10 thoughts on “Doki Percek – Hírek a nagyvilágból

 1. Aki tud gondolkodni, annak érdemes elgondolkodni a következőn:
  MIÉRT van az? Hogy Ma e világon szinte bármit lehet ellenezni, TAGADNI, csak EGY dolog van amit nem!! MIÉRT?

  Itt van ez a “krona szituáció”* Ha valaki (bárki) MERI tagadni, vagy szembehelyezkedni vele, akkor elhallgattatják különféle módszerekkel. Aki MA még beszél, nem biztos, hogy holnap is szóhoz jut.
  Szóval MIÉRT nem tagadható CSAk ÉS EGYEDÜL a “korona világhelyzet**”?

  *Direkt nem mondok vírust, mert egész másról van szó, sokkal BŐVEBB dologról. MÉRGEZÉS az VAN (ELME és test). A VÍRUS szó jelentése MÉREG.
  **VILÁGHELYZET és 100% POLITIKA
  Az orvoslásról szó nincs itt.
  ELLENTMONDÁSOK
  Tudománytalanságok
  Sarlatán módszerek
  Boszorkányüldözésnek eljátszott helyzetek.

  Érdemes gondolkodni.
  Jó, persze látjuk, hogy ma kevesen élnek ezzel, de TEGYÉK meg!

 2. https://www.bitchute.com/video/fL5z8ZT6Hx5u/
  Nemrég nagyon rövid összefoglalás készült a vírussal kapcsolatos kommunikációról Dr. Tom Cowan által:
  A vírust nem lehet izolálni, nem létezik vírus genom, ez egy tudományos csalás. Nincs rá bizonyíték, hogy létezik egy kiindulási alap.
  (én azt látom, hogy nincs az a pénz, amiért valaki ki tudná mutatni….hiába ajánlanak fel bármennyit)
  Tehát az következik ebből, hogy:
  -mivel nincs természetes vírus, tehát laborban gyártott vírus se létezhet;
  -ha nincs laborban gyártott vírus, nincs vírus verzió se;
  -ha nincs vírus, nincs rá vakcina által kiváltott immunitás;
  -ha nincs vírus, nincs rá kialakult természetes immunitás se, se nyájimmunitás.
  Nincs ok arra, hogy az embereket toxinokkal és ‘génterápiával’ beoltsák.
  Végül is nincs szükség virológusokra.-:)

  Ha valaki elolvassa, amire Pócs doktor is hivatkozik, hogy mit mond Geert Vanden Bossche, ezen állítások igazságát ő is alátámasztja az ő vírus immunitás logikájával, kivétel az utolsót. -:)
  Számomra az vált egyértelművé, hogy akkor van valakinek erős egyéni immunrendszere, ha minél jobban képes méregteleníteni, illetve már a mérgek befogadhatóságát, befogadását is minél jobban fel tudja mérni, kezelni, ilyen helyzettől lehetőleg távol tud maradni. Biztos pontosabban is meg lehet ezt fogalmazni. A nyájimmunitás pedig a csoportos veszélyekre adott csoportos reagálás képességével kapcsolatos. (Korábban a Szilajcsikó-n megjelent hangya stratégiához hasonlóan.)

 3. Nagyra tartom a törekvéseiket, nagyon nagyra. Örülök hogy vannak akik még küzdeni képesek ebben a zűrzavarban, ebben az aljas világban!
  Legyenek Áldottak! Mindig a JÓ győzedelmeskedik, mégha az út gyötrelmes is. Kívánok Önöknek hatalmas erőt, kitartást és persze mindehhez jó egészséget!

 4. Teljesen egyetértek Papp Lajos dr.-ral kapcsolatban. Továbbá azzal is egyetértek, hogyha a kormány tartozik vagy hibázik, akkor el van sikálva minden, de ha egy átlagember hibázik, akkor egyből jön a büntetés. Én már régen hangoztatom hogy drasztikus változtatásokra van szükség, mert ez így nagyon nem jól van, nem szabadna engedni így a történéseket. Azonban még süket és gyáva fülekre talál a hangom, addig hiába minden. 🙁

 5. Informatialibera.ro által linkelt videó, általuk levetett fordítását összeraktam a videóval. Talán így többekhez eljut. Dr.Poornima Wagh virológus és társaival akarta a Cdc izoláltatni a Covid19-et. Elmondja, hogy nem létezik.
  Videó feliratozva:
  [url]https://rumble.com/v1dh9ex-dr.poornima-wagh-with-doctorates-in-virology-and-immunolog-hunsub.html[/url]

  Oldal ahonnan a szöveg és videó forrás származik:
  https://informatialibera.ro/hu/amit-reg-sejtette-a-vilag-a-szakemberek-bebizonyitottak-atveres-az-egesz-pandemia-dr-pornima-wagh-virologus-es-immunologus-nincs-sars-cov-2-nincs-covid-19-es-nincsenek-variansok/

 6. A D vitamin szerepe, fontossága még a legtöbb orvos számára is sajnálatosan homályos, annak ellenére, hogy ebben a kérdésben 2012-ben közreadtak egy magyar összefoglalást: Hazai konszenzus a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében és kezelésében – Állásfoglalás http://real.mtak.hu/76127/1/oh.2012.29410.pdf Ezenkívül pl. Szendi Gábornak Napfényvitamin c. könyve, valamit számos cikke is foglalkozik ezzel a kérdéskörrel, nem is beszélve a külföldi szakirodalomról. A lényeg: a D vitaminnak egészségvédő hatása a vérben mérhető koncentrációjától függ, az optimális érték 60 nanogramm/ml feletti érték. Ez sok más egyéb előnyös hatásán kívül jól véd a vírusfertőzések ellen, tumoros betegségek esetén pedig célszerűnek tartják a 100 nanogramm/ml vagy némileg nagyobb vérszintet is. Káros hatás hosszabb távon akkor állhat elő, ha nincs mellette megfelelő mennyiségű K2 vitamin és Mg is kell. Egyénileg változó, hogy a megfelelő vérszint beállításhoz naponta hány egység szükséges, többnyire 5-10000 NE ajánlható, időnkénti vérvizsgálattal ellenőrizhető.
  Sajátságos, hogy a járvány idején központi egészségügyi szerveinktől szóba sem került a D vitamin profilaktikus, ill. gyógyhatása, hasonlóképp számos egyéb immunerősítő anyaghoz, pl. C-vitamin, cink, szelén, kvercetin (a hidroxiklorokin helyett), stb. Mindez arra utal, hogy a tudomány meghamisításával, valótlan állításokkal a laikus lakosság megtévesztése volt a cél annak érdekében, hogy minél többen oltassák magukat olyan anyagokkal, melyek súlyosan káros mellékhatásait viszont szigorú titokban tartották, sőt, kötelezővé tették az „oltakozást”.
  Az elmúlt két és fél év során hatalmas adathalmaz, statisztikák, hiteles orvosi szakvélemények bizonyítják, hogy elsősorban a génmódosító jellegű oltóanyagok nem védenek a Sars-Cov-2 vírusnak és mutánsainak tulajdonított járvány ellen, éppen ellenkezőleg, súlyos immunhiányos állapotot okozhatnak és egyéb mellékhatásaik következtében sok tízezer ember halt meg vagy lett rokkant világszerte. Mindezek ennek ellenére hamis diagnosztikára alapozott járványügyi adatokra hivatkozva ugyanezen oltásokat továbbra is propagálják, bízva abban, hogy a korábban már alaposan megfélemlített embereket ismét be lehet csapni.
  Mindeközben újabb járvány(oka)t jelentenek be, ill. prognosztizálnak, újabb oltóanyagok kerülnek forgalomba, melyek valódi összetételéről még a hivatalos szerveknek sem lehet tudomása, de adott (WHO) parancsra mégis kötelezővé tehetik.
  A tervezett globális népességcsökkentés legalkalmasabb eszköze egy kellően pusztító oltóanyag, melynek alkalmazását egy láthatatlan hatalom különböző módszerekkel rákényszerítheti a világra. Különösen úgy, hogy kollaboránsokból soha nincs hiány.
  Fel kell tenni a kérdést a magyar orvostársadalomnak: a fentiek ismeretében továbbra is vállalja-e a kollaboráns szerepet a népirtásban?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük