Tudni akarják, ki van beoltva és ki nem

Oltási útlevél létrehozásáról döntöttek a szomszédos országban


Szakács Árpád írása. Feliratkozás


Digitális oltási igazolást vezetnek be Ausztriában, hogy hatékonyabban nyomon tudják majd követni, ki van beoltva.

Az osztrák kormány mindenkiről tudni akarja, be van-e oltva, ezért kötelező digitális oltási igazolás létrehozásáról döntöttek a napokban. A terveket az egészségügyi bizottsága elfogadta, így az nemsokára a parlament elé kerül, ahol ezek után borítékolni lehet a törvény megszavazását.

A kérdést semmilyen társadalmi vita nem előzte meg, a foci EB-árnyékában, szép csendben került a parlament egészségügyi bizottsága elé az egészségügyi törvény módosítása, amit Johannes Rauch egészségügyi miniszter terjesztett be. Egy salátatörvényről van szó, amibe el van rejtve az „eOltási Útlevél”, a digitalizált, elektronikus oltási igazolás bevezetésének javaslata. 

Az új digitalizált oltási bizonyítványt az ID-Austria, azaz az osztrák digitális állampolgárság alkalmazásának lesz majd a része. Ez lesz az a platform, amit szerte a világon be akarnak vezetni a globalista érdekeket szolgáló kormányok, ez ugyanis lehetővé teszi az állampolgárok totális ellenőrzését. Ez a kínai típusú társadalmi kreditrendszer változata. 

A kormánypártok szerint az osztrák oltási útlevél bevezetésére a járványok elleni védekezés hatékonysága miatt van szükség, a jövőben az állam így gyorsabban tudja majd nyilvántartani, hogy polgárai közül ki, mi ellen kapott védőoltást. 

„Ez rendkívül robbanásveszélyes, ha belegondolunk, hogy néhány évvel ezelőtt még az alapvető jogok egy adott oltáshoz voltak kötve.”

kommentálta az előterjesztést a Thomas Oysmüller újságíró.

A tervek szerint az osztrákok a mobiltelefonjukra kaphatnak “oltási emlékeztetőt” az eVakcinációs Útlevél segítségével. Az eOltási igazolványt a teljes körű működés után összekapcsolják a “nemzeti oltási tervvel”, ez majd “a teljes működés során lehetővé teszi a személyre szabott oltási ajánlásokat az eVakcinációs Útlevél segítségével”

Ez természetesen azt is jelenti, hogy az illetékes hatóságok könnyen nyomon tudják majd követni, hogy ki nem tartja be a “személyre szabott oltási ajánlásokat”. 

A digitális állampolgárság bevezetését, tehát azt a platformot, ahol minden állampolgárról minden adatot, így az oltási státuszt is nyilvántartják majd, Bill Gates erőlteti, nemrég kijelentette, a digitális állampolgárság „kötelező lesz a társadalomban való részvételhez.”

Nem közismert, hogy az oltási igazolások bevezetését a Világgazdasági Fórum (WEF) szeretné bevezettetni. A szervezet egyik legbefolyásosabb tagja, Tony Blair volt brit miniszterelnök azt mondta: mindenkiről tudni akarják, ki volt beoltva. A Világgazdasági Fórumon a következő nagy vírusos járvány megfékezéséről tartott vitában a volt miniszterelnök azt mondta, hogy minden országnak “megfelelő digitális infrastruktúrára” van szüksége ahhoz, hogy azonosítani lehessen, ki kapott oltást.

Tony Blair, volt brit miniszterelnök: “Mindenkiről tudni akarjuk, ki volt beoltva.”

Blair már régóta szorgalmazza, hogy világszerte alkalmazzák a vakcinák állapotát rögzítő technológiát. Egy 2021-es, “hogyan oltsuk be az egész világot” című cikkében Blair azt mondta, hogy “a vakcinák bevezetésével kapcsolatos összes információ rendszerezése létfontosságú adatokat fog szolgáltatni”, és “lehetővé teszi a kormányok számára, hogy összpontosítsanak [a] vakcinák bevezetésére és nyomon kövessék az előrehaladást”.

Johannes Rauch, a WHO pandémiaszerződésének lelkes támogatója

A mostani osztrák törvényt beterjesztő Johannes Rauch az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pandémiaszerződésének leglelkesebb támogatója. Amikor Tedros Gebrejeszuszék terve megbukott, Johannes Rauch nyilatkozatban fejezte ki „mély sajnálatát”, hogy egyelőre nem sikerült megállapodásra jutni. Azt hangoztatta:

„A  járványokat csak közösen lehet legyőzni. Ehhez világos, közös  szabályokra van szükség az államok között és együttműködésre a megelőzés  terén. Ausztria továbbra is ennek érdekében fog dolgozni”.

Johannes Rauch és Tony Blair álláspontját támogatja Szijjártó Péter magyar külügyminiszter, aki többször is hangoztatta: csak a vakcinázásban látja a megoldást. Korábban arról is beszélt, hogy az egész világot be kellene oltani.

Nem árt visszaemlékezni arra sem, hogy a Covid diktatúra oltási terrorjának leglelkesebb híve az osztrák politikai elit volt, Európában elsőként itt vezették be a kötelező Covid vakcinázást, amit az orosz-ukrán háború után felfüggesztettek.

Jól láthatóan a globalista kormányok szép csendben készülnek egy újabb oltási terrorra. Minden jel arra mutat, hogy új Covid a madárinfluenza lesz.


Miben tud Ön segíteni?

Amennyiben úgy érzi, írásaink segítenek Önnek tisztábban látni a világban történő eseményeket, kérem, küldje tovább a hírlevelünket ismerőseinek. A megnyitott üzenetnél kattintson arra, hogy „Továbbítás”, és a Címzett mezőbe írja bele azoknak az e-mail címeit, akikről azt gondolja, az adott információ érdekelheti, érintheti. A Substack egy remek blogfelület, de az életünket uraló hatalmas információdömpingben nehéz eljutni azokhoz, akik számára egy-egy bejegyzésünk segíthet a lényeglátásban.

Az elkövetkező időszak legfontosabb értéke nem a pénz, hanem a hiteles információ lesz. Szeptemberre egy olyan szerkesztőséget szeretnék létrehozni, amelynek hivatása és küldetése az igazság keresése. Ebben kérem a támogató együttműködését. A publikációm rendszeres támogatása azt a célt szolgálja, hogy megszabaduljunk az elménket lebéklyózó hazugságoktól és kiutat találjunk a reménytelennek tűnő helyzetekből.

Szeretném támogatni ezt a törekvést!


Ha szeretné követni Szakács Árpád írásait a jövőben, kattintson a Subscribe (Feliratkozás) gombra. Köszönöm!

7 thoughts on “Tudni akarják, ki van beoltva és ki nem

 1. Most is lehet tudni, hogy kik lettek beoltva: akik “hirtelen meghaltak”; turbórákot és egyéb, addig ismeretlen halálos vagy súlyos betegséget kaptak; a meglévő betegségük súlyosbodott; azóta folyton betegeskednek; az immunrendszerük legyengült, és már attól ágynak esnek, ha egy kis szellő megfújja őket; autoimmun betegség fejlődött ki náluk, stb. A sort a végtelenségig lehetne folytatni.

  Apropó, ez a Rauch nem a volt kancellár, aki a covid-terrort bevezette Ausztriában?

  Neki is, meg Szijjártónak is kívánom, hogy az összes nekünk szánt méreginjekciót egyszerre kapják meg, persze csak a biztonság kedvéért.
  Nem mintha kétségem lenne afelől, hogy akik ezt kitalálták, megszavazzák és végrehajtatják, azok majd ismét mentesítik magukat a saját törvényeik és rendeleteik alól.

 2. a digitális állampolgárság „kötelező lesz a társadalomban való részvételhez.” – OK, akkor mondjátok meg, hogy hogyan tudok nem részese lenni ennek a társadalmatoknak, mit kell ehhez tennem? Vagy tulajdonképpen kötelező lesz részese lenni a társadalmatoknak? 😀

  1. Nekem nincs okostelefonom és nem is lesz, így nem tudok a digitális rendszer tagja lenni. Arra ki kötelez, hogy okostelefont kell venni az embernek és használni kell?

 3. https://www.bitchute.com/video/gpJni8uCcUen
  4th of July Message on Freedom- July 3rd, 2024

  Július 4-e az USA-ban a Függetlenség Napja. Dr. Cowannak mindig azt mondták a családban, miközben felnőtt lett, hogy a szabadságot ünnepeljük ezen a napon.
  Mit jelent a szabadság? Erről tárja elénk gondolatait, a három hétig tartó nyári előadási szünete előtt.

  Szabad emberek vagyunk-e? Ha megnézzük a szótárat, ezt a definíciót találjuk erre:
  Szabad az ember,
  -amikor valaki szabadon járhat kelhet, nincs fogságban,
  -amikor valaki zavartalanul, ellenőrizetlenül tevékenykedhet,
  -az az állapot, a politikai függetlenség tekintetében, amikor egy népet idegen politika nem kontrollálhat.
  Kiegészítésképpen hozzá kell tenni ehhez a szabadság másik oldalát is:
  A szabadság része a fenyegetetlenség. Ez azt jelenti, hogy szabad ember életére, tulajdonára nem törhet senki, miközben a létével ő se okozhat kárt másnak.

  Az USA valóban szabad ország, amiben szabadon létezhetnek a polgárai? Teljesülnek a feltételek?
  Két példával bizonyítja azt, hogy nem. (Sok példát kapásból hozzá lehetne tenni.)
  1. Az egyik a Roosevelt által az 1930-as években bevezetett TB reform, aminek kötelező a részévé válni, máig nem lehet kibújni alóla, se a munkavállalónak, se a munkáltatónak. Dr. Cowan részletesen levezeti, hogy a rendszerrel két dolgot biztosan elértek. Az azonnali hatás az volt, hogy az akkori gazdasági válság ezzel az intézkedéssel elmélyült, a másik hatás generációs: az adóztatással a szegények és a gazdagok közötti jövedelem különbség olló kinyílt. Generációkon át konzerválódott a tömeges elszegényítési gyakorlat azzal, hogy a szabad megtakarítási képességet vették el az emberektől kötelező adó címén. A szabadság választási lehetőséget is jelent, és a TB esetében ezzel a lehetőséggel nem lehet élni.
  2. A másik példa az oltási kötelezettség. A szabadság részét jelenti az, hogy az egyén nem sérthető. Az államnak nincs joga elvenni az önrendelkezést ezzel kapcsolatban. Ha az állam elveszi ezt a jogot, maga is sért, például amikor beleszól abba, hogy mit tehetünk a testünkkel. Mégis esedezve kell kérni az oltási kötelezettség alóli mentesülést. A szabadság azt jelenti, hogy nem kell megkérni a kormányt, hogy adjon ahhoz jogot, hogy eldönthessük, mit teszünk vagy nem teszünk meg ahhoz, hogy másnak ne okozzunk kárt. A kötelezési tévedés, vagy csúsztatás ott érhető tetten, hogy nem a kormány dolga, hanem a szabadság jegyében a mi dolgunk az, hogy szabadok lévén ne okozzunk másnak kárt, se személyében, se tulajdonában.

  Dr. Cowan gondolatai nemcsak az állampolgári öntudat erősítését segítik (alkotmányos jogi) elvi alapon, hanem az egyéni öntudat, önérvényesítés erősítését is.
  Szerintem igazából arra hívja fel a figyelmet, hogy a testi szabadság megélése az életben olyan alapjog, amiről csak hibásan, érvénytelenül történhet meg a kötelező lemondás. Ezt kellene szem előtt tartani és ezt kellene védeni a jogalkotói túlkapások (pl. mostani kötelező szűrés törvény, oltás kötelezés, munkavállallói TB fizetés) miatt az Alkotmánybíróknak.
  Az egyéni megtestesült létről való rendelkezés a fenti korlátozásokkal alapértelmezésként mindig szabad. Már a tevékenységi rendelkezésnek is ebből a testi mozgási és létezési szabadságból kell kiindulni, és ennek kell alárendelődni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük