Felemelkednek-e a pedagógusaink?

Az egészségügyiek és az orvosok, a köztisztviselők, a katonák elvesztek, most a pedagógusainkon van a világ szeme! Túl tudnak-e jutni a beléjük lapátolt tengernyi félelmen! Képesek-e megvédeni a gyerekeinket, akiket továbbra is rájuk szeretnénk bízni, hogy biztonságban neveljék, mentálisan, testileg és intellektuálisan megerősítsék?

A következőket üzenem nekik az itt feltett videomban:

 • sokkal kisebb mértékű a veszély, mint amivel telekürtölik a világot – nincs ok a félelemre – a közlekedés is veszélyesebb, mint e betegség
 • sokkal nagyobb az ellenállóképességünk, mint amit géntechnikával és kísérleti injekciókkal létre tudnak bennünk hozni – biztonságban vagyunk a magunk egészségvédő technikáival
 • a kényszerítés jogszabályba ütközik, csak mi magunk vagyunk képesek bátrak lenni – példát mutatni. Megfélemlített embereknek nem kell megfelelni
 • a gyerek szinte nem fertőz, és szinte nem betegszik meg, egymás immunrendszerét erősítik – nincs szükségük buta intézkedésekre, nincs szükségük tesztelésre, maszkra, oltásra – köszönik ők enélkül is jól vannak – kivéve, akiket a félelemben élő szülők már elrontottak
 • az iskola a legkevésbé veszélyes hely a társadalomban – mindenki aki ezt letagadja az hazudik
 • celebek, felettesek, politikusok, akik a fentiek ellenkezőjét mantrázzák – el kell számoljanak egyszer a hazugságaikkal, ellenükben is ki kell állni az igazság mellett

Kedves Pedagógusok! Bátorságot kell merítsenek és meg kell védjék a gyerekeinket! Önök nem bukhatnak el! A gyerekeinknek szüksége van az Önök magas színvonalú munkájára! Cselekedjenek a szívük, jó érzésük szerint, kergessék ki a félelmet! Háborúban bátor katonák kellenek, Önök most a fronton harcolnak, minden tisztelet az Önöké!

Kedves Szülőtársak! A félelem nem jó tanácsadó! Az alaptalan félelem pedig öl, tönkre teszi a gyerekeket is! Tanuljanak, tájékozódjanak a másik oldalon is! Ne üljönek fel a háborús propagandának, ami csupán a hadviselés eszköze! Ne hagyják, hogy közösségek szétessenek és megosztottakká váljanak! Imádkozzunk a jövő nemzedékért! El a kezekkel a gyerekeinktől!

Email: orvosokatisztanlatasert@gmail.com

21 thoughts on “Felemelkednek-e a pedagógusaink?

 1. A világban folyó “kabaré” legnagyobb szenvedő alanyai a gyerekek. Olyan, hogy gyermekkor, megkérdőjelezhető. A sok tiltás és indokolatlan intézkedés elnyomja az elméjüket, csökkenti az aktivitásukat. A megfélemlített pedagógusoktól és szülőktől milyen példát látnak? A jelenlegi oktatási forma még inkább a “kütyük” rabjává teszi őket, szerintem képtelenség bepótolni az elmúlt másfél év oktatási hiányosságait. Ha most végeznének egy szintfelmérést, katasztrofális lenne az eredmény. Az ismerettségi körből hallva a pedagógusok hozzáállását az egészhez, az is elszomorító. Milyen nemzedék kerül így ki? Ha már annyira a statisztikai adatok rabja az ország, kérdezem, hogy végeztek-e közvéleménykutatást a gyerekek körében. Úgy gondolom, Európa teljes gőzerővel rohan a falnak.

 2. Az emberiség egy un. PRÓBATÉTEL előtt áll, ami nem az iskolapadban, hanem az életben zajlik, és ami nem feltétlenül büntetés, hanem inkább egy szükséges folyamat, hogy egy magasabb szintre emelkedhessen. Mindenkinek EGYÉNILEG is helyt kell állnia. A régi elavult gondolkodási módot kell átalakítani.

 3. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!
  Minden egyes szavával teljes mértékig egyetértek!
  Mára már az összetartó, egységes tantestületek is ketté szakadtak ( maszkhívők- maszkellenesek, teszthívők- tesztellenesek, oltáspártiak- oltásellenesek )!
  A józan gondolkodás helyére a félelem és a “védekezés”-ben való megfelelés lépett! Ennek a hozzáállásnak sajnos a gyermekek az elszenvedői. Az online oktatás( bármilyen erőfeszítés mellett) nem pótolhatja a személyes jelenlétet, nem minőségi munka.
  A még gondolkodni merészelő pedagógust megvetik, lenézik, megbélyegzik.
  Nagyra becsülöm és köszönöm a pedagógusok megszólítását, bízva abban, egyszer csak kiderül az igazság!
  Munkájához sok erőt, kitartást kívánok!

 4. Jó ügyhöz szívesen csatlakozom…
  Több mint 30 éve reikivel foglalkozom,azaz egy olyan spirituális úton való fejlődési lehetőséggel ami jelenleg sarlatánságnak van nyilvánítva.
  Kérem szépen a befogadásomat a csoportba! Üdv ! M.M.

 5. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!
  Mintha a szívemből szólt volna. Tavaly március óta (szeptembert és novembert kivéve) nem taníthatunk a középiskolákban, a tantermekben. Így fognak érettségizni a gyerekek. Nagyon sajnálom őket. Elvették az iskolában töltött idő szinte legfontosabb részét. És itt most nem a tanulásra gondolok, mert nem csak az a fontos. Nincs szalagavató, nincs ballagás, nincsenek társas kapcsolatok, nincsenek bohóckodások, viccelődések.
  Online órákon, a lehetőségekhez mérten szoktam velük beszélgetni a jelenlegi állapotokról (és nem csak a matekról). Próbálom átadni nekik, amit érzek, amit olvasok, amit hallok Önöktől, mint tisztánlátó orvosoktól.
  A kollégákkal már fél éve nem találkoztunk. Vagyunk néhányan, akik abban a szellemben gondolkodunk, amiben Önök is. Követjük, olvassuk az írásaikat, hallgatjuk a videókat. Ha nem hallanánk az Ön higgadt, érthető szakmai véleményét, nagyon rossz lenne. Ez ad erőt, így látunk reményt. Úgy látom, a tanárok közül is sokan félnek, alig várták az oltást. Sajnos a média megtette a hatását. Remélem, nem lesz bajuk.
  Köszönöm, köszönjük, hogy ki mer állni az igaz ügyért, elmodja a véleményét akkor is, ha sokan nem értenek egyet Önnel. Ezért nagyon nagyra becsülöm. Olyan érthetően fogalmazza meg az orvosi dolgokat, hogy laikusként is meg lehet érteni.
  További sok-sok erőt és kitartást kívánok a munkájához!

  1. Miért hazudnának? Az is elég, ha nem mondanak el mindent – vagy nem mernek elmondani…
   Nem tudtam végig-nézni – mert túlterhelt a rendszer…
   De nem valószínű, hogy objektíven beszámolnak a “körülményekről” (covid-kvóták, kormányzati rémhírkeltésről, mint félelem-okokról, pszichikai pánik, sejt-pánik)…

  2. Nem szándékozom vitát nyitni, hisz a már-már ikonikus, tőmondatos, álnaív kérdésfeltételre van egy szép internetes műsző, ami semmi köze az elektromos buszokhoz…

   A polkorrektség és a korrektség nem összetévesztendő fogalom. A 24.hu az előbbi egyik zászlóshajója.
   Nem hazudnak, csak az igazság felszínretörésének megakadájozásán munkálkodnak féligazságokhoz is csak közelítő adatokat közölve, épp a lényegi tényeket következetesen diszkréten elhallgatva.
   A szó veszélyes fegyver és sajnos az ilyen médiákon elbutultak tömege reménytelenül lefegyverzett!

  3. Valoszinu ok sem hazudnak. Csak eppen az okot nem tudjak. A fertozes bakterialis nem virusos es nem egymastol kapjuk el.
   Nemregen tettek fel erre az oldalra egy nagyon jo Fix Tv musort. Tamasi doktor ott minden kerdest megvalaszol.

 6. Mit tehetünk az alsó tagozatosok bemaszkolása ellen? Hiába a beszélgetés az iskolaigazgatóval, nagyon egyetért, de ugyanúgy megy minden tovább. (A szülők nagy része meg csak néz és lapít a maszk alatt)

 7. Pedagógusként írok, olyan pedagógusként, aki már az elején látta, hogy egy világméretű átverésnek vagyunk az elszenvedői. Szülő is vagyok két iskoláskorú gyermekkel, akik jó példák arra, hogyan éreznek, mit élnek át gyermekeink már több mint egy éve elszakítva az iskolapadtól, a személyes kapcsolatoktól, mindentől ami fontos nekik. Szívszorító!
  Első perctől itthon is, az iskolában is, ahol tanítok, igyekeztem megnyugtatni a gyerekeket, s ha szabályellenes, akkor is az órámon levettem és levetettem a maszkot az ők arcukról is, elmagyarázva, hogy milyen sokat árthatnak maguknak.
  Sajnos sok kolléga van a gyermekeimet tanítók között is, akik rettegnek és kényszerítik a maszkot úgy bel- mint kültéren és egy tüsszentés után hazaküldik a gyermeket, pedig hát számtalan okból tüsszenthetünk… Szóval én azt látom, hogy egyre feszültebb a hangulat a tanári közösségekben is, a régi jó viszonyok megváltoztak, vigyázunk, hol és mit mondunk, nehogy magunkra haragítsuk azt, akit a média irányít, mindent megteszünk, hogy elkerüljük a konfliktusokat. De ez bizony rányomja a bélyegét a közhangulatra… A maszkkényszer és a rengeteg plakát-propaganda miatt, amivel teleragasztották a folyósókat és osztályokat, már nem érzem jól magam a munkahelyemen, amit egyébként imádtam mindig. A gyerekekkel való közös, felhőtlen munka ad erőt a mindennapokban.
  Aztán meg ott van az országos (erdélyi vagyok) propaganda is, mely szerint a szülők (kik, hol, hányan, nem tudni) nyomást gyakorolnak a kormányra, hogy az a pecagógus, aki nem oltatja be magát, ne mehessen be a munkahelyére, csak online tarthasson órát. Elképesztő! Nem tudom, nem-e kitaláció és így akarja a kormány rávenni a tanárokat a nem kötelező oltásra, de mindenesetre kemény cirkusz folyik per pillanat ezzel kapcsolatban és el tudom képzelni, hogy sok birka-szülőt fognak találni erre a célra.
  Dühös vagyok és nagyon szeretném, ha valahogy fény derülne erre a világszintű összeesküvésre, mielőtt még túl késő lenne. Folyamatosan próbálom ébresztgetni a környezetemben lévő birkákat, de azt látom, hogy aki eddig nem ébredt fel, az már nem is fog, nem is akar… Pedig ennyi idő után már tényleg a napnál is világosabb, hogy mi folyik itt…
  Én azért még optimista maradok. ?❤️

 8. Először is köszönet a doktor Uraknak az eddigi kitartásukért. Óvodapedagógusként dolgozom. Tavaly márciusban, áprilisban az intézményben szinte csak nekem volt maszkom, mivel még nem ajánlották ugye, de én már kellőképp megfélelemlítve az olasz példa kapcsán jól bevásároltam fp3-as maszkokból és fertőtlenítő szerekből. Bár be voltunk zárva, de amikor találkoztam a kollégákkal csak én viseltem maszkot és gumikesztyűt és csurgott mindenemről a fertőtlenítőszer. Májusban nyitottunk és mondtam a vezetőmnek, hogy akkor felmondok, mert annyira rettegtem. Szerencsére egyre több információt elolvastam, meghallgattam Gödény gyógyszerész úrtól és Önöktől. Nyáron már lelkes híve voltam táboruknak és hirdettem a teljesen ellentétes álláspontot, mivel a környezetemet figyelve észrevettem, hogy nem egészen azok a dolgok jöttek be, amit a politika mondott. Televíziót természetesen nem nézek. Környezetemben mostanában előfordult súlyos tüdőgyulladásban meghalt ismerős, valamint oltás után érdekes mód kórházba került és egyéb betegsége lett ismerős, tehát ilyen is meg olyan is. A héten a vezető verbális kirohanása után mondtam neki nyugodtan adja le jó sokszor, hogy nem oltatom magam, és kérem hagyjon békén, mert én jól szeretném érezni magam a gyerekekkel és nem egy felidegesített, feszült pedagógusként dolgozni, mivel teljesen egyetértek abban, hogy ők a legnagyobb vesztesek. Amikor nyitottunk én nem a gyerekektől tartottam, hanem a rettegő kollégáktól, a feszültségtől, ami teljesen tönkre tesz mindent. Annyit még hozzátennék, hogy nem a fiatal korosztály tagjaihoz tartozom finoman fogalmazva. Érdemes valóban több oldalról is tájékozódni, és kívánom mindenkinek, hogy találja meg a maga számára a legjobb megoldást, de az olyan legyen, hogy ne féljen többé.

 9. Hogy mar a kisgyerekeket sem kimelik a szemet maszkjaikkal az sztem mindennek vege.
  A szulo valaszthat hogy vagy megfojtatja a gyereket vagy nem tanittatja.
  Az emberiseg megerett a kihalasra mert a tobbseg eseteben vagy az agy nem fejlodott ki vagy a gerinc vagy egyik sem.
  Teljesen ki vagyok akardva. Ez itt akkor a vilagvege?

  1. 1% kiscsoport irányít 7 milliárd embert a Földön egyetlen dologgal: a FÉLELEMMEL!

 10. Itt egy Stanford University professzor véleménye a gyerekek maszk viseléséről. Ő is elmondja, hogy a maszk viselés egészség károsító és teljesen fölösleges mivel a gyerekek nem fertőződnek meg ettől a vírustól. Újat nem mond – mert szerintem már nem is lehet újat mondani ebben a témában – gyakorlatilag megismétli azt amit más független szakértők már elmondtak millió egyszer.
  Gondoltam azért belinkelem:
  https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/mask-mandates-for-children-mostly-harmful-professor-of-medicine_3785980.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2021-04-22&mktids=48ad5dec22287a9b1b09a5a820da4d34&est=R4sYaPByxOGljL0b61nsVRljkRDta3fGpVntlv0wyX8aGytDwq4679xAnqk%3D

  Mindenesetre arra jó hogy azok a retardált pedagógusok és iskolaigazgatók akik maszkot kényszerítenek a gyerekekre elgondolkodnak a dolgon, mert amikor eljön az ideje bíróság elé fog kelleni állniuk a gyerekek egészségének a szándékos megkárosítása miatt.
  Kanadában már készítenek elő feljelentéseket iskola igazgatók ellen.

  1. Még azt elfelejtettem, hogy a maszk csomagolásra most már rá van írva, hogy az anyaga veszélyes rák keltő kémiai anyagokat tartalmaz mint például ólom és hatással lehet a viselője reprodukciós képességeire.
   A képet feltettem erre a tárhelyre. Töltsétek le ha érdekel mert kitudja meddig lesz fenn. Itt a link.
   https://imgur.com/8ntYNDT

 11. Kedves Tisztán Látó Pedagógusok!
  A mi gyermekeink Nektek fognak köszönni mindent! Persze mi szülők is!!!! Már amelyik szülő egy kicsit gondolkozik, és körül néz a világban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük