Már nem kell a zöld passzport Izraelben

Ez egy elég érdekes hír Izraelből. A lakosság 90 %-a be van oltva. Idáig mindig az folyt a csapból, hogy kizárólag Green passzport a belépő mindenhova. Most teljesen megváltozott a helyzet. Az embereknél betelt a pohár.

Az éttermek egyáltalán nem foglalkoznak vele, hogy oltott ül-e be az asztalához. “Nem vagyok rendőr”, mondják. A rendőrök sem foglalkoznak vele, ki megy be az étterembe vagy bárhova. A munkaadó kéri a green passzportot. Megkapja. De sok közüle hamisítvány. Senki nem ellenőrzi. A green passnak addig volt jelentősége, amíg arra kellett rávenni az embereket, hogy oltassák be magukat. In Israel, vaccine passports are already redundant | The Spectator

A zöld útlevél (vagy védettségi igazolás, ahogyan itthon akarják hívni) egy totális megtévesztés, birkák hiszékenységére épülő babonás hitrendszer. Mint eddig minden igérgetés, ez is csupán hazugság és ez nem tűnik fel. Nem tudja igazolni a védettséget, hiszen a T és B sejtes immunitás sokkal jelentősebb, mint az ellenanyag jelenléte miatti ellenállóképesség. Az IgA tipusú immunitás, csak a légutak nyálkahártyáján alakul ki, nem tud létrejönni a védőoltásnak csúfolt génmanipulációs kísérleti szerektől. Egyáltalán semmilyen bizonyítéka sincs annak, hogy akik be vannak oltva azok védettek lennének, hiszen covid pozitívak lesznek sokan, sőt megbetegszenek az oltás után nem sokkal és a COVID osztályokon kezelik őket. Akik oltás miatt COVID osztályon vannak, azoknak is lesz mindnek útlevele ugye? Legalább útlevél legyen, hamár nem egészséges. Azt sem lehet tudni, hogy az oltás a nagyokos világterror kitervelői és kiszolgáló birkái szerint mennyi ideig véd és mi van utána? Megszűnik az útlevél érvényessége? Újra és újra oltás kell? Hol marad a természetes védekező képesség kalkulálása, ami sokkal teljesebb és tartósabb védelmet adna, mégha az oltás tényleg védene is bármennyit. Milyen tesztekkel akarják bizonyítani, hogy az illető védett, hiszen a kamu PCR teszt akár 95%-ban hamis pozitív eredményeket ad, de semmilyen képessége sincs arra, hogy kimutassa, hogy valaki átélte-e a fertőzést, vagy eredendően ellenálló, hiszen sejtes immunitást sem tud kimutatni. A többi teszt sem mutatja a sejtes immunitást. Az sem világos, hogy ha az oltások nem védenek meg a fertőződéstől és a mások megfertőzésétől, akkor mit bizonyít az útlevél? És azt tudja valaki, hogy a tüdőgyulladásokat melyik kórokozó hozza létre és miért? Egyébként aki útlevelet kap, annak nem kell maszkot hordania? Mert ha ő igazoltan védett és ártalmatlan… Nyilván DE IGEN. Akik ezt kitalálták azok nyilvánvalóan elmebetegek, vagy már megkaptak egy valódi oltást! Bár ebben sem lehet bízni, mert láthatóan politikusok sehol nem halnak meg az oltástól és nem is okoz nekik betegséget! Vagy őket nem is oltja senki? Ahogyan Prof. Dr.Dolores Cahil mondaná, “ha nem halnak meg tőle politikusok, akkor abban az oltásban nem lehet bízni”.

Orvosok hol vagytok? Nulla szakmai kétség? Ügyvédek hol vagytok? Valóban tétlenséggel kiszolgáljátok ezt a felháborító csalást? Egy pillanat alatt véget tudnátok vetni az egész cirkusznak! Pedig mindenki áldozat lesz, Ti is. Egy idő után megfő a béka, ha nem ugrik ki a vízből időben.

37 thoughts on “Már nem kell a zöld passzport Izraelben

 1. Az emberek a “vélt” biztonságot, az egészségüket a szabadság elé helyezik, vagyis tálcán kínálják mindezt a kormánynak, aki majd biztonságot nyújt nekik egy “megfoghatatlan” fenyegetéssel szemben, ami pedig oda gyűrűzik, hogy a jól kitalált és felépített fikció lehetőséget ad az emberek személyiségi jogait sértő intézkedések bevezetésére és az oltások éjjel-nappal történő beadására, kielégítve a háttérhatalmi tervet. A magyar nép a kommunizmus idején hozzászokott ahhoz, hogy vezessék, és ezt nehéz kitörölni, mint egy “vírus” a számítógépben, beépült az emberekbe. A “peresztrojka” az agyakban nem hozott változást. Az ébredés nagyon nehéz, mivel az embernek először saját magával kell szembenézni. Ki kell jönnie a “zsákutcából”, hogy elnyerje a szabadságot. A kormány propagandája, a félelemre játszva és a pánikot kihasználva, elérte célját. A manipulált többség jól terelhető. Akinek viszont más a véleménye, azzal szemben támadással reagál (lejáratás, álhírgyártás, stb.).

 2. Sajnos a magyar orvosok többsége, tisztelet a kivételnek (Tisztánlátó Doktorok) számomra érthetetlen módon nem akarják látni az igazságot. Pedig ha egy kicsit jobban körbenéznének a világban, akkor szerintem akinek van egy csöpp esze annak minden világos lesz….. Orvos kollégával beszélgettem még februárban, amikor megkérdezte, hogy be vagyok már oltva.Mondtam, hogy nem és nem is leszek. Láttam a felháborodását,- pedig én már cél csoport vagyok, de bezzeg az a fiatal asszisztens lány még nem. Hát erre elpattant bennem valami, mert a kis államvizsgás diákomat Merkely professzor rákényszerítette az oltásra, csak úgy maradhat az egyetemen, mint PhD hallgató. Megmondtam a kollégának, hogy ennek a kikényszerített oltásoknak a jövőbeli káros hatásaiért a sunnyogó magyar orvosoknak, gyógyszerészeknek kell vállalni az erkölcsi felelősségét. Azóta nem nagyon köszön.
  A Magyarországon kiadott védettségi igazolványokkal majd mi lesz, mert porosztó kártyának sem jók….

  1. De, nagyon jól tudják, hogy ez egy nagy kamu. Csak rengeteg pénzt kapnak a vakcinák, és a tesztek után, és emiatt eldobták a becsületüket.

 3. Szerintem nálunk ez nem így lesz! Egy rendőrállamban ezt kérni fogják és lehetséges hogy még büntetni is fognak! Valamiből vissza kell rakni az ellopott pénzeket a kasszába! A fűrerünk elkötelezett! “A csatát meg kell nyerni”
  Sajnos mi még mindig csak ülünk a seggünkön és a facebokoon üzengetünk egymásnak!

  1. Nincs ahhoz elég rendőr- a mostani korlátozásokat se lenne elég emberük betartani. Dehát, a birkák engedelmesek. Sőt, még a kilógó társaikra is ráugranak. Erre a tömeghipnózisra alapozik a végrehajtó hatalom is.
   Mert, most hogy az állami f***veres erőket is leoltották- még nagyobb lesz a létszámhiány.

 4. Persze, csak az önálló gondolkodásra képtelen bárányok hitték el, hogy a vakcina igazolvány előnyt biztosít nekik. Engem speciel nem zavarna ha a birkák elszeparálódnának mert őszintén szólva a látványuktól is hányingerem van mivel a birkaságot olyan tömény dózisban kaptuk az elmúlt egy évben, hogy az talán még Buddhát is kihozta volna a sodrából.
  Amandha Volmer, kanadai természetgyógyásznak van egy üzlete ahova kitett egy táblát megtiltva a maszkosoknak a belépést. Azt mondta azért tiltotta ki a maszkos bárányokat mert energetikailag szennyezik az üzlet belterét.
  Egyébként Amerikában a már felszabadult tízen valahány államban egyre több helyen tiltják meg a maszkos birkáknak a belépést az üzletekbe. Ha ennek ellenére egy maszkos bemegy az vétséget követ el ami büntetendő. (Megjegyzés: Ha volna lehetőség itt a komment részben beilleszteni képeket, vagy rövid videókat tudnám nagyon jó példákkal illusztrálni ezeket a jópofa eseményeket mert a telegram tele van velük)
  Kanadában és az USA-ban van egy olyan törvény hogyha bemondod, hogy egészségügyi okból nem hordhatsz maszkot be kell hogy engedjenek akárhova és általában be is engednek. Több helyen láttam már kiírva ezt az üzletek ajtajára. A törvény ugyancsak kimondja, hogy bizonyítékot kérni nem lehet mert az egészségügy magánügy a kifogást el kell fogadni bemondásra.
  Egy másik érdekesség Kanadából: Mint tudjuk kanadai miniszterelnök Trudeau a háttérhatalom egyik legnevetségesebb ölebe. Egy pár napja a féltestvére beírt az egyik weboldalra – az egész család ellenzi amit csinál.
  Érdekes, itt Kanadában nem nagyon hallani az oltásigazolványról. Lehet, hogy azért mert itt van egy nagyon jól szervezett ügyvédhálózat ami védi az állampolgárokat a covid leple alatt elkövetett jogsértések ellen.
  Kanadában már legalább 2o feljelentés van folyamatban többek között Trudeau ellen, a legmagasabb egészségügyi hatóság ellen, Ontario kormánya ellen, Toronto városa ellen és még folytatni lehetne a sort. A feljelentéseket Rocco Galati, Kanada egyik legjobb alkotmányjogi ügyvédje tette meg sziklaszilárd bizonyítékokkal megtámogatva.
  Rocco Galati egyébként oszlopos tagja annak a nemzetközi ügyvéd hálózatnak aminek Reiner Fuellmich német ügyvéd is tagja, akik egy nemzetközi büntető bíróság felállításán dolgoznak a covid leple alatt elkövetett emberiség ellenes bűncselekmények kivizsgálására.
  Egyébként az pozitív jel, hogy a kanadai miniszterelnök azt mondta, hogy az ez évi büdzsében már nem lesz pénz az üres repülőterek, a légitársaságok, az üres szállodák, éttermek támogatására – a gazdaságnak indulni kell. Gondolom az egész világon hasonló a gazdasági nyomás, köztük Magyarországon is. Meglátjuk. Mert a veszélye megvan, hogy a cabal aki ezt a pszichológiai hadviselést folytatja az emberiség ellen előhúz valamit a kalapból, mivel a covid kamu nem igazán jött be nekik – pont az ellenkezőjét érték el vele az emberek elkezdtek ébredni világszerte – senkit ne tévesszem meg az hogy az utcákon csak bárányokat lehet látni. Ők nem a csendes többség.
  Szerintem már erről a kamu járványról nem nagyon lehet újat mondani mert már szinte minden amit lehetett független szakértők elmondtak róla. Inkább arra kellene ráirányítani a még valamennyire gondolkodni képes bárányok figyelmét, hogy meditáljanak el azon, hogy milyen járvány az amit a nap 24 órájában reklámozni kell, ahol a fizetnek a covid halottak után, ahol az embereket fenyegetni kell hogy oltassák be magukat veszélyes kísérleti anyagokkal így védekezve egy olyan “járvány” ellen amiről a többségnek csak hallomásból van tudomása.

  Idézet a telegramról:

  “Jelenleg a világon az emberek 3 csoportba oszthatók:

  Azok akik részesei a globális ébredésnek

  Azok akiknek halvány gőzük sincs mi történik körülöttük

  És, mi a franc történik itt kérdezők csoportja

  A világ egy nagy változás előtt áll

  Köszönöm, hogy veletek lehetek ezen a nem mindennapi utazáson.”

 5. A Lugánói tanulmány a népességcsökkentéshez ad stratégiai tanácsokat. Ma ez látszik megvalósulni:

  „A modern népességcsökkentési stratégiának olcsónak kell lennie, bár nem teljesen költség-mentesnek. Nem igényelhet speciális eszközt és gyakorlatilag emberi munkát sem. Az “áldozatok” kiválasztását senki nem végezheti, kizárólag csak az áldozatok maguk. Ők fogják magukat kiválasztani az inkompetencia, alkalmatlanság, a nyomor, tudatlanság, lustaság, bűnözés és hasonló kritériumok alapján, egyszóval a “vesztesség” alapján.

  A “megelőző” népességszabályozás középpontjában a születés megelőzése lesz, ez legyen látható, és legyen része a normális politikának; ugyanakkor a “gyógyító” stratégia azokkal foglalkozik, akik már megszülettek, de nem szabad annak látszania, hogy e mögött bármiféle ügynökség van. Ebben a forgatókönyvben nincsenek átkozható végrehajtók. Az egyetlen út, amely a legnagyobb jólétet nyújtja a legtöbb embernek, az a kapitalizmus megőrzése az emberek számának csökkentése mellet.

  A leghalálosabb betegségek leginkább a régi-új csoportban találhatók. A tuberkulózis, amely régóta ismert, gyorsan fejleszt halálos, többszörösen gyógyszer-rezisztens törzseket. 1995-ben világszerte hárommillió embert ölt meg. A halálozási potenciálja és a kívánatos célcsoportja felettébb ígéretes népességcsökkentő eszközzé teszi a jövőre nézve.

  A hódítás, háború, éhínség és járvány időtlen idők óta arra szolgált, hogy megnyesse az emberi fajt, és ezek semmit sem veszítettek fontosságukból mind a mai napig. Megpróbáltuk bemutatni, hogyan adaptálhatók napjaink körülményeire.”-írja a tanulmány.

  https://olevendula.blogspot.com/2012/02/susan-georgea-luganoi-tanulmany.html

 6. Az interneten , google-on megtalálható adatok szerint az Izraeli lakosságnak csak 58,2%-a van beoltva. A 90%os oltottság az milyen populációban igaz? A felnőttek (nagykorúak) körében?

  1. Semmi nem igazolja, még azt sem, hogy a lakosság 58,2%-a lenne beoltva Izraelben. És mindenhol szándékossan eltúlzott számokat közölnek. Ezek az eltúlzott számok csak ismét a vakcica kampányuk elősegítését szolgálják pszichológiailag. Sajnos személyessen is ismerek olyan embereket akik ezért adatták be a vakcicát magugnak. Én személyessen NEM hiszek a vírusok létezésében mert sosem izoláltak tiszta vírus genomot sehol senki a világon. A vírus az csak egy elmélet semmi több és ezzel sok biológus is tisztában van min, hogy azzal is tisztában vannak, hogy azért nem is létezett gyógyszer vagy oltás vagy bármilyen más eszköz erre az álbetegségre. Itt lenne az ideje, hogy a józan eszüktöl megfosztott emberek megtudják végre a teljes igazságot.

   1. Ezt nem értem, a vírusban hinni és nem hinni kell? Tényleg jóindulattal és kiváncsiságból kérdezem, én nem értek ehhez. Pl a kínai vakcinákban elölt vírus van, de ha nincs víerus, vagy nem izoláltak tiszta vírus genomot akkor mi van a vakcinákban? Valahogy csak tudják vizsgálni ezeket…

    1. Az a röhej, hogy a szakemberek egyöntetűen azt állítják, hogy a vírusok nem élnek, nincs anyagcseréjük, ha megsérülnek nem tudják helyreállítani magukat és önmagukban nem tudnak szaporodni sem. Ezekből kiindulva, épp eszű embernek rá kellene jönnie, hogy ezek nem lehetnek kórokozók, ezek ugyanolyan valamik lehetnek mint a globulinok(antitestek), csupán fehérjemolekulák amiket a sejtek állítanak elő és az a dolguk, hogy helyreállítsák a szöveteket. Nem a betegségek okozói, hanem a betegségek következményei, tehát nem lehetnek kórokozók. Ha pedig nem élnek a vírusok, akkor, hogyan lehet elölni őket vagy gyengíteni.

 7. RE: “Az [izraeli] lakosság 90 %-a be van oltva.”

  Az alábbi cikk szerint 57.5% kapta meg az első, míg 53.5% a második Pfizer szurit..
  https://www.haaretz.com/israel-news/israel-vaccine-data-how-many-have-already-been-inoculated-for-covid-1.9626604

  Eszerint meg 61.7% az elsőt, 57.4% a másodikat…
  https://www.euronews.com/2021/04/18/israel-drops-outdoor-face-masks-after-61-of-citizens-get-first-covid-19-vaccine-shot

  RE: “Ügyvédek hol vagytok?”

  ‘A vakcinaútlevelek bevezetése nem okozna hátrányos megkülönböztetést, mert ésszerű indoka van – ekként foglalható össze a Társaság a Szabadságjogokért szerdán közzétett álláspontja…

  a diszkriminációtilalom alóli kivételeket alapvetően egy észszerűségi követelmény alapján döntik el a bíróságok:…ez az egyszerű logika csak akkor működik, ha a megkülönböztetés nem érint alapjogot…
  Ezek az intézkedések a cselekvési szabadságot súlyosan korlátozzák, ha pedig ezeket egy oltás beadatásával lehetne csak kibekkelni, az a megoldás az önrendelkezési jogba nyúlna durván bele – mindkettő fontos részjogosultsága az emberi méltóságnak…

  a TASZ posztjából: „Az is ösztönző lehet a védőoltás beadatására, ha feloldják a korlátozásokat azok számára, akik fel tudják mutatni a vakcinaútlevelüket…”
  az utóbbi nem ösztönzés, hanem hatalmi szóval való zsarolás. Aki pedig ezt nem látja be, az inkább ne éljen vissza a nevében a szabadságjogokkal. ‘
  http://azonnali.hu/cikk/20210214_ez-aztan-a-jogvedelem-a-tasz-mar-elore-leokezta-a-vakcinautleveleket

  Talán már ezen a fórumon is elhangzott, a dehumanizáló maszk / pofapelenka / szájkosár kötelezővé tétele egy okkult beavatás részeként is értelmezhető (a múlt évi G. Floyd-tüntetések kapcsán elharapozó letérdelős ‘tömegmozgalommal’ egyetemben 1), amelynek során az egyén behódol és feladja régi énjét, elfogadva neo-feudális jobbágylétét az egyébként technokrata Új Világrendben.
  Bővebben pld. itt: https://wickedtruths.org/en/face-masks-cant-stop-covid-19-unhealthy-illegal-social-engineering-and-initiation-ritual-for-un-agenda-2030

  1) https://thetruthrevolution.net/taking-a-knee-is-a-masonic-ritual-heres-the-meaning/

  1. Vakcinaútlevél (zöld passzus) = Ellenőrző útlevél, bárhogy is nevezzük, egy olyan szegregációs eszköz, ami információval látja el a kormányokat arról, hogy mennyire vagyunk “szófogadó ölebek”, valamint az individualizmus és a szabadság lerombolását szolgálja. Az egész rég nem a közegészségügyről szól. TASZ = ultraliberális kreálmány.

 8. Eljön nemsokára az az idő is, legalábbis ebben bízunk, amikor arra az etikai kérdésre kell választ találni, hogy: “A hóhér gyilkos-e?”
  Gondolok itt a fals lélegeztetőgépes protokoll miatti sok halálozásra. Valamiért még nem tudom leírni, hogy gyilkolásra.
  VÉTKESEK KÖZT CINKOS AKI NÉMA!

 9. Komoly versenyt futunk az idővel,a nyomás pedig egyre nőni fog.
  Mondjuk úgy,hogy vannak akik nem értik,vagy nem akarják érteni a helyzetet,pedig a megértés,a látás a feltétele egy minőségibb életnek Mindenki számára!

 10. Nem értem az emberek egy részét!
  Igaz hasonló a helyzet ahhoz,ha valakik egy dohányfüsttel teli szobában élnek,és bemegy oda egy “illető” és el kezd arról beszélni milyen klassz dolog a tiszta ,”szabad “friss hegyi levegőt beszívni,”abban” élni,létezni!
  Nem tudják elképzelni milyen lehet,mert “másban” élnek,azt fogadják el,mert azt mondják nekik ez jó,ebben hisznek,mást el sem tudnak képzelni!

 11. Szerveződik már jogi fórum csoportos perekre, arra az esetre, ha Orbán zöldkártyához kötné például egy hangverseny látogatását, mint egy egészséges, nem oltott (akár nem is oltható!!!) ember kiközösítését a társadalomból???

 12. Sajnos Izraelben barokat, hoteleket es sok mas helyet is csak a zold vakcinaigazolvannyal lehet latogatni, ahogy Orban is tervezi itthon.

  1. Engem ez egyáltalán nem zavarna. Én már nagyon régóta kerülöm ezeket a helyeket mert az odalátogatók energetikailag szennyeznek. Meg különben sem tudok velük mint beszélni.
   Van egy taoista mondás: Akik különböző ösvényeket járnak nem tudnak hasznos dolgokat mondani egymásnak.

 13. Igen , csak az a baj, hogy munkahelyeken fogják meg az embert …. engem pl az sem érdekelne ha koncertre , uszodába vagy sehova sem mehetnék ( persze ezek is fontos dolgok ) de az a rohadt munkahely , ugye még is csak más ..

  1. Kedves Kapitány! Az összes covid oltás hivatalosan kísérleti stádiumban van 2023-ig. Tehát törvényesen nem lehet kötelezővé tenni. Én magam felkészültem arra, hogy ha a főnökeim mégis kötelezni akarnak, ha írásba nem is adják majd, fel fogom venni a beszélgetést a tudtuk nélkül. Azt elmondom majd nekik, hogy bíróságra fogok menni, ha az állásomat fenyegetik. Biztos vagyok benne, hogy lesz kivel összefogni, hogy ügyvédet szerezzünk az ügyünknek. Nem szabad félni! Nem vagyunk egyedül!

   1. Az oltások munkajogi vonzata röviden:
    – az oltás a mai jogszabályok szerint a munkavállaló részére önkéntes
    – a munkáltatónak jogában áll azonban a munkahely biztonságos működése érdekében biztonsági intézkedéseket tenni, de ennek során tiszteletben kell tartania a munkavállaló személyiségét védő jogosultságokat
    – az oltások felvételét a munkáltató kétféleképpen próbálhatja elérni: szankció vagy bizonyos előnyökhöz való juttatás útján
    – szankció esetén: a munkáltató nyomást gyakorolhat a munkavállalóra, így a szabadon való döntés joga, a személyiségi jogok sérülnek (emberi méltóság, magánélet védelme) DE! a szükséges és az arányos megközelítések is fontosak. Vizsgálni kell, hogy: a szükséges mások védelme érdekében van-e; arányos, vagyis nem eltúlzott-e az intézkedés
    – szankció esetén a munkáltató komoly jogi kockázatot vállal
    – a munka törvénykönyve előírja, hogy a munkavállalót előzetesen ÍRÁSBAN kell tájékoztatni a személyiségi jog korlátozásának módjáról, feltételeiről a korlátozás arányosságáról és szükségességéről; NEM ELÉG A SZÓBELI UTASÍTÁS!
    – előnyök juttatása esetén: hátrányos megkülönböztetés fennállásának lehetősége
    Megjegyzem, hogy a munkavállaló “szabad” döntése látszólagos. A munkáltató ugyanis az oltás felvételével döntési helyzetbe kényszeríti a munkavállalót: a dolgozó vagy beoltatja magát vagy kockáztatja a megélhetését. Szerintem a munkáltatók többsége sincs tisztában a világban folyó fikcióról, hisz a kormány és a világmédia napi mantrája “szent” és “tévedhetetlen”! :)). Célszerű elmondani nekik a tényeket. Csak felfogják!

   2. Köszönöm a választ ! Na ma sajnos el is kezdődött a “henger” … egy kollegám hívott , hogy pár perce hívták és a főnöke közölte , hogy csak beoltott dolgozhat !! De mondom akkor kirúgnak ? Mit válaszoltál ? Azt hogy átgondolja , mert ez túl friss neki .. Ezért én is felkészültem hogy hívnak .. ( egy cégnél vagyunk , de nem egy helyen – tehát más a főnök ) letöltöttem egy applikációt hogy felvegyem a hívást ! Szerencsére pont időben . mert már hívtak is .. Hogy mi a helyzet covid terén !?!? Lényege : Beoltattam e magam , ha nem , regisztrálva vagyok e , ha regisztrálva sem vagyok , akkor beakarom e egyáltalán oltatni magam .. Mondtam hogy nem igazán . de miért mi a lényege , miért kérdezitek ? Persze kitért előle fals szöveggel , hogy nincs jelentősége csak összeírják .. OK mondom de valamiért csak felhívtál .. Nincs érdemi jelentősége .. Ennyi ,, Most hétfőn reggel menjek be 8ra ..
    ( az érthetőség kedvéért , mi zárva vagyunk nov 11 óta .. De napokban ugye nyitás várható )

    1. Én a maga helyében a kezem ügyében tartanám a diktafont. Vagy a telót felvétel üzemmódban… Ne felejtsük el, hogy NEM KÉNYSZERÍTHETNEK!!! Munkahely mindig akad,de életünk csak egy van, elvileg.

     1. Na szerencsére úgy látszik meghátráltak – nem merte a kormány átnyomni – így a cég sem .. a vége az lett , hogy a nem beoltott kollega maszkban dolgozhat ..

   3. Kedves Balu kapitány !
    Amíg a vakcina beadása előtt felelősséget kell vállalni az aláírásoddal, hogy önként és dalolva tetted és senki semmiért, de semmilyen kártérítésért sem perelhető, addig az állam, munkáltató felelőssége az elbocsátás, szegregálás, kényszerítés. A megbetegedettek, elhalálozottak tapasztaltuk, orvosilag nem köthetők a vakcinához és egy olyan vírushoz, amit még nem izoláltak.
    Az a gond, hogy mindenki fekete fehéren gondolkodik, húz hasznot a saját érdekei szerint a jelenlegi helyzetből.
    Pl. “Az autoimmun válaszra fogékony emberekre káros hatással lehetnek az RNS vakcinák …” – nekik pl. miért nem szólnak hogy be ne adassák egyiket se? A kísérleti vakcina kiben nem okoz valamilyen reakciót ? Akiben a vírus sem okozna semmit talán? Őket keresik? Biztos lehet abban mindenki, hogy a hatalom és az elit placebót kapott!
    Sok dologra használható a kártya… de az emberiségnek semmire sem jó! Ahogy a robotok 5G, 7G sem.

 14. Sajnos megtudtam, hogy Merkely professzor az orvosi egyetemre ( SOTE) csak azokat a diákokat engedi vissza normál oktatásba, akik “védettségi igazolvánnyal”rendelkeznek.
  Tehát csak az vehet részt az oktatásban, aki be van oltva. Aki nem hajlandó beoltatni magát, azt folyamatosan tesztelik. Ez nagyon felháborító!!!! Mi lesz a vége???? Nagyon szomorú……

  1. Ha az elmúlt időszak korlátozásai, valamint az oltakozások sem tudták kordában tartani a járványt, akkor nincs miről beszélni. Igen nyeregben érzi magát a professzor, maradt volna a kaptafánál. Komoly indokolással kell előállnia, mindenre kiterjedően, nem elég a sablonszöveg.

 15. Nem értem mi alapján kezdik el itthon az oltatlanok korlátozását?!
  Nem is tudják megmondani meddig nyújt védettséget a vakcina ,a beoltott is megfertőződhet,és fertőzhet,és ráadásul kisérleti fázisban lévő “vakcinákról” van szó.
  Rendben most még néhány helyről vannak kitiltva az oltatlanok,de mi lesz ennek a vége?
  Csak kérdezném,hogy az EU parlamenti közgyűlése 2021.01.27.-i határozatait figyelembe veszik itthon a döntéshozók?
  7.3.1 annak biztositása,hogy az állampolgárok tájékoztatást kapjanak arról,hogy az oltás NEM kötelező,és hogy senkit sem politikai,társadalmi vagy egyéb módon nem kényszerithetnek arra ,hogy beoltassák magukat, ha ők maguk nem akarják ezt megtenni;

  7.3.2 annak biztositása,hogy senkit ne érjen hátrányos megkülönböztetés a be nem oltás miatt az esetleges egészségügyi kockázatok miatt, vagy ha nem akarja magát beoltatni;

 16. “Edit”
  Pillanatnyilag csak kaosz van. Nyilvan a gazdasagnak mukodni kell, kozben keszulnek a sprayk, tablettak, Bill G. szerint jovore mar folytathatjuk regi eletunket, aki meg megmaradt. O csak tudja. Az ido meghozza a megoldast. Ahogy olvasom ,komoly problema a tudotuberculosis, ovjuk a tudonket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük