal, tüdőfibrózisról készült röntgenképekkel, hűtött hullaházi teherautók fotóival, tömegsírokkal és más szenzációhajhász borzalmakkal bombáznak, aminek a célja a kritikus gondolkodás rövidre zárása és az ellenszegülés bármely formájának megakadályozása.
    
   Bár tagadhatatlanul gyáva és beteges, ez a fajta viselkedés nem érhet váratlanul. Sajnos, ha elég sokáig terrorizálod az embereket, a többség állati ösztönei szintjére süllyed vissza. Ez nem etikai vagy politikai kérdés. Ez pusztán a létfenntartás kérdése. Amikor felfüggesztik a társadalom normális szerkezetének működését, és mindenkit “szükségállapotba” helyeznek … Nos, ez olyan, mint ami egy csimpánz csapatban is történik, amikor az alfa hím kimúl, vagy egy kihívója megöli. A többi csimpánz addig rohangál és grimaszol, amíg világossá nem válik, ki az új domináns főemlős, majd földig hajolnak, hogy kimutassák behódolásukat.
   https://consentfactory.org/2020/04/13/brave-new-normal/

   A globális kapitalista uralkodó osztályok [Miért a többes szám?!] egy új hivatalos ideológiát, más szóval egy új “valóságot” hoznak éppen létre…Az egyik “valóság” leváltása a másikra brutális dolog… Önszántunkból nem adjuk fel egykönnyen. Alapesetben ehhez egy válságra, háborúra, szükségállapotra, vagy…egy “halálos globális világjárványra” van szükség…
   Ez inkább olyan, mint amikor egy marhacsordát terelsz. Rájuk ijesztesz, hogy mozgásba hozd őket, aztán oda irányítod őket, ahová akarod. A marhák nem tudják vagy nem értik, hová tartanak. Egész egyszerűen csak a fizikai ingerre reagálnak. A tényeknek és észérveknek ehhez semmi köze…

   Azokat, akik nem engedelmeskednek [az “új valóság” parancsainak/elvárásainak] majd szisztematikusan démonizálják, társadalmilag és / vagy szakmailag kiközösítik, elkülönítik, és más módon büntetik…
   Ez mind a nyilvános, mind a személyes szférában meg fog történni. Nem csak a kormányok, a média és a vállalatok, hanem a munkatársak, barátok, és a családtagok is ezt fogják tenni. Idegenek az üzletekben és éttermekben is így tesznek majd. Legtöbbjük nem tudatosan fogja ezt megcselekedni[, hanem azért], mert a meg nem felelés[/az új normakövetés alóli kibújás] egzisztenciális fenyegetést jelent a számukra …[azaz] az új “valóságuk” tagadtatik meg, és [egyben] emlékezteti [is] őket arra a valóságra, amelyet feladtak annak érdekében, hogy “[új ab]normális” személyek lehessenek, és elkerüljék a…büntetéseket.
   https://consentfactory.org/2021/06/20/manufacturing-new-normal-reality/
   (MS fordító némi helyesbítéssel)

   1. Szisztematikusan halál a oltással vagy lelövik akik ellentállanak valami frekvenciával…
    Nem akarják hogy maradjon EMLÉKEZÖ e múltra majd nyomnak valami másik mitoszt mint a 13000 évvel ezelötti vizözönre ma.
    Megint sokkkk-nak találnak az irányitáshoz és félnek.

 2. Örömmel figyelem munkájukat és sok erőt, kitartást, áldást kívánok Önökre.

  Személyes kérdésem az, hogy fiam,aki 19 éves,most nyert felvételt az ELTE-re. Örömmel készül, de fél attól,hogy kötelezővé teszik az oltást, amiről én minden erőmmel lebeszélem. Gólyatáborba sem tud menni, mert védettségi igazolványt kérnek.
  Önök tudnak-e valamit arról, hogy készülnek-e kötelezővé tenni az oltásokat a felsőoktatási intézményekben?

 3. Köszönjük a tájékoztatást! Nagyon unjuk már a politikusokat és a celeb álszakértők jelenlétét mindennapjainkban, életünkben!!

  Aki még nem hallott volna róla, itt egy ígéretes demonstráció készülődésének és alakulásának linkje:

  Gyertek minél többen!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=45_F7v3fhMQ

 4. Egy kicsit más nézőpontból nézve a covid őrületet, én arra a következtetésre jutottam, hogy nagyobb lezárás már nem lesz, legfeljebb egy kis utórezgés mint földrengéseknél szokott. Rusvainak és többi celeb virológusnak nyilván érdeke fűződik a félelem propaganda fenntartásához. Úgy hogy erre a témára nem is érdemes több időt pazarolni. Ezt a közösségi médiákban egyre több ember tudja, igy nem is veszik ezeknek a celebeknek a beszólásait komolyan. Miért van megint akkor felpörgetve a félelemkeltés? Először is a halálfélelmet nem lehet sokáig a csúcson tartani. Törvényszerű hogy az emberek hozzászoknak a körülményekhez egy idő után. A palesztinok is hozzászoktak az állandó terrorhoz és nem rettegnek napi szinten. Azokban az országokban ahol sok a földrengés, mint például Japánban az emberek hozzászoktak a földmozgásokhoz és a kisebb rengésekre már csak legyintenek. Egyszer beszéltem egy brazil lánnyal aki még soha nem látott havat csak tv-ben. Kanadába történő költözését követő első télen pánikba esett mert elvesztette a lába alatt a talajt a csúszós hóban. A cabal ott követte el a hibát hogy rögtön felpörgette a megfélemlítést a csúcsra. Onnan pedig már csak lefele lehet menni. Ezért van most ez a félelemkeltési őrület a különböző variánsokkal mert szeretnék megint arra a szintre felpörgetni az emberekben a félelem érzését mint a kamu járvány elején, de ez már nem fog menni még akkor sem ha esetleg maszkot kényszerítenek megint az emberekre. Időközben sok ember fel ébredt, még azok is akik hittek az oltási propagandában az elején, kezdenek rájönni, hogy az oltás nem sokat ért és nincsenek jobb helyzetben mint azok akik megtartották az integritásukat és nem pánikoltak. Kivéve az abszolút agyhalottakat egyre több hívő is kezd rájönni, hogy palira vették őket.
  A félelemkeltési propagandának tudható be, az is hogy Amerikában nagy sebbel-lobbal bejelentették a katonák kötelező oltását vagy 2 hete. Aztán az egyik tengerészgyalogos tábornok bejelentette, hogy az ő katonáit be nem oltják az biztos. Azóta is néma csend van az oltás körül – az egész oltás rendelet megrekedt propaganda szinten. Ugyanez a helyzet az állami alkalmazottak esetében is.
  A karantén és a vészhelyzeti kormányzás is félelemkeltéssel van kapcsolatban. Az egyik kanadai province, Nova Scotia, azt hiszem egészségügyi minisztere – nem vagyok benne biztos – mondta, hogy a lezárásokat elsősorban nem járványügyi meggondolások motiválták hanem az az igyekezet hogy az embereket elszigeteljék egymástól így akadályozva az olyan hírek terjedését ami a fősodor médiában nem jelenik meg. Hasonlót mondott a napokban a quebeci miniszterelnök is amikor megkérdezték tőle hogy miért nem vitathatják meg a pártok az oltással kapcsolatos kérdéseket a parlamentben. És most figyeljetek: “Francois Legault miniszterelnök elutasította a vita ötletét, mondván, hogy az pontatlan és veszélyes összeesküvés-elméleteknek tenné ki a québecieket a vakcinákkal kapcsolatban.
  Premier Francois Legault has rejected the idea of a debate, saying it would expose Quebecers to inaccurate, dangerous conspiracy theories about vaccines.”
  Itt a lényeg. Azért van veszélyhelyzeti kormányzás a világon mindenütt még most is, hogy az embereket abszolút sötétbe tartsák. Csakhogy a gátak már átszakadtak és nem lehet azokat visszacsinálni.
  A vészhelyzeti kormányzás a világon mindenütt azt a globális fekete mágia hadműveletet volt hivatva támogatni amivel az emberiséget egy jó részét egy kamu vírussal halálfélelembe kergették.
  Lenkei doktornak van egy videója a hipnózisról – érdemes megnézni. Ebben a videóban ő is elmondja hogy a hipnózis, hogy működjön a pácienst egy olyan elszigetelt nyugalmi állapotba kell helyezni, hogy az képes legyen a hipnotizőr utasításait könnyen követni. Ha mondjuk a hipnotizőr ablaka nyitva lenne és az utca zaja, a kiabálások és gépjárművek hangjai beszűrődnének a szobába a páciens nem tudna az utasításokra koncentrálni. Hasonló a helyzet a globális fekete mágia módszerével is. A fekete mágia, hogy működjön halálfélelmet kell kelteni az áldozatokban. Azért kell elszigetelni őket, hogy ne jusson el hozzájuk más üzenet csak a médián keresztül közvetített mágikus mantrák. Ezért nincsenek országgyűlési viták sem, ezért van a parlamenti ügyvitel felfüggesztve a járvány kezdete óta. Hogy a globális fekete mágia működjön még a legárnyaltabb, véleménykülömbségeknek sem lehet teret adni. Mindenesetre, szerintem a félelemkeltés amit most látunk nem egyéb mint egy utolsó erőfeszítés, az ébredés megakadályozására vagy lassítására a megvezetett emberek körében. Lehet, hogy lassítani tudják, de az ébredést már megállítani nem tudják. Az esetleges megszorítások csak felgyorsítják a folyamatot.
  Úgy hogy érdemes Flynn tábornok most már szállóigévé vált mondásából erőt meríteni: “HOLD THE WINE”- Tartsd még a bort. Mert a meccs még nem lefutott. (Az év elején Flynn tábornok adott egy interjút és a riporter elmondta neki, hogy fogadott egy barátjával egy üveg borban, hogy Trump nyeri a választásokat. Mivel Trump veszített és a globalisták kerültek hatalomra ő is elveszítette a fogadást. Már meg is vette a bort és hamarosan találkozik a barátjával és odaadja neki. Erre mondta Flynn tábornok, ne siesd el, tartsd még a bort – más szóval a csata még nem ért véget.) Úgy hogy fel a fejjel, mert most nem vagyunk egyedül mint 56-ban mert most az egész világ együtt harcol a sátán ellen.

 5. Tisztelt Tamasi Kolléga Úr!
  Már tavasszal, amikor elkezdték az “indiai mutáns”-ról szóló történeteket észrevettem a közölt adatokból, hogy Indiában lakosságarányosan negyedannyi beteget ill. pozitívra tesztelt egyént jelentettek, mint nálunk. Jómagam nem annyira az indiai, német, amerikai adatokon csodálkozom, inkább azon, hogy mit tettek itthon a kollégák a tavasz folyamán? Amennyiben igazak a magyar adatok, tényleg durva hibáknak kell a háttérben húzódniuk (gondolok itt személyzeti problémákra, anyagi gondok – pl. fertőtlenítőszer hiány, védőfelszerelés hiány stb.) Ezt is érdemes lenne megkérdezni akár az orvosi kamaránktól is.

 6. A lódoktor (RM) legfrissebb előrejelzése ‘rona-ügyben:

  Mikor lehet újra kötelező például a maszkviselés?
  – Úgy gondolom, hogy szeptember tájékán, de ez a járvány berobbanásától függ. A heti szennyvíz adatok [1] még kedvezőek voltak, így az elkövetkezendő tíz napban még nem ér minket túl nagy meglepetés. Az augusztus 20-i tűzijáték, az iskolakezdés viszont elhozhatja az esetszámok növekedését.
  Mekkora az a napi esetszám, ami után szigorítás várható?
  – Napi 200-250 [!] friss fertőzött esetén tartanám a maszkviselés ismételt bevezetését szükségesnek, és ha tovább emelkednének a számok, fontos lenne a védettségi igazolvány becsületének visszaállítása is.
  https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/rusvai-miklos-virologus-valaszok-delta-varians/0014rnj 2021.08.19.

  Feltételezem, nem kell külön ecsetelnem, melyik politikai oldal el/lekötelezettje a MOK elnök K. Gyula…

  A jelek szerint oltás_járvány témában is otthonosan mozgó, az Iparkamaránál bebetonozott Parragh László az alábbi javaslattal állt elő:

  Parragh László, a szervezet elnöke szerint ma is elterjedt gyakorlat, hogy a vállalatok elvárják a dolgozóiktól az oltást, a jogszabályi módosítás viszont megkönnyítené ezt a lehetőséget. A Portfóliónak adott interjújában elmondta: erős igény van erre a vállalatvezetők részéről, ugyanis sokak szerint csak így lehet elkerülni a gazdaság ismételt lezárását. A kamara által javasolt módosítás magába foglalná, hogy amennyiben a munkavállaló nem él az oltás lehetőségével, akkor adott esetben áthelyezhető lenne egy olyan pozícióba, ahol nem veszélyezteti a kollégákat és az ügyfeleket. Parragh László szerint tömeges jelenség az, hogy a munkáltató elbocsátotta azokat a munkavállalókat, akik nem éltek az oltás lehetőségével. Ilyen esetekben azonban a munkaadó nem indokolhatja ezzel a munkavállaló elbocsátását, így egyéb indokokkal mondott fel nekik.
  Amennyiben elfogadják a kamara javaslatát, jogszerűen alkalmazhat szankciókat a munkáltató a munkásokkal szemben…
  A módosító javaslat már a héten elkészülhet, miután a munkaadókkal folytatott tárgyalások befejeződnek [szerencsére eddig erről még nincs szó]. A szervezet elnöke szerint a javaslat az egyéni szabadság szempontjából nem aggályos…
  Forrás: https://kuruc.info/r/2/231248/ 2021.07.20.

  Schiffer András egész elfogadható írása az alábbi linken olvasható:

  https://index.hu/velemeny/2021/08/18/amikor-a-jogallamot-kivakcinazzak-europabol/

  bár, akárcsak a szintén jogász Karsai Dániel esetében (http://azonnali.hu/cikk/20210311_a-kormanynak-adott-korlatlan-felhatalmazas-felesleges-es-alkotmanyellenes-karsai-daniel-az-azonnalinak), a kiindulási pont/alapvetés, nevezetesen, hogy “pandémia dúl”, nála is téves alapokon nyugszik.

  [1] A szennyvízből kimutatható állítólagos “SARS-Cov2 örökítőanyagának” állandó monitorozása rávilágít a Covid-1984 medik(an)ális terror Új Abnormalista kikényszerítőinek szkatológiai megszállottságára, mint az abból is jól látszik, hogy Ausztrália Victoria államában erre is hivatkozva, mint később kiderült tévesen, rendeltek el totális lezárást (lockdown) nemrégiben.
  https://www.rt.com/news/531451-andrews-covid-wastewater-victoria-fakepoos-lockdown/ 2021.08.08.

  https://www.aier.org/wp-content/uploads/2020/09/c5f7be35caee57427cb092f73cb63a5a-1200×675-cropped.jpg

  Kapcsolódó:

  Az ENSZ kapitalo-kommunista technokrata mintaállamában, Kínában egészen odáig mennek, hogy akár rektális mintavételt is alkalmaznak, gyerekek esetében pedig kifejezetten javasolják.
  https://www.forbes.com/sites/roberthart/2021/01/27/china-deploys-anal-swab-tests-to-detect-high-risk-covid-19-cases/

  https://www.lewrockwell.com/2021/02/vasko-kohlmayer/coming-soon-state-mandated-abuse-of-children/

  A mintavételt követően majd pingvinként totyoghatnak –
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9168707/Coronavirus-China-blasts-fake-video-people-waddling-like-penguins-COVID-19-anal-swabs.html

  A fentiekkel kapcsolatban az EU(SSR) kommiszárjai a következőképpen viccelődtek:

  Téma volt az anális mintavétel az Európai Bizottság csütörtöki sajtótájékoztatóján is, ahol egy osztrák újságíró kérdezett rá, hogy a Bizottság tervezi-e az anális mintavételt beépítve módosítani a tesztelési ajánlásait. Eric Mamer, a Bizottság főszóvivője nem jött zavarba, és azzal válaszolt, hogy: „Úgy gondolom, mindannyiunknak személyes érdeklődése [?!] fűződik ehhez a témához.”
  Az érdemi válaszadás lehetőségét azonban már átpasszolta kollégájának, a többek között az egészségügyi kérdésekben is kompetens bizottsági szóvivőnek, Stefan De Keersmaeckernek, aki úgy reagált: „Arra megyünk, amerre a tudomány visz bennünket. Szóval ha a tudomány a fenekünkhöz vezet bennünket, meg fogjuk ezt fontolni. De természetesen nem hiszem, hogy ehhez sokat hozzá tudnék tenni” – majd annyit azért viccelődve mégiscsak hozzáfűzött a témához, hogy nem hiszi, hogy az újságírók technikai tájékoztatást várnának tőle, és tényleg a tudósokra akarja bízni ennek megítélését.
  https://azonnali.hu/cikk/20210128_az-eu-nem-zarkozik-el-az-analis-koronavirus-tesztek-alkalmazasatol

  1. a csúti viktátor is beleállt az ijesztgetésbe/rémhírterjesztésbe (Kossuth Rádió – Vasárnapi Újság):

   “Persze a negyedik hullám nem azokat fenyegeti, akik be vannak oltva, hanem azokat, akik nincsenek…[4.20-27 min.] Tehát érdemes bízni a vakcinákban, és aki nem oltotta be magát, annak mindenképpen javaslom, hogy vegye fel az oltást, mert a negyedik hullám meg fogja őt találni. Sokan reménykednek, hogy megúszhatják. De szeretném (ööh) mindenkinek rácsomózni a lelkére [sic 1]: nem fogják megúszni! [5.08-29 min.]”
   https://soundcloud.com/orban-viktor-kozmedia/tobb-mint-170-ezren-mar-felvettek-a-harmadik-oltast-20210822

   [1] helyesen: ‘a lelkére kötni’, azaz ‘igen erősen meghagy, erkölcsi feladatává tesz vkinek vmit’ vö. 4b @
   https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Lexikonok-a-magyar-nyelv-ertelmezo-szotara-1BE8B/k-359B8/kot-38E4D/

  2. Gyerekek fenekét turkálni a pedofilia jogosultságává tenné! – mivel! „Úgy gondolom, mindannyiunknak személyes érdeklődése [?!] fűződik ehhez a témához.”
   Tetü banda.

 7. Természetesen már elkezdődött az újabb kampány!Merkely Béla arra figyelmeztet,hogy megint terjed a d variáns,azok vannak veszélyben,akik még nincsenek beoltva,tehát minél többet be kell oltani,Szlovákiáról ír az újságcikk,hogy a d variáns rohamléptekkel szedi áldozatait(ok a határok lezárására!)Szlovénia szintén.20.-át nem tüzijátékkal,hanem maszhordással kellett volna ünnepelni! stb.Mindent elkövetnek,hogy megint be legyünk zárva,és hogy kötelezővé tegyék az oltásokat!Szemetek!

 8. Nem csak a félelemkeltéssel operálnak a covid-celebek és a hatóságok, hanem a hazugsággal és a csúsztatással is.
  Meg néha a magas lóvon ülve, szólnak a néphez, azt lenézve, mint ahogy ezt Dr. Merkely Béla is teszi.

  Igy müködnek a hatóságok az EU-ban.

  Forrás: Tierversuche mit BioNTech-Impfstoff zeigen gefährliche Konzentration von Nano-Partikeln in Organen
  https://www.youtube.com/watch?v=tIqccpEn0b0

  A japán engedélyező hatóságok állatkisérleteket végezetek az oltóanygagokban lévő nano-részecskék veszélyeiről. És megállapították, hogy a nano-részecskék nem maradnak meg a beszúrási helyen, hanem a szervezetekben felgyülemkednek, kifejezetten a petefészekben is.

  Kérdés:
  A Német Egészségügyi hatóság folytatot-e valaha hasonló vizsgálatot ?
  És hogy értökeli Ön ezt a tényt ?

  A válasz: Tehát, No.-ban 4 engedélyezett oltóanyag van, amiket az EMA engedélyezett, azon adatok alapján, amit a cégek
  benyújtottak, Moderna Bionthek a négyből. És igy ez rendben van, vagy mi ?

  De az én kérdésem az volt, hogy Önök reagálak-e a japán engedélyező hatóságot vizsgálatára ?
  Hogy ezek a nano-részecskék az emberi szervezetbe vándorolnak. És hogy a német hatóságok is végeztek volna ilyen
  állatkisérleteket.

  Válasz: Én itt nem tudok, a japán engedélyező hatóságok kijelentéséihez hozzászólni.
  Csak azt tudom mondani, hogy ez az oltóanyagot az EMA a beadott dokumentumok alapján megvizsgálta és arra egy
  reguláris engedélyt ( ??? ) adott.
  És ezért ez az oltóanyag No.-ban és a többi EU országban is engedélyt kapott.

 9. Nagyon szeretem az előadásait és a családommal együtt kitartunk,h.nem vagyunk birkák.Sajnos ma szembesültünk azzal,h.a kisgyermeket se kísérheti be a szülő a fogászati magánrendelésre oltási igazolás,vagy PCR teszt nélkül.Mélységesen felháborít ez,és nem tudjuk mi a teendő?Hova fordulhatunk?Odajárunk évek óta,és ma közölték,h.aug.8.óta ez a rendelet.

 10. Nincs delta variáns? Valamit teljesen rosszul érthettem ebben a videóban.
  Ugye nem arról van szó, hogy laboratóriumban nem lehet megkülönböztetni a delta variánst az előzőektől, hanem csak arról, hogy ennek figyelésére nem állítottak fel figyelő-központokat?
  Valaki világosítson már fel!

  Azt sem értem, hogy a maszk miért ne jelentene védelmet. Persze tudom, hogy a vírusok nagyon apró lények, hogy a méretük ezredrésze a baktériumoknak, de akkor is kell valamilyen hordozó, mert magában nem közlekedő-képesek. Ez a hordozó meg a nyálcseppecskék, amit kiköhögünk, tüsszentünk, kilehelünk. Ezen nyálcseppecskéket meg sikeresen megfogja a maszk. Ha megszűrjük a nyál-cseppek 99 %-t akkor már sokat tettünk. Nem így van?

  Kerestem Gődény György videóit a YouTube-n, nem találtam. Facebook: Ott sincs. Mit tett megint, hogy letiltották?

 11. https://ujvilagtudat.blogspot.com/2021/08/ez-veget-vet-vitanak-egy-izraeli.html#more
  Sajnos,ez a cikk nem tartalmazza azt a,más tanulmányokban szintén emlegetett körülményt,hogy a természetes immunitás csökken ugyan az idők folyamán,de ez csak “alvó” állapot,mert a bizonyos virus ellen kialakult természetes védelem az azonos virusfertőzés esetén aktivizálódik az alvó állapotból,és hatékonyan véd!
  De ezt a virológusoknak jobban kell tudniok!Még a celebeknek is!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük