Az USA ukrán nagykövetsége sebbel-lobbal igyekszik eltávolítani az ukrajnai biológiai laboratóriumokkal kapcsolatos, eddig nyilvános adatokat a világhálóról

Az Informatia libera cikke, Szőke Mária írása:

“Az Egyesült Államok nagykövetségének hivatalos webhelye a közelmúltban eltávolította az ukrajnai biolaborok minden eddig nyilvános bizonyítékát.”

“Ezeket a biolaborokat az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DOD) finanszírozza és közösen üzemelteti az ukrán illetékesekkel. A laboratóriumi dokumentumok 2022. február 25-ig nyilvánosak voltak. Ezek a dokumentumok fontos építési, finanszírozási és engedélyezési részleteket tartalmaznak az ukrajnai biofegyver-laboratóriumok számára. De most az Egyesült Államok kormánya eltakarítja, azaz sebbel-lobbal eltünteti ezeket a dokumentumokat az internetről, és kevésbé átláthatóvá válik ezzel a kritikus információval.”

Teljes cikk:

https://informatialibera.ro/hu/az-orosz-tamadas-megindultaval-az-usa-ukran-nagykovetsege-sebbel-lobbal-igyekszik-eltavolitani-a-biologiai-laboratoriumokkal-kapcsolatos-eddig-nyilvanos-adatokat-a-vilaghalorol/

6 thoughts on “Az USA ukrán nagykövetsége sebbel-lobbal igyekszik eltávolítani az ukrajnai biológiai laboratóriumokkal kapcsolatos, eddig nyilvános adatokat a világhálóról

 1. Gondolom,erről Oo.-nak is van dokumentációja,és nem tegnaptól!Alkalom adtán elő lehet őket venni,nem lehet letagadni!Az oroszok tervszerűen likvidálják ezeket a laborokat,nyilván dokumentálják is,hogy hol,milyen biofegyvert gyártó labort küldtek a pokolba!

 2. Ma 2022.03.05-öt írunk. Ha Nostradamus ma élne lehet, hogy valami hasonlót jósolna:

  Látom álmomban, ahogy egy kedves, idős néni, egy új tetővel fedett, tornyos épület mellett árulja a házát. Nagyon kedvező az ár, azonban a környékben élők elmondják, hogy nem szabad megvásárolni, mivel a közelében káros sugarakat kibocsátó létesítmény van, amitől az emberek megbetegszenek. A néni azt állítja, hogy ez nem igaz, ezért odakísér egy betonozott vízzel teli aknához, majd felnyitja és kiemel belőle három kötélen lógó, fekete, henger alakú tárgyat és megmutatja, bizonygatja, hogy azok sugározása nem káros, nem kell tőlük félni.

  Majd újabb álmot látok, eljön 2022 harmadik hónapjának második pénteke és látom, hogy ezen a napon nagy veszély leselkedik a világra. Látom, hogy beszélő, színes, táblákat néznek az emberek, amikből hírek érkeznek és ezek hallatán az emberek beleborzonganak a történésekbe és félelem lesz úrrá rajtuk.
  Látok egy könyvet is, látom, hogy ez előre megírt és látom, hogy kik állnak mögötte!

  Utóirat:
  Nostradamus már nem jósol… A többi meg majd a Davosi forgatókönyvön múlik!

  1. Hamis járvány – hamis háború! Csak meg kell nézni a időzítést. Az egész a Great Reset egyik felvonása! Még hiányzik a Kína-Tajvan konfliktus. A Covid narratíva átváltott háborús narratívába.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük