Professzor Dr. Sucharit Bhakdi – virológus, epidemiológus szakértői tanúvallomása a járványügyi intézkedések kapcsán indított perek előkészületénél!

Professzor Dr. Suchart Bahkdi – virológus, epidemiológus 2020.10.13. napján tett szakértői tanúvallomása a járványügyi intézkedések kapcsán indított perek előkészületénél! Beszél a COVID19 betegség valós mivoltáról, a hatalmas tévedésekről a betegség kapcsán.

– Húsz éven át volt a Mainzi Mikrobiológiai Intézet vezetője, a virológiai
tanszék alapítója.
– Több, mint háromszáz tudományos tanulmány fűződik nevéhez és több
felfedezés.
– Németországban tizenhárom állami kitüntetést kapott munkásságáért

A világ egyik legelismertebb, járványügyi szakembere, virológusa.
Nyugdíjból jelentkezett vissza magától, tehát az orvosi eskün kívül semmi nem motiválja, mint a társadalom felvilágosítása! Elmeséli, hogy miért nem érnek semmit az engedély nélküli PCR-tesztek, hogy miért betegít meg a maszkviselés és, hogy miért csak a súlyos tüdőgyulladás a COVID19, semmi más.

7 thoughts on “Professzor Dr. Sucharit Bhakdi – virológus, epidemiológus szakértői tanúvallomása a járványügyi intézkedések kapcsán indított perek előkészületénél!

 1. Köszönöm a korrekt szakmai tájékoztatást. Megerősített a teszteléssel kapcsolatos ellenérzéseimben éppen most, amikor az intézményekben megkezdik az ingyenes teszteléseket. Szerencsére egyenlőre nem kötelező. Még egyszer köszönöm.

  1. Hat hónapja gyűjtöm az információkat a témában, ez a videó is hasznos volt. Rengeteg hazai és külföldi szakember véleményét olvastam.
   Határozottan tiltakozom a kötelező tesztelés-, és a kötelező oltások ellen!

 2. Egy-két ellenvetés:
  – Az adatok azt mutatják, hogy a maszk viselésével csökken a fertőzések száma.
  – Az orvosok operálás alatt vajon miért viselnek maszkot?
  Jó lenne, ha kritikával fogadnánk a professzor véleményét.

  1. Kedves Hölgyem! Nem tudom, hogy milyen statisztikákat olvas, de teljesen hibás, amit ír. Melyik fertőzésre gondol? A hamis pozitív tesztek eredményeire? Kik a fertőzöttek? Akik egy hamis teszt eredményeként stigmát kapnak, de nem betegek? Arányos Ön szerint, hogy egy egész társadalom, beleértve az agyuk fejlődésében az oxigén hiány miatt elmaradó gyerekek is maszkot kötelesek hordani, hogy a lakosság ezreklékét kitevő betegeket akarja valaki valós adatok nélkül megmenteni, miközben semmilyen eredményt nem érnek el vele? Igen, talán nézze meg a maszkabál nevű videot, amit Pócs doktor készített és hallhatja azokat a bázis vizsgálatokat, amelyek a sebészi maszkhordás értelmetlenségét mutatják. Önnek kicsit még szükséges képeznie magát, mielőtt neves epidemiológus professzort kritizál.

   1. Valaki azt mondja hogy verjük meg a nyuszit mert nincs rajta sapka, valaki pedig azt hogy verjük meg mert van rajta sapka.

 3. Kérdezem,mindezek tudatában ,hogy azt az orvost, akit elbocsájtottak ,mert nem ajálta a maszk viselését- hogyan fogják megkövetni,kártalanítani???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük