SZKÍTA Hírek 25. adás – 2023. június 3.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/

https://rumble.com/v2rsg6u-szkta-hrek-25.-ads-2023.-jnius-3..html

https://www.bitchute.com/video/J8YhxDYYVX3g/

14 thoughts on “SZKÍTA Hírek 25. adás – 2023. június 3.

 1. Hangyaszorgalommal csiszolgatják rabszolgaságunk minden részletét:

  https://zerohedge.com/economics/bis-wants-use-ai-monitor-global-bank-transactions-money-laundering
  A BIS mesterséges intelligenciát használ a globális banki tranzakciókban a „pénzmosás” megfigyelésére
  2023. június 3.
  Míg az IMF jelenleg az UMU (más néven Unicoin) nevű új globális CBDC-rendszerének bevezetésére készül, a Nemzetközi Fizetések Bankja több olyan projekttel is foglalkozik, amelyek célja az összes nemzetközi- és központi bank egyetlen ernyőhálózatba történő központosítása, lehetővé téve a gyors, határokon átnyúló digitális valuta tranzakciókat. Más szavakkal, készpénz nélküli társadalom.
  Az egyik ilyen koncepció, a Project Icebreaker, kifejezetten egy SWIFT-szerű szűk keresztmetszetű rendszer létrehozásával foglalkozott, amely lehetővé tenné a globális bankok számára, hogy szabályozzák és végül homogenizálják az összes valutát egyetlen világméretű valutamodellbe. Ez hatalmat adna nekik arra, hogy kivágjanak minden olyan nemzetet vagy vállalatot, amely nem felel meg az ideológiai jóváhagyásuknak.
  A BIS legújabb ötlete az Aurora projekt, amely következményeit tekintve még az Icebreakernél is aggasztóbb. Az Aurora célja, hogy a „gépi tanulás” (MI) segítségével a világ minden tájáról érkező pénzügyi tranzakciók hatalmas áramlását nyomon követve azonosítani tudja a konkrétan megjelölt mintákat. A BIS szerint ennek célja az „öszvérszámlák” által fedett bűnös pénzmosási struktúrák felfedezése. Ahhoz azonban, hogy a mesterséges intelligencia valós időben át tudja rostálni a globális tranzakciókat, a vállalati bankoknak és a kormányoknak széles körű és egyszerűsített hozzáférést kell teremteniük a számlákhoz, majd ki kell tárniuk a kapukat a mesterséges intelligencia előtt, hogy büntetlenül működhessen.

  https://www.youtube.com/watch?v=9Kmbsa19T1k
  (Bank for International Settlements – Project Aurora)

  Egyes bankok már most saját privát mesterséges intelligencia megfigyelő rendszereket vezetnek be a szokatlan számlatevékenységek észlelésére, de az Aurora olyan mértékű nemzetközi hozzáférést igényelne, amely hihetetlen és rémisztő.
  Ahogyan a kábítószer elleni háborút az Egyesült Államokban és Európában is arra használták, hogy a kormányok korlátlan hozzáférést kapjanak a polgárok pénzügyeihez; ezzel a hatalommal azóta számos módon visszaéltek (egyes esetekben a számlákat már bűncselekmény puszta gyanúja, nem pedig elítélés alapján is lefoglalhatják), az Aurora a „pénzmosás mumusra” támaszkodik, hogy hatalmas felügyeleti jogkört adjon a kormányoknak és a globális bankoknak. A projekt a mesterséges intelligenciára való összpontosítást úgy jeleníti meg, mintha az védené az egyének magánéletét, de minden mesterséges intelligencia program a készítőit szolgálja. Aki az MI-t irányítja, az irányítja azt is, hogy a mesterséges intelligencia kiket vesz célba.
  Rendkívül veszélyes az a gondolat, hogy a BIS vagy más globalista intézmények kezébe egy világméretű, mesterséges intelligenciával integrált bankfelügyeleti rendszer kerüljön. Elképzelhető olyan jövő, amelyben a személyes számlákat rendszeresen befagyasztják bármilyen szabálysértés miatt, a pénzügyitől a politikaiig.

  1. A pénzmosást most is megoldják a cégcsoportok a bankrendszeren kívül. Kérnek és kapnak hozzá auditálás mentességet is a politikusoktól. Ezt a “bankrendszer véd a pénzmosás ellen” szöveget csak a hozzánemértők, és azok
   hiszik el, akik hinni akarják.

  2. Ezek a globális bűnözők létrehozzák a problémát, aztán mindjárt fel is kínálják rá a megoldást, ami – hogy, hogy nem – mindig a szabadságjogok további korlátozását vonja maga után, és kizárólag a saját céljaikat szolgálja. Az agymosott tömegeket először beetetik a “kényelmes”, “biztonságos” és “ingyen van” varázsszavakkal, akik aztán mindenestől be is kapják a csalit (“hook, line and sinker”, ahogy az angol mondja). Amikor már elég sokan bekapták a horgot, akkor jöhet a nyílt kényszer és megfélemlítés a vonakodók meggyőzésére. Az emberek meg ismételten azon veszik észre magukat, hogy már megint olyasmit nyomtak le a torkukon, amit maguktól soha nem akartak volna, sőt, korábban el sem tudták volna képzelni, hogy meg lehet velük csinálni.

   A pszichológiai manipuláció módszere mindig ugyanaz, csak a technológia változik. Mire az emberek többsége egyáltalán rájöhetne, hogy mi folyik itt, addigra megöregszenek és meghalnak, és jön az új generáció, akiknek megint fogalmuk sincs semmiről, és kezdődik minden elölről. Az emberi állatfarm meg működik tovább, ahogy évezredek óta. Amíg el nem jön a végelszámol(tat)ás és a felszámolás ideje.

 2. A COVID- TOTÁLIS MEGFIGYELÉS-CBDC- TRANSZHUMANIZMUS-5G KOMPLEX RENDSZERE SZABADALMAKKAL ALÁTÁMASZTVA

  Az oldal közös műhelymunkáját időnként össze kell foglalni, hogy ne vesszünk el az információrengetegben.
  Mert úgy jártunk, mint Garrison a JFK-ügyben: mindent kiderített, de nem tudta összekötni a szálakat, mert ez egy földrészeken átívelő Gladio-művelet volt a CIA-vezetésével.

  Amit már minden kétséget kizáróan tudunk:
  NINCS VÍRUS: Betegség van, amit légkör elektromágneses zavara okoz.
  Mára az elektromosság szintet lépett, az okos eszközök világméretű elektroszmogja, valamint a szándékosan a légkörbe juttatott grafén és nehézfémek kritikus szintet értek el.
  De ahhoz, hogy a Covid-19 csinált vírus aktiválódjon, belénk is kellett juttani rengeteg grafént is. Ez évek vagy évtizedek óta tartó folyamat, az élelmiszerek jelentős része, tea, kávé, gyógyszerek rengeteg grafént tartalmaznak. A csokik nehézfémeket is.
  Ma pedig ezt fokozandó, a Great Reset részeként, depopulációs céllal mesterségesen létrehozták a szintetikus vírusok tömegét, valamint a vakcinákat, amelyek tömegpusztító biológiai fegyverek.
  Ezek a laborvírusok szinte megfejthetetlenek, mert biomérnökök állították elő, és bonyolult a hatásmechanizmusuk. Ezek megfejtését bízzuk szakemberekre.

  Ha valaki még nem hallotta:
  A német Dr. Stefan Lanka 100 000 eurót ajánlott fel annak, aki képes izolálni és azonosítani bármilyen vírust. Az ajánlat már több mint egy éve létezik, de nincs jelentkező. Ez elég különös, ugye

  A COVID-19 csinált pandémia a depopuláció mellett a vakcináztatáshoz való hozzászoktatásról szólt, és elsősorban a totalitárius kontroll világméretű tesztjéről.
  Nem mellesleg végrehajtották a világ történelmének legnagyobb vagyonrablását, 5 billió dollár értékben, ami az egész világon derékba törte a nemzetállamok gerincét alkotó középosztályt.

  Újabb támadások kereszttüzében állunk, mert a hatalmuk megrendült, és felgyorsítják az új világrend további lépéseit.
  Mai hír, hogy a WHO terve nem halad a tervek szerint, ezért az amerikai egészségügyi miniszter új világjárvánnyal fenyegette meg a világot:
  „Azt hiszem, akkor kötünk megállapodást, ha mindenki rájön, hogy a következő járvány, a következő egészségügyi fenyegetés előtti lehetőségünk valószínűleg közel van.” Ezek volt Xavier Becerra amerikai egészségügyi miniszter szavai.
  https://www.napitema.com/2023/06/a-who-bezarja-76-kozgyuleset-mikozben.html

  Ezért nincs időnk a múlton rágódni, hanem fel kell készülnünk arra, hogy milyen veszélyek várnak ránk, és z ellen hogyan védekezhetünk. Meg kell ismernük a legfontosabb technikai szabadalmakat, hogy a tudomány mai állása szerint mire képesek.

  AZ MRNS-VAKCINÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ SZABADALMAK, AMELYEK AZ 5 G-VEL ÖSSZEKAPCSOLVA TELJES RENDSZERT ALKOTNAK:

  1.) VAKCINA NANOTECHNOLÓGIA- SZABADALOM: US-9539210-B2
  Ez a szabadalom mindennek az alapja, alfáfa és omegája. Ez az a technológia, amely a vakcina részeként hidrogélen keresztül juttatja be ezeket az emberi szemmel nem látható apró nanorészecske, amely egy egész nanorendszerré áll össze, amelyet kívülről vezérelnek.
  „Nanoméretű, vezérelhető robotegységeket hoztak létre, amelyeket aeroszolizálva nanoraj jön létre.Ez egy szabad szemmel nem látható, biológiailag áthatolható anyag, amely képes áthatolni különféle membránokon, például a szájon, az orron, a füleken és a szemeken. Amint bejut ezekbe a membránokba, bekerülhet az érrendszerbe, hogy csomósodást hozzon létre. Hatással lehet az agy érrendszerére is, vagy közvetlenül az agytérbe diffundálható és fegyverezhető. Ezt olyan szinten lehet megtenni, hogy jelenlétüket szinte lehetetlen észlelni.
  A bejuttatás módszere a COVID-19 vakcina volt, amelyet emberek milliárdjaiba fecskendeztek be, hogy megöljék és ellenőrizzék a lakosságot szerte a világon.”
  A fenti idézet az előadás 37.percétől hallható, mindössze 3 percet szánjatok rá.
  dr. James Giordano kutató “Az agy a jövő csatatere címmel”, amelynek a West Point-i, a Modern War Institute adott otthont.
  https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s
  Szabadalom itt:
  https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/patent/US-9539210-B2

  2.) NANOKORONAVÍRUS REKOMBINÁNS VAKCINA GRAFÉN-OXID HORDOZÓKÉNT- SZABADALOM: CN112220919A
  „A találmány egy vadonatúj vakcina-fejlesztési eljárást ismertet, amely grafén-oxid anyagon alapul, amely keretként szolgál CpG-molekulák és rekombináns fehérjék betöltéséhez.
  Ez az anyag képes digitális szekvenciatörzsben szereplő digitális mérget betölteni, bármilyen betegséget előállítani.
  https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en

  3.) INJEKTÁLHATÓ ESZKÖZÖK RENDSZEREI ÉS MÓDSZEREI (ÖN-ÖSSZESZERELŐ NANOROBOTOK, AMELYEK ANTENNAKÉNT MŰKÖDNEK)
  SZABADALOM: WO-2015-199784A2
  „A jelen találmány általában nanoméretű vezetékekre és/vagy injektálható eszközökre vonatkozik. Egyes megvalósítási módokban a jelen találmány olyan elektronikus eszközökre irányul, amelyek lágy anyagokba, például biológiai szövetekbe vagy polimer mátrixokba injektálhatók vagy helyezhetők be
  A készülék behelyezése vagy befecskendezése után külső elektromos áramkörhöz, például számítógéphez csatlakoztatható.”
  Ez gyakorlatilag nem más, mint a vakcinában lévő grafénrészecskék antennakénti szervezetben történő összeszerelése, hogy az 5 G irányítottan tegye a dolgát. Ezek a vakcinában lévő anyagok egyedi jelzésekkel vannak ellátva, így irányíthatók, és nyomon követhetők.
  https://patents.google.com/patent/WO2015199784A2/en

  4.) KVANTUMPONTOK- AVAGY ORVOSI INFORMÁCIÓK TÁROLÁSA A BŐR ALATT- SZABADALOM
  Az oltóanyaggal együtt beadott speciális láthatatlan festékanyag lehetővé teheti az oltási előzmények „paciensen” történő tárolását.
  Az MIT kutatói most egy új módszert fejlesztettek ki a páciens oltási előzményeinek rögzítésére: az adatokat szabad szemmel láthatatlan festékmintában tárolják, amelyet a vakcinával egy időben juttatnak a bőr alá.
  A kutatók kimutatták, hogy az új, kvantumpontoknak nevezett nanokristályokból álló festékük legalább öt évig megmarad a bőr alatt, ahol közel infravörös fényt bocsát ki, amely egy speciálisan felszerelt okostelefonnal érzékelhető. (WIFI)

  5.) A KEZELÉSEK, OLTÁSOK, VIZSGÁLATOK ÉS/VAGY TEVÉKENYSÉGEK RANGSOROLÁSÁNAK MÓDSZEREI ÉS RENDSZEREI AZ EGYÉNEK MAGÁNÉLETÉNEK VÉDELME MELLETT- SZABADALOM: US 2021/0082583 A1
  Ez a módszer lehetővé teszi az egyén távmegfigyelését, hogy betartja-e a pandémiás szabályokat, akár az oltásra, a karanténra, vagy távolságtartásra vonatkozóan, amiért pontlevonás jár a kreditrendszerben.
  Ez az ember vonalkódja a 21-ik században.
  https://patents.google.com/patent/US20210082583A1/en

  6.) LUCIFERÁZ NEVŰ SZENZOR AVAKCINÁBAN
  A luciferáz egy olyan enzim, amely a luciferint, egy szerves vegyületet, fényt bocsát ki, és ez a fénykibocsátás adja a luciferáz és a luciferin nevét. Magyarul a vakcina nyomkövető bioszenzora a COVID-vakcinában.
  Pl. Ha egy éterembe csak az mehet be, aki be van oltva, és nem csak papíron, hanem valóságosan is. Ezt egy speciális műszerrel tudják érzékelni. Így az adott étteremben tudják ki van beoltva, és ki nem. Aki be van oltva, az fluoreszkál.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8370122/

  7.) A CBDC és az IOT
  Az Internet of Things (IoT) hardverek, eszközök és készülékek internettel összekapcsolt ökoszisztémája, amely intelligens rendszert alkot, amely viszont más intelligens rendszerekhez kapcsolódik, amelyek autonóm adat-, szoftver- és információcserét folytatnak.
  egy nyílt forráskódú elosztott főkönyv és kriptovaluta, amelyet a dolgok internetéhez (IoT) terveztek.
  Ez egy jegybank kriptovaluta, ami határozott időre fog szólni, korlátozott felhasználással. Hozzáférés letiltva, ha a polgár ellenállást tanúsít, vagy nem veszi fel az oltást, amit az oltásban lévő bioszenzorokból le tudnak olvasni. Ez az ember vonalkódja is egyben.
  Jó ha megjegyezzük, hogy 8 MRD ember már nem egyedi individum, hanem statisztikai adat.

  8.) KRIPTOVALUTA RENDSZER TEST-TEVÉKENYSÉGI ADATOK FELHASZNÁLÁSÁVAL- SZABADALOM: WO2020060606
  (Sátáni számokkal-Bill Gates)
  A Microsoft évek óta részt vesz mindenféle beültethető mikrochipekkel kapcsolatos projektben, beleértve a nők sterilizálását, a digitális személyi igazolványt stb.
  A Microsoft 2019-ben szabadalmat kért egy testérzékelővel( chip) összekapcsolt kriptovaluta rendszerre.
  Több kísérlet is folyik beültethető mikrochipekkel (ismertebb nevén RFID chipekkel), amelyek „pénztárcául” szolgálnak kriptovaluták számára.
  Nicholas Rockefeller mondta 2006-ban, hogy minden pénz RFID chipekben lesz, és nem lesz többé készpénz.
  A szabadalom szerint:
  „A felhasználó eszközéhez kommunikatívan kapcsolt kriptovaluta rendszer ellenőrizheti, hogy a testtevékenységi adatok megfelelnek-e a kriptovaluta rendszer által meghatározott egy vagy több feltételnek, és kriptovalutát ítélnek oda annak a felhasználónak, akinek a testtevékenységi adatait ellenőrizték.”
  Vagyis: Időszakonként értékelik pl. a testsúlyt, a laboreredményeket, amiből előírhatják számunkra, hogy egy hónapig nem fogyaszthatunk édességet, húst, vagy hogy futkározzunk naponta 12 km-t.
  És ezt a CBDC-fizetésnél észre is fogjuk venni, mert ez a rendszer a CBDC-vel összehangoltan működik, és jó előre akár le is tiltja ezen termékek vásárlását.
  https://patents.google.com/patent/WO2020060606A1/en

  9.) A TESTBEN LÉVŐ NANOHÁLÓZATOT AZ 5 G VEZÉRLI, ÉS AKTIVÁLJA
  Az amerikai NIH (Nemzeti Egészségügyi Intézet) PubMed.gov weboldalán korábban közzétett, majd törölt tanulmány szerint
  ” Az 5G technológia és a koronavírus indukciója a bőrsejtekben”című tanulmány arra a megdöbbentő – a tudományos főbb nézőpontból sokkoló – következtetésre jut, hogy az 5G technológia sejtválaszként képes rávenni a szervezetet vírusok termelésére.
  Az 5G sugárzás nemcsak a Covid-19 világjárványhoz kapcsolódik, hanem új vírusok és betegségek, köztük a koronavírusok létrehozására készteti a szervezetet.
  Több mint 300 tudós és orvos szeretné leállítani az 5G elterjedését komoly egészségügyi aggályok miatt.
  https://thepeoplesvoice.tv/u-s-government-admits-5g-radiation-causes-covid-19-stunning-admission/

  Dr. Buttar, aki most gyanús körülmények között elhunyt, az alábbiakat nyilatkozta:
  „A tüskeprotein mellett a legtöbben hallottunk a számos nyilvánosságra nem hozott és káros összetevőről: glifozát, grafén-oxid, grafén-hidroxid, nanotechnológia és sok más dolog, amit az injekciókban találtak, de nem szabad, hogy benne legyen. Ezek nem védőoltások.”
  Mindezek mellett Dr. Buttarnak is felmerült a gyanúja, hogy valami olyasmit visznek be a „vakcinákba”, ami valamilyen módon káros hatást vált ki az általuk választott időpontban – például az alvó sejtek az oltottak testében, és arra várnak, hogy egy kiváltó ok felébressze őket.
  Az alkatrész – magyarázta Dr. Buttar – egy hidrogél, amely három kórokozót tartalmaz.
  Ennek felszabadítását az 5G tornyok három 16-18 GHz-es frekvenciájú, egy percig tartó sorozata aktiválja.
  Dr. Buttar nem tudta, melyik három kórokozó van “betárazva”, de azt hallotta, hogy a Marburg vírus az egyik.
  Tehát, amikor az 5G tornyok küldik ezeket a jeleket, „mindenkitől, aki ilyen vakcinákat és emlékeztetőket kapott, annak testében aktiválódik ez a marburgi vírus” – mondta Dr. Buttar.”
  https://expose-news.com/2023/06/02/rashid-buttar-there-is-something-of-a-critical-nature/
  További anyagok, amelyek orvosilag dokumentáltal bizonyítják az 5 G káros hatását au összes élőlényre, köztük az emberre.
  “Bizonyíték a koronavírus-betegség-19 és a vezeték nélküli kommunikációból származó rádiófrekvenciás sugárzásnak való kitettség, köztük az 5G közötti kapcsolatra”- tanulmány:
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8580522/?fbclid
  (vírusok szó alatt értelemszerűen toxint és más kórokozót kell érteni)

  10.) AZ EMBERI AGY KÍVÜLRŐL TÖRTÉNŐ BEFOLYÁSOLÁSA
  SZABADALOM: US6506148B2
  A találmány tárgya az emberi idegrendszernek a testen kívülről alkalmazott elektromágneses tér általi stimulálása.
  (Ez ugyan csak a monitorokra vonatkozik, de van szabadalom minden táveléréső digitális eszközre is. A lényege ugyanez.)
  Egyes monitorok elektromágneses térimpulzusokat bocsátanak ki, amelyek szenzoros rezonanciát gerjesztenek a közeli témában, olyan képimpulzusokon keresztül, amelyek olyan gyengék, hogy tudatalattiak. Ez sajnálatos, mert utat nyit a találmány huncut alkalmazásának, amikor is az emberek tudtukon kívül ki vannak téve annak, hogy idegrendszerüket valaki más céljaira manipulálják
  https://patents.google.com/patent/US6506148B2/en

  De számtalan szabadalom található még, aminek segítségével képesek az emberben mindenféle stresszt, dühöt, szorongást, pánikot, agressziót előidézni, vagy éppen ellenkezőleg, aluszékonyságot, vagy szexuális izgalmat, bármit.
  Arra is képesek, hogy embercsoportokat célozzanak meg egyszerre, hogy az emberek egymás ellen forduljanak.Minden az adott hullám rezgésétől, és frekvenciájától függ. Lásd Ruanda:
  https://www.youtube.com/watch?v=dYupyb12riw&list=PLHSL33o2NTsDagQRrSfsdDOhzG-qNXnTY&index=1

  Idetartozik a MAGNETO-prtotein is, amelyet szintén beépítették az MRNS- vakcinákba.
  Hatása Travis- Scott 202-es koncertjének eredményén lemérhető, ahol a tömeg egyszerűen megőrült. 8 ember meghalt, több százan megsérültek.
  Meghalt az a kilencéves kisfiú, aki Travis Scott koncertje után …
  https://index.hu/kulfold/2021/11/15/astroworld-tragedia-kilenc-eves-kisfiu-halt-meg-travis-scott-koncert/

  11.) MRNS-VAKCINÁK JELENTIK A TRANSZHUMANIZMIS BELÉPÉSI PONTJAIT
  Biden 2022. szeptember 12-én aláírt végrehajtó parancsa, amelynek célja a transzhumanizmus felszabadítása az amerikaiakon.
  Ennek a dokumentumnak a címe is orwelli:
  “Vezetői rendelet a biotechnológia és biogyártási innováció fejlesztéséről a fenntartható, biztonságos és biztonságos amerikai biogazdaságért” .
  Biden 2022. szeptember 12-i végrehajtási rendelete kimondja, hogy az amerikaiaknak fel kell adniuk minden olyan emberi jogot, amely a transzhumanizmus útjában áll.
  A klinikai vizsgálatok biztonsági előírásait és a tájékozott beleegyezést felszámolják, mivel ezek az emberek és a mesterséges intelligencia egyesítéséhez szükséges génszerkesztő technológiák egyetemes felszabadításának az útjában állnak.
  Az Egyesült Államokban élő felnőttek legalább 70 százalékának testébe már bevitt mRNS injekciók jelentik a transzhumanizmus kapuját. Ezt mondta nekünk a néhai Dr. Zev Zelenko és Dr. Robert Malone, az mRNS platform társfeltalálója.

  A Moderna egykori főorvosára, Tal Zaksra, aki 2017 decemberében egyenesen azt mondta a világnak, hogy „feltörtük az élet szoftverét”, és hogy ez az mRNS génszerkesztés.

  Mivel az FDA és a CDC a Big Pharmaffia része, ezt az mRNS-technológiát minden vakcinába, köztük az influenza elleni oltásban is beépítik. Az mRNS-vakcinákban lévő anyagok képesek felülírni az emberi DNS-t, elvesznek, hozzátesznek, vagy törölnek belőle, vagy egyszerűen felülírják.

  Mivel a globális elit hatalma alapjaiban rendült meg, nincs más választása, mint 19-re lapot húzni, és dupla vagy semmit játszani.
  Nem jött létre a WHO Világhatóságkénti elismertetése, és a döntést ismét egy évvel elhalasztják.
  Vagyis 2023 őszén újabb, de most már sokkal nagyobb halálozási arányszámú biológiai ágenssel próbálkoznak.

  Dr. Buttar szerint melyik három kórokozó van betárazva, de azt hallotta, hogy a Marburg „vírus” az egyik.
  Ezt én is sanszosnak gondolom, mert mind PCR-teszt, mind pedig vakcina is szabdalmaztatva van rá, és ezeket a legnagyobbak finanszírozták, a BlackRock, és a Vanguard.
  Az évi 300 halálos esetet hordozó vírusba nem fektettek volna bele, ha nem lenne céljuk ezzel.
  Mindenképpen vérzéses tüneket okozó betegséggel sokkolnak, ami NEM LESZ IGAZ!!!
  MERT A CÉL MOST IS A VAKCINÁZTATÁS LESZ.
  Az is lehet, hogy maga grafén-oxid lesz az, amely reagál az 5G-re, és önmagukban olyan szerkezetekké áll össze, amelyek belső vérzést okozhatnak a szervezeten belül.

  Fel kell készülni erre lelkileg, hogy képesek legyünk arra, hogy a pl. Marburg-nak nevezett járvány miatti médiasokkot kikapcsolja az életéből.Mert a rá kifejlesztett vakcina a világ egyik leggyilkosabb mérgét, a ricint tartalmazza, vagyis ez lesz a világ leghalálosabb biológiai fegyvere.

  A Vakcina szabadalma:
  WO2019214110A1- Humán replikációs hibás adenovírus által vektorizált Marburg-vírus-betegség elleni vakcina
  https://patents.google.com › szabadalom
  A PCR-je is engedélyeztetve van:
  reative-biogene.com/marburg-virus-mbv-real-time-rt-pcr-kit-item-pdps-ar181-440479.html?gclid=Cj0KCQjw7PCjBhDwARIsANo7CgkxZMt-HBfps_dhClypIH8V5Vj84jWzACPz1b9t83vD-LCe84l61G8aAjdOEALw_wcB

  A vakcina összetétele:
  – (70 % human-DNS,
  – 30 % orángután-DNS),
  – human-fehérje,
  – grafén-oxid,
  – Ricin.
  Oltás utáni várható eredmény: Három-hét napon belül halált okoz vérzéses- és erőteljes hasmenéses láz formájában.
  Boncolásnál a Ricin kimutathatatlan, mert 30 mikrogramm is elegendő a halálozás eléréséhez.
  http://biogyogyaszdoktor.hupont.hu/105/covid2022marburgvakcina-a-vilag-leghalalosabb-biologiai-vegyifegyvere

  De bármivel is próbálkoznak, egyet megtanulhattunk az elmúlt években:
  Egyetlen vírusnak nevezett járvány sem lehet olyan veszélyes mint a rá kifejlesztett vakcina, ami biológiai fegyver.

 3. Aminek a veszélyéről nem lehet eleget beszélni:
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/mi-lesz-a-kesz-penzunkkel-vita-a-gazdasagi-problemakrol-es-az-atomenergiarol-nyilt-sisak

  Sajnos nálam kiveri a biztosítékot a mellébeszélés, szokás szerint.
  A digitális pénz nem pénz. Elhangzik, hogy megszűnik a felhalmozási funkció, de megmarad a csere funkció.(????) A következő mondatban pedig az, hogy letiltható és korlátozható. A csere azt jelenti, hogy szabadon elcserélem a tulajdonom, egy mindkét fél által elfogadott értéken. A pénz az a tulajdon, amit egy elsődleges csere miatt kaptam, és még nem költöttem el, nem cseréltem tovább, vagyis az aktuális felhalmozás. Ez a digitális jegy nem csereképes! Könyörgöm, tessék kimondani, hogy ez egy digitális éheztető (nem nevelő!!!, mégcsak nem is jutalmazó) rendszer, aminek semmi köze semmilyen egyenértékű cseréhez, pénzhez pedig végképp. A nevelésre, jutalmazásra nem jogosult a pénzkibocsátó.Sőt, a pénzkibocsátó szorul jelenleg nevelésre.
  Ezzel a rendszerrel, amit a beszélgetésben felvázolnak, a pénz, mint olyan megszűnik.
  A pénz jelenlegi formájában nem szűnhet meg, még akkor se, ha a csereértékek beállítása hagy elég sok kivetnivalót maga után jelenleg is. (Már régóta nem működnek a logikus érték beállító alkuk.)

  1. CBDC vonatkozásában egyre jobban durvul a helyzet. Könnyen meghekkelhető a rendszer, mivel klónozható a biometriai azonosítás.
   “John Brittas indiai parlamenti képviselő a héten levélben fordult Narendra Modi miniszterelnökhöz, amelyben arra kérte, hogy irányítsa a Pénzügyminisztériumot és az IT-minisztériumot, hogy vizsgálják meg a kérdést – írja a Hindustan Times .
   A digitális pénz elleni tömeges kibertámadásra figyelmeztetett, hogy jogosulatlan biometrikus eszközök felhasználásával pénzt lopnak el az emberek bankszámlájukról. Vagyis a jegybanki pénz kockázata óriási.

   A kiberbűnözők kihasználták a megye Aadhaar Enabled Payment System (AePS) rendszerét, egy bank által vezetett fizetési platformot, amely lehetővé teszi minden Aadhaar kártyabirtokos számára, hogy egyedi azonosítószámmal végezzen tranzakciókat.
   A csalások az emberek Aadhaarhoz köthető biometrikus adatainak klónozását foglalják magukban szilícium-ujjlenyomatok és jogosulatlan biometrikus eszközök felhasználásával, és ezek segítségével pénzt lopnak el bankszámlájukról.

   „Az, hogy a rendszer nem tud különbséget tenni a valódi élő ujjlenyomat és a szintetikus szilícium ujjlenyomat között, jelentős hiba, amelyet rosszindulatúan kihasználnak” – mondja Brittas, aki az Indiai Kommunista Párt tagja.
   A problémát tovább rontották az Aadhaar-adatok kiszivárogtatása, beleértve az Aadhaarért felelős Indiai Egyedi Azonosító Hatóság (UIDAI) által tárolt biometrikus adatok állítólagos kiszivárgását.”
   Majd másnap India “megkapta” a súlyos áldozatokkal járó vonatbalesetet.
   https://www.biometricupdate.com/202306/indian-pm-warned-of-rising-aadhaar-payment-fraud

  2. Mivel a tervek szerint nem birtokolhatunk majd semmit, pénzre sem lesz szükség. (A tulajdon felszámolásának egyenes következménye, hogy okafogyottá válik a felhalmozás, öröklés stb.) Csak megszokásból emlegeti mindenki a CBDC-t (digitális) pénznek, azonban semmi jelentősége.

   A még meghagyott és engedélyezett, de végletekig szabályozott és korlátozott személyes szükségleteink kielégítésére nincs szükség pénzre. Amit kapunk, amink lesz, az sokkal közelebb áll zseton fogalmához. Szóval: CBDzsé… Tehát szerintem is egyre világosabb, hogy megszűnik a jelenleg ismert „pénz”.

   (A másik, hogy a „nem lesz semmink” párja, a boldogság, hogyan jön össze. Mindenki azon töri a fejét, hogy a rossznyavalyába lehet majd úgy boldog az ember? Nekem pár hete beugrott. Hát persze, szérummal adják be, boldogág szérummal!)

   1. És ez sem vicc, hanem tömény kábítószer függőséghez való hozzászoktatás. Fájdalomcsillapító álnéven.
    Mivel nincs anyagi létben örök élet, csak relatív hosszú élet van, nyilván a cél az, hogy az élet igazából minél rövidebb legyen. Ehhez képest, aki egészséges, és mégcsak nem is drogfüggő, az mondhatja azt, hogy az élete hosszának lehetősége relatív örök a drogosokéhoz képest.

  3. Kedves Hegedűs A. !

   Örülök, hogy másnak is feltűnik, hogy esetenként a “nagyon megmondók”, nagyon nem mondanak meg semmit !
   A szilaj csikót magam is ajánlom többször, ugyanakkor időnként a fejemhez kapok, hogy most hogy is van ez !?

   Van fenn pár szerző, és cikk, ami olyan, mint beleköpni egy hordó borba ! Ja, és rendszeresen !!!
   Tökéletesen tetten érhető itt is, hogy vannak egyenlők, meg egyenlőbbek, gyakran olyan szerecsenmosdatás folyik, hogy kapkodom a fejem, mint ha nem tudnák a valóságot, a tényeket, X-ről, meg Y-ról !!!

   1. A mondás szerint “nézd meg, kit nem lehet bírálni, és világos lesz, hogy kik szponzorálják őket”. Vagy másképp fogalmazva: “nézd meg, honnan jön a támogatás, és világos lesz, hogy kit és mit nem lehet bírálni”.

 4. Kedves Cassandra !

  Ugye nem gondolja, hogy nem vagyok tökéletesen tisztában a dolgokkal ?

  Eklatáns példának hozom, Vukics egyik legutóbbi háborús elemző videója pont ez, és letagadhatatlanul tettenérhető !!!
  Feltéve, hogy igazat akarunk mondani !?
  Ez nálam nagyon kiverte a biztosítékot. ( Ez is.)

  Persze, amit a háborúról, és a fogyásról szól az úgy van, de csak úgy mellékesen megjegyzi, hogy a háborúból két ország marad ki, Ausztria, és Magyarország !??? Miben, hogyan, és de csak látszólag ???!
  Valahogy mindenki aljas, minden kormány, és mindenki a háttérhatalom kiválasztott bábja, de mit ad Isten, a mi viktorunk az nem, és “éppen egyetért” vele, megint, “véletlenül” !?
  És én még nem hallottam, láttam, amikor “nem értett egyet” !?

  Ez itt a legteljesebb no comment ! Tökéletes példája, a hogyan mondjunk féligazságokat, és hogyan mosdassunk szerecsent ! ( Vajon miért ?)
  Olvassa el a video alatti ömlengéseket is, vakok beszélnek az ég kékjéről !

  És e mellé a “szkeptikus” két legutóbbi videója, mint adu ász, az igazság oldaláról !!! Végre valami kézzelfogható, rövid, és nagyon összefoglalt !!!
  A hivatásos “báb szolgák” rájöttek, ( Mózes tv-összes, esténkénti “tudományos észosztása” !), hogy gáz van Géza” !
  Milyen csodálatos, két, három év elteltével megvilágosultak, mint ha a Marsról érkeztek volna ???????????????????????????

  Nincs olyan “bármilyenoldali” megmondóember már lassan, akinek nem gyúlt fény az agyában, most, hirtelen, és úgy osztja az észt, mint ha száz éve ugyan ezt mondta volna !!! De kellően kerülve a lényeget, csak körülírva a mocskot, viszonz az okot, és okozókat gondosan kerülve !!!

  És eddig ??????????????????? Az eddigi terror ???????????????????
  A megszűntetett pénztárosok, pénztárgépek ?????????????????
  A QR kód, és rohadt kártya “appok” reklámjai, lassan óvodásoknak is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????

  Undorodom, de valami kimondhatatlanul.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük