Dr. Mike Yeadon: Az mRNS injekciók le fogják váltani a hagyományos oltásokat

Dr. Mike Yeadon a Pfizer ex-alelnöke:

“Ami engem éjjel ébren tart, hogy különböző bejelentésekről hallottam azzal kapcsolatban, hogy a hatóságok elégedettek ezeknek az mRNS-termékeknek a teljesítményével. És hogy minden régi oltóanyagot, azokat is amelyeket a gyerekeknek szánnak, erre az mRNS-fajtára cserélik.

Nos, ha ezt megteszik és ha mindaz, amit az előbb mondtam igaz, akkor minden egyes alkalommal, mikor egy gyerek megkap egy injekciót, egy olyasvalamit kap, ami a szervezetét egy testidegen fehérje termelésére ösztönzi és az immunrendszere meg fogja támadni azt a szövetet, amely ezt a fehérjét előállítja.

Az én és az önök kormányai olyan üzleti feltételekben egyeztek meg a Modernaval és a Pfizerrel a vásárláskor, -várjuk ki-, hogy elegendő oltóanyag legyen 10 további injekcióhoz minden férfi, nő, gyermek és csecsemő számára.

Szóval, ha csak megközelítőleg van igazam, akkor ezt akarják, mindannyiunkat 10-szer beoltani. Különben miért vásárolták volna meg ezeket?

Azt gondolom, hogy ez… azt hiszem ez mindenkit meg fog ölni. Én nem látom az okot, hogy ezt tegyék. Úgy érzem magam, mintha egy rossz sci-fi-ben lennék. Ez egy szörnyű összeesküvés.”

https://rumble.com/v29fykm-dr.-mike-yeadon-a-pfizer-ex-alelnke.html


Biró Éva fordítása

One thought on “Dr. Mike Yeadon: Az mRNS injekciók le fogják váltani a hagyományos oltásokat

  1. Igaz Ember es egy hozzaerto tudos…………..-aki nagyon nagy Igazsagokat mondott es mond ki…
    O beszelt arrol is hogy akik az eletunkre tortek jo elore lemodeleztek minden szempontbol a dolgokat es csakis akkor tudjuk magunkat megvedeni veluk szemben ha valami teljesen varatlan es olyan dolgot tudunk lepni/tenni amire a minket elpusztitani/tonkre tenni akarok elozoleg nem szamitottak/ nem gondoltak-A Canada-i kamilyonosok megmozdulasa ( ami pont egy eve tortent es emlekezzunk legelabb mi meg rola/roluk ………. )egy ilyen lepes volt.( Jo volna ha Eniko felvenne a kapcsolatot ismet Csaba-val hogy tudjuk hogy mi is tortent azota vele/veluk-az ertunk is harcolo kamionosokkal)
    Es M Yeadon volt az is aki kimondta azt is hogy azok akik tomeggyilkossagba reszt vesznek azok jol tudjak azt hogy emberiseg elleni buncselekmenyek sorat kovettek/kovetik el es hogy szaz vagy ezer avagy egy millio ember elpusztitasaert vonjak e majd okat egy napon felelosegre ezeknek az szornyetegeknek ez mar nem szamit . .mert ezek mar barmilyen ujabb aljassagra es gonoszsagra kepesek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük