Professzor Dr. Sucharit Bhakdi – virológus, epidemiológus szakértői tanúvallomása a járványügyi intézkedések kapcsán indított perek előkészületénél!

Professzor Dr. Suchart Bahkdi – virológus, epidemiológus 2020.10.13. napján tett szakértői tanúvallomása a járványügyi intézkedések kapcsán indított perek előkészületénél! Beszél a COVID19 betegség valós mivoltáról, a hatalmas tévedésekről a betegség kapcsán.

– Húsz éven át volt a Mainzi Mikrobiológiai Intézet vezetője, a virológiai
tanszék alapítója.
– Több, mint háromszáz tudományos tanulmány fűződik nevéhez és több
felfedezés.
– Németországban tizenhárom állami kitüntetést kapott munkásságáért

A világ egyik legelismertebb, járványügyi szakembere, virológusa.
Nyugdíjból jelentkezett vissza magától, tehát az orvosi eskün kívül semmi nem motiválja, mint a társadalom felvilágosítása! Elmeséli, hogy miért nem érnek semmit az engedély nélküli PCR-tesztek, hogy miért betegít meg a maszkviselés és, hogy miért csak a súlyos tüdőgyulladás a COVID19, semmi más.

12 thoughts on “Professzor Dr. Sucharit Bhakdi – virológus, epidemiológus szakértői tanúvallomása a járványügyi intézkedések kapcsán indított perek előkészületénél!

 1. Köszönöm a korrekt szakmai tájékoztatást. Megerősített a teszteléssel kapcsolatos ellenérzéseimben éppen most, amikor az intézményekben megkezdik az ingyenes teszteléseket. Szerencsére egyenlőre nem kötelező. Még egyszer köszönöm.

  1. Hat hónapja gyűjtöm az információkat a témában, ez a videó is hasznos volt. Rengeteg hazai és külföldi szakember véleményét olvastam.
   Határozottan tiltakozom a kötelező tesztelés-, és a kötelező oltások ellen!

 2. Egy-két ellenvetés:
  – Az adatok azt mutatják, hogy a maszk viselésével csökken a fertőzések száma.
  – Az orvosok operálás alatt vajon miért viselnek maszkot?
  Jó lenne, ha kritikával fogadnánk a professzor véleményét.

  1. Kedves Hölgyem! Nem tudom, hogy milyen statisztikákat olvas, de teljesen hibás, amit ír. Melyik fertőzésre gondol? A hamis pozitív tesztek eredményeire? Kik a fertőzöttek? Akik egy hamis teszt eredményeként stigmát kapnak, de nem betegek? Arányos Ön szerint, hogy egy egész társadalom, beleértve az agyuk fejlődésében az oxigén hiány miatt elmaradó gyerekek is maszkot kötelesek hordani, hogy a lakosság ezreklékét kitevő betegeket akarja valaki valós adatok nélkül megmenteni, miközben semmilyen eredményt nem érnek el vele? Igen, talán nézze meg a maszkabál nevű videot, amit Pócs doktor készített és hallhatja azokat a bázis vizsgálatokat, amelyek a sebészi maszkhordás értelmetlenségét mutatják. Önnek kicsit még szükséges képeznie magát, mielőtt neves epidemiológus professzort kritizál.

   1. Valaki azt mondja hogy verjük meg a nyuszit mert nincs rajta sapka, valaki pedig azt hogy verjük meg mert van rajta sapka.

    1. Ez egy kicsit kevés volt érvnek, uram. Óvatosan javaslom Önnek, örüljön a megtiszteltetésnek ami érte.

 3. Kérdezem,mindezek tudatában ,hogy azt az orvost, akit elbocsájtottak ,mert nem ajálta a maszk viselését- hogyan fogják megkövetni,kártalanítani???

 4. csak a jozan eszunket hasznaljuk latjuk, hogy a betegseggel valo riogatas mas celt szolgal es az ezzel jaro intezkedesk kimeritik a vicc kategoriat (bar inkabb sirni kellene rajta)

 5. Csodával határos az a kitartó munka, ahogy egyes orvosok próbálják,a lebutított,s a mai napig is félre vezetett, birkanyájat, ebben az országban felvilágosítani, jobb útra terelni! Hónapok óta,pontosabban, március elej óta kísérem figyelemmel, azt a bűnszövetkezetet, ami, az emberiség ellenes intézkedéseivel, téves,generált adatokkal, hazugságokkal próbálja,halálra rémíszteni, Magyarországon is az erre fogékony, tudatlanság vírusával küzdő lakosságot! Ha olvasnának, a MÉDIA-t kikapcsolva, megfelelő nyilatkozatokat, előadásokat is hallgatnának,komoly szakembereinktől, akik átlátják,ezt az, emberiség elleni,eddigi,legnagyobb félrevezetést, bűncselekményt, hazugságot,akkor már észbe kaptak volna, hogy mi is folyik körülöttük, mögöttük! Sajnos, ezeknek a száma, még ebben az országban, mindig kevés! Ezért van szükség arra, hogy olyan orvosok,természetgyógyászok,tudósok, a netről még le nem tiltott előadásait meghallgassuk,vagy élőban, akik ” kintről” értem itt, a külföldön munkálkodó társaiktó, kollegáiktóll kapott, sorsdöntő információkkal szolgálnak ez országban, s azokat, önzetlenül adják a népnek tovább,ennek az eddig lebutított tömegeknek itt az országban és felvilágosítva azokat. Tudományos tapasztalatokkal alátámasztott, igazolható kutatási eredmények ezek, igazságokkal szolgálnak, igazságok felderítését adják itt közre. Ezeket nagyon fontos lenne magunkévá tenni, akik még ma is, egy politikailag elszigetelt országban, terrorizálva élünk, de állítólag: demokráciában és szólásjogban, szabadságban! Na, ezt is megkérdőjelezem ám! Hogyan lehet egy országban demokrácia, ahol fontos megnyilvánulásokat,infókat,tudományos eredményeket visszavonatnak,félre állítanaktudósokat, s az általuk közölt előadásokat, törli a kormány, s karhatalommal terrorizálja az állampolgárokat, kényszerítve őket bármire is, ami káros az emberek egészségére?/maszk,fals, a tertőzés megállapításra alkalmatlan tesztek../ Ez világjelenség is persze napjainkban, sajnos, de kellene ellene tennünk, összefogással! Mindenki behódolt, a háttér hatalomnak!? De talán vannak még kevesen, akik erre nem kaphatók, mert van józan eszük, tudnak logikusan gondolkodni,van önérzetük, moráljuk, lelkiismeretük szakmailag és emberileg is! Ennek, mindenképp örülni kéne. Én ezt, csak köszönni tudom és persze, követni!

 6. Csak annyit mondanék, hogy maximális tisztelet ezeknek az embereknek!! Az biztos hogy a kormány ebben óriásit hibázott!! Való igaz hogy azokat média csatornákat egyszerűen ellehetetlenítették akik korrekten tájékoztattak! Csak az oltási mizéria megy a celeb orvosok nyílt fenyegetéseivel ha nem oltatjuk be magunkat! Vicc!! Még jó hogy van internet mert itt tájékozódhat továbbra is az ember. Megadja a választ ez az egyoldalúan szajkózott oltási reklámkampány: Biztos hogy nem oltatom be magam ha kell beperlem a magyar államot ha kényszeríteni akar!!

 7. Arról most hallunk először, hogy olyan sejtekbe is bejut az oltóanyag komponense, ahová a vírusok normál esetben nem jutnak be: és ott ugye elkezdi képeztetni a tüskefehérjét.
  A halmozott immunreakciós állatkísérletek tragikus eredményről is most hallok először.
  Meg arról is, hogy a kísélreit fiatalok fele beteg lett.
  Meg arról, hogy utána nem szabad teherbe esni egy jó darabig.
  Legalább most már hallottam. de vasjon miért csak most?
  egy éve azt kérdezték tőlem, hogy honnan tudom, hogy DNS-RNS alapú lesz az oltás (olvastam valahol): aszonták, hogy ez összeesküvéselmélet. Hmm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük