WHO és az EU bevezeti a Globális digitális egészségügyi igazolványt

A WHO elnöke, Tedros jelentette be az igazolvány bevezetését!

Amit az EU (is) pontosan tervez az igazolvánnyal, az itt olvasható:
https://commission.europa.eu/strategy-and-policy/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_de

Angol videó a bejelentésről:

A WHO bejelentette, hogy elindít egy „úttörő” projektet a „globális egészségügyi bizonyítvány” kapcsán. Ez nem más, mint a digitális oltási- illetve tesztigazolvány. A központi szereplő ebben az EU.

Egészségbiztonság: Azt mondhatná az ember, hogy ez az “új normalitás” központi paradigmája. A híres “Event 201” világjárvány-szimuláció témája is az „Egészségbiztonság” volt. Az, hogy ez mit jelent, az emberek a saját bőrükön érezhették meg szinte az egész bolygón: lezárások, maszkok, tesztek, oltáskényszer és kovid-tanúsítvány. És pontosan ez a kovid-tanúsítvány volt a témája a WHO és az EU Bizottság sajtótájékoztatójának hétfőn. Az EU „zöld útlevele” lesz a „globális egészségügyi bizonyítvány” alapja.

Globális tanúsítványrendszer
A WHO sajtóközleményben jelentette be (https://www.who.int/news/item/05-06-2023-the-european-commission-and-who-launch-landmark-digital-health-initiative-to-strengthen-global-health-security), hogy felhasználja az Európai Unió digitális kovid-tanúsítvány rendszerét egy globális rendszer létrehozása érdekében…

20 thoughts on “WHO és az EU bevezeti a Globális digitális egészségügyi igazolványt

 1. “Az ilyen digitális megoldások kiterjesztése elengedhetetlen lesz a polgárok jobb egészségének biztosításához szerte a világon.”
  Ez az utolsó mondat a cikkből.

  Az egészség két dologtól függ, a testi felépítési-fizikai működési adottságoktól és a toxikus hatásoktól, Dr.Cowan 2023.05.31 Q&A szeminárium alapján. Igazolja ezt az emberiség mindenkori történelmében bekövetkezett betegségek története.
  Az egészség biztosításához semmilyen digitális megoldásra nincs szükség. Minden élőlénynek egészséges környezetre van szüksége leginkább, amit az EU-WHO duó szándékosan, és időben egyre erőszakosabban tönkretesz, szót nem emelve a saját és az ipar ilyen irányú pusztítása ellen. Sőt kifejezetten ismeretlen részükről bármilyen tiltakozás, tiltás az ilyen károk bekövetkezésének megakadályozására.
  Már nagyon nagy szégyen, az EU-WHO bürokratákra nézve, hogy amit akarnak- egy digitális igazolványt, egy olyan szlogen alá próbálják beerőltetni, amitől teljesen kilóg a lóláb, és teljesen nevetségessé teszik magukat.
  Önmagában szükségtelen bármilyen digitális dolog bevezetése, ami ráadásul nem egészséges környezet konform, hanem kifejezetten toxikus (sokG miatt) hatású a használata a környezetre.

  1. Nem is gondolod, hányan hisznek majd ennek a lucskos szlogennek. Nemcsak a lóláb lóg ki, hanem az egész ló.
   Már nemsokáig emlékeznek az emberek sem a lezárásokra, sem a maszkra, sem a vaxra, és újból felülnek a szopórollerre.
   A cukros bácsik csak jót akarnak: egészséget, ahhoz meg két dolog kell.Nem sok, de az mindenképpen KELL: a vakcina és a digitális igazolvány.
   Nem is tudom, hogy hogy nem pusztult ki az emberiség ezek nélkül.

  2. Abszolút egyetértve Veled, sajnos ugyaz a helyzet, mint a hamis zöld narratívával.
   Ott is a liberálisok meglátták benne az üzletet, valamint a hatalomkoncentrációs lehetőséget is egyben, és elhallgattaták azon tudósokat, akik ellentmondanak a hivatalos narratívának.

   Tudódok ezrei írtak figyelmeztető tanulmányt, ami arról szól,hogy mennyi mindenre veszélyes az 5G.
   Az 5G hatására az exoszómákban toxinok gyűlnek össze, és ez szétterjed a testben, mindenféle betegséget okozva, mert kikapcsolja az immunrendszert, és még a DNS-re a kettős spirálra is hatással van. Megváltozik annak alakja, ami az isteni eredet kifejeződése.
   Az evolúció is hazugság. Arról is kellene egyszer beszélnünk, mert az un. evolúció is az eugenika része, a halálkultuszt képviselők találták ki. Az ember isteni eredetével szemben hozták létre azt, hogy az ember a majomrtól származik, hogy ledegradálják, és rabszolgává tegyék.

   Itt van egy nagyon jó összefoglaló az 5 G káros hatásairól, ami felsorolja szinte az összes betegséget, amit az 5G okoz.
   16 tanulmány anyagát dolgozta fel. Nagyon ajánlom mindenki figyelmébe.Itt a linkje, de valamiért nem engedi megnyitni.
   https://ehtrust.org/science-on-health-risks-of-cell-towers-5g-exposure-small-cell-densification-and-new-wireless-networks/
   https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0093691X21002478

   1. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója bejelenti a digitális immunizációs oltóanyag-tanúsítványokat, amelyekre szükség lesz a társadalomban való részvételhez.
    Ezt most Hogy kell érteni?

   2. Ne tessenek átugorni ezt a linket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A “börtönben “használatos QR kódokról szól, és KEZDŐDIK A FINÁLÉ !!!

 2. A WHO ÉLETVESZÉLYESEN NYOMUL, ÉS ÚJABB JÁRVÁNYOKKAL FENYEGET

  Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 76. Egészségügyi Világközgyűlése (WHA) a múlt héten úgy ért véget, hogy a tagok nem jutottak végleges megállapodásra a világjárványról szóló egyezményről vagy a nemzetközi egészségügyi szabályozás (IHR) módosításáról.
  Azonban jelentős fejlemények történtek, többek között:
  -A tagállamok jóváhagyták a WHO költségvetésének jelentős emelését.
  – Új adománygyűjtő kezdeményezések elindítása.
  – Figyelmeztetések egy jövőbeli járványra vagy halálos új „X-betegségre”.
  – Új együttműködés a WHO és a Rockefeller Alapítvány között az új vakcinák népszerűsítésére.

  En kívül közzé tették a világjárványról szóló szerződés tervezetét, valamint a szólásszabadság és a személyes szabadságjogok korlátozására vonatkozó új javaslatokat .

  Tedros elmondta a WHA-tagországoknak:
  „Fennáll annak a veszélye, hogy egy másik változat felbukkan, amely a betegségek és a halálesetek újabb hullámait okozza. És továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy egy újabb, még halálosabb potenciállal rendelkező kórokozó bukkan fel…
  Amikor a következő világjárvány kopogtat – és lesz is –, készen kell állnunk arra, hogy határozottan, kollektíven és méltányosan válaszoljunk.”

  . „Az egymást átfedő és közeledő válságok világában az egészségügyi vészhelyzetekre való felkészülés és reagálás hatékony architektúrájának mindenféle vészhelyzetet kezelnie kell.”
  Bővebben itt:
  https://childrenshealthdefense.org/defender/world-health-organization-disease-x-emergencies/

  1. “Az EU rendkívül sikeres digitális tanúsítási hálózatára építve a WHO célja, hogy minden WHO-tagország számára hozzáférést biztosítson egy nyílt forráskódú digitális egészségügyi eszközhöz, amely a méltányosság, az innováció, az átláthatóság, valamint az adatvédelem és a magánélet elvén alapul. A fejlesztés alatt álló új digitális egészségügyi termékek célja, hogy az emberek mindenhol gyorsan és hatékonyabban kaphassanak minőségi egészségügyi szolgáltatásokat.”
   https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_23_3043

 3. Arról sem beszél senki Magyarországon, hogy június 28-án, közvetlenül azelőtt, hogy egész Európa nyaralni indulna, az Európai Bizottság javaslatot terjeszt elő a digitális euró (bevezetésére).
  Persze az jelzésértékű volt, hogy Matolcsy hirtelen nagyon akarta az Euro-bevezetését, akkor, amikor ennek feltételei egyébként nincsenek meg. Az MNB még arra nem volt képes, hogy a CBDC-ről magyar nyelvű anyagot tegyen fel.
  Sunyin, alattomoson építik fel Magyaroszágon is a rendszert. Ennyi tellik a bátor szabdságharcos kormányunktól.
  Beállnak a sorba ebben is, mint a COVID-bezárásokban, és a kórházi protokollban.
  Most már értjük, hogy mit jelent az, hogy “ne azt nézzék mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek”.
  Ezek után nem tudom, hogy kiben és miben bízhatunk….

  1. Magyarországon a NWO már régen megkezdődött. tizenegykét éve, az Alaptörvény megalkotásával (az Alkotmány helyett.
   A magas ÁFA és adók (most újabbak lesznek bevezetve ) a gazdaság lefojtását célozza, a kiszolgáltatottságot fokozza. Ezzel gerjeszti a fiatalok elvándorlását.
   A VÉDA, Zala Zone, az EESZT, Online számlázás, …, Eü, Oktatás a belügyhöz csapása globalista Orbánnak a Davosban tanultaknak megfelelően teljesíti a globalista elit kívánalmait. Gyurcsány pedig a legfőbb partnere a rezsicsökkentéses nép átbaszásában.

   Közben kiépíti a saját holdudvarát, elit gárdáját, akikkel magát körbeveszi és azt hiszi, hogy védve van.
   Egy sunyi nemzet és hazaáruló.

 4. Bojkott, bojkott és még több bojkott! Ha elegen mondunk NEMet a digitális rabszolgaságra, akkor nem fogják tudni ránk kényszeríteni ezek a velejéig romlott és korrupt gittegyletek, amelyeket globalista bűnözők irányítanak, egy maroknyi háttérhatalmi pszichopata utasítására.

  1. Kedves Cassandra !

   A “tömeg”, és a csicskások irdatlan létszáma legnagyobb sajnálatomra, nem teszi lehetővé, hogy legyen akár csak “bojkott” is.
   Ettől sokkal több kellene. De a jövedelem függő “tömeg”, és a nagyon jól tartott “Házörző ebek” ezt jelenleg teljesen megakadályozzák.

 5. “Az sose rab,ki lélekben szabad.
  Az akkor is, ha koldus,nincstelen,
  Gazdag,hatalmas, mert bilincstelen
  Ez nem ajándék.Ingyen ezt nem adják,
  Hol áldozat nincs,nincs szabadság.
  Ott van csupán, ahol szavát megértve
  Meghalni tudnak,és élni mernek érte.”

  “Amíg te is csak másnál szabadabb vagy,
  Te sem vagy még szabad,te is csak…
  Gyáva rab vagy.”
  idézet Heltai Jenő Szabadság c versből

 6. József Attila

  VILÁGOSÍTSD FÖL

  Világosítsd föl gyermeked:
  a haramiák emberek;
  a boszorkák – kofák, kasok.
  (Csahos kutyák nem farkasok!)
  Vagy alkudoznak, vagy bölcselnek,
  de mind-mind pénzre vált reményt;
  ki szenet árul, ki szerelmet,
  ki pedig ilyen költeményt.

  És vígasztald meg, ha vigasz
  a gyermeknek, hogy így igaz.
  Talán dünnyögj egy új mesét,
  fasiszta kommunizmusét –
  mivelhogy rend kell a világba,
  a rend pedig arravaló,
  hogy ne legyen a gyerek hiába
  s ne legyen szabad, ami jó.

  S ha száját tátja a gyerek
  és fölnéz rád, vagy pityereg –
  ne dőlj be néki, el ne hidd,
  hogy elkábítják elveid!
  Nézz a furfangos csecsemőre:
  bömböl, hogy szánassa magát,
  de míg mosolyog az emlőre,
  növeszti körmét és fogát.

  1936. július – október
  http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3

 7. Csepeli Szabó Béla
  Az EMBERISÉGRŐL

  Az emberiség addig él,
  míg célja van
  és hite önmagában,
  míg tiszta tűz és gondolat fogan
  szívében, homlokában,

  míg alkotni és lelkesedni tud,
  lobogva,
  meg-megújulva, szakadatlanul,
  s ha a romlásból önmagát kioldva
  az erkölcs szépségéhez igazul, –

  míg küzd és úgy küzd,
  hogy törvénnyé válik
  e világban, a béke és a rend, -¬
  ha lámpásként a józan ész világít,
  úgy meghódíthatjuk a Végtelent,

  de elpusztulunk, el,
  el mindannyian,
  ha nem törünk új s új bércekre bátran!
  Az emberiség addig él,
  míg célja van,
  és hite: önmagában…
  A Föld fia című kötetből (1960)

  Vissza kell találni Istenhez, isteni önvalónkhoz. Nagyon ajánlom:
  https://www.youtube.com/watch?v=37Sv6jCAFxI

  1. Mivel a Szilajcsikó hivatkozott oldalán a Bilderberg résztvevők közül tágabb értelemben a Covid-hisztéria és intézkedés-dömping kiépítésében, terjesztésében, a társadalom presszió alatt tartásában szereplők is helyett kaptak, valamint itt átváltott hazai nyomvonalra, említhetők még a Portfolio, Privát Bankár, Friderikusz Podkaszt, Partizán, ATV, közvéleménykutató cégek, Magyar Orvosi Kamara, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, dolgozóiknak oltást kötelezően elrendelő cégek, de olyan pártok mint Momentum, LMP stb. Tényleg csak kiragadva, mert még hosszasan sorolhatók lennének…

 8. Amikor állandóan Illyést idézték, hogy “hol zsarnokság van, mindenki szem a láncban”, én az ellen is tiltakoztam, önmagát helyezze el a sakktáblán, ne engem ! A hatalomhoz való viszonyának lelkiismeretfurdalását ne lőcsölje másokra !

  Heltai is tükörbe nézve írhatta ezt önmagának, nekem, rólam NEM !

  Az igazán nagy költők nem különösebben beszéltek többes szám első személyben, és saját bajaikat nem “mi-ként” kezelték, hanem “én-t” mondtak, azután vagy ráismert valaki önmagára sorstársként, vagy nem.

  És nem kívánok sem szövegértelmezni, sem verset elemezni !
  Itt és más bármilyen oldalakon harsogják a lélek szabadságát, ami nem feltétlenül azonos a test szabadságával, sőt !
  Akkor ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük