Párhuzamos társadalom | Újabb lépés egy élhetőbb világ felé

Június 30-án a Szentendrei Skanzenben sokan összegyűltek, hogy megosszák tudásukat, észrevételeiket egy úgynevezett párhuzamos társadalom létrehozása kapcsán. Az egészséges, természetes és biztonságos élet feltételeit csak a jelenlegi korrupt rendszerről valamilyen szinten leválva, önszervező, független közösségek létrehozásával teremthetjük meg.


4 thoughts on “Párhuzamos társadalom | Újabb lépés egy élhetőbb világ felé

 1. A pluralista demokrácia a világ legnagyobb csalása

  – Demokrácia: Átlátszó csalás, amelyet ugyanazok az elitista csalók találtak ki, akik eladták az emberiségnek a királyok, császárok, szultánok és császárok „isteni jogát”, hogy lopjanak, megerőszakoljanak, rabszolgává tegyenek, éheztessenek, kínozzanak, leigázzanak, becsapjanak és lemészároljanak.

  – A modern időkben az ilyen embertelen kártevők hatalom- és vérszomjúságukat az un. “népakarat” mögé rejtik.

  – A szavazás nem „jog”, hanem mélységes tévedés, amely ugyanazt a hamis és pusztító „legitimitást” ad a gátlástalan kártevőknek, mint a királyok úgynevezett „isteni joga”. A szavazás sérti a természetjogot és mindent, ami emberi. Ez egy gonosz cselekedet.

  – A kormány meggyőzi a szuverén lényeket, hogy nincs veleszületett önhatalmuk. Ez hazugság.

  -A választási pantomim valójában egy megalázó rituálé, amely formalizálja és szentesíti egy szuverén isteni lénynek a hamis külső tekintélynek való alávetését, a szabadság egyidejű elvesztésével.

  -A kormánynak soha nem az volt a célja, hogy bennünket szolgáljon, és erre nem is lenne képes.
  A kormány a korrupció csúcsa, az elmekontroll, a figyelemelterelés, a manipuláció és a leigázás kidolgozott eszköze.
  A kormány egy tömegpusztító fegyver egy szörnyű, fordulatos játékban, amelyben a végén mindent elveszítünk.

  – A szavazás azt üzeni az univerzumnak, hogy készséges rabszolgák vagyunk .

  – A szavazás egyrészt kísérlet a természetes önszuverenitás megtagadására, másrészt arra, hogy megsértsék mások természetes eredetű önszuverenitási jogait.

  – A szavazás egy olyan rendszer támogatása, amely eredendően sérti a Természeti Törvényt.

  Itt az ideje újrarajzolni a térképet, és elvetni ezt a választási demokráciának nevezett álszent, képmutató rendszert, amely az emberből olyan öntudat nélküli, “igás ösztönállatot” akar létrehozni, akiknek az életével és szabadságával ő rendelkezik, mivel át akarja venni az irányítást az életünk, a tudatunk felett.De a szellemünk, és isteni önvalónk megtagadja ezt.
  https://nikolaosanaximandros.gr/to-na-psifizeis-einai-poniri-ipothesi/

 2. Nixon: “Eladtam a lelkemet a Bohemian Grove-nak”

  Ajánlom mindenkinek a Titkos becsület (R. Robert Altman) című Nixon filmet, amely megmutatja, hogy az amerikai demokrácia egy díszlet, amely mögött a plutokratikus „100 tagú Tanács” áll, és amely a titkos társasági menedékhely köré tömörül, ami nem más, mint a Bohemian Grove. Az elnökök bábjátékosok.
  Eisenhower leköszönő beszéde erre figyelmeztetett, majd JFK próbált szembe menni a katonai-ipari-pénzügyi komplexummal, és JFK nyilvános kivégzésével üzentek mindenkinek, hogy így jár, aki akadályozza az NWO-tervek végrehajtását.
  A videót mindenkinek ajánlom megtekintésre, mert döbbenetes dolgok derülnek ki belőle.
  https://www.activistpost.com/2024/07/nixon-i-sold-my-soul-to-bohemian-grove.html

 3. KIK IRÁNYÍTJÁK A VILÁGOT?

  Eljött az igazság pillanata, amikor szembe kell nézni azzal, hogy világunkat sátáni gonosztevők irányítják:

  “A Bohemian klubot 1872-ben alapították, székhelye San Franciscóban található. Minden nyáron júliusban tagjai részt vesznek egy „táborban”, amely Monte Rioban, Kaliforniában található. Bohém ligetként ismert.

  A ligetben, az erdő mélyén a világ vezetői okkult rituálékon vesznek részt, beleértve a bizarr viselkedést, keresztöltözést és a homoszexualitást. Nőket nem engednek be a ligetbe.
  Ezek közül a szertartások közül a legismertebb a „hamvasztás”.
  Nyilvánvaló, hogy a hamvasztás során a tagok egy embergyereket áldoznak fel egy bagoly 40 láb magas szobrának a test elégetésével.
  A bagolyszobor Moloch, egy isten vagy király. Maga a Moloch szó a tűzhöz és az áldozathoz kapcsolódik.

  A Bohemian Club tagjai között vannak elnökök, kormányzati tisztviselők, vállalati tisztviselők, a világ minden tájáról érkezett magas befolyású és befolyásos globális elit.

  A Logan törvény értelmében bűncselekménynek számít, ha illetéktelen állampolgárok négyszemközt találkoznak külföldi kormányokkal, Kaliforniában ez minden évben megtörténik, mindent titokban tartanak, ami ott történik.
  A média nem számol be róla, mert a nagy médiumok vezérigazgatói valószínűleg keresztbe öltöznek és részegen szaladgálnak a fákra vizelve az okkult rituálék között, gyermekeket áldozva egy ősi istennek.
  Ezek azok az emberek, akik elnökként, kormánytagokként olyan döntéseket hoznak, amelyek befolyásolják életünket, akik eldöntik, mikor indulunk háborúba, kezelik az egészségügyi ellátásunkat, és fokozatosan elveszik tőlünk a szabadságunkat.

  Ha van bárhol bizonyíték arra, hogy a világot többnyire néhány hatalmas ember irányítja, és összeesküdnek egy Új Világrend megteremtésére, akkor az mindenképpen a bohém liget lenne.
  Elképesztő, hogy egyetlen utazás a cseh ligetbe milyen hatással lehet egy tag karrierjére, egyíértelmű bizonyíték arra, hogy nincsenek szabad választások.
  Tagja volt George HW Bush, és két fia, George W. Bush és Jeb Bush is. Mindannyian a Skull and Bones tagjai voltaktitkos társaság a Yale-en.
  Henry Kissinger régóta tagja, fiatal kora óta a Rockefellerek embere, akik szintén részt vesznek az okkult rituálékban a ligetben. Ott volt Károly angol herceg, valamint Reagan és Nixon.
  Bill Clinton 1991-ben vett részt, és 1992-ben lett az elnök. Gerald Ford, Donald Rumsfeld, Herbert Hoover, Colin Powell, Newt Gingrich és Danny Glover, valamint számos nagyvállalat vezérigazgatója és számos egyetem képviselője az ország minden részéről tagjai vannak, vagy részt vettek. Részt vett Howard Taft, 1909-1913 közötti elnök, és Alan Greenspan.”
  https://nwoobserver.wordpress.com/2009/12/21/bohemian-grove-presidents-and-global-elite-performing-occult-ritual-cremation-of-care-sacrificing-to-moloch/

  A sátáni rituáléról Alex Jones is egy másfél órás filmet készített, és több interjút adott.
  Itt egy rövid változat arról, hogy mi folyik ott, ahol minden évben összejönnek, borzalmas rituálékat tartanak, beleértve a hamvasztási eljárást is.
  https://www.youtube.com/watch?v=5kj4HJPKYTw&t=370s

  Minden, amit Bohemian Grove-ról tudni lehet:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bohemian_Grove

  És itt van a díszes társaság listája:
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bohemian_Club_members

 4. A közjavakra épített zsarolás alapú köz”ősség” modell sátánosítva azt jelenti, hogy egyénileg fizesd a költséget, a veszteséget, a haszon a magántulajdonos kézben levő magánpénzkibocsátó (adóztató) (magán)”államé”, aki a „köz”-ös jó „képviselőjeként” gondoskodik arról, hogy a tulajdonod legalább egy, de ha másképp nem megy, akkor több generáció elszegényítésén keresztül átszálljon rá, kvázi lopással.
  Így lehet ez szerintem a kötelező (https://mandiner.hu/pr/2024/07/kotelezo-lesz-a-napelem-x) épület napelemesítés elszámolásával is. A veszteség az áramot hálózatba csatlakozva, vagy anélkül is az egyéni beruházóé, hiszen ez egy soha meg nem térülő beruházás, ráadásul ebben az esetben még hatalmas generációs környezetszennyezéssel is társulva. A pénzügyi haszon a sátán megtestesítette „köz”-é, de ha nem sajátította volna ki személyesen a „közérdeket”, akkor is a játszma az állami túlkapás, az államilag elrendelt kötelező elszegényítés.
  A köz”ősség” modell sátánosítva a kötelező napelem esetben kibővül a természeti teher társadalmi szintűvé válásával. A napelem műszaki koncepció nem „köz”-ös jó, hanem köz”ősség” ellenes.
  (Olyan, mintha a TB kassza modell kiterjesztésre kerülne a környezetszennyezéssel. https://orvosokatisztanlatasert.hu/tudni-akarjak-ki-van-beoltva-es-ki-nem/ )
  Bármilyen közjószág (TB kassza is, de a „közegészség” tekintetében is) esetében el lehet játszani ezt a modellezést, csak az önkéntesen „kötelező közérdek” címszó mögé kell bújni.
  Ezt a tulajdonból való kiforgatást előzné meg az a javaslatom, hogy az állam nem lehet semmiben 49%-nál nagyobb tulajdonos, de az állam mindenben tulajdonos kell legyen, kivéve a pénzkibocsátást. A pénzkibocsátásban nem lehet magántulajdon, csak állami. A közösség kell legyen 100%-ban a pénz tulajdonosa. Az „oszd meg és uralkodj” elvet a köz és magán érdekszféra esetén a tulajdonlási szabályok értelmesebbé tételével át lehet hidalni.

  A kiszakadás a társadalomból, a párhuzamos társadalom önmagában ártalmas, egyébként pedig szerintem lehetetlen is. A kiszakadás helyett a kiszakadást előidéző bűnözők elítélése a valódi megoldás. Aki kiszakad, annak a helye azonnal elfoglalásra fog mások által kerülni. Gátlástalanul. Erre pedig nem érdemes rásegíteni. Egyébként pedig nehogy már a normális egyén meneküljön, legyen földönfutó néhány bűnöző miatt.

  Amin el lehet gondolkozni, az például a kínaiak térfoglalása. Talán másnak is van hasonló élménye. Amikor az elmúlt mondjuk 10 évben néhány havonta elmentem egy kínai vegyesbolt előtt, a kirakatban mindig azonos cikkek voltak, mintha a készletet alakuláskor egyszer valaki megvette volna, és azóta se történt változás, ezek a termékek „bármikor eladhatóak”, de valójában a készlet kvázi eladhatatlan, a kutyának se kell. A covid alatt se ment csődbe az üzlet. Mintha valakik célirányosan segítenék a túlélésüket, miközben a magyar vállalkozók túlélése veszélybe került. Hihetetlen, hogy ezek a boltok képesek önerőből fenntartani magukat. Ez nem lehet „szorgalom”, a magyar ember is szorgalmas, ebben valami hatalmas csalást sejtek. Ki fizeti meg a fennmaradásukat? Valakitől extra adómentességet és beszerzési ár versenyelőnyt kapnának? Inkább más lehet mögötte, de nem a “szorgalom”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük