Dr. Astrid Stuckelberger: A szabadságjogaink elleni globális puccs a tervük

A W.H.O volt etikai kutatója, Astrid Stuckelburger, PhD rávilágít arra, hogyan használták fel vezető egészségügyi ügynökségeink a COVID-19 világjárványt egy veszélyes globalista napirend kialakítására.

Forrás: https://thehighwire.com/videos/w-h-o-whistleblower-exposes-globalist-agenda/


Rumble: https://rumble.com/v29cg8u-dr.-astrid-stuckelberger-a-szabadsgjogaink-elleni-globlis-puccs-a-tervk.html

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/EIYQsv13bU9z/

10 thoughts on “Dr. Astrid Stuckelberger: A szabadságjogaink elleni globális puccs a tervük

 1. A WHO egészségügyi diktatúrájának előkészítése az IHR-reformon keresztül kudarcot vallott – a tényellenőrzők lelepleződtek
  2023.02.12.

  Február 6-án az Egészségügyi Világszervezet (WHO) csendben nyilvánosságra hozta a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) megerősítésére irányuló javaslatokról szóló felülvizsgálati bizottság zárójelentését. A Bizottság, amely számos WHO-tagország képviselőiből áll elutasít számos olyan javaslatot, amely a WHO javára a tagországok jogfosztását jelentené.
  Ez volt az Egyesült Államok második próbálkozása, miután az EU által támogatott, erre vonatkozó javaslatokat az Egészségügyi Világközgyűlés 2022 májusában elutasította. A nem iparosodott országok megérezték az egészségügyi gyarmat patkányszagát.
  A Bizottság elutasításával az USA által közvetlenül az első vereség után indított második kísérlet is valószínűleg kudarcot vallott. Nem valószínű, hogy a legmagasabb döntéshozó testület, az Egészségügyi Világközgyűlés a május végén tartandó 76. ülésszakán elfogadja a bizottság által elutasított módosításokat.
  Ez azonban csak fél győzelem, mert ezzel párhuzamosan folyik a munka a WHO hasonló célú Pandémiás Szerződésén. És – talán az IHR-reform kudarca miatt – egy új, alattomos kezdeményezés van a WHO hatalmának puhább, kevésbé észrevehető módon történő kiterjesztésére.
  Ez leleplezi azt a médiakörnyezetet, amely – ezt és néhány más blogot leszámítva világszerte – nem tartotta szükségesnek, hogy beszámoljon a legfontosabb nemzetközi egészségügyi előírások tervezett szigorításáról.
  (olvass tovább…)

  1. Minek is? Majd észreveszi a birkanép, hogy valami készül, amikor egy fehérköpenyes és/vagy egy állig felfegyverzett pribék közeledik felé egy fecskendővel. Mire felocsúdik, már be lesz kötve a “testek internetébe”, és garantáltan nem fog kérdezni, pláne tiltakozni.

   1. Az állig felfegyverzett pribék azért van, hogy lefegyverezzük, utána neki és a fehérköpenyes fecskendősnek is beadjuk azt amiért felkerestek minket. Erre gyúrok!

    1. Kedves messzetekintő kém!

     Igazán felvillanyozó az optimizmusa és tettrekészsége. Sajnos azonban én az 50 kilómmal nem sok esélyt látok a fizikai ellenállásra, még egy nagyobb súlycsoportban lévő fehérköpenyessel szemben sem, hát még egy kigyúrt két-háromajtós szekrénnyel szemben. Önhöz hasonlóan gondolkodó férfiembert meg nemigen látok közel s távol, csak agymosott nyúl bélákat.

     1. Kedves Cassandra !

      Vállalom ! Ketten már 150 kilósak lennénk, és az úgy mindjárt más !

     2. Kedves Cassandra!

      Optimistának nem mondanám magam, de eltökéltnek annál inkább. Tudom, hogy az ellenségeink nem ismerik a mértéket, és előbb-utóbb a terror elképzelhetetlen mértéket fog ölteni. Ha ők nem adnak nekünk választási lehetőséget akkor én sem nekik. Ne érezzék magukat biztonságban mert bizonyos esetekben fordítva is elsülhet a méreginjekció befecskendezése. Ezt a bumerángeffektust kell határozottan erősíteni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük