103 vizsgálat metaanalízise bizonyítja az ivermectin hatásosságát a Covid-19 ellen

Az igazság előbb-utóbb, de mindig kiderül, bármennyire el akarják sumákolni!

Az IVERMECTIN esetében 50 11 randomizált, kontrollált vizsgálatot (RCT) áll rendelkezésre 17 243 résztvevővel, amelyek kombináltan elemezve nagyon erős bizonyítékot szolgáltatnak a Covid-19-cel szemben hatékonyságára.Összesen 103 vizsgálat metaanalízise bizonyítja az ivermectin hatásosságát a Covid-19 ellen.

Szendi Gábor cikke: https://www.tenyek-tevhitek.hu/103_vizsgalat_metaanalizise_bizonyitja_az_ivermectin_hatasossagat_a_covid_19_ellen.htm


5 thoughts on “103 vizsgálat metaanalízise bizonyítja az ivermectin hatásosságát a Covid-19 ellen

 1. Alig két hónapja, 2024-05-04-én fordítottam Dr. Cowan Ivermectin előadását, ebből idézem a covid és az Ivermcetin közti hamis kapcsolat eredetének leleplezését:
  https://www.bitchute.com/video/iyXgiOZW1cZE/
  IVERMECTIN + Q&A- MAY 1ST, 2024
  https://drsambailey.com/resources/videos/covid-19/the-ivermectin-games/

  „Dr. Cowan abból indul ki, hogy rengeteg általa ismert, tisztánlátó orvos és mások is megelőzésként használják az Ivermectint., vagy a „covid” nevű betegség megszüntetésére használják, ami betegségként nem is definiált. A narratívákat tekintve ismét azt a játszmát látjuk, hogy létezik két magyarázat, a hagyományos narratíva, és az alternatív narratíva, amikben hinni engednek minket.
  A hagyományos narratíva szerint a covid létezik, és vírusos eredetű, és a megoldás rá az oltás felvétel. Az alternatívok pedig azt mondják, hogy van vírus és járvány, de azt egy laborban gyártották. Ennél is nagyobb botrány az, hogy állítják, ez a covid biztonságosan kezelhető Ivermectinnel. Ha van alternatív kezelés (pl. Ivermectin), akkor nem kell az oltás. Az államok elvileg azért nyomják el ennek a vírus elleni csodaszernek a használatát, mert akkor nem lehetne bennünk oltással kárt okozni. Harmadik narratíva pedig hivatalosan nincs.”
  „A vírust kimutató hivatalos tanulmányban, ami már sokszor be lett mutatva, olvasható, hogy amikor a beteg váladékot elkezdték módosítani, akkor leírták, hogy tripszin hozzáadása nélkül a váladék nem hasonlított a korábbi korona tüskefehérje modell mintákra, csak tripszinnel módosítva. Amikor pedig tovább oltogatták a kultúrát majomvese alapokra, akkor se írták le soha, hogy mi mutatná meg, jelezné a „fertőzést”, ha lenne. A következő lépésekben a hozzáadott szokásos roncsoló anyagok után kísérletként volt, hogy Ivermectint is adtak a tenyészethez. Azt találták, hogy a majomvese sejtek, összehasonlítva a verziókat, az Ivermectines tenyészetben lassabban pusztultak el, és ebből vonták le azt a következtetést, hogy a vírust megölte. Innen ered a kapcsolat „bizonyítása. Mindeközben soha semmilyen vírust nem azonosítottak, csak egyedileg ismert dolgokat kevertek hozzá a kiinduló váladékhoz.
  Kérdésként merül fel, honnan ered az, hogy ha beveszi valaki az Ivermectint, akkor jobban lesz?
  Kiderült, érdekes módon, hogy az Ivermectin
  -egy nagyon mérgező hatású anyag az idegrendszerre,
  -termékenység elleni szer.
  Igazából talán ezért használják Afrikában nagyon széleskörűen, vagy az állatokban. A lovakban és kutyákban rendszeres havi használat után idegrendszeri problémák (rohamok, tájékozódási zavarok) megjelenése figyelhető meg. Nem mondható el, hogy jótékony kemikália lenne. Olyan, mintha gyulladáscsökkentő lenne, amitől bármilyen gyulladásos állapot javulhat. Valójában egy betegséget kitakarító folyamatot állít le, amit éppen a gyulladás megjelenése és szükségessége mutat meg. Az Ivermectin is, mint bármilyen gyulladáscsökkentő, leállítja a méregtelenítési folyamatot.”

  Azt is megismerhettük már az Ivermectinről, hogy ugyan zsírban oldódó zsír, de zsírban oldódó toxin. Valamint tudhatjuk, hogy a zsírral történő méregtelenítéshez megfelelő zsírt kell használni, de nem toxikusat.
  A „covidra” adott féregtelenítő használatnak a fentieken kívül sem lehet értelme, hiszen a nemlétező covidtól nem keletkezik élő parazita, egyébként a létező ásványi anyag méreg oltástól se.

  Ehhez a témához kapcsolódóan visszaidézem még a 2024.06.25.-i kommentem egy részletét is. A június 1.-i svájci tüntetés volt számomra a mélypont, ahol a „tisztánlátó” szakma árulása a legtisztábban megmutatkozott. Ugyanis pont akkor kellett volna nyilvánosan szembesíteni a WHO-t azzal, hogy de hát nincs is vírus. Ennek elmaradásával „csak annyi” történt, hogy a tisztánlátó szakma odadobta a közönséget, és a világon minden egyént a sátánnak, prédának, áldozatnak. A „tiltakozó szakma” általi nyilvánvaló elárulatás, a nyilvános szakmai szembeköpés, ami egy történelmi fordulópont, nálunk így folytatódott: (https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-heiko-schoning-a-valasztasok-idopontjanak-szinkronizalasa-zajlik/ )
  „https://magyarjelen.hu/barmit-es-annak-az-ellenkezojet-is-megteheti-magyar-peter-a-valasztoival-video/ (vírus téma 57:25-től pár gondolat)
  Úgy látom, hogy a megszólalókat erősen befolyásolja a sátán, ki nem mondva, de a vírus témán keresztül elfogadják a sátáni népirtást. A sátáni hatás mindent, mindenkit leépít mentálisan. Ha valakit „nem érdekelnek” a valódi biológiai összefüggések, az nem fog kiállni az emberi élet mellett. De az mennyiben lehet hiteles közszereplő, másokat „tájékoztató” vagy más élők létérdekeit képviselő? Ez egyébként nemcsak személyekre, hanem a másokat „képviselő” közösségekre is igaz. Minden szervezet és személy hiteltelen, aki a sátáni „tabukat” betartja.”

  1. Az Ivermectin hatásos, kiváló antibakteriális, antivirális gyógyszer, ezen kívül megakadályozza, hogy idegen anyagok a sejtekbe épülhessenek. És itt a lényeg. Nem a nemlétező kovid vírus ellen volt hatásos, hanem azok ellen a tünetek ellen, amiket mérgekkel kiváltották. Ezen kívül megakadályozta azt is, hogy a maszkokra kent grafén oxid és a hirdogél a sejtekbe épüljön. De erről természetesen nem mer beszélni senki….

  2. Ugyanis az Ivermectin félszintetikus gyógyszer. A problémát az Ivermectinnél az okozza, hogy a hasznos baktériumokat és vírusokat is elpusztítja a bélrendszerben, ezért kell alkalmazni hozzá olyan szereket, amikkel ezeket pótolni lehet.
   Ha az Ivermectin valóban leállítaná az összes gyógyulási folyamatot, már milliárdok haltak volna bele. Nem történt ilyen. Egy se.

   1. Rendkívül fárasztó ezen az oldalon az elmúlt három év után azt olvasni, hogy az gyógyít, ami megöli a gyógyító rendszerünk, vagyis a bélbacikat.
    Vírus nincs, vonatkozik ez a múltra, jelenre és jövőre.
    Egyébként pedig az Ivermectin célja szerint a szintén aktuálisan szükséges férgeket öli meg…
    Azért az orvosi hazudozás remélhetőleg sokakat irritál már rajtam kívül, és qz ilyen kommenteket az “ez is egy fizetett orvosi hazudozás” fiókba teszik.

 2. Inkább a C és D-vitaminokra kellene jobban ráirányítani a figyelmet!
  Ha elegendő D-vitamin van az ember szervezetében, eleve minimálisra csökken a felső-légúti megbetegedések kockázata.
  De ha már előjönnek a tünetek, akkor is indokolt a D3-vitamin bevitele. Vagy kapszulában, vagy UV-B sugárzásnak kell kitenni a bőrt (és utána nem szabad lemosni egy-két óráig!).
  A meglévő gyulladás esetében pedig nagyon hatékony a C-vitamin megadózis alkalmazása. Nem egyszerre kell meginni 10-20.000 mg-ot, hanem folyamatosan, egész nap. Súlyosabb gyulladás esetén ennél sokkal többet is felhasznál a szervezetünk.
  Aszkorbinsav-port lehet venni a patikában. Ezt (nem meleg!) folyadékba keverjük, és egész nap kortyolgatjuk.
  A tünetek 1-3 nap alatt elmúlnak.
  Akinek nem szereti a gyomra ezt a gyengén savas folyadékot (én 1 literhez szoktam 10-20.000mg-ot adni), az 2 rész aszkorbinsav-porhoz adjon 1 rész szódabikarbónát. Olyan íze lesz mint a szódavíznek, ami állt egy kicsit a szifonban. Itt az aszkorbinsav sóvá alakul a kémiai folyamat során: Nátrium-aszkorbáttá. Ez is ugyanolyan hatékony.
  Ha túl magas a vérünk C-vitamin-szintje, akkor a vesék eltávolítják a többletet a vizelettel. Ha a vesék nem bírják a megfelelő szinten tartani, akkor beindul a második védekezési vonal, és a felesleg átszivárog a vékonybél falain a vérerekből. Hasmenés formájában távozik.
  Emlékeztető: Ha a szervezetünkben valamilyen gyulladás van, akkor annak mértékétől föggően megnő a C-vitamin felvétel (igény) is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük