Félelempropaganda, hogy ne feledjük mi történt

Kik is az igazi rémhírterjesztők?

https://www.bitchute.com/video/xxpZJz86mlzT/

13 thoughts on “Félelempropaganda, hogy ne feledjük mi történt

 1. https://www.bitchute.com/video/qIb76lofBD2y/
  CAN YOU CATCH A COLD? WEBINAR FROM APRIL 10TH, 2024

  A heti előadás kiemel példa eseteket az El tudod kapni a megfázást? című könyvben leírt fertőzés kutatásokból, de mindenekelőtt felveti a mostani tudományos élet fő kihívását is, azt, hogy a tudósok megfelelően tudnak-e gondolkodni.
  Megkapjuk a választ is arra, hogy mégis mi lehet amögött, ha egyidőben, egyhelyen többen mutatnak azonos tünetet. Mindig van közös talaj. Még akkor is, ha közös talajon valakinek ilyen, másnak olyan tünetei lesznek, de most nem ebbe az irányba történt a magyarázat megadása.
  Dr. Cowan felhívja a figyelmet arra, hogy a kutatásokban nemcsak azt kell vizsgálni, hogy egy modell eredménye igaz-e, vagy hamis, hanem a modellek kiinduló feltételeit is meg kell vizsgálni. A modellek lehetnek önmagában igazak, a kiinduló feltételek szerint, de ha a kiinduló feltételek hamisak, akkor a modell nem fogadható el tudományosnak. A gyermekbetegségek esetén azt nem vizsgálták, pedig kellett volna, hogy az egy normális folyamaton való átesési reakció-e. Ha ezt mesterségesen, oltással megzavarják, azzal csak azt érik el, hogy áthelyeződnek a szervezet működési funkciói. Az ártalmatlan tünetképek esetén egyáltalán nem kell beavatkozni. Az pedig nem segítség, ha kimondják, hogy a helyzetre egyetlen megoldás lehet csak. Az oltás.
  Mindegy, hogy egy jelenségnek hány magyarázatot tulajdonítanak, ha egy kutatási modell bármelyik állítása (az alapja is) megdől kísérletekkel vagy tapasztalatokkal, akkor az a modell megdőlt. Vége.

  Dr. Cowan, aki internetről és barátai, ismerősei által küldött anyagokból tájékozódik, időnként megvásárolja a New York Timest, és bevallja, hogy nehezen megy el amellett szó nélkül, amit olvas. Ironikusan állítja, nehezen hihető el, hogy a New York Times nagyon szuverén véleményeket közölne.
  A mostani New York Timesban még mindig olvasható olyan vélemény, hogy végül mindenki elkapja a vírust. Azt is írják még, hogy „A vakcina milliók életét mentette meg, bár többen meghaltak a covidtól a vakcina megjelenése óta.” Hogyan juthat valaki ilyen következtetésre? Mik lehetnek a motivációk? Az ilyen vélemény propaganda, nem tudomány. Rand Paul jelenleg még a zoonózisnál tart. Pedig, ha valami számítógéppel megtalálható leírva, az egyáltalán nem biztos, hogy létezik a való életben is.
  Nem érthető, hogy Del Bigtree TV producer, aki egy amerikai oltásellenes csoport igazgatója és hangadója miért nem kérdezi meg Rand Paul szenátortól, hogy hogyan bizonyítják a zoonotic, ember és állat között terjedő vírusokat? Hogyan bizonyítják, hogy denevéreket, vagy pingvineket fertőz meg valami? Dr. Cowan a kísérletek részleteire lenne kíváncsi, de sajnos ezek a felvetések nem részei a diskurzusnak. A tudósok, újságírók, orvosok mind-mind tudományos analfabéták.

  Közel 200 éve, 1839-ben történt az alábbi eset, ami alapján már akkor megállapították, hogy rossz diagnózissal és rossz terápiával nem kezelhető betegség. Az, hogy nem kell erre karantén, világos volt. Egy olyan szigeten, amelynek egyik része a tengerszint felett terült el, és rendesen kiszáradt, a másik pedig állandóan iszapos volt, felütötte a fejét a sárgaláz, de csak az iszapos területen élők között. Ami, ha fertőző lenne, testi folyadékokkal kellene terjedjen a teljes szigeten. Boncolási mintákat vettek, nézték, mivel táplálkoztak a betegek. Végül megállapították, hogy az iszapos terület szennyezett ivóvize volt a betegség egyik oka.

  A régi időkben is próbálták az influenza vírust izolálni, mégpedig úgy, hogy emberi náthás váladékkal beoltva próbáltak állatokat is megfertőzni. De a kísérletek itt el is akadtak, mert az állatok nem lettek influenzásak. Miért nem hallunk ma ilyen kísérleteket? (megj: Kontrollként.)
  A kutatók ettől függetlenül eljutottak odáig 1953-ban, hogy a kiinduló orrváladékot majomvesébe oltották. Majd hozzáadtak egyéb állati kivonatokat, penicillint, amiktől pár nap múlva a majomvese sejtek elkezdtek szétesni, és elpusztulni, és ezt nevezték el sikeres rhinovírus izolációnak. A fertőzőképesség igazolásáshoz pedig ezt a „rhinovírust” beoltották 20 újszülött egérbe és tíz hörcsögbe: orrba, agyba, hasba Elsőre egyik se lett ettől beteg. A megismételt kísérlethez tengerimalacokat és görényeket használtak, de nekik se lett semmi bajuk.
  Annak ellenére, hogy itt megállt a dolog, mégis azt mondták, hogy a megfázás vírust izolálták. Ettől kezdve épült a tudományos kártyavár, amit kérdés nélkül követtek mások ezután. Nemcsak, hogy nem volt izolált vírus, hanem egy tudománytalan, kontrollálatlan tanulmány lett a későbbiekben felhasználva.

  Azért megmaradt a kérdés, mi magyarázza azt, hogy mégis megfigyelhető, ha egy náthás közelében az egészségesek közül néhány (1-5) % szintén náthás lesz.
  Kétféle választ lehet erre adni, amiket eddig egyáltalán nem vizsgáltak.
  Az egyik az, hogy a náthásak szervezetében ahhoz, hogy a beléjük jutott irritáló anyagokat el tudják távolítani tüsszögéssel, köhögéssel, a testi normális gyulladáskeltő anyagok mennyisége megsokszorozódik, hogy a nátha, mint kiválasztás tünetei megjelenhessenek. (Prosztaglandin, interleukin, citokin, lizozim, immunoglobulin stb.=biomediátorok) Ezekkel az anyagokkal a szervezet egy problémára válaszol, ezek nem az okai a problémának. A téves hiedelem viszont azóta is megmaradt a tudósok között. (megj: Elég furcsa a tudományos téves okozati hiedelem. Ha valakinek az orrába homokot oltanak be(ez egy másik említett kísérlet volt), mindent elkövet, hogy eltávolítsa, vagy ha valaki szemébe homokot szórnak (ovisok egymás között), mindent elkövet, hogy kikönnyezze, erős szemgyulladás közepette. A náthásakat is érheti egyszerre azonos irritáló anyag jelenléte kisebb-nagyobb mennyiségben. Példa az aksigyáras mérgek kiömlésének való kitettség. Ehhez nem kell félremagyarázás, se „tudomány”, nyilvánvaló okozatiság.)
  A másik pedig a félelem attól, hogy mások miatt velünk is fog valami történni. Ezt pedig a tisztánlátó orvosok is mindennaposan propagálják a kommunikációjukban: jön a biofegyver támadás, ami nincs. A hit és félelem tud tünetet produkálni, és erre adott reakcióként ugyanúgy meg tudnak jelenni a biomediátorok, amik keletkeztetik a tisztító tüneteket, amitől azt hisszük, hogy betegek vagyunk. Amikor egy gyógyszerreklám megy a tévében, akkor a szer kilistázott hatásai alapján sokan mennek orvoshoz, és mondják pl., hogy pont olyan fejfájásom van, amit a tv-ben mutattak. Valamilyen módon hihetetlen erős kapcsolat van a félelmeink, hiedelmeink és aközött az eredmény között, amit ez alapján magunknak programozni vagyunk képesek. Okolni pedig lehet ezért a nemlétező vírusokat, és egyéb „fertőző” ágenseket.

  „It’s time for the germ theory to go. Bye-bye.” Ideje távoznia a kórokozó elméletnek.

 2. Nem feledjük:
  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240416/ismet-felutotte-a-fejet-a-madarinfluenza-680937
  Mit adtak enni szegény szárnyasoknak? Vagy ez is higany oltás?

  A nemlétező influenzavírus ki nem mutathatóságának történetéről szóló könyv egyik “járvány” példájában szerepeltek állati idegrendszeri tünetek. A nem virus fertőzés, ami emberek milliói esetén járt krónikus tünetek megjelenésével, egy higany tartalmú műtrágya gyártási melléktermék víz és környezet szennyezésére, és a tápláléklánc fokain keresztüli megjelenésére volt visszavezethető, de csak 3 évvel később.
  Tengeri állatok, madarak, macskák, és tengeri állatok -ember között. Az 1900-as évek elején. Vették a fáradtságot, és kivizsgálták.

 3. Megdöbbentő, hogy ez megtörténhetett. Soha nem felejtünk, mi oltatlanok. Szerencsére elég sokan vagyunk.

 4. Én, aki nem vagyok beoltva, fertőzöm meg őket! Mikor? Hogyan?
  Drága beooltott barátaim! TÍ be vagytok oltva? Vagy csak mondjátok. Nem működik az oltás? Hát, szar ügy!
  Minden jót!

 5. Ha Orbán igazat mondott volna, akkor már háromszor meghaltam volna.
  Ennyiszer teszteltek ugyanis covid pozitívnak. Ebből egyszer voltak enyhe tüneteim 2 napig.
  Gyermekem, feleségem szintén nem betegedett meg egyik alkalommal sem, sőt a feleségem nem is lett pozitív az egyik esetben.
  Pedig ugyanúgy ment az esti puszi (szájra).
  Érdekesség: időközben megbetegedtem egyszer, influenzás tünetekkel. A covid-tesztek persze negatívak lettek ekkor.
  Az oltott ismerőseim, rokonaim közül viszont többen meghaltak, szívinfarktust kaptak váratlanul. Meg hirtelen rákosak lettek.

 6. Újabb korszakos leleplezés:
  Ahogy nincs vírus, mert az egy laboratóriumi termék, a pestist is anyagi haszonszerzés céljából csinálták az akkori sátáni gonosztevők.

  Genf/Svájc, 1530.

  “Amikor 1530-ban a bubópestis lecsapott Genfre, minden készen állt. Még egy egész kórházat is nyitottak a pestis áldozatainak, orvosokkal, és ápolónőkkel. A kereskedők pénzzel hozzájárultak, a bíró minden hónapban segélyt adott.
  A betegek is mindig adtak pénzt, és ha egyikük örökös nélkül halt meg, akkor az összes jószág a kórházra szállt.
  Az orvosok először csak megmérgezték a betegeket, hogy növeljék a halálozási statisztikákat, de hamar rájöttek, hogy nem kell, és ez egy ideig működött.
  De aztán a pestis valahogy enyhült. Úgy tűnik, a szárított bubók nem működtek jól. Az orvosok bementek a városba, és éjszaka bubóport szórtak a kilincsekre, és kiválasztották azokat az otthonokat, amikből profitálhattak. Egy idő után az egyik orvos annyira szemtelenné vált és lusta lett, hogy úgy döntött, nem kóborol éjszaka a városban, hanem nappal egyszerűen egy csomó port szór a tömegbe. A bűz az égbe szállt, és az egyik lány, aki szerencsésen nemrég jött ki a kórházból, rájött, mi ez a szag.
  Az orvost megkötözték, és hozzáértő „mesteremberek” kezébe adták. Igyekeztek minél több információt szerezni tőle.
  A kivégzés azonban több napig tartott. A leleményes hippokratákat kocsikon oszlopokhoz kötözték, és körbehordták a városban. Minden kereszteződésben a hóhérok izzó fogókkal letépték a húsdarabokat. Ezután a köztérre vitték őket, lefejezték és felnegyedelték, a darabokat pedig elvitték Genf összes kerületébe. Az egyetlen kivétel a kórházigazgató fia volt, aki nem vett részt a tárgyaláson, de kibökte, hogy tudja, hogyan kell főzeteket készíteni, és hogyan kell elkészíteni a port anélkül, hogy félni kellene a fertőződéstől.
  Őt egyszerűen lefejezték, “hogy megakadályozzák a gonosz terjedését”.
  ~ François Bonivard, Genfi krónikái, második kötet, 395-402.

 7. Minden hazugság: Újabb leleplezés:
  Miről szól a kemoterápia?

  “Tehát ha orvosa kemoterápiát ír fel Önnek, akkor az alábbi történik:
  Az orvos 5000 dollárért megvásárolja a gyógyszergyártó cégtől. 12 000 dollárért eladja a betegnek, a biztosító 9 000 dollárt fizet, az orvos pedig 4 000 dollárt tesz zsebre.
  A kemoterápiát csak azért használják, mert az orvosok pénzt keresnek vele, és az esetek 97%-ában nem működik”
  (Dr. Peter Glidden)

 8. NINCS VÍRUS, ÉS SOHA NEM IS VOLT

  Az állítólagos „Covid-halálesetek” három fő módon jöttek létre:
  (1) A „Covid-19” feltüntetésével azon emberek halotti anyakönyvi kivonatán, akik BÁRMILYEN okból meghaltak, és akiknél a csaló PCR-teszt pozitív eredményt mutatott.
  (2) az influenza, tüdőgyulladás és egyéb légúti megbetegedések „Covid-19” néven való átnevezésével, mivel ezért tűntek el világszerte az influenzás megbetegedések.
  (3) Az emberek, különösen az idősek elaltatásával, midazolámmal és morfiummal, valamint a Remdesivir halálos gyógyszerrel, amelyet a mély állam kényszerített ki az orvosi zsarnoksággal, és a politikai bájátékosokkal.
  Ami van, az egy mesterségesen létrehozott biológiai fegyverek arzenálja. A wuhani laboratóriumi szivárgáselmélet terelés a valóságról.

  Mi kell egy világméretű pandémia kirobbantásához?
  – megzsarolt politikusok,
  – mainstream média hisztériakampánya,
  – Kilóra megvásárolt egészségügyi dolgozók serege, akik végrehajtották az orvosi gyilkosságokat,
  – a csaló PCR-teszt.

  2020-ban ez működött. Ma már okosabbak vagyunk, és egy szavukat sem hisszük el.
  Soha ne menjünk ezzel kórházba, és soha ne feledjük el az orvosi halálprotokollt, és a gyilkosok táncikálásáról szóló videókat.
  De főhajtás és tisztelet azon keveseknek, akik másképp gondolkodtak, és minden körülmények között hirdették az igazságot, és akiknek köszönhetően az emberiség közel fele képes volt józanul gondolkodni, és nem vitte bőrét a vágóhídra.

 9. A dolgok összefüggnek, és nemcsak látszólag.

  https://www.hetek.hu/cikkek/online/percrol-percre-keso-este-ulesezett-a-belga-birosag-megis

  Hetek Közéleti Hetilap – Percről percre: Isten adjon bölcsességet Netanjahunak – mondta Orbán Viktor a közel-keleti háborús feszültségről
  Idézetek még tőle:
  “sokkal nagyobb a kísértés, hogy ne kövessük Jézus tanításait. ”
  “A kormány szerepéről azt mondta, nem kényszeríthetik az embereket, hogy a vallást kövessék”

  A kormány a “Ne ölj! vallást követi, vagy a
  “Ne hagyj élni csak egy lelket is” “vallást”, ami írásba foglalt népirtó parancs, és felbujtás?
  Vagy inkább komolyan veszi és szigorítja a Btk.-t? (160.§. Emberölés)

  https://mandiner.hu/belfold/2024/04/reagalt-a-kormany-elfogadhatatlan-hogy-az-oltasellenes-csoportok-most-mar-perekkel-tamadjak-a-gyermekorvosokat

  A SzCs megjegyzésével értek egyet: “(nu, csak épp az a baj, hogy Ny-Eu nagy részén nem kötelezők a védőoltások, mégsem tért vissza a kanyaró vagy a szamárköhögés; épp ideje ledönteni a honi oltásbálványt)”.

  Az oltás előre megfontolt szándékkal vezethet okozatként halálhoz. Attól függően, mit tesznek bele. Előre eltervezetten.
  Az is halál, ha megnyomorít az oltás egy életre.

 10. Amikor ezek a szégyentelen sátánisták fenyegetőztek, megpróbáltak tisztességes emberek pszichéjére hatni, e közben az emberiség számára több millió oltóanyag már le volt gyártva. Gondolkodjunk, hiszen több propaganda anyag feltárta, hogy a mérgek gyártási éve 2017-2018 év volt. Nem vagyok oltott, viszont az oltottakkal, ha lehetséges nem szeretek egy légkörben tartózkodni, valamennyi náthás, torokgyulladásos, hurutos stb…… estig sorolhatnám. És ami még eszembe jutott. A hazugság, mely szerint a kínaiak megették a denevért, más néven (kínaiul: pianfu) , ennek köszönhető az a vírus, ami nincs. Röhejes azonban, hogy a veszettséget soha nem fitogtatták, nem tört ki járvány, pedig a kínai emberek köztudott hogy eszik a kutyahúst!! Jelenleg is. A veszettséget nem vírus okozza??? A veszettségvírus Rhabdoviridae családba és Lyssavirus nemzetségbe tartozó vírusfaj. Hogy van ez??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük