Tömeges oltás pandémiában – előnyök a kockázatokkal szemben: Interjú Geert Vanden Bosschéval

Geert Vanden Bossche PhD, nemzetközileg elismert oltóanyag fejlesztő, aki a Német Fertőzéskutató Központ Oltásfejlesztési Irodájának vezetőjeként dolgozott.

Az Oltásokért és az Immunizálásért Globális Szövetség Ebola-oltásprogramját koordinálta, és globális egészségügyi partnerekkel és oltásgyártókkal együttműködve (WHO, Bill & Melinda Gates Foundation, CDC, UNICEF, FDA) hozzájárult egy integrált oltási munkaterv végrehajtásához, hogy lehetővé tegyék az Ebola oltóanyagra jelölteknek a vakcinák időben történő szállítását vagy készletezését.

Az interjúban Geert Vanden Bossche kihangsúlyozza, hogy a profilaktikus (megelőzésre szánt) vakcina alkalmazása a világjárvány közepette valószínűleg több vírusváltozatot hoz létre a folyamat során.

Angol nyelvű videó:

Geert Vanden Bossche írott formában is levezette tézisét és közzétette twitterén.

“KÜLÖNÖSEN aggódok a jelenlegi Covid-19 vakcinák hatása miatt, ahogy egyre gyakrabban alkalmazzák őket a járvány hevében folytatott tömeges oltási kampányokban. Olvassa el globális FIGYELMEZTETÉSEM és tudományos bizonyítékaimat:”

11 thoughts on “Tömeges oltás pandémiában – előnyök a kockázatokkal szemben: Interjú Geert Vanden Bosschéval

 1. Olyan jó lenne, ha egy FÜGGETLEN szakmai egészségügyi testület megvizsgálná, a járvány kialakulásának okait és annak hatásait, és kidolgozna egy olyan kezelési tervet, ami racionális, én sokkal inkább hinnék egy ilyen testületnek. Mivel az emberek egészségi állapota más és más, ezért szerintem, nem lehet mindenkire ugyanazt a terápiát rákényszeríteni. Hiszen egy 80 éves súlyos cukorbeteg és magas várnyomásos beteg nem kaphat ugyanolyan terápiát, mint egy egészséges 20 éves fiatalember. Szerintem a terápiának fokozatosnak kellene lennie. Nem értem miért kell mindenkire egységesen egy terápiát ráerőltetni. Szomorú vagyok, hogy a tudományt ennyire megcsúfolják!

  1. Az ayurvedikus gyógyászatban például a kezelés egyénre szabott és nincsenek “egy mindenkinek” típusú kúrák, kezelések mint a nyugati gyógyászatban. Az a legnagyobb képtelenség, hogy egy típusú gyógymódot írnak elő minden betegnek ugyanarra a szimptómára függetlenül az egyéni testi-lelki felépítésétől. A legtöbb orvos úgy kezeli a beteget mint az autószerelő az autót. A nyugati orvostudományt teljesen maga alá gyűrte a profit érdek és mint ilyen csak korlátozott eredményeket tud felmutatni – lásd a rák kezelést kemoterápiás módszerekkel. Még régebben olvastam valahol, hogy az aki feltalálta a kemoterápiát megérdemel egy emlékművet a pokolban.

   1. Az a helyzet, hogy az alternatív gyógymódokat – helyesebben nem gyógyszeres – eléggé száműzték, és igyekeznek háttérbe szorítani. Hogy miért is? Egyszerű: a gyógyszergyártó lobbinak köszönhetően. A jelenlegi egészségügyi rendszerben szinte kizárólagos a materialista gyógymód alkalmazása. És nagyon furcsállom, hogy Őszentsége a pápa is kizárólag a drasztikus és materialista gyógyítás mellett foglalt állást. Én vallásos családban nőttem fel, az oltás ebben az esetben nem egyezik a világnézeti felfogásommal, és az egész családom nem ért ezzel egyet, szerencsére nálunk nincs ebből vita. Ahogy Tamási dr. is mondta, hogy az oltással tulajdonképpen a természetes immunitást lépik át, és a test fejlődését, evolúcióját kerülik meg. A test fejlődése szempontjából a vírusokra és baktériumokra szükség is van, ahhoz, hogy egy fejlett, erős és ellenálló organizmus jöjjön létre. Félreértés ne essék, nem vagyok ellene a mesterséges immunitásnak sem, hiszen egy legyengült szervezet számára szükségessé válhat, hogy rásegítsenek a gyógyulásnak. De ez függ attól, hogy mennyire beteg vagy idős személyről van szó, mennyire áttételes a betegség, vannak a szövődmények és mennyire vannak alapbetegségei. Egy teljesen egészséges test, aminek erős ellenálló képessége van, azt miért kell drasztikus megoldásokkal megterhelni?

    1. “Őszentsége” a pápa? Ez a pápa szabadkőműves antipápa, migránslábcsókolgató, vakcinalobbista.

 2. A cikk alján ott van az eredeti angol forrás megjelölés. A magyar fordításban sok a helyesírási és szintaktikus hiba mivel látható, hogy gépi fordítás. Akit ez zavar olvassa el az eredetit változatot.

  1. Elolvastam a linkelt oldalt. Nagyon érdekes. Egy példa jutott ezzel kapcsolatban eszembe:

   A Tanganyika-tónál a bennszülöttek nagyon érdekes módon halásztak. Az Egyenlítőnél a Nap függőlegesen süt keresztül a tiszta vízen. A bennszülöttek farönköket szednek össze, és egy hosszú kötélre fűzik őket. Ezt a kötelet kifeszítik 2 kenu között, és a kenukkal párhuzamosan egymás mellett haladva a sekély víz felé eveznek. Mire elérik a sekély vizet, egész halrajok halmozódnak fel és zsúfolódnak össze a sziklákon és a parton. Kötélre kötött farönkök olyan árnyékot vetnek a vízben, amely egészen a tó fenekéig hatol, a halak pedig látva ezeknek az árnyékoknak a közeledését – és az általuk formált látszólag szilárd oszlopokét -, rettegve elúsznak előlük, és csapdába esnek.

   Na így működik a média is!

 3. En it tisztanlatast varok, es nem ido veszitest arrol hogy menyire fertoznek tovabb az emberek a pandemiaban, holot nincs is pandemia, nincs bebizonyitva hogy fertozik, nincs bebizonyitva hogy oltas ved a fertozestol… Szerintem tisztan latas akkor lesz amikor tisztan latjuk hogy szugsegunk van igazsagra..

 4. Igen, ez lenne a kívánatos a tisztánlátás. A tisztánlátást nehezíti, hogy gyógyszerügynökök kínálják a vakcinákat, a médiában ez van túlsúlyban, ellenkező hangok szinte alig kapnak hangot, ha kapnak ekkor hiteltelenné és nevetségessé teszik őket. Ráadásul az országot egy hihetetlenül ügyes tömegmanipulátor irányítja. Lassan itt is az lesz, mint Izraelben.

 5. Tisztelt Orvosok, és érdeklődők! A tisztán látásért, tájékozódni kel, az tény. Egy ével a hazudozások kezdete után, kellenek az infók, de már nem ezt az oldalt kell boncolgatni. Sokkal súlyosabb oldalát kellene boncolni, és KIMONDANI!
  Első: Emberiség ellen elkövetett halált okozó bűncselekmény.
  Második: Embereket, családokat, vállalkozásokat, és államokat szándékosan tesznek tönkre.
  Harmadik: Az államok törvény berendezkedését, Diktatórikus formává alakítják.
  Negyedik: A szakmailag alátámasztott bizonyítékokkal sem egy országban, sem a világban szakmai vagy jogi fórumhoz, illetékeshez nem lehet fordulni. Egy országban sem lehet kérdést feltenni.
  Ötödik: Világszerte egységesen a médiák, hallgatnak, nem kérdeznek vagy kutatnak.
  Hatodik: Ki szervezte meg és készítette elő ezt az egységes stratégiát?
  Hetedik: Ki kell mondanunk, hogy hazánkban a Kormányzat ép úgy bűnös mint a világ fő irányítói.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük