4 thoughts on “Doki Percek – Oltáskárosult beszámoló

 1. Köszönet illeti a beszélgetés elkészítőit, nagyon sokféle tanulság levonására inspirál.
  Oltatlanként egy mindeddig számomra érthetetlen kérdés merült fel bennem elsősorban ismét.
  Hogyan lett bevizsgálva és mire az oltóanyag, ki által, és hogyan lett engedélyezve a használat?
  A hallucinációs tünetből az a sejtés erősödik meg bennem, hogy sehogy.
  Senki nem vizsgálta be semmire, és úgy lehetett engedélyezve, hogy ‘csak úgy’. (A hallucinogéneket azért csak ki lehet mutatni.)
  2021 decemberben két napig hozzá lehetett férni egy Dr. David Martin interjúhoz, amiben elhangzott az az állítás, hogy a Fauci már régóta kísérletezett ópiát oltással. A tünet alapján erős a gyanúm, hogy nemcsak kísérletezett. De mivel az oltás halálos, ezt nem nevezném embertelen kísérletnek, hanem kísérlet nélküli szándékos embertelenségnek.’Csak’ beletettek egy durva hatásokat kiváltó addiktív anyagot.
  A másik: van egy olyan manipulációs stratégia, ha valaki nem akar valamit, akkor például a másik hibáztatásával próbálkozik elkerülésnek. Viszont ezt egy orvos nem engedheti meg magának, akkor nem orvos. Konkrétan ha valakinek ellenjavalt egy oltás, akkor elfogadhatatlan az ellenjavallat közlése helyett a beteg átküldése máshova azzal, hogy bezzeg oltástagadó.
  (Ha valaki ebben felismerni véli az EU pénzek kifizetésének elkerülési stratégiáját, az csak a véletlen műve lehet…)

 2. A háziorvosom a mai napig kérdezi, hogy miért nem oltatja be magát. Én ezen nagyon csodálkozom és elmondtam neki tömören, hogy nem hiszek ebben az egészben. Erre a válasza: “Nagyon rossz helyen tudakolódik”, ahhoz képest, hogy meg sem említettem forrásaimat. 🙂 A szakorvosom pedig azt mondta lekezelően: “Nem a szomszédnénitől kell tanácsot kérni”. Komolyan mondom megrémülök, de nem a vírustól vagy oltástól, hanem az orvosok hozzáállásától. Valóban ennyire együgyűek, vagy csak pénzéhesek szimplán, vagy mindkettő? Nem vagyok oltott és nem is leszek! Nem értem az embereket, főként azokat, akik már felvettek oltást és éreztek utána problémákat magukon, mégis folytatták. Nekem ez a magas.

  1. A magyarázat a kognitív disszonancia lehet: vagyis amikor sejtem, hogy tévedtem, mert a tények ellentmondanak annak, amit tudni vélek vagy hiszek, de már annyira elköteleződtem a tévhit mellett, és (szerintem) annyira kínos beismerni, hogy tévedtem, hogy inkább foggal-körömmel kitartok a tévhit mellett. A szekták így juttatják el a híveiket akár a gyilkosságig (Charles Manson és bandája), akár az öngyilkosságig (a Menny Kapuja tömeges öngyilkossága). Az agymosás mindegyik esetben az egó túlméretezett önvédelmi mechanizmusára épít, és az arra hajlamosakat szinte lehetetlen kirobbantani belőle, mert minden kijózanítási kísérletet támadásnak vesznek, és csak annál inkább elsáncolják magukat a tévhiteik mögé.
   Ezt látjuk most tömeges méretekben, az ismert történelem legnagyobb és legaljasabb pszichológiai hadviselésében, amelyet viselkedés-pszichológusok terveztek meg és irányítanak a háttérből: a kovid-szekta működését.
   A szekta-agymosás ellenszere a kritikus gondolkodás, az állandó önreflexió és az egó megfékezése lenne, amire sajnos az emberek legalább egyharmada eleve nem képes. Ahogy David Icke mondja, úgy működnek, mint a szofver-programok: ha megnyomják náluk az enter gombot, garantálható a végeredmény. Már most humán robotként viselkednek, akiket a Yuval Harari nevű ember-utánzat “meghekkelhető állatoknak” tart, és valószínűleg tudja, hogy miről beszél.
   Mi lesz itt, ha úgy istenigazából beindul a transzhumán agenda?

   1. Friss tapasztalat alapján:
    Az ügyfélszolgálat robotok igen/nem döntési lehetőségekre és kulcsszó felismerésre vannak programozva, ennél több programozástól szerintem nem is várható. Pont egy ügy leírása nem választási, se kulcsszó keresési helyzet. Így például a kérem szót sem ismerik fel, a köszönömig pedig robottal el se lehet jutni.
    Mi van itt?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük